Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| RoxanaMaria wrote:
Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.
Tinem pumnii sa vezi dublu |
|
| Oanaiuliana wrote: Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔
Of.. |
|
| Oanaiuliana wrote: Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine.
Multa putere |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Roxana macar la tine sa fie dublu, sa începem anul cu vesti bune...macar asa mai prindem și noi un pic de speranța. Fetelor cam în vat timp apare a doua linie pe un test de sarcina? Eu cred ca după 3-4 minute deja l-am aruncat....m-am enervat când l-am văzut alb....încă nu am nici un semn de menstruație. Mai am 1% sperante... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 196
| Gaby 41 wrote:Castanuta îmi pare rău și eu am crezut că e ceva acolo.Te îmbrățișez. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 196
| Oanaiuliana wrote: Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔
Te imbratisez, Oana |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oanaiuliana wrote: Roxana macar la tine sa fie dublu, sa începem anul cu vesti bune...macar asa mai prindem și noi un pic de speranța. Fetelor cam în vat timp apare a doua linie pe un test de sarcina? Eu cred ca după 3-4 minute deja l-am aruncat....m-am enervat când l-am văzut alb....încă nu am nici un semn de menstruație. Mai am 1% sperante...
Funny&true story: am o vecina cu o minune de baietel de 5 ani si povestea ca dupa un an si ceva de incercari si teste de sarcina negative, si-a facut la un moment dat un test, cel mai ieftin test din farmacie ( ea farmacista) si pt ca nu s-a pozitivat in primele minute, seara s-a dus in club si s-a facut “praf si pulbere”. A doua zi, ia menstruatia de unde nu-i si isi mai face un test.. sta vreo 5 minute, apare a doua liniuta. A luat si celalalt test din cosul de gunoi si era si acela pozitiv, evident. Era insarcinata. Ea credea ca testele trebuie sa se pozitiveze in primele 3 secunde daca e sarcina. Draga mea, sper din suflet sa incep anul diferit, desi sanii nici macar nu ma dor ca in celelalte luni, sunt doar umflati, oarecum..dureri de burtica sunt, nu ma pronunt in vreun fel. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Oanaiuliana cele de la Barza au devenit pozitive cel m-ai repede în 3 minute poate și mai puțin dar cele de la Livsane și Dr.Max au devenit pozitive cel mai greu cred că după 4-5 minute. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Roxana să fie cu noroc când testezi! |
|
| Gaby 41 wrote:Oanaiuliana cele de la Barza au devenit pozitive cel m-ai repede în 3 minute poate și mai puțin dar cele de la Livsane și Dr.Max au devenit pozitive cel mai greu cred că după 4-5 minute. Woow.deja încep sa zâmbesc 😁 eu după ce am făcut testul doar ce m-am spălat pe mâini și am pus 3-4 lucruri la loc în dulăpior din baie ... am văzut ca e negativ și lam băgat în curte și lam aruncat și mam apucat de plâns. Nici 4 minute nu cred ca a durat....și am dus și gunoiul... mai încerc mâine-poimâine un test. Sanii în seara asta când am dat jos sutienul m-au durut mai tare decât zilele trecute |
|
| RoxanaMaria wrote:
Funny&true story: am o vecina cu o minune de baietel de 5 ani si povestea ca dupa un an si ceva de incercari si teste de sarcina negative, si-a facut la un moment dat un test, cel mai ieftin test din farmacie ( ea farmacista) si pt ca nu s-a pozitivat in primele minute, seara s-a dus in club si s-a facut “praf si pulbere”. A doua zi, ia menstruatia de unde nu-i si isi mai face un test.. sta vreo 5 minute, apare a doua liniuta. A luat si celalalt test din cosul de gunoi si era si acela pozitiv, evident. Era insarcinata. Ea credea ca testele trebuie sa se pozitiveze in primele 3 secunde daca e sarcina. Draga mea, sper din suflet sa incep anul diferit, desi sanii nici macar nu ma dor ca in celelalte luni, sunt doar umflati, oarecum..dureri de burtica sunt, nu ma pronunt in vreun fel.
Roxana mi-ai mărit speranțele și mai mult. Inca sunt fără simptome ca ar vrea sa vina menstruatia sanii .ai dureroși decât ziele trecute( și parca o durere diferita). Poate avem noroc amandoua luna asta. Mai ai și tu 2-3 zile pana la testare și abia aștept sa vi cu o veste buna. Eu o sa mai fac un test maine-poimaine în funcție de cu. Ma simt și revin cu noutăți |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 769
| eu in luna cand am ramas am avut toate simptomele specifice cm .. sani extra mega durerosi , iritabilitate , nepofta de mancare , tot de la a la z absolut nimic care sa ma duca cu gandul la o sarcina .. Oana , pana nu vezi rosu , eu zic ca speranta poti avea |
|
| Andreea_neacsu wrote:eu in luna cand am ramas am avut toate simptomele specifice cm .. sani extra mega durerosi , iritabilitate , nepofta de mancare , tot de la a la z absolut nimic care sa ma duca cu gandul la o sarcina .. Oana , pana nu vezi rosu , eu zic ca speranta poti avea La mine unul din simptomele super specifice ca vine cm sunt bufeurile și transpirațiile care apar cam înainte cu 2-3 zile sa vina menstra...și spooting-ul... acum nu am nici unul din ele. Sanii știu ca sunt dureroși și înainte de cm și în sarcina asa ca nu ma prea iau după sani... alte simptome chiar nu am Îmi tot sta gândul la testul acela pe care l-am aruncat...și acum am mai citit pe în alt forul o postare a unei fete care deși era imsarcinata abia pe la 6 sapt de sarcina i sa pozitiva testul Stres la cote maxime...nici nu o sa pot dormi |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oanaiuliana wrote: Roxana mi-ai mărit speranțele și mai mult. Inca sunt fără simptome ca ar vrea sa vina menstruatia sanii .ai dureroși decât ziele trecute( și parca o durere diferita). Poate avem noroc amandoua luna asta. Mai ai și tu 2-3 zile pana la testare și abia aștept sa vi cu o veste buna. Eu o sa mai fac un test maine-poimaine în funcție de cu. Ma simt și revin cu noutăți
Ar fi de vis!!! Facem un chef cu biberoane! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Buna dimineața! Ieri am făcut un test de sarcina (8dpo) si mi s-a părut ca se vede ceva pe el, am repetat aseară si la fel a părut ceva acolo si in dimineața asta (9dpo) am repetat. Ori am vedenii ori chiar e ceva acolo? Va rog mult sa mi mi spuneti o parere, am vedenii sau chiar se vede cea mai firava liniuța posibila
https://ibb.co/dfDMjb1 |
|
|