Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, January 12, 2022 10:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Oanaiuliana wrote:
Fetelor am venit și ziua 14 dpo....tot fără semne de rusi. Parca îmi vine sa ma bucur dar apoi ma cert singura în gând sa nu îmi mai fac sperante ca iar o sa rămân dezamagita

Nu te incumeti la un test? La mine e mai crunta incertitudinea ..
Eu sunt 10 dpo, test alb ca zapada.. luna ciudata, fel de fel de intepaturi.. progesteron in 8dpo, 25,01 ng... mergem in fata
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 11:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Irinan wrote:

Eu sunt 10 dpo, test alb ca zapada.. luna ciudata, fel de fel de intepaturi.. progesteron in 8dpo, 25,01 ng... mergem in fata

Ieri a fost ziua soțului....dar invitații vin doar astăzi asa va astazi ii aduc și tortul...ma gândeam ca ar fi frumos sa ii scriu pe tort " te iubim mami emma si bebe" sa vad surprinderea de pe fata..... gata m-am decis când gat munca merg la farmacie sa iau un test
Tu ești 10 dpo....poate mai testezi peste 2 zile. Progesteronul e tare bun
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 12, 2022 12:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Oanaiuliana wrote:

Ieri a fost ziua soțului....dar invitații vin doar astăzi asa va astazi ii aduc și tortul...ma gândeam ca ar fi frumos sa ii scriu pe tort " te iubim mami emma si bebe" sa vad surprinderea de pe fata..... gata m-am decis când gat munca merg la farmacie sa iau un test

tinem pumnii Oana ! dance
sa fie cu noroc de ziua sotului!
deme
Scris: Wednesday, January 12, 2022 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Oanaiuliana wrote:

Oana, sa fie dublu !!!!
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 12:42 PM
Nivel

Mulțumesc fetelor pentru sustinere. Mai am o ora pana ajung acasă . Deja nu mai pot eu de nerăbdare
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:01 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oanaiuliana wrote:
Mulțumesc fetelor pentru sustinere. Mai am o ora pana ajung acasă . Deja nu mai pot eu de nerăbdare

Hai cu doua liniute majoreta majoreta majoreta asteptam vesti bune!!!
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:06 PM

Irinan wrote:

Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.
Bibii
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
RoxanaMaria wrote:

Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.

Si eu as fi la 9 dpo , nu vreau sa mai fac teste si sa iasa negqtive.
Cert e ca am tot avut niste intepaturi , iar de 2-3 zile mi s au inflamat sanii si sunt durerosi.( mai mult dreptul e dureris ).
Sper sa nu fie sindrom de cm
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:33 PM

Bibii wrote:

Si eu as fi la 9 dpo , nu vreau sa mai fac teste si sa iasa negqtive.
Cert e ca am tot avut niste intepaturi , iar de 2-3 zile mi s au inflamat sanii si sunt durerosi.( mai mult dreptul e dureris ).
Sper sa nu fie sindrom de cm

la mine luna asta nici macar sanii nu sunt durerosi, de regula inainte de cm si la mine sunt umflati si destul de durerosi. Rabdare, rabdare..
Gaby 41
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Oanaiuliana să fie cu două liniuțe când testezi!!!!
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 1:57 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 2:34 PM

Oanaiuliana wrote:

Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔

Parca ma vad pe mine..offf.. imi pare rau plans
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 12, 2022 2:41 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Parca ma vad pe mine..offf.. imi pare rau plans

Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare
Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine.
guest177
Scris: Wednesday, January 12, 2022 2:44 PM

Oanaiuliana wrote:

Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare
Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine.

Cred ca toate avem acele zile mai sensibile.. plansul elibereaza corpul de emotii si stres si cateodata e cea mai buna varianta. Hai, suntem aici sa ne sustinem. sunt convinsa ca pana la urma vei reusi!! pupici
Irinan
Scris: Wednesday, January 12, 2022 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Oanaiuliana wrote:

Te asteptam cu vesti...Hands
La mine progesteronul mereu a fost bun. De fiecare data cand l am testat.. l am avut si 40ngCray banuiala mea a fost ca a avut loc fecundarea atunci... sambata am programare la Doroftei.. sa vad care sunt pasii urmatori
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.