Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Monday, September 2, 2024 10:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
deme wrote:
Ce fac feteleeee?

Am avut astăzi morfologia de trim 1, suntem foarte bine, testul nipt a iesit perfect, suntem fetita 100% :)

https://ibb.co/QbMjx8h

felicitari, deme coeur coeur Cheek Kiss sarcina usoara in continuare, abia astept sa o vad pe printesa ta !
Geanina36
Scris: Monday, September 2, 2024 7:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Fetelor bună seara … mă preocupă o întrebare : soțul cu covid doar o simplă răceală a luat doar niște paracetamol , acum am făcut și eu testul sunt asimptomatică dar pozitiv 🤦‍♂️ .. Nu am nevoie de nimic medicamente deoarece mă simt f ok .. Cum luna asta am lucrat intens pt bebe ăsta înainte să aflăm de covid .. tocmai ce a trecut perioada fertila de 2 zile credeți ca ar influența o viitoare sarcină ? Am așa un stres .. 😞
Gaby 41
Scris: Monday, September 2, 2024 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Geanina36 wrote:
Fetelor bună seara … mă preocupă o întrebare : soțul cu covid doar o simplă răceală a luat doar niște paracetamol , acum am făcut și eu testul sunt asimptomatică dar pozitiv 🤦‍♂️ .. Nu am nevoie de nimic medicamente deoarece mă simt f ok .. Cum luna asta am lucrat intens pt bebe ăsta înainte să aflăm de covid .. tocmai ce a trecut perioada fertila de 2 zile credeți ca ar influența o viitoare sarcină ? Am așa un stres .. 😞
Bună Geanina!Eu nu cred ca trebuie să-ți faci griji.Nu te stresa.
Rebecca10
Scris: Tuesday, September 3, 2024 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Bună fetelor!
Eu am m-am putut loga pe forum până acum, am avut niște probleme. Am trimis e-mail la adresa de contact și mi s-a resetat parola.
V-am citit până acum.
@Deme, sa ne mai ții la curent! Poate încet încet trecem și noi pe partea cealaltă! 😍
@Iris, cum merge dieta?
@Geanina, nu cred ca ar trebui să îți faci griji, nu cred ca influențează în vreun fel.
La mine nimic nou, sunt în ziua 30 a c.m., aștept urâții din moment în moment.
Am câte o înțepătură în ovar, ba mă dor sânii. Gândul îmi fuge departe, dar știu că nu ar fi posibil, pentru că eu cred că nu am ovulat luna asta.
Geanina36
Scris: Tuesday, September 3, 2024 1:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Multumesc fetelor pt încurajări …Rebecca nu se știe niciodată … Bănuiești ca nu ai ovulat dar până la urmă minuni există așa ca …. Gândim pozitiv … Trebuie neapărat să trecem și noi de partea cealaltă .. Eu mi-am pus targetul până la Crăciun .. Doamne Doamne știe ce e mai bun pt noi .. îți trimit o mare îmbrățișare ..🫶😘
Rebecca10
Scris: Tuesday, September 3, 2024 1:51 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
Multumesc fetelor pt încurajări …Rebecca nu se știe niciodată … Bănuiești ca nu ai ovulat dar până la urmă minuni există așa ca …. Gândim pozitiv … Trebuie neapărat să trecem și noi de partea cealaltă .. Eu mi-am pus targetul până la Crăciun .. Doamne Doamne știe ce e mai bun pt noi .. îți trimit o mare îmbrățișare ..🫶😘

Neeee… nicio șansă din păcate :(
Eu sunt așa demoralizată, aștept programarea la Atentica de pe 26 septembrie.
Te îmbrățișez și eu, Geanina!
iris11
Scris: Tuesday, September 3, 2024 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Rebecca10 wrote:
Bună fetelor!
Eu am m-am putut loga pe forum până acum, am avut niște probleme. Am trimis e-mail la adresa de contact și mi s-a resetat parola.
V-am citit până acum.
@Deme, sa ne mai ții la curent! Poate încet încet trecem și noi pe partea cealaltă! 😍
@Iris, cum merge dieta?
@Geanina, nu cred ca ar trebui să îți faci griji, nu cred ca influențează în vreun fel.
La mine nimic nou, sunt în ziua 30 a c.m., aștept urâții din moment în moment.
Am câte o înțepătură în ovar, ba mă dor sânii. Gândul îmi fuge departe, dar știu că nu ar fi posibil, pentru că eu cred că nu am ovulat luna asta.

Ne-ai lipsit Rebeca! Eu credeam ca esti undeva în concediu.
Sunt bine , recunosc sunt zile când mi-e greu cu dieta ,efectiv nu mai stiu cum să combin alimentele să mai am pofta, fiind limitată în parte la proteine și legume ma plictisesc si ma blochez. Imi vine mai bine să nu mănânc + ca trebuie să gătesc destul de des . Nu pot cumpăra nimic ,trebuie să pregătesc eu totul .
Duminică voi face fix o lună de dietă și până acum un minus de 5 kg .
I-au suplimente ( folate, gluckophage, vit d, magneziu, fier, omega 3 ) uneori mi se pare ca e mult .
Am primit voucherele, dar nu ne apucăm până nu termină și soțul cu perfuziile, și eu să termin dieta cele 3 luni .Nu vreau sa ne grăbim, vreau sa facem de data asta cu răbdare. Am mai facut din analize, am depus cererea pt mutarea materialului soțului în urma microtese dar e o procedura lungă și costisitoare + ca nu avem nici o garanție că e buna.
Ma străduiesc să fiu pozitivă, optimistă și bine, dar am zile când mă simt obosită.
Rebecca10
Scris: Tuesday, September 3, 2024 4:45 PM
Nivel

iris11 wrote:

Ne-ai lipsit Rebeca! Eu credeam ca esti undeva în concediu.
Sunt bine , recunosc sunt zile când mi-e greu cu dieta ,efectiv nu mai stiu cum să combin alimentele să mai am pofta, fiind limitată în parte la proteine și legume ma plictisesc si ma blochez. Imi vine mai bine să nu mănânc + ca trebuie să gătesc destul de des . Nu pot cumpăra nimic ,trebuie să pregătesc eu totul .
Duminică voi face fix o lună de dietă și până acum un minus de 5 kg .
I-au suplimente ( folate, gluckophage, vit d, magneziu, fier, omega 3 ) uneori mi se pare ca e mult .
Am primit voucherele, dar nu ne apucăm până nu termină și soțul cu perfuziile, și eu să termin dieta cele 3 luni .Nu vreau sa ne grăbim, vreau sa facem de data asta cu răbdare. Am mai facut din analize, am depus cererea pt mutarea materialului soțului în urma microtese dar e o procedura lungă și costisitoare + ca nu avem nici o garanție că e buna.
Ma străduiesc să fiu pozitivă, optimistă și bine, dar am zile când mă simt obosită.

Felicitări, Iris! 🤗
Știu, este greu, mai ales când ai de pregătit totul zilnic, sau o dată la două zile. Eu nu am o problemă cu poftele, ci cu făcutul mâncării zilnic 🤦‍♀️ nu mai rămâne timp pentru nimic. Și eu prefer să stau nemâncată :))
Nuu, aș fi vrut eu vacanță… nu știu ce s-a întâmplat cu parola. Nici alt cont nu mergea să fac 🤦‍♀️
Răbdare, asta este cuvântul zilei și la mine…
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, September 3, 2024 11:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Geanina36 wrote:

eu sincer nu cred ca e vreo problema .. abia acum incep celulele sa se inmulteasca sa formeze trofoblastul si apoi sa se implanteze . Prietena mea cea mai buna a avut gripa A cu simptome naspa chiar in perioada ovulatiei si imediat dupa ea si bebelusul a fost ok toata sarcina si acum e f bine dupa nastere . Plus ca a mai avut o data gripa A inainte de prima morfologie si tot asa cu simptome naspa .. nu s-a tratat decat cu paracetamol in ambele cazuri desi dr de la urgente ii prescrisese antivirale dar in urma discutiei cu dr gineco a stabilit ca nu le va lua , ca nu merita riscul .
Sper sa ne incanti peste 10 zile cu un test foaaarte pozitiv majoreta coeur
Rebecca10
Scris: Friday, September 6, 2024 6:57 AM
Nivel

Fetelor, prima zi de spotting se consideră și prima zi de menstruatie? Voi ce știți?
deme
Scris: Friday, September 6, 2024 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Rebecca10 wrote:
Fetelor, prima zi de spotting se consideră și prima zi de menstruatie? Voi ce știți?

Când este rosu este prima zi de menstruatie .
Rebecca10
Scris: Friday, September 6, 2024 7:57 AM
Nivel

deme wrote:

Când este rosu este prima zi de menstruatie .

Adică, dacă astăzi am o sângerare roșie pe hârtie, mâine la fel, apoi după este flux, prima zi de menstruatie este astăzi, cu prima zi de spotting?
deme
Scris: Friday, September 6, 2024 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Rebecca10 wrote:

Adică, dacă astăzi am o sângerare roșie pe hârtie, mâine la fel, apoi după este flux, prima zi de menstruatie este astăzi, cu prima zi de spotting?

Eu asa am considerat mereu, da
Rebecca10
Scris: Friday, September 6, 2024 10:14 AM
Nivel

deme wrote:

Eu asa am considerat mereu, da

Mulțumesc, Deme!
Rebecca10
Scris: Friday, September 6, 2024 10:19 AM
Nivel

Întreb pentru că situația e în felul următor: 🤦‍♀️
Ultima menstruație: 05.08 - 15.08, primele 3 zile spotting, ultimile 3 zile spotting.
Înainte de astăzi, ciclu menstrual de 34 de zile, iar în august menstruatia a venit la 30 de zile.
Dozat progesteron în ziua 22 a c.m. (la solicitarea dr endocrinolog): 0,53 nmol/L
Contact sexual: 24.08, 30.08, 31.08, 01.09
Astăzi, ziua 33 a c.m.
Încă nu a venit menstruatia dar am crampe și o durere surdă de ovar.
M-am gândit să merg la beta, dar cred ca va fi degeaba. Test nu am făcut.
Există vreo șansă, după datele de mai sus, să se instaleze acum o sarcină?
Utilizatori in acelasi subiect
Amaranth, Andreea_neacsu, Flrinar, iris11, Iudita , Liliana1878
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.