Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1857
| IoanaIoanaC wrote:Da, pot sa apara mici dereglari in urma stimularii. Eu zic ca nu e nimic de speriat, dar daca vrei sa te linistesti, mergi la un consult. Daca e spotting de implantare, am sa rad aprox 3 zile
Hahaha Ioana, sincer nu cred , este prea devreme si eu nu sunt o persoana norocoasa :) Mai aștept ca ce naiba sa fac |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Vin si eu cu vesti. Bune zic eu.. avem o productie frumoasa.. pe ovarul drept avem f1-14, f2-12, f3-11, f4-10, f5-8; iar pe stangul f1-17, f2-16, f3-14, f4-13, f5-12.. mergem mai departe cu stimularea pana miercuri, iar vineri punctia. Chiar m a intrebat de 2 ori dr, in timpul consultatiei cat am amh... am reactionat super bine la stimulare.. Estradiolul perfect si el.. problema e ca a vazut ceva la eco ce nu i a placut, crede ca am lichid pe trompa stanga, si nu riscam sa facem un transfer.. deci dupa punctie, vom merge pe freeze all, se face o laparoscopie si abia dupa va fi si embriotransferul |
|
| Irinan wrote:Vin si eu cu vesti. Bune zic eu.. avem o productie frumoasa.. pe ovarul drept avem f1-14, f2-12, f3-11, f4-10, f5-8; iar pe stangul f1-17, f2-16, f3-14, f4-13, f5-12.. mergem mai departe cu stimularea pana miercuri, iar vineri punctia. Chiar m a intrebat de 2 ori dr, in timpul consultatiei cat am amh... am reactionat super bine la stimulare.. Estradiolul perfect si el.. problema e ca a vazut ceva la eco ce nu i a placut, crede ca am lichid pe trompa stanga, si nu riscam sa facem un transfer.. deci dupa punctie, vom merge pe freeze all, se face o laparoscopie si abia dupa va fi si embriotransferul
Suna foarte bine Irina !! Imediat trece si punctia si o sa numeri zilele pana la ET . Sa fie cu noroc 🤗
Eu.. tot cu spottingul meu obosit |
|
| deme wrote: Suna foarte bine Irina !! Imediat trece si punctia si o sa numeri zilele pana la ET . Sa fie cu noroc 🤗 Eu.. tot cu spottingul meu obosit Banuiesc ca dupa laparoscopie o sa trebuiasca sa treaca un pic pana la embriotransfer, mai ales daca se dovedeste a fi hidrosalpinx |
|
| deme wrote: Suna foarte bine Irina !! Imediat trece si punctia si o sa numeri zilele pana la ET . Sa fie cu noroc 🤗 Eu.. tot cu spottingul meu obosit Hai ca imediat te apuci si tu de fiv2.. cand ar trebui sa fie ziua 1? |
|
| Irinan wrote: Banuiesc ca dupa laparoscopie o sa trebuiasca sa treaca un pic pana la embriotransfer, mai ales daca se dovedeste a fi hidrosalpinx
Probabil in Aprilie o sa fie ET-ul , sa vina iepurașul cu suprize ;) |
|
| Irinan wrote: Hai ca imediat te apuci si tu de fiv2.. cand ar trebui sa fie ziua 1?
Teoretic 1-2 Martie, practic termin arefam pe 24, si mereu a venit a5a zi de cand l-am oprit. Ma dispera spottingul, i-am scris dr dar nu a răspuns |
|
| deme wrote:Teoretic 1-2 Martie, practic termin arefam pe 24, si mereu a venit a5a zi de cand l-am oprit. Ma dispera spottingul, i-am scris dr dar nu a răspuns Nu m am prea confruntat cu spottingul sincer.. daca a fost, a fost doar inainte de cm sau imediat dupa |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Irina să fie cu noroc și să-ți de-a bunul Dumnezeu un bebe în curând. |
|
| Gaby 41 wrote:Irina să fie cu noroc și să-ți de-a bunul Dumnezeu un bebe în curând. Multumesc Gaby |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Bafta fetele sa gândim pozitiv și sigur lucrurile vor fi asa cum ne dorim... Eu vineri după hsg am mers la dr sa vadă rezultatul pentru ca eu nefiind din București am zis sa nu mai fac un drum doar ca să vadă rezultatul... Și tot fiind acolo mia făcut și o eco și aveam un folicul de 12 eu fiind în ziua 10 după cm. Foliculul era pe ovarul stâng și data trecuta tot pe stg era oare sa ovulez doar cu ovarul stâng? |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| deme wrote:Teoretic 1-2 Martie, practic termin arefam pe 24, si mereu a venit a5a zi de cand l-am oprit. Ma dispera spottingul, i-am scris dr dar nu a răspuns
Deme încearcă să te liniștești un pic , nu te ajută dacă tot la spotting te gândești. Și eu aveam anul trecut ft des si cunosc sentimentul. O sa fie totul bine si al 2-lea Fiv ca fie cu noroc. |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| Irinan wrote:Vin si eu cu vesti. Bune zic eu.. avem o productie frumoasa.. pe ovarul drept avem f1-14, f2-12, f3-11, f4-10, f5-8; iar pe stangul f1-17, f2-16, f3-14, f4-13, f5-12.. mergem mai departe cu stimularea pana miercuri, iar vineri punctia. Chiar m a intrebat de 2 ori dr, in timpul consultatiei cat am amh... am reactionat super bine la stimulare.. Estradiolul perfect si el.. problema e ca a vazut ceva la eco ce nu i a placut, crede ca am lichid pe trompa stanga, si nu riscam sa facem un transfer.. deci dupa punctie, vom merge pe freeze all, se face o laparoscopie si abia dupa va fi si embriotransferul
Ma bucur sa aud vești bune. O sa fie cu succes ! Doamne ajută! |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Eu sunt o aspiranta veche la titlul de mămica. Nu cred ca mai e nimeni aici de pe vremea când încercam și eu la primul copil și nu reușeam. A venit momentul pentru al doilea bebe așa ca de 2 luni am început sa încercam dar se lasă așteptat. Eu am hipotiroidism autoimun dar din Septembrie am renunțat la eurhyrox. Mi am făcut analiza de tsh zilele trecute și e chiar o valoare buna, numai ca nu e potrivită pentru sarcina. Am valoarea 3,5. O sa încep de mâine sa iau euthyrox de 25. Exact la fel am avut și la prima sarcina. Va imbratisez și sa plecam toate de aici la mămici cât de curând. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Lore35 wrote:Bafta fetele sa gândim pozitiv și sigur lucrurile vor fi asa cum ne dorim... Eu vineri după hsg am mers la dr sa vadă rezultatul pentru ca eu nefiind din București am zis sa nu mai fac un drum doar ca să vadă rezultatul... Și tot fiind acolo mia făcut și o eco și aveam un folicul de 12 eu fiind în ziua 10 după cm. Foliculul era pe ovarul stâng și data trecuta tot pe stg era oare sa ovulez doar cu ovarul stâng? Nu e o regula sa alterneze ovarele lunar, adica nu-i musai, luna asta pe stangul, luna viitoare pe dreptul. Se poate intampla o perioada sa ovulez pe partea stanga si o perioada pe dreapta. E perfect normal si nu e motiv de ingrijorare.
Irina Sa faci orgalutranul la aceeasi ora mereu, sa nu se sparga foliculii mai dezvoltati pana la punctie |
|
|