Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, January 12, 2022 5:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
RoxanaMaria wrote:

Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.

Tinem pumnii sa vezi dublumajoreta
Irinan
Scris: Wednesday, January 12, 2022 5:17 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔

Of..Cray Cray
Irinan
Scris: Wednesday, January 12, 2022 5:20 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare
Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine.

Multa puterecry
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 7:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Gossip
Roxana macar la tine sa fie dublu, sa începem anul cu vesti bune...macar asa mai prindem și noi un pic de speranța.
Fetelor cam în vat timp apare a doua linie pe un test de sarcina? Eu cred ca după 3-4 minute deja l-am aruncat....m-am enervat când l-am văzut alb....încă nu am nici un semn de menstruație. Mai am 1% sperante...
Castanuta
Scris: Wednesday, January 12, 2022 8:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Gaby 41 wrote:
Castanuta îmi pare rău și eu am crezut că e ceva acolo.Te îmbrățișez.

Cheek Kiss
Castanuta
Scris: Wednesday, January 12, 2022 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Oanaiuliana wrote:

Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔

Te imbratisez, Oana
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 9:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oanaiuliana wrote:
Gossip
Roxana macar la tine sa fie dublu, sa începem anul cu vesti bune...macar asa mai prindem și noi un pic de speranța.
Fetelor cam în vat timp apare a doua linie pe un test de sarcina? Eu cred ca după 3-4 minute deja l-am aruncat....m-am enervat când l-am văzut alb....încă nu am nici un semn de menstruație. Mai am 1% sperante...

Funny&true story: am o vecina cu o minune de baietel de 5 ani si povestea ca dupa un an si ceva de incercari si teste de sarcina negative, si-a facut la un moment dat un test, cel mai ieftin test din farmacie ( ea farmacista) si pt ca nu s-a pozitivat in primele minute, seara s-a dus in club si s-a facut “praf si pulbere”. A doua zi, ia menstruatia de unde nu-i si isi mai face un test.. sta vreo 5 minute, apare a doua liniuta. A luat si celalalt test din cosul de gunoi si era si acela pozitiv, evident. Era insarcinata. Ea credea ca testele trebuie sa se pozitiveze in primele 3 secunde daca e sarcina.
Draga mea, sper din suflet sa incep anul diferit, desi sanii nici macar nu ma dor ca in celelalte luni, sunt doar umflati, oarecum..dureri de burtica sunt, nu ma pronunt in vreun fel.
Gaby 41
Scris: Wednesday, January 12, 2022 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Oanaiuliana cele de la Barza au devenit pozitive cel m-ai repede în 3 minute poate și mai puțin dar cele de la Livsane și Dr.Max au devenit pozitive cel mai greu cred că după 4-5 minute.
Gaby 41
Scris: Wednesday, January 12, 2022 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Roxana să fie cu noroc când testezi!
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 10:14 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oanaiuliana cele de la Barza au devenit pozitive cel m-ai repede în 3 minute poate și mai puțin dar cele de la Livsane și Dr.Max au devenit pozitive cel mai greu cred că după 4-5 minute.

Woow.deja încep sa zâmbesc 😁 eu după ce am făcut testul doar ce m-am spălat pe mâini și am pus 3-4 lucruri la loc în dulăpior din baie ... am văzut ca e negativ și lam băgat în curte și lam aruncat și mam apucat de plâns. Nici 4 minute nu cred ca a durat....și am dus și gunoiul... mai încerc mâine-poimâine un test. Sanii în seara asta când am dat jos sutienul m-au durut mai tare decât zilele trecute
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 10:16 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Funny&true story: am o vecina cu o minune de baietel de 5 ani si povestea ca dupa un an si ceva de incercari si teste de sarcina negative, si-a facut la un moment dat un test, cel mai ieftin test din farmacie ( ea farmacista) si pt ca nu s-a pozitivat in primele minute, seara s-a dus in club si s-a facut “praf si pulbere”. A doua zi, ia menstruatia de unde nu-i si isi mai face un test.. sta vreo 5 minute, apare a doua liniuta. A luat si celalalt test din cosul de gunoi si era si acela pozitiv, evident. Era insarcinata. Ea credea ca testele trebuie sa se pozitiveze in primele 3 secunde daca e sarcina.
Draga mea, sper din suflet sa incep anul diferit, desi sanii nici macar nu ma dor ca in celelalte luni, sunt doar umflati, oarecum..dureri de burtica sunt, nu ma pronunt in vreun fel.

Roxana mi-ai mărit speranțele și mai mult. Inca sunt fără simptome ca ar vrea sa vina menstruatia sanii .ai dureroși decât ziele trecute( și parca o durere diferita). Poate avem noroc amandoua luna asta. Mai ai și tu 2-3 zile pana la testare și abia aștept sa vi cu o veste buna. Eu o sa mai fac un test maine-poimaine în funcție de cu. Ma simt și revin cu noutăți
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 12, 2022 10:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
eu in luna cand am ramas am avut toate simptomele specifice cm .. sani extra mega durerosi , iritabilitate , nepofta de mancare , tot de la a la z
absolut nimic care sa ma duca cu gandul la o sarcina ..
Oana , pana nu vezi rosu , eu zic ca speranta poti avea Cheek Kiss
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 10:39 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
eu in luna cand am ramas am avut toate simptomele specifice cm .. sani extra mega durerosi , iritabilitate , nepofta de mancare , tot de la a la z
absolut nimic care sa ma duca cu gandul la o sarcina ..
Oana , pana nu vezi rosu , eu zic ca speranta poti avea Cheek Kiss

La mine unul din simptomele super specifice ca vine cm sunt bufeurile și transpirațiile care apar cam înainte cu 2-3 zile sa vina menstra...și spooting-ul... acum nu am nici unul din ele. Sanii știu ca sunt dureroși și înainte de cm și în sarcina asa ca nu ma prea iau după sani... alte simptome chiar nu am
Îmi tot sta gândul la testul acela pe care l-am aruncat...și acum am mai citit pe în alt forul o postare a unei fete care deși era imsarcinata abia pe la 6 sapt de sarcina i sa pozitiva testul
Stres la cote maxime...nici nu o sa pot dormi
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 11:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oanaiuliana wrote:

Roxana mi-ai mărit speranțele și mai mult. Inca sunt fără simptome ca ar vrea sa vina menstruatia sanii .ai dureroși decât ziele trecute( și parca o durere diferita). Poate avem noroc amandoua luna asta. Mai ai și tu 2-3 zile pana la testare și abia aștept sa vi cu o veste buna. Eu o sa mai fac un test maine-poimaine în funcție de cu. Ma simt și revin cu noutăți

Ar fi de vis!!! Facem un chef cu biberoane! campfire
Yanna
Scris: Thursday, January 13, 2022 9:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila

https://ibb.co/dfDMjb1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.