Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, January 19, 2022 3:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:
Myo sun am luat si eu, degeaba..

Maine am punctia si am ceva emotii legate de embrioni, daca o sa fie calitativi, destui, rezistenti, etc.
Sunt si predispusa la hiperstimulare, estradiolul fiind 4400, iar progesteronul 1,2 deci transferul o sa fie pe ciclul urmator.

Doamne ajuta Demecoeur
freya1
Scris: Wednesday, January 19, 2022 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Bafta multa, deme Cheek Kiss tin pumnii !
EllaMaria
Scris: Wednesday, January 19, 2022 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sa fie într-un ceas bun Demecoeur
Roser
Scris: Wednesday, January 19, 2022 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Iti tin pumnii Demenewclap
Daca faci transferul doar luna viitoare atunci o sa ii lase pana in z5. Din ce stiu, nu se congelează embrioni de z3.
Sa ne ții la curent!
Lore35
Scris: Wednesday, January 19, 2022 8:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Este vreo cineva dintre noi din București? Îmi puteți da câteva informații despre dr. ALBU? Dacă cineva care nu putea rămâne însărcinată a avut rezultate bune cu el?
deme
Scris: Wednesday, January 19, 2022 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Mulțumesc fetelor, va tin la curent.
Roser, sper sa am ce congela !
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, January 19, 2022 10:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
deme wrote:
Myo sun am luat si eu, degeaba..

Maine am punctia si am ceva emotii legate de embrioni, daca o sa fie calitativi, destui, rezistenti, etc.
Sunt si predispusa la hiperstimulare, estradiolul fiind 4400, iar progesteronul 1,2 deci transferul o sa fie pe ciclul urmator.

Bafta Deme! Sa stii ca statistic vorbind sansele de reusita sunt acelasi si cu fresh si cu congelat, asa ca nu-ti fa probleme pentru asta. Progesteronul era 1.2 inainte de trigger? Iti doresc ovocite sanatoase si embrioni puternici! Clap Clap Clap
freya1
Scris: Wednesday, January 19, 2022 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Lore35 wrote:
Este vreo cineva dintre noi din București? Îmi puteți da câteva informații despre dr. ALBU? Dacă cineva care nu putea rămâne însărcinată a avut rezultate bune cu el?

Din ce stiu eu, e specializat pe morfologie fetala si nu pe fertilitate / reproducere asistata
Iti pot recomanda medicii de la Wellborn (in special Alina Bolintineanu, Oana Moise), Gynera (Laura Dracea)
Lore35
Scris: Thursday, January 20, 2022 7:28 AM
Nivel

freya1 wrote:

Din ce stiu eu, e specializat pe morfologie fetala si nu pe fertilitate / reproducere asistata
Iti pot recomanda medicii de la Wellborn (in special Alina Bolintineanu, Oana Moise), Gynera (Laura Dracea)

Mulțumesc de răspuns am auzit și eu de dr Alina bolintineanu dar deocamdată merg cu el pana ma va îndrepta spre altcineva. La testul halosperm al sotului scrie ca pot rămâne însărcinată prin inseminare sau fiv ma gândesc ca dacă îl depășea ma direcționa în alta parte. Eu sper sa fie bn.
deme
Scris: Thursday, January 20, 2022 7:42 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Bafta Deme! Sa stii ca statistic vorbind sansele de reusita sunt acelasi si cu fresh si cu congelat, asa ca nu-ti fa probleme pentru asta. Progesteronul era 1.2 inainte de trigger? Iti doresc ovocite sanatoase si embrioni puternici! Clap Clap Clap

Progesteron 1,17 , estradiol 4600, lh 1,13.

Mulțumesc Ioana !
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, January 20, 2022 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Bia_S wrote:
Fetelor, ati luat careva myo sun plus sau ceva asemanator? Ati avut ceva reactii la el? Am tot citit ca e degeaba, ca te ingrasi de la el, ca ti se deregleaza cm...

eu am luat myo sun plus si nu am avut absolut nicio reactie la el , nimic nimic nimic firstprize
bafta multa Deme pt astazi , sa fie cu noroc !!!! Cheek Kiss
deme
Scris: Thursday, January 20, 2022 9:37 PM
Nivel

Gata si punctia, din care au rezultat 5 ovocite, 4 carora nu le da sansa fiind f mici si 1 care ar arata bine. Mâine aflu mai multe dupa telefonul embriologului.

Cumva am ovulat o idee mai devreme de punctie, printr-un motiv neștiut de nimeni :(

Sunt asa dezamăgită dar parca si cu speranța.
Nici nu știu ce sa cred uff
Bia_S
Scris: Thursday, January 20, 2022 9:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Speranta moare ultima deme! Unul singur trebuie sa fie puternic si cu lipici!🤗
Isa294
Scris: Thursday, January 20, 2022 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:
Gata si punctia, din care au rezultat 5 ovocite, 4 carora nu le da sansa fiind f mici si 1 care ar arata bine. Mâine aflu mai multe dupa telefonul embriologului.

Cumva am ovulat o idee mai devreme de punctie, printr-un motiv neștiut de nimeni :(

Deme, stiu ca nu e rezultatul la care sperai, stiu de la prietena care a trecut si inca trece prin asta din pacate, ca e cea mai uracioasa faza, stimularea, punctia si tot amalgamul de emotii pana in ziua transferului. Si daca e unul bun si ajunge cu bine in ziua 3, tot e o sansa. Fii increzatoare, nu mai e mult si iti vei vedea implinit visul Buddy1

Eu sunt ziua 11 a cm, am facut un test de ovulatie Ovitrelle sa vad cum stau, nici urma de a doua liniuta, nu stiu ce sa zic ca pana acum am folosit alte marci, dar chiar sa nu iasa cat de cat vizibila ma pune pe ganduri. Aplicatia spune ca ovulez in 4 zile, dar nu sunt asa sigura. Vedem, urmaresc si celelalte simptome, poate e o ovulatie mai tarzie luna asta.

Edit: Oview sunt testele, nu Ovitrelle Lol
Lore35
Scris: Thursday, January 20, 2022 10:04 PM
Nivel

deme wrote:

Bafta deme sa dea Dumnezeu sa fie o reusita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.