Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| Roser wrote:Carlita Eu tot timpul iti urmăresc graficul din umbră si esti in gândurile și rugăciunile mele. Te cred ca ai obosit, ai luptat atât de mult, fiecare om are limitele sale. Ia totul așa cum vine, dacă nu mai simți sa faci nimic, e perfect ok, o viață avem și trebuie trăită așa cum e. Dar să știi ca se mai întâmplă si minuni. Sunt însărcinată din nou, nici măcar nu era in planurile mele să rămân, a fost o surpriză. E foarte devreme încă, doar ce am aflat dar sper sa fie bine până la capăt. Cine s-ar fi gândit când toti medicii la care am fost îmi dadeau doar 3% șanse cu ovocitele mele si ma trimiteau sa fac cu donate? Dar vezi, viața îți rezervă surprize... Da, am inceput serviciul anul trecut in toamnă ca aici e foarte scurt concediul de maternitate. Lucrez de acasă 95% din timp si e ok, mama stă cu flăcăul dar sunt si eu în preajma lui pe cât posibil. Te pup dragă Carlita și sper sa mai vizitezi forumul din când în când
felicitari! Ce veste minunataaa! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| Bună seara dragelor , ce mai ziceți voi ? Eu pt prima dată mi-am facut test de ovulatie, parcă se vede fin si a 2-a linie . Imi doresc foarte mult că lună asta să fie cu noroc,ceea ce va doresc si vouă. La voi noutăți? E cam liniște pe grup. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
|
Mersi din suflet carlita! Ti-am scris mp dar nu știu dacă s-a trimis, tare rău mi-a mers forumul azi. Please confirm :) |
|
| Hellen wrote: felicitari! Ce veste minunataaa! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!
Mulțumesc mult Hellen! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1858
| carlita wrote:Hey, ce pe faza esti!!! O buna bucata de vreme am ocolit forumul ca nu imi facea bine sa citesc asemena informatii, am ignorat cat am putut subiectul; pentru ca nu mai eram implicata in niciun fel in ”batalia” asta, adica tratamente, proceduri, etc ... Mai intru sa-mi notez z1 si am vazut ca deme si Irina sunt ”in focuri” si acum le mai urmaresc. Nu am scris, dar le tin pumnii ca stiu ce inseamna etapa asta. Despre mine nu prea am ce zice, m-a obosit lupta cu infertilitatea, esecul ... nu mai am puterea s-o iau de la capat cu toate analizele (ca toate mi-s expirate), histero, etc ... practic, momentan nu vreau sa mai vad niciun fel de medic. La mamici n-am mai citit, dar cred ca a crescut flacaul tau; te-ai reintors la serviciu?
Carlita te înțeleg, capul sus si mulțumesc pt sustinere. Si eu am zis ca daca nici tura asta nu iese, o las asa. Sunt obosita si simt ca este ca un examen pe care il pic mereu.
Roser, am citit la mamici, nu mi-a venit a crede, sper sa fie o surioara ;)
Irina, iti tin pumnii pentru mâine!!!!
Eu nu am ce sa mai zic, in sfârșit s-a terminat si spottingul, in 9dpo , acum au început durerile de sani. Asa m-am saturat de toate simptomele, sa vina mai repede CM sa ne apucam de treaba. Astazi ultima zi de arefam si așteptam..
Va imbratisez pe toate, asa de la distanta
Ioanaaaaa, sigur nu e cu ochi, ca am facut azi un test ,10dpo alb ca zapada 🙈 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Carlita miss you! Deme rabdare, stiu ca e greu, dar rabdare, rabdare, rabdare, nu e un examen pe care il pici mereu, e o cursa lunga cu obstacole pe care le treci pe rand pana ajungi la finish
Irina, tin pumnii pe maine
Restul fetelor, capul sus, cum zice Irina, si cand nu mai putem, mai putem putin! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:
Mersi din suflet carlita! Ti-am scris mp dar nu știu dacă s-a trimis, tare rău mi-a mers forumul azi. Please confirm :)
Sa stii ca n-am primit mp de la tine ... daca il poti retrimite, pls do. Eram cu ochii cat cepele sa citesc detalii.
Fetelor, va pup pe toate si va tin pumnii sa reusiti fara prea multa bataie de cap! Ioana, tzuk bubulina ta, balerina cu bolfute! deme, pup! Multa bafta si multa rabdare! Cum zice si Ioana, e o cursa lunga uneori, cine are puterea si rabdarea sa ajunga la finish isi va lua premiul. Pentru unii linia de finish nu e chiar asa de indepartata cum tindem sa credem.
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| carlita wrote:Hey, ce pe faza esti!!! O buna bucata de vreme am ocolit forumul ca nu imi facea bine sa citesc asemena informatii, am ignorat cat am putut subiectul; pentru ca nu mai eram implicata in niciun fel in ”batalia” asta, adica tratamente, proceduri, etc ... Mai intru sa-mi notez z1 si am vazut ca deme si Irina sunt ”in focuri” si acum le mai urmaresc. Nu am scris, dar le tin pumnii ca stiu ce inseamna etapa asta. Despre mine nu prea am ce zice, m-a obosit lupta cu infertilitatea, esecul ... nu mai am puterea s-o iau de la capat cu toate analizele (ca toate mi-s expirate), histero, etc ... practic, momentan nu vreau sa mai vad niciun fel de medic. La mamici n-am mai citit, dar cred ca a crescut flacaul tau; te-ai reintors la serviciu? Multumesc mult Carlita, si eu urmare sa vad daca ii raspunzi lui Roser... imi pare rau sa aud ca ai obosit, dar te cred. Fiecare stie pana unde poate sa se intinda si cat poate duce... e lung drumul.. ieri am fost la eco la Iasi si am trecut pe la Sf Paraschiva, toate fetele de pe forum sunt in gandurile si rugaciunile mele, dar cel mai mult aspirantele.. cand mai ai ceva vesti sau doar doresti sa ne impartasesti ce mai faci, te asteptam cu drag |
|
| iris11 wrote:Bună seara dragelor , ce mai ziceți voi ? Eu pt prima dată mi-am facut test de ovulatie, parcă se vede fin si a 2-a linie . Imi doresc foarte mult că lună asta să fie cu noroc,ceea ce va doresc si vouă. La voi noutăți? E cam liniște pe grup. Eu nu zic nimic, maine am punctia si dupa ma pregatesc de laparo. Azi noapte la 2 am avut trigger ul, ovitrelle +2 fiole de gonapeptyl, deci am terminat cu injectiile, dar parca imi e frica sa deschid gura sa nu se intample ceva am si o stare naspa de greata.. dar poate sunt si emotiile |
|
| deme wrote:Carlita te înțeleg, capul sus si mulțumesc pt sustinere. Si eu am zis ca daca nici tura asta nu iese, o las asa. Sunt obosita si simt ca este ca un examen pe care il pic mereu. Roser, am citit la mamici, nu mi-a venit a crede, sper sa fie o surioara ;) Irina, iti tin pumnii pentru mâine!!!! Eu nu am ce sa mai zic, in sfârșit s-a terminat si spottingul, in 9dpo , acum au început durerile de sani. Asa m-am saturat de toate simptomele, sa vina mai repede CM sa ne apucam de treaba. Astazi ultima zi de arefam si așteptam.. Va imbratisez pe toate, asa de la distanta Ioanaaaaa, sigur nu e cu ochi, ca am facut azi un test ,10dpo alb ca zapada 🙈 Multumesc Oana |
|
| IoanaIoanaC wrote:Carlita miss you! Deme rabdare, stiu ca e greu, dar rabdare, rabdare, rabdare, nu e un examen pe care il pici mereu, e o cursa lunga cu obstacole pe care le treci pe rand pana ajungi la finish Irina, tin pumnii pe maine Restul fetelor, capul sus, cum zice Irina, si cand nu mai putem, mai putem putin! Intotdeauna mai putem un pic . . ieri,la Iasi am calcat rau.. mi am facut o entorsa de toata frumusetea... dar tot e ok.. erau multe fete care au facut embriotransfer ieri, la clinica. Parca aveam eu emotii pt ele.. e un drum lung, cu multe emotii si trairi intense...azi am fost si am facut si pcr si eu si sotul. Tot inainte |
|
| Irinan wrote:Multumesc mult Carlita, si eu urmare sa vad daca ii raspunzi lui Roser... imi pare rau sa aud ca ai obosit, dar te cred. Fiecare stie pana unde poate sa se intinda si cat poate duce... e lung drumul.. ieri am fost la eco la Iasi si am trecut pe la Sf Paraschiva, toate fetele de pe forum sunt in gandurile si rugaciunile mele, dar cel mai mult aspirantele.. cand mai ai ceva vesti sau doar doresti sa ne impartasesti ce mai faci, te asteptam cu drag Doamne, mi-am amintit acum cum am depasit si eu per aia, cum am facut slalom printre monitorizari, job... Eram mereu contra cronometru, monitorizarile erau dimineata, dupa 9, bineinteles ca aproape niciodata nu se respectau programarile, asteptam peste 1 ora peste programare sa intru la o monitorizare de 5 min. Si apoi, viteza maxima sa ajung la serviciu, unde faceam eforturi sa nu arat oboseala. In noaptea cu triggerul eram asa de obosita, am setat alarma pt injectii, trimis sms de confirmare efectuare trigger, am mai dormit 2 ore si apoi fuga la Iasi pt test PCR ca in alta parte riscam sa nu primesc rezultatul la timp si mi-au zis clar ca nu imi fac punctia fara rezultat negativ. Acum, deruland inapoi, stau si ma gandesc ce ar fi facut cu mine daca rezultatul la PCR ar fi fost pozitiv? Au trecut toate, dar de asta spun ca eu nu pot sa mai trec prin asa maraton. Ce-o vrea Dumnezeu de acum... Irina, ce a fost mai greu, aproape ca ai depasit. Starile de greata si usoara stare de anxietate sunt normale. E foarte bine ca amani transferul. Ce productie ai? |
|
| Deci chiar nu stiu de ce nu pot trimite MP asa ca iti răspund aici carlita. Nu știu exact cat am ca nu îmi amintesc data ultimei menstruații dar având in vedere când am avut contactul, as avea intre 5 si 6 săptămâni. Aștept săptămâna viitoare când voi avea prima ecografie. Acum întreb si eu ca sa ma aflu in treabă, oare chiar nu vrei sa mai încerci o singură dată? Ca sa nu ai parte de maratonul de data trecută, poate îți poți lua concediu si faci liniștită. Nu ma baga în seamă dacă bat câmpii |
|
| Roser wrote:Deci chiar nu stiu de ce nu pot trimite MP asa ca iti răspund aici carlita. Nu știu exact cat am ca nu îmi amintesc data ultimei menstruații dar având in vedere când am avut contactul, as avea intre 5 si 6 săptămâni. Aștept săptămâna viitoare când voi avea prima ecografie. Acum întreb si eu ca sa ma aflu in treabă, oare chiar nu vrei sa mai încerci o singură dată? Ca sa nu ai parte de maratonul de data trecută, poate îți poți lua concediu si faci liniștită. Nu ma baga în seamă dacă bat câmpii Iti tin pumnii la eco, sa auzi inimioara. Stiu ca la voi nu prea se face hcg ul, deci, banuiesc ca ai o gramada de teste pozitive. Eram curioasa ce reactie ati avut cand ati vazut testul. Si inca dupa 1 contact? Bine ti se potriveste zicerea aia cu ”atunci cand nu te astepti” .... Daca tot mi-ai aruncat mingea la fileu, cu sinceritate raspund ca parca nu pot renunta de tot la ideea de a avea un copil, inca sper sa se intample ceva, nu stiu ce ... de fapt stiu, dar sunt constienta de sanse. Pe de alta parte, refuz sa mai merg pe acelasi sistem de turma, pe banda rulanta, cum se exprima cineva pentru ca si Maftei e plin de pacienti acum si sigur nu are timp de ”suflat in borsul nimanui”. In alta parte sigur nu e mai bine. Dar as fi vrut un diagnostic mai clar din partea unui dr., voi stiti ca as fi vrut laparo ... sa mai incerc 1 data ca poate de data asta va fi bine, pe timpul si banii mei, nu mai vreau. Inca mai cuget daca chiar e capat de drum. Cu siguranta va voi anunta cand am decis ceva sau, mai ales daca voi avea vesti bune. |
|
| carlita wrote:Iti tin pumnii la eco, sa auzi inimioara. Stiu ca la voi nu prea se face hcg ul, deci, banuiesc ca ai o gramada de teste pozitive. Eram curioasa ce reactie ati avut cand ati vazut testul. Si inca dupa 1 contact? Bine ti se potriveste zicerea aia cu ”atunci cand nu te astepti” .... Daca tot mi-ai aruncat mingea la fileu, cu sinceritate raspund ca parca nu pot renunta de tot la ideea de a avea un copil, inca sper sa se intample ceva, nu stiu ce ... de fapt stiu, dar sunt constienta de sanse. Pe de alta parte, refuz sa mai merg pe acelasi sistem de turma, pe banda rulanta, cum se exprima cineva pentru ca si Maftei e plin de pacienti acum si sigur nu are timp de ”suflat in borsul nimanui”. In alta parte sigur nu e mai bine. Dar as fi vrut un diagnostic mai clar din partea unui dr., voi stiti ca as fi vrut laparo ... sa mai incerc 1 data ca poate de data asta va fi bine, pe timpul si banii mei, nu mai vreau. Inca mai cuget daca chiar e capat de drum. Cu siguranta va voi anunta cand am decis ceva sau, mai ales daca voi avea vesti bune.
Carlita, dar nu poti face laparo in altă parte? Sa stii ca ai facut-o si pe asta, poate afli niște răspunsuri. Mie încă nu mi-e clar de ce natural niciodată nu ai obținut niciun test pozitiv, iar la fiv da. Trompele sunt bune?
Revenind la ce m-ai întrebat, găsești toate reacțiile in cealaltă căsuța cu câteva pagini in urmă (nu mai detaliez aici sa nu le deranjez pe fete). Spre rușinea noastră, din diferite motive, am avut un singur contact in ianuarie și ăla a fost de lucky one :) |
|
|