Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, January 27, 2022 9:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Mulțumesc fetelor pt sustinere, asta este ne scuturam si mergem mai departe. Soțul a zis ca tre sa mai incercam macar o data . Maine ma întâlnesc cu dr sa vedem ce s-a întâmplat, ce putem face etc si daca e totul in regula, in Februarie ne apucam de al2lea FIV,care sper sa fie cu succes.

Ioana, stiu ce spui, iti multumesc Cheek Kiss

Irina, este normal cred, sa mai fie si perioade proaste , dar tu stii asta. Rabdare si tutun. Te îmbrățișez Cheek Kiss
elena10
Scris: Thursday, January 27, 2022 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
Multumesc Freya1, Irinan si Gaby pentru incurajari, stiu ca timpul este limitat si trebuie sa fac ceva cat mai repede dar financiar nu imi pot permite FIV

Am primit rezultatele din ziua 4 care arata așa:
Estradiol 63.86 pg/ mL (32.1- 517 )
FSH 16.92 mUI/ ml (4.54-22.51)
LH 22.23 mlU /mL (19.18- 103.03)
Progesteron 2.13 ng/ ml (1.80 - 12.02 )

Azi am fost la medic Ziua 17
La ecograf se vedea 2 foliculi mai mici pe ovarul dr si unul pe ovarul stg de 2.8 cm
Endometrul de 0.88 cm. Deci inca nu am ovulat si mi- a spus ca nici nu se mai produce ovulatia luna asta pt ca nu ma ajuta hormonii si nu se va sparge foliculul. Si de endometru mi- a spus ca e prea subtire sa sustina o sarcina.

O sa sun maine sa imi fac o programare la o clinica specializata in infertilitate., sa vedem ce spune, macar ceva stimulari pt spargere sau nu stiu ce se mai poate face in afara de fiv.Nu imi pierd speranta si poate ca exista o sansa si pt mine.
Mult succesc si voua fetelor sa reusiti ca visul vostru sa devina realitate.Va pup Cheek Kiss

Rectific....analizele din ziua 14
elena10
Scris: Thursday, January 27, 2022 1:50 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună Elena! Chiar dacă amh-ul este mai mic nu-ți pierde speranța de a fi mămică din nou.Minuni există,uite eu am 42 de ani și aștept o fetiță.Îți doresc mult noroc.

Buna Gaby, tu cat ai avut amh- ul? Si fsh- ul si LH poate erau in limite normale....la mine nu sunt, dar cum spui si tu ca minuni exista si sper si eu intr- o minune sa apara in viata mea inaintea menopauzeiras pt ca financiar chiar nu imi pot permite sa fac fiv.
Sarcina usoara iti doresc!Cheek Kiss
elena10
Scris: Thursday, January 27, 2022 2:00 PM
Nivel

deme wrote:
Mulțumesc fetelor pt sustinere, asta este ne scuturam si mergem mai departe. Soțul a zis ca tre sa mai incercam macar o data . Maine ma întâlnesc cu dr sa vedem ce s-a întâmplat, ce putem face etc si daca e totul in regula, in Februarie ne apucam de al2lea FIV,care sper sa fie cu succes.

Irina, este normal cred, sa mai fie si perioade proaste , dar tu stii asta. Rabdare si tutun. Te îmbrățișez Cheek Kiss

Imi pare rau Deme, si mult succesc in februarie , sigur o sa fie cu reusita atunci , cu incredere si rugaciuni vei reusi intr- un final si sa nu iti pierzi speranta. Pup Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Thursday, January 27, 2022 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Elena!Eu nu mi-am dozat amh-ul de teamă pentru sigur îl aveam mic.Sincer nu mi-am făcut nici o analiză.Proiectul bebe 2 l-am început la 41 de ani am încercat 5 luni și sa întâmplat minunea.Am să-ți scriu în cele ce urmează tratamentul complet pe care l-am urmat în acele 5 luni de încercări: DHEA 1cp/zi timp de 10 zile în fiecare lună,vit.E 1 cp/zi timp de 10 zile,Omega 3 din semințe de in 1 cp/zi timp de 10 zile în fiecare lună,Seleniu organic 1cp/zi timp de 10 zile, Coenzima Q 10 1 cp/zi timp de 10 zile și Vit.D chiar în luna in care am și rămas jumătate de cp de 2000UI timp de 10 zile.Pentru ovulație am luat un produs naturist se numește Fertilitate femei câte o linguriță timp de 10 zile dimineața pe stomacul gol.Am băut și câte o cană de ceai de năpraznic pe zi timp de 10 zile.Am folosit și teste de ovulație Livsane (sunt foarte bune).Am avut test de ovulație pozitiv pe data de 12 septembrie și activitate pe 9,11 și pe 13 septembrie (la o zi după testul pozitiv de ovulație pe 13 cred că sa produs Minunea).
Irinan
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Bia_S wrote:
Irina, toate cuplurile mai au perioade critice, dar cu rabdare si comunicare se rezolva majoritatea problemelor. 🤗

Unele mai dese ca altele. Asa epupici important e sa fim sanatosi
elena10
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:21 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună Elena!Eu nu mi-am dozat amh-ul de teamă pentru sigur îl aveam mic.Sincer nu mi-am făcut nici o analiză.Proiectul bebe 2 l-am început la 41 de ani am încercat 5 luni și sa întâmplat minunea.Am să-ți scriu în cele ce urmează tratamentul complet pe care l-am urmat în acele 5 luni de încercări: DHEA 1cp/zi timp de 10 zile în fiecare lună,vit.E 1 cp/zi timp de 10 zile,Omega 3 din semințe de in 1 cp/zi timp de 10 zile în fiecare lună,Seleniu organic 1cp/zi timp de 10 zile, Coenzima Q 10 1 cp/zi timp de 10 zile și Vit.D chiar în luna in care am și rămas jumătate de cp de 2000UI timp de 10 zile.Pentru ovulație am luat un produs naturist se numește Fertilitate femei câte o linguriță timp de 10 zile dimineața pe stomacul gol.Am băut și câte o cană de ceai de năpraznic pe zi timp de 10 zile.Am folosit și teste de ovulație Livsane (sunt foarte bune).Am avut test de ovulație pozitiv pe data de 12 septembrie și activitate pe 9,11 și pe 13 septembrie (la o zi după testul pozitiv de ovulație pe 13 cred că sa produs Minunea).

Multumesc Gaby, acele vitamine care le- ai luat timp de 10 zile cand le luai? La inceput de ciclu ?
freya1
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Gaby, de ce 10 zile pe luna? Toate aceste suplimente se iau zi de zi
Gaby 41
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:41 PM
Nivel

Elena toate le-am luat din prima zi a ciclului timp de 10 zile.Și eu și soțul am mai luat și lăptișor de matcă crud și propolis cu miere câte o linguriță pe zi tot 10 zile pe lună.
Gaby 41
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:51 PM
Nivel

Bună Freya,de DHEA de la tine știu și sigur ma ajutat foarte mult!Schema aceasta mi-am făcut-o singură cred că dacă se iau și mai mult de 10 zile sigur nu fac rău pentru că sunt doar suplimente și produse naturiste.
elena10
Scris: Thursday, January 27, 2022 3:57 PM
Nivel

Eu cred ca o sa iau toata luna , rau nu are ce sa faca.
Fetelor, stiti cumva care e cauza pt care nu se sparg foliculii ?
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 27, 2022 4:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Gaby, poate ar trebui sa adaugi ca nu esti la prima sarcina si ai deja acasa un copil sanatos. Elena, nu stiu exact situatia ta, daca ai mai avut sarcini in trecut sau nu. Inteleg din plin tendinta de a te agata de orice speranta, dar grija mare cu tratamentele naturiste care pot face mai mult rau decat bine. Succes!
Irinan
Scris: Thursday, January 27, 2022 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Normal deme. Ma bucur ca nu va dati batuti asa usor, si nici noi cu sigurantacoeur
Gaby 41
Scris: Thursday, January 27, 2022 4:37 PM
Nivel

Bună Ioana!Am scris m-ai sus că (proiectul bebe 2 l-am început la 41 de ani)iar Elena mai are un băiat de 14 ani.Toate cele bune!
Gaby 41
Scris: Thursday, January 27, 2022 5:01 PM
Nivel

Elena, tratamentul urmat de mine ia-l doar cu rol informativ te rog.Îți doresc numai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.