|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 449
| deme wrote:Astept si eu cu sufletul la gura rezultatele!! Abia pe la 12 🙈
Mai e putin |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2024 Mesaje: 4
| Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului …. |
| Deme, ai vesti? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Allexandra1 wrote:Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului …. Buna Alexandra. Esti in casuta aspirantelor la statutul de graviduta. In casuta gravidutelor sigur vei gasi un sfat util pentru situatia in care te afli. Sarcina usoara si la termen sa ai |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 117
| Deme, toate rugăciunile sunt spre tine. |
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Allexandra1 wrote:Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului …. Buna alexandra, am avut aceste contractii nedureroase si eu pe parcursul sarcinii si nu a modificat cu absolut nimic colul din cand in cand mai luam si eu cate un no spa dat rar. Cand simteam ca se contracta ma asezam in pat si stateam linistita si treceau de la sine.am nascut la 38+4 zile prin cezariana cu o zi inainte de cezariana am avut prima contractie dureroasa se pregatea bebe sa vina. Iti doresc sarcina usoara si la termen. |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Niciodată nu am asteptat asa mult rezultatele, cel mai târziu a fost ora 14. Deja o iau razna.. am dat de 1000 refresh |
| deme wrote:Niciodată nu am asteptat asa mult rezultatele, cel mai târziu a fost ora 14. Deja o iau razna.. am dat de 1000 refresh unde ai recoltat?
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Irinan wrote: unde ai recoltat? Mereu la Bioclinica, am sunat la ei si a zis ca mai durează putin, imi venea sa o strang de gat pe doamna de la telefon |
| deme wrote: Mereu la Bioclinica, am sunat la ei si a zis ca mai durează putin, imi venea sa o strang de gat pe doamna de la telefon
Si eu am facut niste analize la baietel la synevo si tot intarzie cu rezultatele. Ma gândeam ca la ei ai recoltat si tu |
|
| Irinan wrote: Si eu am facut niste analize la baietel la synevo si tot intarzie cu rezultatele. Ma gândeam ca la ei ai recoltat si tu
La Synnevo am asteptat 3 zile pentru niste analize uzuale care la RM ieseau pana seara. |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| deme wrote: Mereu la Bioclinica, am sunat la ei si a zis ca mai durează putin, imi venea sa o strang de gat pe doamna de la telefon
Va fi bine !!!🥰
|
|
| Nicaieri88 wrote:
La Synnevo am asteptat 3 zile pentru niste analize uzuale care la RM ieseau pana seara.
Am mers direct unde au laborator, 60 km. Aici la noi au doar centru de recoltare, si primeam analizele dupa amiaza. La laborator pana in 12 le aveam de obicei .le am primit la 16 fix |
|
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| Hai Demee cu vestea cea buna, toate gândurile pozitive către tine 🤗 |
|
Inregistrat: 2/11/2024 Mesaje: 4
| Multumesc pentru raspuns ! 🤗 Ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta pagina ! Sunt muuulte informații si experiențe pe care le citesc cu drag ! |
|
Iulia123 |