|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Geanina36 wrote:Bună ziua dragelor.. Cum la ecografie m-a programat pe 11 Aprilie ( aș avea 6 săptămâni și 4 zile) e OK să iau niște ovule de progesteron în primul trimestru? Ce părere aveți? Țin atât de mult la sarcina asta ca îmi fac tot felul de gânduri 😞 O zi frumoasă vă doresc
Progesteronul este binevenit oricând, chiar indicat in primul trimestru |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 247
| Mulțumesc Deme.. Când deschide farmacia fug repede să îmi iau.. Îți trimit o îmbrățișare 🤗 |
| Geanina36 wrote:Mulțumesc Deme.. Când deschide farmacia fug repede să îmi iau.. Îți trimit o îmbrățișare 🤗 🥰🥰 |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/26/2022 Mesaje: 11
| Buna fetelor! Din pacate acest embriotransfer a esuat... Am facut vineri beta si a fost negativ.
De acum trebuie sa ne regrupam pentru o alta tura de fiv. Sincer,nu stiu cand voi fi pregatita.. momentan sunt jos cu moralul.
|
| Alemary wrote:Buna fetelor! Din pacate acest embriotransfer a esuat... Am facut vineri beta si a fost negativ. De acum trebuie sa ne regrupam pentru o alta tura de fiv. Sincer,nu stiu cand voi fi pregatita.. momentan sunt jos cu moralul.
Imi pare rau sa aud, stiu cum este cand se spulbera toate speranțele 💔, insa curaj, poate data viitoare o sa fie bine si atunci te vei gandi " uite, daca nu încercam ..." . |

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 247
| Alemary wrote:Buna fetelor! Din pacate acest embriotransfer a esuat... Am facut vineri beta si a fost negativ. De acum trebuie sa ne regrupam pentru o alta tura de fiv. Sincer,nu stiu cand voi fi pregatita.. momentan sunt jos cu moralul. Offf îmi pare rău.. Îți trimit o îmbrățișare 😘🤗 |
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Alemary wrote:Buna fetelor! Din pacate acest embriotransfer a esuat... Am facut vineri beta si a fost negativ. De acum trebuie sa ne regrupam pentru o alta tura de fiv. Sincer,nu stiu cand voi fi pregatita.. momentan sunt jos cu moralul.
Te îmbrățișez cu drag. Știu cum e. Nu te descuraja. 😘😘😘
Nici eu nu stau grozav tura asta de fiv. Dr a schimbat tratamentul gonal+Pergoveris cate 150. După 5 zile un folicul de 10 și doi mai mici. Mâine vedem cum au evoluat. Daca nici acum nu obținem nimic, mergem la Praga.
Nu renunț la ideea de ovocite proprii, chiar daca șansele sunt minime. Am și eu piticii mei. Știu că donatoarea e testată genetic, dar tot nu se pot testa și strămoșii ei și tot cu gândul că pot ieși și alți balauri as fi. Așa cu ovocitele mele, chiar de ar ieși balauri, ar fi ai noștri 😁 Știu, îs cu capul....😂😂😂 |
| Liliana1878 wrote:
Nici eu nu stau grozav tura asta de fiv. Dr a schimbat tratamentul gonal+Pergoveris cate 150. După 5 zile un folicul de 10 și doi mai mici. Mâine vedem cum au evoluat. Daca nici acum nu obținem nimic, mergem la Praga.
Nu renunț la ideea de ovocite proprii, chiar daca șansele sunt minime. Am și eu piticii mei. Știu că donatoarea e testată genetic, dar tot nu se pot testa și strămoșii ei și tot cu gândul că pot ieși și alți balauri as fi. Așa cu ovocitele mele, chiar de ar ieși balauri, ar fi ai noștri 😁 Știu, îs cu capul....😂😂😂
Iti doresc sa fie cum vrei tu 🥰🤗🍀 |
| Isa cum esti ? |
|
| deme wrote:
Iti doresc sa fie cum vrei tu 🥰🤗🍀
🤗🤗🤗🤗🤗 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/26/2022 Mesaje: 11
| Liliana1878 wrote:
Nu renunț la ideea de ovocite proprii, chiar daca șansele sunt minime. Am și eu piticii mei. Știu că donatoarea e testată genetic, dar tot nu se pot testa și strămoșii ei și tot cu gândul că pot ieși și alți balauri as fi. Așa cu ovocitele mele, chiar de ar ieși balauri, ar fi ai noștri 😁 Știu, îs cu capul....😂😂😂
Multumesc de incurajari, fetelor!
Poate prinzi ceva noroc si se dezvolta si ceilalti 2 cum trebuie. Mult succes!
Saptamana viitoare merg sa ma vad cu medicul, sa vedem ce strategie mai adoptam pentru fiv-ul urmator.
|
|
| Am avut azi punctia, 1 ovocit. Mâine aflu daca s-a fertilizat.🙏🙏🙏 |
|
| Liliana1878 wrote:Am avut azi punctia, 1 ovocit. Mâine aflu daca s-a fertilizat.🙏🙏🙏
Ai încredere în el ! |
|
| Eu trebuie sa aleg donatoarea și am găsit ce îmi place doar ca are 29 ani. Știu ca majoritatea recomanda între 20 și 26 max de ani👀 |
|
| deme wrote:Eu trebuie sa aleg donatoarea și am găsit ce îmi place doar ca are 29 ani. Știu ca majoritatea recomanda între 20 și 26 max de ani👀
Și nu au o statistica cu cate reușite au fost cu acea donatoare? Zic și eu...
Incerc sa fiu optimista. Ne gândim la încă o stimulare, poate mai strângem ceva embrioni.
|
|
Iudita |