Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1207
| Bia_S wrote:La multi ani, Lore! 🥳 Mult succes Deme!🤗
Mulțumesc Bia, Gaby 🤗 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| deme wrote:Fetelor , eu sunt 4DPO, astept sa treacă zilele mai repede si sa vina CM (nu cred ca spun asta) sa începem FIV2, care sper sa fie cel norocos ! Poate nu vine iar daca vine, sa fie luna norocoasa |
|
| Lore35 wrote:Va mulțumesc pentru mesaje și pentru susținerea voastră am terminat cu hsg din ce am citit eu este ok ambele trompe permeabile acum ma duc la dr. Ginecolog sa ii arat și lui rezultatul și sa vedem ce facem mai departe. Țin sa va spun ca intervenția în sine a fost usurica cu mici dureri în timpul ei dar la 2 ore după cât am așteptat rezultatul am zis ca mor de durere abea am reușit sa ajung pana la masina. Dar per total sunt ok abea astept sa ajung acasă și sa sărbătoresc ziua cu soțul. Va pup și mulțumesc încă odată. 🤗😘 Ma bucur pt vestile bune.. |
|
| Irinan wrote:Poate nu vine  iar daca vine, sa fie luna norocoasa
Irina, cum ești? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| deme wrote:Fetelor , eu sunt 4DPO, astept sa treacă zilele mai repede si sa vina CM (nu cred ca spun asta) sa începem FIV2, care sper sa fie cel norocos !
Sa se mute tot optimismul din lume la tine, si sa te vad curand in alta casuta! |
|
| deme wrote:
Irina, cum ești?
Eu sunt a 5 zi de stimulare, am in fiecare seara 200 menopur si 200 puregon. Dimineata recoltez pt analize, dupa bag si orgalutranul.. iar seara am prima monitorizare.. emotii mari, vreau sa trec de punctie si sa am ce transfera |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1589
| Irina, iti tin pumnii! Doamne ajută sa fie bine |
|
|
Offf |
|
| Irinan wrote: Eu sunt a 5 zi de stimulare, am in fiecare seara 200 menopur si 200 puregon. Dimineata recoltez pt analize, dupa bag si orgalutranul.. iar seara am prima monitorizare.. emotii mari, vreau sa trec de punctie si sa am ce transfera
Irinaaaa |
|
| Fetele , am si eu o problema, cred..
Menstruatia a venit pe 31 ian , de regulă era normală, tinea 5 zile. Acum a ținut 8 zile, vreo 5 normal si apoi spotting (maro închis). După simptome, ovulația a avut loc in perioada 13-14-15 februarie, am avut contact 11 si 14 februarie (fără sa ținem cont de nimic, asteptand sa treaca luna pt a începe fiv2). Astazi pe seara am vazut pe absorbantul zilnic spotting maro închis. De ieri tot am avut usoare dureri ca la început de CM, probabil de la progesteron. Din februarie am început sa iau Ubiquinol, Dhea Mg si B6. Momentan iau si arefam din data de 15 februarie, la sfatul medicului, pt 10 zile, urmând sa vina CM si sa ne apucăm de treaba. Ati mai avut spotting asa, oare trebuie sa ma îngrijorez? |
|
| Acum de dimi nu mai e maro închis, ci cafea cu lapte. Nici nu mai știu ce sa cred, fetele care au facut FIV , CM a apărut a2a luna mai repede decat de obicei? Astazi sunt in z20, si a5a zi de arefam |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| deme wrote:Acum de dimi nu mai e maro închis, ci cafea cu lapte. Nici nu mai știu ce sa cred, fetele care au facut FIV , CM a apărut a2a luna mai repede decat de obicei? Astazi sunt in z20, si a5a zi de arefam
Da, pot sa apara mici dereglari in urma stimularii. Eu zic ca nu e nimic de speriat, dar daca vrei sa te linistesti, mergi la un consult. Daca e spotting de implantare, am sa rad aprox 3 zile |
|
| Roser wrote:Irina, iti tin pumnii! Doamne ajută sa fie bine Multumesc Roser |
|
| deme wrote:Irinaaaa Oana |
|
| IoanaIoanaC wrote:Da, pot sa apara mici dereglari in urma stimularii. Eu zic ca nu e nimic de speriat, dar daca vrei sa te linistesti, mergi la un consult. Daca e spotting de implantare, am sa rad aprox 3 zile
|
|
|