Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| IoanaIoanaC wrote:Gaby, poate ar trebui sa adaugi ca nu esti la prima sarcina si ai deja acasa un copil sanatos. Elena, nu stiu exact situatia ta, daca ai mai avut sarcini in trecut sau nu. Inteleg din plin tendinta de a te agata de orice speranta, dar grija mare cu tratamentele naturiste care pot face mai mult rau decat bine. Succes!
Buna Ioana, eu mai am un baiat deja mårișor acum are 14 ani. Eu sunt la a doua casatorie , in februarie implinim un an, si m- as bucura enorm daca Dumnezeu mi- ar mai darui unul.Poate sunt egoista sperând la inca un copil , stiu ca multe fete incearca de 1,2,3,4 sau mai multi ani pt primul lor copil . Eu am dorinta asta pt ca mi- am dorit un fratior sau o surioara baiatului pe care il am.Dar din pacate am ramas fara soț pt ca a plecat la ceruri.Uneori viata e nedreapta dar mergem inainte oricat de greu ne este si sperand ca va veni si zile bune cu soare in viața noastra, a tuturor. |
|

| Gaby 41 wrote:Elena, tratamentul urmat de mine ia-l doar cu rol informativ te rog.Îți doresc numai bine. Da Gaby multumesc pt sfat, eu iau deja vit E, magne B6, si femibion dar ma gandeam sa iau si eu coenzima q10 si DHEA, de primul nu stiu dar de DHEA stiu ca este recomandat si persoanelor de peste 35 de ani. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Elena îți doresc din tot sufletul să devi mămică în curând. |
|

| Gaby 41 wrote:Elena îți doresc din tot sufletul să devi mămică în curând. Multumesc, Gaby! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| elena10 wrote:
Buna Ioana, eu mai am un baiat deja mårișor acum are 14 ani. Eu sunt la a doua casatorie , in februarie implinim un an, si m- as bucura enorm daca Dumnezeu mi- ar mai darui unul.Poate sunt egoista sperând la inca un copil , stiu ca multe fete incearca de 1,2,3,4 sau mai multi ani pt primul lor copil . Eu am dorinta asta pt ca mi- am dorit un fratior sau o surioara baiatului pe care il am.Dar din pacate am ramas fara soț pt ca a plecat la ceruri.Uneori viata e nedreapta dar mergem inainte oricat de greu ne este si sperand ca va veni si zile bune cu soare in viața noastra, a tuturor.
Te rog sa nu ma intelegi gresit! Infertilitatea, fie ea si secundara, doare! O stiu, am trait-o pe propria piele, doar ca a mea e primara! Dar am trait si tratamentele naturiste care au facut mai mult rau decat bine. Nu am fost pe faza cand ai postat ca ai deja un copil (sa-ti traiasca) si am considerat ca este o informatie importanta, fiind vorba de infertilitate secundara in asemenea cazuri. Daca te incurajeaza cu ceva, eu am reusit cu AMH 0,4, dar prin FIV si la 35 de ani. Si da, si eu am luat q10 si DHEA inainte de FIV. Iti doresc succes si indeplinirea visului! Si cu toata sinceritatea, daca reusesti, FIV repejor.
Gaby, nici tu sa nu o iei personal, eu va citesc cand apuc si imi scapa din mesaje asa cum ai vazut. |
|

| Ioana, chiar nu m- am suparat, si da, asa este infertilitatea doare fie ea de ce fel este.Saptamana viitoare am programare la o clinica de fertilitate si o sa vedem atunci ce o sa imi zica medicul , care sunt pasii urmatori . O zi frumoasa iti doresc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/27/2022 Mesaje: 28
| Bună,fetelor.Ma alătur și eu vouă,sunt noua pe forum dar sper sa ma descurc,am 37 de ani,mama a unui băiețel de 1an și 4luni,din septembrie 2021 încercăm pentru bebe 2 dar fără rezultat,având în vedere ca la primul copil am reușit din prima luna ,pentru mine a fost un soc,ginecologul îmi spune ca totul e ok,mi-a dat doar un tratament cu arefam si totuși bebe nu apare,nu știu ce sa fac,nici nu am cu cine sa vorbesc,nici măcar al meu nu ma înțelege.In fine,am un ciclu neregulat,cel mai scurt de 19 zile,cel mai lung de 30 zile,azi sunt în ziua 29 și încă nu mi-a venit,în ziua 27 mi-am făcut un test și a ieșit un clar negativ deci am eșuat și de data asta. Voi ce spuneți,cu ce sa încep,am făcut doar analize uzuale,cele pentru tiroida(în trecut am avut probleme cu tiroida),ecografie,pap test și cam atât. Momentan fac tratament cu arefam 10 zile pe luna și iau acid folic.Ce sa mai zic,sper din tot sufletul sa reușim fetelor,AMIN! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Elly2 wrote:Bună,fetelor.Ma alătur și eu vouă,sunt noua pe forum dar sper sa ma descurc,am 37 de ani,mama a unui băiețel de 1an și 4luni,din septembrie 2021 încercăm pentru bebe 2 dar fără rezultat,având în vedere ca la primul copil am reușit din prima luna ,pentru mine a fost un soc,ginecologul îmi spune ca totul e ok,mi-a dat doar un tratament cu arefam si totuși bebe nu apare,nu știu ce sa fac,nici nu am cu cine sa vorbesc,nici măcar al meu nu ma înțelege.In fine,am un ciclu neregulat,cel mai scurt de 19 zile,cel mai lung de 30 zile,azi sunt în ziua 29 și încă nu mi-a venit,în ziua 27 mi-am făcut un test și a ieșit un clar negativ deci am eșuat și de data asta. Voi ce spuneți,cu ce sa încep,am făcut doar analize uzuale,cele pentru tiroida(în trecut am avut probleme cu tiroida),ecografie,pap test și cam atât. Momentan fac tratament cu arefam 10 zile pe luna și iau acid folic.Ce sa mai zic,sper din tot sufletul sa reușim fetelor,AMIN!
Bine ai venit ! Să te inarmezi cu răbdare și să crezi din tot sufletul ca minunea se va întâmpla! |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Elly2 wrote:Bună,fetelor.Ma alătur și eu vouă,sunt noua pe forum dar sper sa ma descurc,am 37 de ani,mama a unui băiețel de 1an și 4luni,din septembrie 2021 încercăm pentru bebe 2 dar fără rezultat,având în vedere ca la primul copil am reușit din prima luna ,pentru mine a fost un soc,ginecologul îmi spune ca totul e ok,mi-a dat doar un tratament cu arefam si totuși bebe nu apare,nu știu ce sa fac,nici nu am cu cine sa vorbesc,nici măcar al meu nu ma înțelege.In fine,am un ciclu neregulat,cel mai scurt de 19 zile,cel mai lung de 30 zile,azi sunt în ziua 29 și încă nu mi-a venit,în ziua 27 mi-am făcut un test și a ieșit un clar negativ deci am eșuat și de data asta. Voi ce spuneți,cu ce sa încep,am făcut doar analize uzuale,cele pentru tiroida(în trecut am avut probleme cu tiroida),ecografie,pap test și cam atât. Momentan fac tratament cu arefam 10 zile pe luna și iau acid folic.Ce sa mai zic,sper din tot sufletul sa reușim fetelor,AMIN!
Buna Elly si bine ai venit! Daca zici ca menstruatia e neregulata, inseamna ca degeaba s-a pronuntat medicul ca e totul ok, ca nu e. Ecografic cum se prezinta ovarele/uterul? Ai monitorizat ovulatia, daca se sparg foliculii si grosimea endometrului? Arefam presupun ca iei pentru menstruatia neregulata, dar nu ti-a cerut nici o investigatie suplimentara pentru a stabili cauza? Eu zic sa incepi cu analizele hormonale din zilele 2-4 ale cm, eu alea le-am facut inainte sa merg la medic, sa avem pe ce discuta. |
|

| iris11 wrote:
Bine ai venit ! Să te inarmezi cu răbdare și să crezi din tot sufletul ca minunea se va întâmpla!
Multumesc,încerc dar răbdarea nu este punctul meu forte,faptul ca am cu cine vorbi,ma ajuta mult,îmi da curaj |
|

| Isa294 wrote:
Buna Elly si bine ai venit! Daca zici ca menstruatia e neregulata, inseamna ca degeaba s-a pronuntat medicul ca e totul ok, ca nu e. Ecografic cum se prezinta ovarele/uterul? Ai monitorizat ovulatia, daca se sparg foliculii si grosimea endometrului? Arefam presupun ca iei pentru menstruatia neregulata, dar nu ti-a cerut nici o investigatie suplimentara pentru a stabili cauza? Eu zic sa incepi cu analizele hormonale din zilele 2-4 ale cm, eu alea le-am facut inainte sa merg la medic, sa avem pe ce discuta.
Multumesc,menstruatia neregulata o am de foarte mulți ani din cauza glandei tiroide,care culmea acum la analize a ieșit bine,vizita la endocrinolog o am abia pe 25. Ecografic a zis ca totul este bine și ca este doar stres ceea ce nu cred deoarece în septembrie n am fost deloc stresata fiind convinsa ca rămân.Nu am motorizat ovulația, când i-am zis ca bănuiesc ca nu ovulez și sa-mi dea ceva pentru asta,a zis ca dacă la prima sarcina nu a fost nevoie,nici acum nu e. Oricum luna asta voi lua niște teste pentru ovulatie,arefam inițial pentru reglare apoi pentru o cura cu progesteron,nu mi-a cerut nimic altceva.Multumesc mult pentru sfat. |
|

| Elly2 wrote:Bună,fetelor.Ma alătur și eu vouă,sunt noua pe forum dar sper sa ma descurc,am 37 de ani,mama a unui băiețel de 1an și 4luni,din septembrie 2021 încercăm pentru bebe 2 dar fără rezultat,având în vedere ca la primul copil am reușit din prima luna ,pentru mine a fost un soc,ginecologul îmi spune ca totul e ok,mi-a dat doar un tratament cu arefam si totuși bebe nu apare,nu știu ce sa fac,nici nu am cu cine sa vorbesc,nici măcar al meu nu ma înțelege.In fine,am un ciclu neregulat,cel mai scurt de 19 zile,cel mai lung de 30 zile,azi sunt în ziua 29 și încă nu mi-a venit,în ziua 27 mi-am făcut un test și a ieșit un clar negativ deci am eșuat și de data asta. Voi ce spuneți,cu ce sa încep,am făcut doar analize uzuale,cele pentru tiroida(în trecut am avut probleme cu tiroida),ecografie,pap test și cam atât. Momentan fac tratament cu arefam 10 zile pe luna și iau acid folic.Ce sa mai zic,sper din tot sufletul sa reușim fetelor,AMIN! Buna, Elly si bine ai venit !Poate nu stai mult aici si te muti la graviduțe.Este important sa faci si analizele hormonale cele din Z 2- 3 , Z 14( sau cand crezi tu ca ovulezi) si Z 21 ( sau 7 zile de la ovulatie) Este foarte important profilul hormonal , iti poate spune multe lucruri Succes si sa vina bebele cat mai repede |
|

| [quote=elena10] Buna, Elly si bine ai venit !Poate nu stai mult aici si te muti la graviduțe.Este important sa faci si analizele hormonale cele din Z 2- 3 , Z 14( sau cand crezi tu ca ovulezi) si Z 21 ( sau 7 zile de la ovulatie) Este foarte important profilul hormonal , iti poate spune multe lucruri Succes si sa vina bebele cat mai Multumesc și Doamne ajuta sa ne mutam toate cât mai curând de aici și sa ne povestim experientele sarcinii.Analizele din ziua ovulației nu pot sa le fac neavând un ciclu regulat,asta este a doua luna când îmi vine în ziua 29,sper sa rămână asa și sa-mi fie mai ușor cu depistarea ovulației,în caz ca ea exista.Ma gândeam sa încep și un tratament cu branca ursului,am citit ca ajuta mult,voi știți ceva despre asta? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Elly2 wrote:Bună,fetelor.Ma alătur și eu vouă,sunt noua pe forum dar sper sa ma descurc,am 37 de ani,mama a unui băiețel de 1an și 4luni,din septembrie 2021 încercăm pentru bebe 2 dar fără rezultat,având în vedere ca la primul copil am reușit din prima luna ,pentru mine a fost un soc,ginecologul îmi spune ca totul e ok,mi-a dat doar un tratament cu arefam si totuși bebe nu apare,nu știu ce sa fac,nici nu am cu cine sa vorbesc,nici măcar al meu nu ma înțelege.In fine,am un ciclu neregulat,cel mai scurt de 19 zile,cel mai lung de 30 zile,azi sunt în ziua 29 și încă nu mi-a venit,în ziua 27 mi-am făcut un test și a ieșit un clar negativ deci am eșuat și de data asta. Voi ce spuneți,cu ce sa încep,am făcut doar analize uzuale,cele pentru tiroida(în trecut am avut probleme cu tiroida),ecografie,pap test și cam atât. Momentan fac tratament cu arefam 10 zile pe luna și iau acid folic.Ce sa mai zic,sper din tot sufletul sa reușim fetelor,AMIN! Ma regasesc in ce ai povestit. Prima sarcina obtinuta din prima incercare..cand ne am hotarat pt bebe 2, am asteptat 4 luni cu soc cand vedeam luja de luna alb....am ramas dupa 4 luni si s a oprit din ev la 6 sapt...sarcina cu ou clar. Am facut pauza de incercari 6 luni de teama...apoi cu curaj am inceput din nou sa incercam, dupa 6 luni am ramas din nou si a fost biochimica, apoi am luat 3 luni anticonceptionale din recomandarea medicului....dupa aceste 3 luni de anticonceptionale au mai trecut altele 3 si in final s a intamplat minunea. In tot acest timp am luat nenumarate vitaminte , tratamente stimulatoare etc...analize peste analize inclusiv de trombofilie . In total au trecut 2 ani de cand ne am hotarat la bebe 2 si pana a aparut sarcina. Fiti rabdatori si nu renuntati! Ps. La mn totul era ok,ciclu f regulat, ovulatii lunare si confirmate prin teste si eco, analizele toate cito si hormonale ok...nu stiu de ce a durat atat. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| Bună seara, în seara asta am avut durere de ovar și sa dus pana în uter. Oare sa fi fost ovulație asa târzie? Sunt în a 19 zi de la cm. În ultima vreme am avut ovulație în a 15-16 zi. Sunt nedumerita.... |
|
|