Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
InaLina
Scris: Sunday, January 23, 2022 10:47 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
Mesaje: 69

Bună, fetelor! pupici Sper să mă primiți și pe mine în club. Hands grup

Să mă prezint: eu sunt Ina, am 37 de ani, iar iubitul meu (îi voi spune P) are 39, suntem în București. Încercăm pt un bebe din iunie 2020, fără nici un pic de succes până acum. Nici măcar o singură dată nu am văzut cele 2 liniuțe mult dorite pe un test de sarcină... plans plans
Ne dorim ENORM un bebe și nu știm ce să mai facem.

O să vb mai întâi despre cifre, fiindcă îmi sunt tare urâte și reci cifrele, mai ales când e vorba despre un lucru atât de frumos precum o familie, și vreau să scap de ele mai repede. Sper să nu par prea rece din cauza asta, pe urmă voi putea vorbi la un mod mult mai uman și mai apropiat odată ce le-am scris jos.

Așadar, după 6 luni de eșecuri ne-am și mobilizat, având în vedere vârsta mea și am făcut multe analize amândoi.


În aprilie 2021 după prima lui spermogramă, i-a ieșit asthenozoospermie moderată, corelată cu o infecție foarte veche care i-a afectat prostata și pe care a tratat-o cu antibioticele prescrise de medic. Am luat amandoi antibiotice și acum infecția a trecut.

Rezultatele lui în aprilie 2021:
Viabilitate 45%
Motilitate 35%
Densitate 185 mil/ml
Morfologie 40%
Totalul spermei cu mobilitate funcțională 155.4 mil

În noiembrie a repetat spermograma și se pare că situația s-a îmbunătățit, deoarece la diagnostic, Dr a scris "Spermograma în limite relativ normale, iar valorile par să fi evoluat putin, doar morfologia arată mai scăzută.

Rezultatele lui în noiembrie 2021:
Viabilitate 50%
Motilitate 55%
Densitate 200 mil/ml
Morfologie 35%
Totalul spermei cu mobilitate funcțională 77.0 mil

De fapt, sunt foarte confuză, fiindcă totalul spermei cu motilitate funcțională pare să fi scăzut mult, de la 155 mil la 77.0 mil, dar pe de altă parte viabilitatea a crescut cu 5%.
Nu înțeleg destul de bine ce înseamnă asta, dacă mă poate lămuri cineva, mii de mulțumiri. hearts

Deocamdată, cel puțin testele arată că infecția s-a vindecat, iar unul din ginecologi a zis că odată vindecată infecția, se va rezolva și problema cu infertilitatea lui, în timp, deci asta e bine.

Mă întreb dacă nu ar fi bine să ia și ceva pentru prostată. Oricum, urmează să mai facă o spermogramă + spermocultură în curând și să vedem cum a evoluat. Avem MULTE emoții... uff Hands

Eu mi-am făcut o grămadă de analize și urmează să mai fac încă o mulțime.

Până acum, apar mai multe probleme, deși cum are și el și am și eu, nu putem ști care e adevărata cauză pentru care nu am rămas nici odată...

În primul rând, eu am 37 de ani,voi avea 38 de ani în iunie 2022. Apoi AMH-ul meu e cam mic, respectiv 0.83 în aprilie, 0.86 în decembrie, deși în limite normale pt vârsta mea. Mai am și cel puțin 3 fibroame subseroase pediculate pe exteriorul uterului, unul din ele măricel (de vreo 6 cm la ultima ecografie), toate confirmate de 5 ecografii și un RMN pelvin.În plus, profilul de trombofilie nu arată f bine, cu 4 MUTAȚII heterozigote pe genele MTHFR și PAI1.

Prolactina era peste valorile normale în aprilie, dar am luat tratament Dostinex 1 pastilă /zi /2 săptămâni și a coborât până la limitele normale. Cel puțin asta pare rezolvată.

În rest totul în limite normale.

Am făcut și o Histerosonografie acum 2 săptămâni și am trompele deschise, deși stânga cu ceva dificultate, dar dr zice că e OK.

La ultimele analize din ianuarie 2021, făcute la Regina Maria stau așa:

AMH 0.86 ng/mL
Estradiol 85 pg/mL
FSH 7.49 mIU/mL
Progesteron 0.646 nmol/L
Prolactina 472 uUI/mL
TSH 2.7
Testosteron 0.48 nmol/L

Antitrombină 92.4 %
Proteina C 111.8 %
Proteina S liberă 72.9 %

Aici ar fi problema:

AMH-ul scăzut: 0.86 ng/mL
Profilul de trombofilie, respectiv mutații
MTHFR, C677T, A1298C, PAI1675 și PAI1844 - toate acestea au ieșit pozitiv heterozigot

Am și 3 nodule fibromatoase la nivelul peretelui uterin, primul de aprox 6 cm, al doilea de 3.5 și al 3lea post-lateral.

O anemie feriprivă pe care am avut-o din copilărie și o are și sora mea vitregă și vărul meu primar, probabil și corelată cu mutațiile pe genele alea.

Uterul este retrovers, trompa dreaptă permeabilă, cea stângă permeabilă cu dificultăți.

Ce merge bine: ciclul este regulat, de 26 zile în medie, ovulez regulat, confirmat de teste de ovulație (de obicei folosesc teste de hormon luteinizant Barza și este pozitiv în jur de ziua 14 a CM.

Mucusul este ok la ovulație, cu aspect de albuș de ou și abundent.
Nu am boli venerice, toate culturile + papanicolau au ieșit negative.
Am un iubit foarte înțelegător și ne susținem unul pe celălalt foarte mult. coeur

Toate analizele și consultațiile mele până acum sunt făcute la Regina Maria, unde am un abonament cu reducere prin firma la care lucrez.

Spermograma lui a fost făcută la o clinică din Craiova, dar următoarea o va face tot la Regina Maria, fiindcă de luna asta am început să mergem la Dr Al Jassi Issam, specialist în infertilitate și șef de lucrări în ginecologie la Regina Maria.
El mi-a făcut histerosonografia, la cabinetul lui particular, în București.

Folosesc și 2 aplicații ca să țin evidența menstruației și ovulației: Glow și Femometer. Astea mă ajută să îmi calculez fereastra fertilă și să știm când e neapărat să avem contact sexual pt TTC și zilele optime pt anumite analize.
InaLina
Scris: Sunday, January 23, 2022 10:57 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
Mesaje: 69
Acum vreau să vă vorbesc puțin și despre suplimentele pe care le iau:

Femibion 1/Elevit 1 - le iau cam de 2 luni și ceva
P ia și el un supliment de vitamine și minerale

Luna asta am început să iau
Ubiquinol 200 mg x 2/zi
PPQ 20 mg 1/zi
N-Acetyl-Cisteine (un antioxidant)
Vitamina C
Vitamina D
L-Carnitine


Profertil - ne-a trecut dr Issam pe Profertil pt bărbați/femei pe amândoi, am terminat o cutie dar nu prea îmi inspiră încredere că e un supliment bun pt mine acum, fiindcă are acid folic și doar 20mg de Coenzima Q10, când la vârsta și AMH-ul meu peste tot am citit că se recomandă un minimum de 200 și până la 600 mg/zi, sub forma de Ubiquinol, care e mult mai bine metabolizat.

După ce văd cum stau cu trombofilia, mă gândesc totuși să fac niște schimbări.

Aș renunța la Profertil,fiindcă are acid folic și doză prea mică de CoQ10. Mie una îmi pare cam are cam inutil, unde pui că e și f scump. Aș lua în schimb niște Omega3 separat.

Aș înlocui suplimentul de vitamine fiindcă am văzut că are și acid folic pe lângă metilfolat. Adică în loc de Femibion 1 sau Elevit (sunt cam la fel astea două) aș lua unul care conține doar Metafolin 800 mg + alte vitamine. Sau aș lua doar Metafolinul + 1 supliment de vitamine fără acid folic de loc dar nu găsesc așa ceva. Voi ați găsit, în România?

În afară de astea, aș adăuga Aspenter 75/100 mg pt trombofilie și aș mai lua și separat niște fier bisglicinat, că nu dă probleme cu stomacul, sau lactoferină pt anemie. Dar nu îndrăznesc.
Săptămâna asta mai fac o serie de analize de sânge și aștept să ajung și la un hematolog. Aștept OK-ul lui, să nu fac chiar totul numai după capul meu.

Așteptăm și rezultatele lui la spermogramă. Nu mai face nici băi fierbinți, doar duș și în ultima vreme mănâncă mai bine. Mâncăm amândoi mai multe legume, fructe și nuci, încercăm să renunțăm la ambalaje de plastic, urmează să trecem pe săpunuri, detergent, cosmetice etc bio, fără substanțele numite BPA și ftalați, care afectează fertilitatea.

M-am bazat mult și pe cartea "Totul începe cu oul" (It Starts with the Egg), de autoarea Rebecca Fett, o carte despre cum poți îmbunătăți calitatea ovulelor dacă ai AMH scăzut, PCOS, endometrioză, ori o combinație de toate acestea și cu sfaturi și pt îmbunătățirea fertilității la bărbați.

Voi ați auzit de cartea asta, ați citit-o, ați încercat ceva din ea?
InaLina
Scris: Sunday, January 23, 2022 11:00 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
Mesaje: 69

De specialistul pe care l-am văzut, Dr Issam, nu știu ce să spun......
Tb să mă duc la el luna asta sau luna viitoare pt o numărătoare de foliculi antrali.
A zis că luna asta, doar 1 lună după ce ne-a dat Profertil (deși inițial ne-a zis că tratamentul e de 3 luni), că "să îmi măsor iar AMH-ul, să văd dacă a crescut"........ NuStiu
Eu știam că AMH-ul reflectă rezerva mea ovariană, iar asta odată ce e scăzută, nu mai poate crește. Iar CoQ10 nu are ca efect creșterea rezervei ovariene, ci îmbunătățirea calității ovulelor, atâtea câte ai tu. Mai ales la o doză de 20mg luate doar 1 lună (dezvoltarea unui ovul durează 3 luni, de aia se recomandă să iei minimum timp de 3 luni până să vezi vreun efect).
În fine, zic, eu nu sunt specialistă, așa că o să mai aștept puțin, o lună, două, maxim, apoi o să caut și alte păreri.

El zis că nu pot rămâne însărcinată dacă am AMH sub 1 și dacă nu creste AMH-ul, o să îmi dea și un mic stimulent pt ovare.
Mă întreb dacă se referă la un Clomid, un Clomifen sau ceva... Nu știu, fiindcă nu a vrut să îmi spună nimic mai mult data trecută. Dar dacă vine iar cu ceva de gen Profertil... o să merg să mai văd și alți specialiști, mă gândesc și la o clinică de fertilitate, ceva. La vârsta mea timpul e foarte prețios, tb apăsată pedala de accelerație.

Mi-e că nu voi scăpa de FIV orice aș face, Uffff! Aș fi vrut bănuții ăia să îi punem de o parte pentru o casă pt lucruri pt bebe și ce mai trebuie. Dar măcar dacă așa ar veni bebele...

La fibroamele alea mă gândesc cu teamă. Toți dr mi-au zis că ideal ar trebui să scap de ele. Nu că ar fi cazul să nu pot rămâne de la ele, fiindcă sunt pe dinafara uterului, prinse de el cu pedicul, dar că în sarcină pot pune probleme și cresc... Dar pe de altă parte, operația pune un mare risc de a pierde Uterul, dacă apare o sângerare care scapă de sub control și nu o pot opri... Iar de embolizare nu au zis nimic, dar oricum am înțeles că după tb să aștepți 6 luni până poți începe iar TTC, și nu-mi surâde ideea să pierd 6 luni.
Așa că am zis că le las acolo, cel puțin deocamdată. Sora mea a dus o sarcină până după termen cu mai multe fibroamr și tocmai are o fetița zdravănă și sănătoasă de 6 luni. Deci se poate.

Voi ce ziceți, ați avut de-a face cu fibroame, le-ați operat sau embolizat. Poate embolizarea afecta rezerva ovariană și fertilitatea? Orice sfat acum e de aur pentru noi.

Cam atât, că am scris deja 3 romane.... Îmi cer mii de scuze, pe mine mă ajută să îmi mai eliberez mintea de toate aceste griji și întrebări care mă apasă. Sper ca măcar puțin din toate astea să fie utile și altora și vă mulțumesc din suflet pt orice observații, sfaturi și informații pe care mi le puteți da. Chiar și numai incurajarea acum înseamnă enorm. SimplyLove

Vă îmbrățișez și vă doresc praf magic de bebe, sau mai pe românește, să fie cu ochișori! pupici hearts

Roser
Scris: Monday, January 24, 2022 7:49 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Mesaje: 1623
Dragă Ina, bine ai venit pe forum! O sa fiu rapidă că imediat decolez si nu o sa mai am internet.
Faceti multe, luați multe, ceea ce e ok dar problema cea mai mare a voastra e varsta ta si AMH-ul tau (pe langa trompa nefuncțională,de obicei daca una da probleme nici cealaltă nu e prea strălucită). Ceea ce te pot eu indruma e sa va îndreptați cat mai repede spre FIV, fiecare luna contează de acum încolo. Dr de care vorbești nu e unul dintre cei mai buni. Cum esti din Buc, ai multe opțiuni, cele mai indicate ar fi clinica Columna, Embryos...la orice Dr de acolo (toata lumea le cauta pe Cezara Bucur si Andreea Veliscu dar trebuie să aștepți luni de zile ca să obții o programare la ele, si tu nu ai timpul asta la dispozitie, in clinicele respective sunt si alti Dr foarte buni). Daca intri pe grupul de Fb SOS Infertilitatea o sa afli foarte multe detalii. Si eu am citit cartea It starts with the egg, am urmat cam tot ce scrie in ea dar degeaba, tot la FIV am ajuns (pb doar AMH mic, restul totul ok si la mine si la soț). Scuze ca am fost așa directă si te-am trimis direct la FIV, dar in opinia mea doar asa mai poti avea un copilaș in condițiile date. Sau poti sa stai si să aștepți o minune încercând natural/stimulare etc, (dar care poate nu va veni niciodată).
freya1
Scris: Monday, January 24, 2022 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Mesaje: 3072
Ina, sunt de acord cu Roser, mergi la o clinica specializata, Regina Maria nu ofera nimic pe partea de fertilitate, nici nu are sens sa mergi la un ginecolog "obisnuit". Pe langa ce a zis ea iti pot recomanda si Wellborn, Alina Bolintineanu si Oana Moise, Gynera - Laura Dracea. La Gynera iti recomand si un urolog ff bun, dr Damian. Spermograma facuta la laborator generalist nu e relevanta, mergeti tot la una din clinicile RUAM unde e lucrata de un embriolog. Eu stiu cazuri de sarcina cu fibroame ca ale tale, tot medicul te va lamuri, in orice caz nu face embolizare, pt ca poate afecta ireversibil endometrul.
Bafta multa si mai vorbim ! Cheek Kiss

P.s. si eu si Roser suntem babute cu bebelusi mici , deci vorbim din experienta
InaLina
Scris: Monday, January 24, 2022 11:43 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
Mesaje: 69
freya1 wrote:
Ina, sunt de acord cu Roser, mergi la o clinica specializata, Regina Maria nu ofera nimic pe partea de fertilitate, nici nu are sens sa mergi la un ginecolog "obisnuit". Pe langa ce a zis ea iti pot recomanda si Wellborn, Alina Bolintineanu si Oana Moise, Gynera - Laura Dracea. La Gynera iti recomand si un urolog ff bun, dr Damian. Spermograma facuta la laborator generalist nu e relevanta, mergeti tot la una din clinicile RUAM unde e lucrata de un embriolog. Eu stiu cazuri de sarcina cu fibroame ca ale tale, tot medicul te va lamuri, in orice caz nu face embolizare, pt ca poate afecta ireversibil endometrul.
Bafta multa si mai vorbim ! Cheek Kiss

P.s. si eu si Roser suntem babute cu bebelusi mici , deci vorbim din experienta


Vă mulțumim din suflet pentru sfaturi!💝💝

E adevărat, și eu mă gândeam că până la urmă tot la FIV vom ajunge, dar nu vroiam totuși să sărim direct la cheltuieli așa mari, pe clinici de FIV, fără să primesc mai înainte și alte păreri.

De un an mă tot documentez și asta era părerea mea, dar am fost la vreo 7 ginecologi diferiți și toți îmi ziceau că de ce mă agit atâta, eu zic că de vârsta mea, ei nu, că sunt eu prea stresată, că doar de la 40 de ani încolo e problemă, eu aveam atunci 36 de ani, chiar îmi intrase în cap că sunt eu paranoică.... Îmi tot dădeau analize - și, ce e drept, pe alea oricum tb să le facem și dacă mergem la clinică. Între timp am fost blocați oricum de tratamentul pentru prolactină și pentru infecția aia și cel puțin astea s-au rezolvat.

Dar la acel specialist nu mă așteptam..... Credeam că e mare specialist în fertilitate și știe ce zice, ca să nu mai spun cât costă o singură vizită la el... și asta cu reducere prin abonament!!

El mi-a zis la prima vizită, să stau liniștită, că o să rămân însărcinată. Apoi că nu pot, că am AMH mic... Asta mi-a dat semnalul de alarmă că nu mă pot baza pe el (plus alte lucruri pe care le-a zis). Mai bine intram aici, direct! Nu știu de ce nu am făcut-o, îmi pare rău de timp. 😔

Mă interesez acum de costuri și o să sun să mă pună pe o listă de așteptare. Asta e!

Oricum, ajutorul vostru e de neprețuit, nici un sfat nu e mai bun ca cel venit din experiență!
Iar poveștile voastre mă încurajează mult și îmi dau speranță. Vă îmbrățișez cu drag. 🤗🤗
Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 24, 2022 11:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Mesaje: 743
Buna Ina ! bine ai venit ! nu te pot sfatui , nu ma pricep deloc pe tema asta , insa as asculta sfaturile lui roser si freya ! ele stiu despre ce vorbesc ! ras
sa va dea Dzeu bebele mult dorit !
Raza
Scris: Monday, January 24, 2022 2:53 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Mesaje: 208
Ina, și eu sunt de aceasi parere cu fetele. Daca mie nu imi spunea pe fata o ginecologa: mergeti la FIV ca pierdeti timp pretios, nu stiu unde eram acum. Am cheltuit foarte multi bani pe suplimente, aproape 1000 de euro si tot nu am reusit natural. Mai bine strangeti banutii aia pentru ce urmeaza. Despre fibrom, pot sa iti spun ca si eu am,doar unul si pozitionarea lui nu incurca sarcina dar ginecoloaga de care ziceam mi-a zis ca el creste pe baza hormonala si era inca un motiv sa ne grabim cu FIV-ul.
Ne-am grabit dar pana s-au concretizat lucrurile au trecut 3 ani, timp in care am incercat și natural dar cum ziceam nu a fost sa fie asa.
Despre bani, ce sa zic, te ințeleg. Cu salariile din Romania ești cam pierdut. Dar trebuie sa priotirizezi, pentru noi a fost mai important sa avem un copil asa ca am pus alte planuri pe stand by. Culmea ne-a iesit dupa ce am am luat apartamentul pe credit.
Neaparat intra pe grupul de infertilitate SOSI și foloseste functia de cautare pentru informatii, e aur curat. Doctorii pot sa omita chestii si nu intentionat dar e de datoria noastră sa fim cu lectiile la zi. Oricum din ce vad esti informata si cauti solutii asa ca esti pe drumul cel bun
Multa bafta, sa iei deciziile cele mai bune!
deme
Scris: Tuesday, January 25, 2022 11:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Mesaje: 1778
Neata, acum m-a sunat embriologul, a zis ca avem momentan o morula insa o lasa pana dupa amiaza sa se dezvolte ca nu este dezvoltata cum trebuie; restul sunt si ei insa nu se dezvolta cum ar fi trebuit, banuiesc ca nu ne putem baza pe ei.
Deci, teoretic, daca totul merge bine, o sa avem un embrion de z6 (a zis ca l-ar mai lasa sa fie sigura), singurul uff
O sa ma mai sune după-amiază sa imi spune cum evoluează.
freya1
Scris: Tuesday, January 25, 2022 12:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Mesaje: 3072
Super, deme, sa fie cu noroc! Cheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 25, 2022 12:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Mesaje: 743
deme wrote:
Neata, acum m-a sunat embriologul, a zis ca avem momentan o morula insa o lasa pana dupa amiaza sa se dezvolte ca nu este dezvoltata cum trebuie; restul sunt si ei insa nu se dezvolta cum ar fi trebuit, banuiesc ca nu ne putem baza pe ei.
Deci, teoretic, daca totul merge bine, o sa avem un embrion de z6 (a zis ca l-ar mai lasa sa fie sigura), singurul uff
O sa ma mai sune după-amiază sa imi spune cum evoluează.

deme , este o veste buna ! unul trebuie sa fie puternic si veti reusi sa aveti minunea mult dorita ! coeur
Isa294
Scris: Tuesday, January 25, 2022 1:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Mesaje: 298
Deme, e o veste buna, sunt sanse mari daca transferi un embrion de ziua 6. Iti tin pumnii sa mearga totul bine.

Ina, bine ai venit! Sunt in asentiment cu ce ti-au scris fetele, trebuie sa mergi la un specialist, medicul tau te face sa-ti pierzi timpul si asa pretios la AMH-ul tau. Cu calm si incredere ca va fi bine, FIV sau nu, important e sa va indepliniti visul.

Eu sunt ziua 16 azi, ziua 1 dpo, ieri simteam efectiv ca-mi explodeaza ovarele, pe la ora 17 am avut si testul aproape pozitiv de ovulatie. Nu l-am mai repetat mai spre seara pentru ca noi oricum nici luna asta n-am fructificat-o, a fost un singur contact vineri seara. Doar ca idee, a fost o ovulatie ceva mai dureroasa decat de obicei.
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, January 25, 2022 2:22 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Mesaje: 974
Razaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SimplyLove ce faci cum esti?

Deme ai incredere in embrionasul tau, poate va fi cel norocos! Clap Clap Clap
Ina, pe langa sfaturile de la fete, de a merge la specialist si de a incerca sa te obisnuiesti cu gandul unui FIV, pot doar sa mai adaug "nu-i dracu' asa de negru"! E greu, e costisitor, dar daca asta e singura solutie, merita toate eforturile! Succes!
deme
Scris: Tuesday, January 25, 2022 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Mesaje: 1778
Mulțumesc fetelor, va pun si pozele cu embrionul care dupa spusele dnei dr evolueaza incet. Prima este de azi dimineata de la ora 10 si ultima de la ora 15. Am încredere in el, mai ales ca este singurul.
A spus ca ne auzim maine pana in ora 12 cand il si congeleaza.
Eu stiam ca cei de ziua 5 sunt cei mai ok, nu stiu nimic de cei de z6.

https://ibb.co/DgFz3ZR
https://ibb.co/R0T49FN


Ps: Isa țin pumnii!!
Irina cum esti?
Bia_S
Scris: Tuesday, January 25, 2022 5:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Mesaje: 150
Deme e bine ca rezista embrionasul. Doamne ajuta sa evolueze bine pana maine si sa fie cu succes transferul. Ce faine sunt pozele... nu am mai vazut poze la embrioni pana acum 😁
Bun venit Ina si sedere cat mai scurta in casuta asta... vad ca ai venit cu temele facute si esti informata. Eu zic sa asculti de fetele trecute prin FIV. Chiar daca e o procedura costisitoare, sunt convinsa ca si suplimentele multe pe care le iei sunt destul de scumpe si chiar daca dau rezultate, dureaza...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.