Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena10
Scris: Thursday, February 17, 2022 12:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
Lore35 wrote:

Mulțumesc de răspuns sper sa fie bn ca mie asa o teama. Și tu ai făcut tot la Giulești sau în alta parte? La mn după hsg mia zis ca vrea sa îmi facă monitorizare foliculara și după mai vedem ce mai zice. Bafta multa sa dea Dumnezeu sa ai rezultate și sa se întâmple minunea.

Buna, multumesc pt gandurile bune! O sa fi bime cu Hsg o sa vezi.Succes si sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!
Eu am facut Hsg la Sibiu la clinica de fertilitate
Oanaiuliana
Scris: Thursday, February 17, 2022 2:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
S-a cam lăsat liniștea pe aici... nu are nimeni vesti noi, nu urmează nimeni la testare?
Noi ne-am apucat de o cura de slabire( deși nu suntem grași niciunul din noi) dar am tot citit ca slăbitul ajuta, și nu doar slăbitul ci mai degrabă mâncatul sănătos cu multe fructe/legume, grăsimi sănătoase și cât mai puțin zahar. Îmi aduc aminte ca și la prima sarcina am rămas insarcinata după fe slăbitul vreo 4 kg...urma sa avem nunta și voiam sa arătăm bine și ce sa vezi surpriza la nunta aveam 16 săptămâni. Cine știe poate va funcționa și de data asta
Lore35
Scris: Thursday, February 17, 2022 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:

Succes Lore!!!
O sa fie totul bine ai să vezi . 😉

Mulțumesc sper sa iasă bn. La noapte plecam spre București noi suntem din Galați și pe deasupra mai este și ziua mea mâine. 😁
iris11
Scris: Thursday, February 17, 2022 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Lore35 wrote:

Mulțumesc sper sa iasă bn. La noapte plecam spre București noi suntem din Galați și pe deasupra mai este și ziua mea mâine. 😁

La mulți ani! Iti doresc sa ti se îndeplinească ce iti doresti atât de mult !
Ai incredere in tine , în viața și în Dumnezeu!
Totul va decurge perfect !
Iti ținem pumnii toate de pe grup!
iris11
Scris: Thursday, February 17, 2022 8:28 PM
Nivel

[quote=Oanaiuliana]S-a cam lăsat liniștea pe aici... nu are nimeni vesti noi, nu urmează nimeni la testare?
Noi ne-am apucat de o cura de slabire( deși nu suntem grași niciunul din noi) dar am tot citit ca slăbitul ajuta, și nu doar slăbitul ci mai degrabă mâncatul sănătos cu multe fructe/legume, grăsimi sănătoase și cât mai puțin zahar. Îmi aduc aminte ca și la prima sarcina am rămas insarcinata după fe slăbitul vreo 4 kg...urma sa avem nunta și voiam sa arătăm bine și ce sa vezi surpriza la nunta aveam 16 săptămâni. Cine știe poate va funcționa și de data asta [/quote

Toată lumea așteaptă să se întâmple minunea ! Cred ca uneori mai si obosim, ne scade moralul ,sau așteptăm o anumită dată.
Eu luni voi merge la control după histeroscopie, sper sa fie in regulă totul . Mi-a zis ca imi va da un tratament de stimulare , astept sa vad ce îmi zice .
Să știi că și eu am auzit ca slabitul si anumite alimente ( legume) ajută. Ne-am apucat de o lună să mâncăm si noi mai " atent " , am scos zahărul cu speranța că ne va ajuta .
În jurul meu, toate prietenele mele sunt însărcinate, și azi mi-a dat vestea una care a rămas ft ușor. Ma bucur enorm pentru ele și mă pot bucura din suflet împreună cu ele , dar devin tot mai nerabdatoare să se întâmple și la noi .
Oanaiuliana
Scris: Thursday, February 17, 2022 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016

Toată lumea așteaptă să se întâmple minunea ! Cred ca uneori mai si obosim, ne scade moralul ,sau așteptăm o anumită dată.
Eu luni voi merge la control după histeroscopie, sper sa fie in regulă totul . Mi-a zis ca imi va da un tratament de stimulare , astept sa vad ce îmi zice .
Să știi că și eu am auzit ca slabitul si anumite alimente ( legume) ajută. Ne-am apucat de o lună să mâncăm si noi mai " atent " , am scos zahărul cu speranța că ne va ajuta .
În jurul meu, toate prietenele mele sunt însărcinate, și azi mi-a dat vestea una care a rămas ft ușor. Ma bucur enorm pentru ele și mă pot bucura din suflet împreună cu ele , dar devin tot mai nerabdatoare să se întâmple și la noi .
[/quote]
Mda...și mie mi-a dat o prietena vestea ca e insarcinata cu al doilea bebe....și noi incercam de când ea era insaecinata cu primul bebe care acum are deja un an jumate ....numai gândul ca ea a rămas a doua oara ma face sa mi se para ca noi incercam de o eternitate
iris11
Scris: Thursday, February 17, 2022 10:05 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Mda...și mie mi-a dat o prietena vestea ca e insarcinata cu al doilea bebe....și noi incercam de când ea era insaecinata cu primul bebe care acum are deja un an jumate ....numai gândul ca ea a rămas a doua oara ma face sa mi se para ca noi incercam de o eternitate [/quote]

Stiu cum e ...cred ca toate de pe grup avem "cazurile " noastre.
Trebuie să fim încrezătoare și să facem tot ce tine de noi pentru a ne îndeplini dorința.
Capul sus Oana si spor în continuare la "regim " cu siguranță ajută!
Lore35
Scris: Thursday, February 17, 2022 10:07 PM
Nivel

iris11 wrote:

La mulți ani! Iti doresc sa ti se îndeplinească ce iti doresti atât de mult !
Ai incredere in tine , în viața și în Dumnezeu!
Totul va decurge perfect !
Iti ținem pumnii toate de pe grup!

Mulțumesc frumos pentru gândurile bune, același lucru doresc și eu pentru voi. Sper ca toate cele care încă așteptăm ca o minune sa ne schimbe viata sa apara cât mai curând și toate lacrimile sa se transforme în zâmbete. Va pup
Irinan
Scris: Friday, February 18, 2022 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Lore35 wrote:

La multi ani Lorecoeur sigur o sa fie binemajoreta
deme
Scris: Friday, February 18, 2022 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Lore35 wrote:

Mulțumesc frumos pentru gândurile bune, același lucru doresc și eu pentru voi. Sper ca toate cele care încă așteptăm ca o minune sa ne schimbe viata sa apara cât mai curând și toate lacrimile sa se transforme în zâmbete. Va pup

La mulți ani, Lore !!
Curaj astăzi, nu e asa dureros cum pare Cheek Kiss
deme
Scris: Friday, February 18, 2022 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Fetelor , eu sunt 4DPO, astept sa treacă zilele mai repede si sa vina CM (nu cred ca spun asta) sa începem FIV2, care sper sa fie cel norocos !
iris11
Scris: Friday, February 18, 2022 11:47 AM
Nivel

deme wrote:
Fetelor , eu sunt 4DPO, astept sa treacă zilele mai repede si sa vina CM (nu cred ca spun asta) sa începem FIV2, care sper sa fie cel norocos !

Va fi cu succes Deme !
Iti ținem pumnii strânși tare tare! :)
Lore35
Scris: Friday, February 18, 2022 12:12 PM
Nivel

Va mulțumesc pentru mesaje și pentru susținerea voastră am terminat cu hsg din ce am citit eu este ok ambele trompe permeabile acum ma duc la dr. Ginecolog sa ii arat și lui rezultatul și sa vedem ce facem mai departe. Țin sa va spun ca intervenția în sine a fost usurica cu mici dureri în timpul ei dar la 2 ore după cât am așteptat rezultatul am zis ca mor de durere abea am reușit sa ajung pana la masina. Dar per total sunt ok abea astept sa ajung acasă și sa sărbătoresc ziua cu soțul. Va pup și mulțumesc încă odată. 🤗😘
Gaby 41
Scris: Friday, February 18, 2022 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Deme,să fie cu noroc!
Bia_S
Scris: Friday, February 18, 2022 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
La multi ani, Lore! 🥳
Mult succes Deme!🤗
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.