Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Monday, February 12, 2024 11:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:
Astept si eu cu sufletul la gura rezultatele!! Abia pe la 12 🙈

Mai e putin ras
Allexandra1
Scris: Monday, February 12, 2024 12:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2024
Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului ….
Nicaieri88
Scris: Monday, February 12, 2024 1:15 PM
Nivel

Deme, ai vesti? Clap
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Allexandra1 wrote:
Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului ….

Buna Alexandra. Esti in casuta aspirantelor la statutul de graviduta. In casuta gravidutelor sigur vei gasi un sfat util pentru situatia in care te afli. Sarcina usoara si la termen sa ai
Liliana1878
Scris: Monday, February 12, 2024 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Deme, toate rugăciunile sunt spre tine.
Lore35
Scris: Monday, February 12, 2024 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
Allexandra1 wrote:

Buna alexandra, am avut aceste contractii nedureroase si eu pe parcursul sarcinii si nu a modificat cu absolut nimic colul din cand in cand mai luam si eu cate un no spa dat rar. Cand simteam ca se contracta ma asezam in pat si stateam linistita si treceau de la sine.am nascut la 38+4 zile prin cezariana cu o zi inainte de cezariana am avut prima contractie dureroasa se pregatea bebe sa vina. Iti doresc sarcina usoara si la termen.
deme
Scris: Monday, February 12, 2024 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Niciodată nu am asteptat asa mult rezultatele, cel mai târziu a fost ora 14. Deja o iau razna.. am dat de 1000 refresh
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 2:25 PM
Nivel

deme wrote:
Niciodată nu am asteptat asa mult rezultatele, cel mai târziu a fost ora 14. Deja o iau razna.. am dat de 1000 refresh

Hands Hands unde ai recoltat?
deme
Scris: Monday, February 12, 2024 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

Hands Hands unde ai recoltat?

Mereu la Bioclinica, am sunat la ei si a zis ca mai durează putin, imi venea sa o strang de gat pe doamna de la telefon
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 2:38 PM
Nivel

deme wrote:

Mereu la Bioclinica, am sunat la ei si a zis ca mai durează putin, imi venea sa o strang de gat pe doamna de la telefon

Si eu am facut niste analize la baietel la synevo si tot intarzie cu rezultatele. Ma gândeam ca la ei ai recoltat si tu
Nicaieri88
Scris: Monday, February 12, 2024 2:47 PM
Nivel

Irinan wrote:

Si eu am facut niste analize la baietel la synevo si tot intarzie cu rezultatele. Ma gândeam ca la ei ai recoltat si tu

La Synnevo am asteptat 3 zile pentru niste analize uzuale care la RM ieseau pana seara.
iris11
Scris: Monday, February 12, 2024 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Va fi bine !!!🥰
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 4:38 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

La Synnevo am asteptat 3 zile pentru niste analize uzuale care la RM ieseau pana seara.

Am mers direct unde au laborator, 60 km. Aici la noi au doar centru de recoltare, si primeam analizele dupa amiaza. La laborator pana in 12 le aveam de obicei .le am primit la 16 fix
Nimeni
Scris: Monday, February 12, 2024 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2023
Hai Demee cu vestea cea buna, toate gândurile pozitive către tine 🤗
Allexandra1
Scris: Monday, February 12, 2024 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/11/2024
Multumesc pentru raspuns ! 🤗 Ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta pagina ! Sunt muuulte informații si experiențe pe care le citesc cu drag !
Utilizatori in acelasi subiect
Iulia123
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.