Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 6:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Yanna!Este bine că ai început să pui Arefam.Poate ne pui o poză cu testul de dimineață.
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
elena10 wrote:
Cheek Kiss o sa incerc sa nu o lungesc.Eu am 40 de ani iar sotul 42,sunt la a doua casatorie.Cu fostul soat am un baiat care acum are 14 ani,si a venit dupa 2 ani de incercari,ne-am bucurat foarte mult,dar dupa 10 zile de la testul pozitiv,am avut scurgeri maronii,am fost la spital ca m-am speriat si mi-a spus ca e sarcina oprita din evolutie,nu am vrut sa accept si a doua zi am fost la un alt medic care mi-a spus ca nu se vede inca la ecograf,dar ori este oprita din evolutie,ori conceptia a fost mai tarziu,pe vremea aceea nu stiam de testele de ovulatie.Mi-a dat tratament cu utrogestan si sa revin peste 3 saptamani,nu stiam nici de Beta hcg si nici nu mi-a spus medicul sa fac asa ceva.Scurgerile maronii au continuat timp de 2 saptamani cu tot cu utrogestan.Apoi cand am fost la control dupa acele 3 saptamani avea activitate cardiaca,apoi nu au mai fost probleme si am nascut un baiat frumos si sanatosLove Sotul meu a murit cand baiatul avea 4 ani,iar eu 31.Anul trecut m-am recasatorit iar acum ne dorim amandoi un bebe mic,sotul foarte mult isi doreste ,pt ca el nu a mai fost casatorit si nici copii nu mai are.Incercam doar de trei luni si deocamdata fara rezultat,e um pic mai greu la mine din cauza varstei,dar am zis ca anul acesta vom incerca,apoi daca nu o sa se prinda nimic acceptam situatia,dar noi speramtopai .Am un ciclu de 26-29 de zile,am facut analizele din ziua trei,voi face si pe cele din ziua 14 si 21,acum sunt ziua 6 de la um.Analizele inca nu sunt gata pt ca am facut si AMH-ul si asta inca dureaza,dar cand sunt gata o sa vi le spun.Sper ca nu v-am plictisi cu asa un roman.Va doresc si voua sa vi se indeplineasca visul si sa apara bobita repede.Va pupCheek Kiss am uitat sa spun ca am facut si profilul torch,care e ok,ureaplasma,micoplasma,chlamidya,culturi,secreti si paptest,toate sunt ok,la ecografie totul arata bine,nu am facut monitorizari ecografice,doar teste de ovulatie,care imi arata pozitive in fiecare luna cam doua zile la rand,apoi negative,Sotul nu a facut spermograma dar urmeaza si asta

bine ai venit , Elena si bafta ! sa pleci cat mai repede la casuta gravidutelor ! Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Ei fetelor, sa va arat și eu cele 2 liniuțe ale mele Lol

Maria.mmh attached the following image(s):
img-20220116-wa0005.jpg

Irinan
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Of Maria.. Cheek Kiss alte liniute vrem, nu asteaalcool
Maria.mmh
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Of Maria.. Cheek Kiss alte liniute vrem, nu asteaalcool

Din păcate pentru 7 zile doar atât amLol
O sa ratez și ovulația luna asta clar ca sunt ziua 12 deja. Măcar astăzi sunt mai bine, ieri am făcut febra 39,4, frisoane, dureri musculare pale
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:46 PM
Nivel

Maria multă multă sănătate!
Gaby 41
Scris: Sunday, January 16, 2022 7:49 PM
Nivel

Bună Elena și bine ai venit!
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, January 16, 2022 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Maria.mmh wrote:

of Maria .. multa sanatate ! sa-ti revii curand SimplyLove
deme
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Elena bine ai venit, iti doresc sedere cat mai scurta la noi !

Freya, cumva ma gandeam ca or sa fie mai multi , dar vârsta isi spune cuvântul.

Maria, nici macar liniuta de test nu e mai pronuntata ca cea de control ;) sănătate!!! Profita si te odihneste
Andreealee
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Yanna wrote:
Buna! Eu nu am vesti grozave din punctul meu de vedere, de azi dimineața am o secretie foarte foarte puțin maronie, am vorbit cu dr si mi a zis sa iau arefam 2 oral si 2 vaginal, supozitor uscosin si sa merg la cel puțin 7 zile de la întârziere la control. Dar nu mi-a dat mai multe detalii despre cum sa le iau. ‘
Am vorbit prin mesaje si nu a mai răspuns când am întrebat, am luat 2 arefam oral acum o ora si sunt leșinata in pat, abia mai pot sa vorbesc. Diseara o sa bag vaginal 2 arefam si dupa uscosinul acela sa vedem. Încerc sa ma consolez cu gândul ca poate e sângerarea de implantare. De dimineața am făcut un test barza ultrasensibil si se vede liniuța foarte bine, nu e la fel de intensa ca cea de control dar e acolo.

Credeți ca poate fi biochimica sau sa nu se fi prins bine si de asta mi-a dat arefam? A mai pățit cineva așa?

Arefamul luat oral iti poate da efecte secundare ca ameteli si greata, eu am patit si apoi am pus doar vaginal. Daca si tie iti e rau de la el in continuare, mai bine pui vaginal.
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
Andreea_neacsu wrote:

bine ai venit , Elena si bafta ! sa pleci cat mai repede la casuta gravidutelor ! Cheek Kiss
multumescCheek Kiss
Irinan
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

O sa ratez și ovulația luna asta clar ca sunt ziua 12 deja. Măcar astăzi sunt mai bine, ieri am făcut febra 39,4, frisoane, dureri musculare pale

Ma bucur ca esti mai bine.. cu pandemia asta nu prea ai unde te ascunde...
App esti singura in carantina sau cu sotul tau?alcool ca mi a venit in minte o povestioara cu draga noastra AleahimLol
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:32 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună Elena și bine ai venit!
Cheek Kiss sper doar sa nu stau prea mult aici si sa trec la gravidute, desi sansele sunt cam miciBoredom
Bia_S
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Bun venit Elena si sedere cat mai scurta!
Maria... sa te faci bine! Trece si asta
elena10
Scris: Sunday, January 16, 2022 9:38 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Sanatate, Maria!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.