Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| [quote=Yanna]Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila
https://ibb.co/dfDMjb1[/quote
Bună dimi , și eu văd încă o liniuta:) Repeta după 2 zile si se va vedea liniuta mult mai clar! Succes si Doamne ajută! |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Yanna wrote:Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila https://ibb.co/dfDMjb1 Buna Yanna, eu vad ceva pe test, mergi la beta sa te convingi. La Synevo pana seara ai rezultatul.. eu in 10 dpo am avut 26 beta si tot asa abia se vedea a doua liniuta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Yanna wrote:Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila https://ibb.co/dfDMjb1
Eu vad ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Yanna si mie mi se pare ca vad ceva acolo. Doamne ajuta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Yanna wrote:Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila https://ibb.co/dfDMjb1 Se vede yanna |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Yanna și eu vad ceva acolo |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, din pacate nu o sa pot sa merg la beta zilele acestea, o sa continui sa testez. Mulțumesc si Doamne ajuta ca anul acesta sa ni se îndeplinească tuturor dorința de a avea un bebe!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Yanna și eu văd liniuța.Eu am ajuns la beta abia în ziua 14 până atunci am urmărit evoluția pe teste. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Gaby 41 wrote:Yanna și eu văd liniuța.Eu am ajuns la beta abia în ziua 14 până atunci am urmărit evoluția pe teste.
Cred ca abia luni dimineața pot sa ajung, nici nu știu dacă sa ma bucur sau nu, mi se pare foarte devreme sa se vadă ceva. Am monitorizat cu teste si sunt aproape sigura ca ovulatia a fost acum 9 zile. Am mai avut acum câteva luni o liniuța mai firava decât aceasta, iar a doua zi când am testat nu se mai vedea nimic, acum parca imi e si teama sa testez, de dimineața am avut niște emotii imense sa nu dispară si de dat asta |
|
| Eu 15 dpo tot fără menstra dar parca și fără optimism. Am avut ceva bufeuri azi...de obicei asa am înainte sa îmi vina...parca vad va ma trezesc mâine cu musafiri. Poate dacă totuși nu vine nici mâine o sa îmi fac curaj sa mai încerc un test |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oanaiuliana wrote:Eu 15 dpo tot fără menstra dar parca și fără optimism. Am avut ceva bufeuri azi...de obicei asa am înainte sa îmi vina...parca vad va ma trezesc mâine cu musafiri. Poate dacă totuși nu vine nici mâine o sa îmi fac curaj sa mai încerc un test
Eu azi 11 dpo si au inceput durerile din ce in ce mai mult. Nu simt ca e nici luna asta ceva, am toate simptomele premenstruale. Deja ma pregatesc mental pt ce urmeaza, noi ne dorim sa facem IUI, mai avem cateva lucruri de rezolvat si ne focusam pe asta. |
|
| Yanna wrote:Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila https://ibb.co/dfDMjb1
Si mie mi se pare ca se vede cevaaa! Doamne ajuta sa fie bine si sa fie bebe acolo Ne poti spune dupa cat timp ai observat a doua liniuta? A aparut imediat dupa ce ai luat proba? |
|
| RoxanaMaria wrote:
Eu azi 11 dpo si au inceput durerile din ce in ce mai mult. Nu simt ca e nici luna asta ceva, am toate simptomele premenstruale. Deja ma pregatesc mental pt ce urmeaza, noi ne dorim sa facem IUI, mai avem cateva lucruri de rezolvat si ne focusam pe asta.
Eu nu m-am prea interesat de iui... sunt mai mari șansele la iui fata de stimularea cu monitorizare? Mai ales ca am o singura trompa permeabila? |
|
| Oanaiuliana wrote: Eu nu m-am prea interesat de iui... sunt mai mari șansele la iui fata de stimularea cu monitorizare? Mai ales ca am o singura trompa permeabila?
Cu siguranta ca sunt, practic pe langa stimulare se pregatesc cei mai buni spermatozoizi prin centrifugare si se introduc in uter. Asta a fost explicatia medicului meu, dar cred ca mai sunt fete pe aici care au facut IUI si ne pot spune mai in detaliu procesul, daca vor, bineinteles. Eu nu am facut pana acum nici stimulare cu monitorizare, am fost vreo doua luni pentru confirmarea ecografica a ovulatiei la indrumarea medicului. Oana, cum esti? Te-ai mai linistit? |
|
| Da mam mai liniștit mulțumesc. Azi declar z1. În 2 ani de când incercam e a doua luna cand se întâmplă să vină dupa z14...sa ma lase asa sa sper ...de obicei din z12-z13 apare spooting |
|
|