Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
Bia_S wrote:
Bun venit Elena si sedere cat mai scurta!
Maria... sa te faci bine! Trece si asta
Cheek Kiss Multumesc, sa trecem cat mai multe la gravidute, eu inca astept rezultatele la analizele hormonale dar cel mai mult AMH-ul ca sunt tare curioasa cum o sa fieCrazy
Yanna
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Si testul de dimineața, o sa merg maine sa fac si beta

https://ibb.co/5YxQw5S

Mi-a fost foarte rău de la Arefam, amețeli groaznice, dar pana nu ajung la medic o sa respect ce zice ea ca nu am încotro.

Maria când am văzut testul mi s-a făcut un gol in stomac de emoție, m-as fi bucurat enorm sa fie barza si nu Covid scris acolo pe el…
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Yanna!Se vede chiar bine pe cel de la Barza!
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:00 PM
Nivel

Elena așa am crezut și eu la început că e prea târziu și uite că am 42 de ani și sunt graviduță în 17 săptămâni.Îți doresc să fi și tu graviduță cât mai curând.
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:05 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Elena așa am crezut și eu la început că e prea târziu și uite că am 42 de ani și sunt graviduță în 17 săptămâni.Îți doresc să fi și tu graviduță cât mai curând.
Clap ma bucur mult, dupa cat timp ai reusit?ai luat ceva tratament ? Inca nu am reusit sa citesc tot din urma dar ma voi stradui
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:16 PM
Nivel

Fetelor, vreau sa va intreb ceva.Eu luna asta am facut analizele hormonale din Z3 , urmeaza cele din Z14 si Z 21. Luna trecuta eram curioasa cum stau cu progesteronul asa ca am facut analiza la 7 zile dupa ovulatie si a iesit 9,9 ng/ml interval(1,2-15,9) Ce ziceti ca nu imi dau seama daca am ovulat sau nu luna trecuta?
Maria.mmh
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Ma bucur ca esti mai bine.. cu pandemia asta nu prea ai unde te ascunde...
App esti singura in carantina sau cu sotul tau?alcool ca mi a venit in minte o povestioara cu draga noastra AleahimLol

Daa, îmi aduc și eu aminte de Aleahim Lol
Dar eu sunt singura din fericire, soțul e în cursa în Turcia. El a avut covid anul trecut, și râdeam cu el în telefon, i-am zis ca eu am modelul asta nou de covid nu vechitura aia pe care a avut-o elLol
Multumesc de mesaje, fetelor. grup
Irinan
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Daa, îmi aduc și eu aminte de Aleahim Lol
Dar eu sunt singura din fericire, soțul e în cursa în Turcia. El a avut covid anul trecut, și râdeam cu el în telefon, i-am zis ca eu am modelul asta nou de covid nu vechitura aia pe care a avut-o elLol
Multumesc de mesaje, fetelor. grup

Multa sanatate MariaCheek Kiss
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 10:46 PM
Nivel

Elena am reușit să rămân graviduță după 5 luni am urmat un tratament naturist cu niște vitamine și minerale și niște ceaiuri atâta tot.
Isa294
Scris: Monday, January 17, 2022 12:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Maria, multa sanatate! Am facut ochii cat cepele cand am vazut testul, numai pe asta nu vrem 2 liniute, in rest tare ne-am bucura de niste teste pozitive love

Elena, bine ai venit in casuta, sedere scurta! AMH-ul e un indicator bun, desi la mine de exemplu nu prea am o explicatie de ce e asa mare avand in vedere varsta (5.74 valoarea la 35 de ani), nu am SOP, ovarele mereu au avut aspectul normal ecografic.

Yanna, felicitari pentru teste! Bafta sa iasa beta grasan si sa ai o evolutie buna, pana atunci stiu de la fetele de aici ca e bine ca iei progesteron.

Eu sunt in ziua 7 cm, sunt in zilele de spotting de final, astept perioada fertila, vedem ce se leaga luna asta.

elena10
Scris: Monday, January 17, 2022 8:43 AM
Nivel

Neata fetelor. Gaby,sa ai o sarcina usoara si sa stea bebele cat mai mult la caldurica. Eu iau femibion 1, vit E,magne b6 si omega 3,am luat si myo-sun plus trei luni dar fara rezultat. Isa,si eu sunt ziua 7 um si astept ovulatia,luna trecuta testele de ovulatie au fost pozitive in ziua 11 si 12,iar acum doua luni in Z 14 si Z15bounce
guest177
Scris: Monday, January 17, 2022 9:25 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Maria.mmh wrote:
Ei fetelor, sa va arat și eu cele 2 liniuțe ale mele Lol

Sanatate multa, Maria!!! In prima faza nu imi dadusem seama ca e test Covid si crezusem ca sunt celelalte doua liniute, si ce m-am mai bucurat. Oricum, iti doresc sa fie cat de curand si cele doua liniute care indica bebe majoreta
guest177
Scris: Monday, January 17, 2022 9:49 AM

elena10 wrote:
Cheek Kiss o sa incerc sa nu o lungesc.Eu am 40 de ani iar sotul 42,sunt la a doua casatorie.Cu fostul soat am un baiat care acum are 14 ani,si a venit dupa 2 ani de incercari,ne-am bucurat foarte mult,dar dupa 10 zile de la testul pozitiv,am avut scurgeri maronii,am fost la spital ca m-am speriat si mi-a spus ca e sarcina oprita din evolutie,nu am vrut sa accept si a doua zi am fost la un alt medic care mi-a spus ca nu se vede inca la ecograf,dar ori este oprita din evolutie,ori conceptia a fost mai tarziu,pe vremea aceea nu stiam de testele de ovulatie.Mi-a dat tratament cu utrogestan si sa revin peste 3 saptamani,nu stiam nici de Beta hcg si nici nu mi-a spus medicul sa fac asa ceva.Scurgerile maronii au continuat timp de 2 saptamani cu tot cu utrogestan.Apoi cand am fost la control dupa acele 3 saptamani avea activitate cardiaca,apoi nu au mai fost probleme si am nascut un baiat frumos si sanatosLove Sotul meu a murit cand baiatul avea 4 ani,iar eu 31.Anul trecut m-am recasatorit iar acum ne dorim amandoi un bebe mic,sotul foarte mult isi doreste ,pt ca el nu a mai fost casatorit si nici copii nu mai are.Incercam doar de trei luni si deocamdata fara rezultat,e um pic mai greu la mine din cauza varstei,dar am zis ca anul acesta vom incerca,apoi daca nu o sa se prinda nimic acceptam situatia,dar noi speramtopai .Am un ciclu de 26-29 de zile,am facut analizele din ziua trei,voi face si pe cele din ziua 14 si 21,acum sunt ziua 6 de la um.Analizele inca nu sunt gata pt ca am facut si AMH-ul si asta inca dureaza,dar cand sunt gata o sa vi le spun.Sper ca nu v-am plictisi cu asa un roman.Va doresc si voua sa vi se indeplineasca visul si sa apara bobita repede.Va pupCheek Kiss am uitat sa spun ca am facut si profilul torch,care e ok,ureaplasma,micoplasma,chlamidya,culturi,secreti si paptest,toate sunt ok,la ecografie totul arata bine,nu am facut monitorizari ecografice,doar teste de ovulatie,care imi arata pozitive in fiecare luna cam doua zile la rand,apoi negative,Sotul nu a facut spermograma dar urmeaza si asta

Buna Elena, iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca visul cat mai curand si sa ramai din nou insarcinata. Cu siguranta AMH-ul va fi relevant in ceea ce urmeaza sa faci dat fiind varsta. Dar este foarte posibil sa ai o surpriza si sa ai o rezerva ovariana buna inca. Nu te descuraja pentru cele 3 luni in care nu ai ramas insarcinata, daca ai mai citit pe forum din povestile fetelor, sunt destul de rare cazurile in care sarcina apare in primele 2-3 luni de incercari. Te asteptam cu rezultatul AMH-ului si cu vesti bune!!
guest177
Scris: Monday, January 17, 2022 9:52 AM

Buna dimineata, fetelor! Sa aveti o saptamana usoara, cu spor in toate si sanatate !
Eu sunt in Z29, au inceput si durerile de sani, durerile de burtica sunt prezente..nu cred ca e luna mea nici asta dupa simptome.
Pupici
Isa294
Scris: Monday, January 17, 2022 9:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Buna Roxana, vad ca si tu ai un AMH maricel, ti-a spus ceva medicul in legatura cu asta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.