|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 433
| deme wrote:Mulțumesc fetelor, today is THE day. Sper sa ajungem sa si congelam de data asta :) Va tin la curent 🤗
Bafta multa, Deme! :) |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| Am avut 5 ovo ieri, astazi așteptăm sa ne sune de la laborator sa vedem cum se dezvolta. Maftei a spus că daca totul merge bine, sa incercam un transfer de z3. Momentan am pregatire pt ET (prolutex, magne b6, femibion, crinone gel, arefam, augmentin) . Si asteptam.
Later edit: 3 s-au fertilizat |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| deme wrote:Am avut 5 ovo ieri, astazi așteptăm sa ne sune de la laborator sa vedem cum se dezvolta. Maftei a spus că daca totul merge bine, sa incercam un transfer de z3. Momentan am pregatire pt ET (prolutex, magne b6, femibion, crinone gel, augmentin) . Si asteptam.
Later edit: 3 s-au fertilizat
Felicitaaari!! ❤️ Sa se dezvolte bine toti 3! |
| Maria2508 wrote:
Felicitaaari!! ❤️ Sa se dezvolte bine toti 3!
Sa te audă Dumnezeu 🍀 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| deme wrote:Am avut 5 ovo ieri, astazi așteptăm sa ne sune de la laborator sa vedem cum se dezvolta. Maftei a spus că daca totul merge bine, sa incercam un transfer de z3. Momentan am pregatire pt ET (prolutex, magne b6, femibion, crinone gel, arefam, augmentin) . Si asteptam.
Later edit: 3 s-au fertilizat
Tin pumnii deme! |
|
| MissyAM wrote:
Tin pumnii deme!
Emoții over the moon. Ne-am dat toate planurile peste cap. Eram pregătiți sa plecam azi, insa .. Saptamana viitoare vineri scoatem si actele, nu am făcut nimic, si tot asa 😂😂😂 |
|
| Revin si eu cu vesti, astazi ziua a4a, avem un embrion care arata f bine corespunzator zilei 4,iar unul care are 9 celule (ieri in z3 avea 5). Maine congelam daca ramane ceva si apoi pregatire pt embriotransfer. Am tot felul de emotii, idei, daca nu rămâne nimic de congelat, etc. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 433
| deme wrote:Revin si eu cu vesti, astazi ziua a4a, avem un embrion care arata f bine corespunzator zilei 4,iar unul care are 9 celule (ieri in z3 avea 5). Maine congelam daca ramane ceva si apoi pregatire pt embriotransfer. Am tot felul de emotii, idei, daca nu rămâne nimic de congelat, etc.
Bafta, Deme, sa ramana si pentru congelat!
Eu am facut inseminarea miercuri, pe 31. Sunt foarte suparata, doctorul s-a chinuit sa patrunda cu cateterul, sunt suspecta de sinechie canal cervical..din nou..la 2 luni dupa histeroscopie.
Nici nu i-am mai zis ca la prima inseminare a mers brici cu tot cu sinechie, deci cred ca acum s-a lipit si mai mult.
Mi-e ciuda pt ca aparent ori te nasti cu ea, ori se produce ca urmare a avorturilor, ceea ce nu e cazul. Am inteles ca m-am nascut cu ea, dar sa se lipseasca la loc..nu ma asteptam.
O perioada o sa o lasam balta cu totul, si prin toamna FIV scrie pe noi, poate ne ajung si voucherele pana atunci |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 340
| deme wrote:Revin si eu cu vesti, astazi ziua a4a, avem un embrion care arata f bine corespunzator zilei 4,iar unul care are 9 celule (ieri in z3 avea 5). Maine congelam daca ramane ceva si apoi pregatire pt embriotransfer. Am tot felul de emotii, idei, daca nu rămâne nimic de congelat, etc.
Heyy , să știi că din munții Bucegi eram cu gândul la tine! O sa fie bine ai să vezi!De data asta e cu reușită!
Eu ma rog să îmi întârzie menstruatia macar vreo 3 zile să putem incepe si noi fiv-ul! |
|
| Nicaieri88 wrote:
Bafta, Deme, sa ramana si pentru congelat!
Eu am facut inseminarea miercuri, pe 31. Sunt foarte suparata, doctorul s-a chinuit sa patrunda cu cateterul, sunt suspecta de sinechie canal cervical..din nou..la 2 luni dupa histeroscopie.
Nici nu i-am mai zis ca la prima inseminare a mers brici cu tot cu sinechie, deci cred ca acum s-a lipit si mai mult.
Mi-e ciuda pt ca aparent ori te nasti cu ea, ori se produce ca urmare a avorturilor, ceea ce nu e cazul. Am inteles ca m-am nascut cu ea, dar sa se lipseasca la loc..nu ma asteptam.
O perioada o sa o lasam balta cu totul, si prin toamna FIV scrie pe noi, poate ne ajung si voucherele pana atunci
Mereu piedici, dar o sa fie bine, ai sa vezi. Crede-ma ca dupa 3 ani doar de obstacole, parca vad luminita 🍀 |
|
| iris11 wrote:
Heyy , să știi că din munții Bucegi eram cu gândul la tine! O sa fie bine ai să vezi!De data asta e cu reușită!
Eu ma rog să îmi întârzie menstruatia macar vreo 3 zile să putem incepe si noi fiv-ul!
Iris 🥰🥰 Astazi avem congelat un blastocist de calitate f buna. Surprinzător, este cel care ieri avea 8 celule, azi a recuperat suprinzator, iar cel care ieri era top, astăzi sa zicem ca nu are o evoluție prea favorabila, insa au spus ca il lasa pana on z6,mâine.
Maftei a spus ca vrea transfer peste 2 luni, vrea diphereline pt endometrioza mea. Acum aștept prima zi de CM.
Iris, ai luat ceva progesteron ? Sa intarzii puțin ? |
|
| deme wrote:
Iris 🥰🥰 Astazi avem congelat un blastocist de calitate f buna. Surprinzător, este cel care ieri avea 8 celule, azi a recuperat suprinzator, iar cel care ieri era top, astăzi sa zicem ca nu are o evoluție prea favorabila, insa au spus ca il lasa pana on z6,mâine.
Maftei a spus ca vrea transfer peste 2 luni, vrea diphereline pt endometrioza mea. Acum aștept prima zi de CM.
Iris, ai luat ceva progesteron ? Sa intarzii puțin ?
Ce mă bucur că sunt vești bune !!!🥰🤗
Am cerut să mi se de-a ceva dar mi-au zis ca e mai bine sa las natural...cum am ajuns acasă simt ca se "pregătește " sper doar sa intarzie cât mai mult e posibil....daca nu asta e ...ce sa zic ,mai bine las totul să se întâmple cum e mai bine |
|
| iris11 wrote:
Ce mă bucur că sunt vești bune !!!🥰🤗
Am cerut să mi se de-a ceva dar mi-au zis ca e mai bine sa las natural...cum am ajuns acasă simt ca se "pregătește " sper doar sa intarzie cât mai mult e posibil....daca nu asta e ...ce sa zic ,mai bine las totul să se întâmple cum e mai bine
Ai încredere ca de data asta se așează lucrurile🥰🥰🥰 eu iti tin pumnii 🍀 |
|
| deme wrote:
Ai încredere ca de data asta se așează lucrurile🥰🥰🥰 eu iti tin pumnii 🍀
Mulțumesc pt susținere 🤗
Azi pe la amiază când m-am sters era puțin sânge, pe absorbantul de zi nu era deloc .Probabil spre seară.. Oare ziua 1 se va considera azi sau mâine?
Am sunat oricum și asistenta va vb cu dna dr și mă va resuna . Zicea ca e posibil sa aiba si Veliscu ceva conferință... Voinea are concediu 16-20 iunie
Am emoții maxime dacă se aliniază planetele sau nu luna asta |
|
| iris11 wrote:
Mulțumesc pt susținere 🤗
Azi pe la amiază când m-am sters era puțin sânge, pe absorbantul de zi nu era deloc .Probabil spre seară.. Oare ziua 1 se va considera azi sau mâine?
Am sunat oricum și asistenta va vb cu dna dr și mă va resuna . Zicea ca e posibil sa aiba si Veliscu ceva conferință... Voinea are concediu 16-20 iunie
Am emoții maxime dacă se aliniază planetele sau nu luna asta
Deci se amână lună asta , pleacă cei de la Embryos in a doua parte a lunii la două conferințe atât medicii cât și embriologii.
E a 2-a lună pe care o pierdem din cauza laboratorului |
|
Clover, Maria2508 |