Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| deme wrote:Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta. Am fost sa vorbesc cu dr legat de inceperea celui de-al 2lea FIV. Am cazut de acord ca sa lasam un CM sa treaca si apoi sa începem, deci in Martie. .. lunga-i așteptarea , macar de acesta dată să fie cu noroc. Doamne Deme parca e cu copy paste! In martie urma sa fac si eu al doilea, doar ca a venit pandemia si am facut in iunie! Tin pumnii! Si stai linistita ca trece repede timpul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| IoanaIoanaC wrote:Doamne Deme parca e cu copy paste! In martie urma sa fac si eu al doilea, doar ca a venit pandemia si am facut in iunie! Tin pumnii! Si stai linistita ca trece repede timpul
Mi-este teama acum sa nu se repete istoria, dar vedem. Ai schimbat ceva la al2lea FIV? |
|
| deme wrote:Mi-este teama acum sa nu se repete istoria, dar vedem. Ai schimbat ceva la al2lea FIV? Nu! A schimbat medicul tratamentul de stimulare. Insa eu am convingerea ca a fost o cohorta mai buna de ovule (o cohorta de foliculi se "regenereaza" la 3 luni). De asemenea, in sinea mea, sunt convinsa ca a contat DHEA si Q10 care in ianuarie abia incepusem sa le iau. |
|
| IoanaIoanaC wrote: Nu! A schimbat medicul tratamentul de stimulare. Insa eu am convingerea ca a fost o cohorta mai buna de ovule (o cohorta de foliculi se "regenereaza" la 3 luni). De asemenea, in sinea mea, sunt convinsa ca a contat DHEA si Q10 care in ianuarie abia incepusem sa le iau.
Am început si eu cu dhea si q10, vedem
Mulțumesc frumos |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| IoanaIoanaC wrote: Nu! A schimbat medicul tratamentul de stimulare. Insa eu am convingerea ca a fost o cohorta mai buna de ovule (o cohorta de foliculi se "regenereaza" la 3 luni). De asemenea, in sinea mea, sunt convinsa ca a contat DHEA si Q10 care in ianuarie abia incepusem sa le iau.
Deja 7 lunite de cand ai nascut Ioana cred ca e numai buna de tras toate cele prin casa printesa ta |
|
| Irinan wrote:Deja 7 lunite de cand ai nascut Ioana cred ca e numai buna de tras toate cele prin casa printesa ta Ioi! Atat pot sa spun Dar nu, inca nu trage de toate cele, mai avem putin pana acolo. In schimba e numa' buna de tras ea de falcute si grasimi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 69
| Gata, am programare la Embryos, Andreea Velișcu, în mai. Pană atunci pare o veșnicie, dar am timp să iau suplimentele calumea - vor fi 4 luni de când am început cu ele, deci tocmai bine.
Și cine știe ce se mai poate întâmpla în 3 luni... Au mai fost surprize. În orice caz, noi suntem puși pe treabă, lună de lună.
Și vreau să folosesc acest timp să îmi fac toate analizele, nu să încep cu ele în mai, să dureze încă cine știe cât, să mai pierd niște luni. Oricum, mi-a zis și Dr că să am toate analizele făcute când merg la prima consultație, și mă tot gândesc ce și când să mai fac, că nu mi-a dat nici o listă de ce analize se cer, mai exact și unde e ok să le fac...
Știu că P tb să își facă din nou spermograma la RUAM, dar mai lăsăm până prin aprilie, să fie cât mai recentă. Iar eu aș vrea să fac o histeroscopie, adică să vadă cum se prezintă uterul pe interior. Oare pot merge direct la ei la Embryos să cer una? Mi-e teamă să nu zică pe urmă Dr că nu e ok și tb să fac din nou, sau că nu sunt bune dacă sunt făcute la RM și tb la ei sau cum și unde zicea ea. Și pe urmă dăm alți bani.
La voi care ați făcut FIV, ce a cerut să aveți la prima vizită și ce v-a dat să mai faceți după? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 69
| Mă tot bate și pe mine gândul să adaug și DHEA, dar în același timp mi-e teamă să nu stric mai mult, iar pe de altă parte îmi zic că dacă nu fac încă destul?? Și nici nu știu cu ce dr să vb despre asta, că în general doctorii nu prea știu de astea și nici nu le iau în serios. |
|
| InaLina wrote:Gata, am programare la Embryos, Andreea Velișcu, în mai. Pană atunci pare o veșnicie, dar am timp să iau suplimentele calumea - vor fi 4 luni de când am început cu ele, deci tocmai bine. Și cine știe ce se mai poate întâmpla în 3 luni... Au mai fost surprize. În orice caz, noi suntem puși pe treabă, lună de lună. Și vreau să folosesc acest timp să îmi fac toate analizele, nu să încep cu ele în mai, să dureze încă cine știe cât, să mai pierd niște luni. Oricum, mi-a zis și Dr că să am toate analizele făcute când merg la prima consultație, și mă tot gândesc ce și când să mai fac, că nu mi-a dat nici o listă de ce analize se cer, mai exact și unde e ok să le fac... Știu că P tb să își facă din nou spermograma la RUAM, dar mai lăsăm până prin aprilie, să fie cât mai recentă. Iar eu aș vrea să fac o histeroscopie, adică să vadă cum se prezintă uterul pe interior. Oare pot merge direct la ei la Embryos să cer una? Mi-e teamă să nu zică pe urmă Dr că nu e ok și tb să fac din nou, sau că nu sunt bune dacă sunt făcute la RM și tb la ei sau cum și unde zicea ea. Și pe urmă dăm alți bani. La voi care ați făcut FIV, ce a cerut să aveți la prima vizită și ce v-a dat să mai faceți după?
Aceasta este lista care am primit-o eu la prima vizita, insa făcusem deja majoritatea din analize. Histeroscopie si HSG dupa ce mi-a facut si cele de col. Eu am facut la Bioclinica, fiind si laboratorul cu care ei colaboreaza.
https://ibb.co/GvcrHYP |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| InaLina wrote:Gata, am programare la Embryos, Andreea Velișcu, în mai. Pană atunci pare o veșnicie, dar am timp să iau suplimentele calumea - vor fi 4 luni de când am început cu ele, deci tocmai bine. Și cine știe ce se mai poate întâmpla în 3 luni... Au mai fost surprize. În orice caz, noi suntem puși pe treabă, lună de lună. Și vreau să folosesc acest timp să îmi fac toate analizele, nu să încep cu ele în mai, să dureze încă cine știe cât, să mai pierd niște luni. Oricum, mi-a zis și Dr că să am toate analizele făcute când merg la prima consultație, și mă tot gândesc ce și când să mai fac, că nu mi-a dat nici o listă de ce analize se cer, mai exact și unde e ok să le fac... Știu că P tb să își facă din nou spermograma la RUAM, dar mai lăsăm până prin aprilie, să fie cât mai recentă. Iar eu aș vrea să fac o histeroscopie, adică să vadă cum se prezintă uterul pe interior. Oare pot merge direct la ei la Embryos să cer una? Mi-e teamă să nu zică pe urmă Dr că nu e ok și tb să fac din nou, sau că nu sunt bune dacă sunt făcute la RM și tb la ei sau cum și unde zicea ea. Și pe urmă dăm alți bani. La voi care ați făcut FIV, ce a cerut să aveți la prima vizită și ce v-a dat să mai faceți după?
Și eu am așteptat la fel de mult pt programare, țin minte ca am așteptat vreo 5 luni. După ce ești pacienta dânsei o sa te programeze mai repede. Analizele le poți face cu 1 luna înainte de programare ca să fie recente. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Maria, ce mai faci? Esti bine?
Eu mi-am comandat femibion 1, continui cu euthyroxul si tot citesc despre coenzima q10 si beneficiile ei, acum nu stiu daca sa iau de capul meu, cum scria cineva, sa nu fac mai mult rau decat bine. Asta mai mult ca am peste 35 si ar ajuta la calitatea ovulelor |
|
| IoanaIoanaC wrote:Ioi! Atat pot sa spun Dar nu, inca nu trage de toate cele, mai avem putin pana acolo. In schimba e numa' buna de tras ea de falcute si grasimi |
|
| InaLina wrote:Gata, am programare la Embryos, Andreea Velișcu, în mai. Pană atunci pare o veșnicie, dar am timp să iau suplimentele calumea - vor fi 4 luni de când am început cu ele, deci tocmai bine. Și cine știe ce se mai poate întâmpla în 3 luni... Au mai fost surprize. În orice caz, noi suntem puși pe treabă, lună de lună. Și vreau să folosesc acest timp să îmi fac toate analizele, nu să încep cu ele în mai, să dureze încă cine știe cât, să mai pierd niște luni. Oricum, mi-a zis și Dr că să am toate analizele făcute când merg la prima consultație, și mă tot gândesc ce și când să mai fac, că nu mi-a dat nici o listă de ce analize se cer, mai exact și unde e ok să le fac... Știu că P tb să își facă din nou spermograma la RUAM, dar mai lăsăm până prin aprilie, să fie cât mai recentă. Iar eu aș vrea să fac o histeroscopie, adică să vadă cum se prezintă uterul pe interior. Oare pot merge direct la ei la Embryos să cer una? Mi-e teamă să nu zică pe urmă Dr că nu e ok și tb să fac din nou, sau că nu sunt bune dacă sunt făcute la RM și tb la ei sau cum și unde zicea ea. Și pe urmă dăm alți bani. La voi care ați făcut FIV, ce a cerut să aveți la prima vizită și ce v-a dat să mai faceți după? Doamne ajuta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Isa si eu m-am tot uitat la coenzima q10, dar la unele marci scrie ca pot interactiona cu antidiabeticele orale. Eu iau glucophage pt rezistenta la insulina... am zis ca deocamdata mai astept.
|
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Isa294 wrote:Maria, ce mai faci? Esti bine?
Eu mi-am comandat femibion 1, continui cu euthyroxul si tot citesc despre coenzima q10 si beneficiile ei, acum nu stiu daca sa iau de capul meu, cum scria cineva, sa nu fac mai mult rau decat bine. Asta mai mult ca am peste 35 si ar ajuta la calitatea ovulelor
Hei, mulțumesc de întrebare sunt bine, aștept ziua 1, nu știu ce zi sunt ca nu am mai urmărit în ultima perioada am doar o durere urata de sâni, umflați, etc :)) |
|
|