Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Oanaiuliana wrote:Fetelor am venit și ziua 14 dpo....tot fără semne de rusi. Parca îmi vine sa ma bucur dar apoi ma cert singura în gând sa nu îmi mai fac sperante ca iar o sa rămân dezamagita Nu te incumeti la un test? La mine e mai crunta incertitudinea .. Eu sunt 10 dpo, test alb ca zapada.. luna ciudata, fel de fel de intepaturi.. progesteron in 8dpo, 25,01 ng... mergem in fata |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Irinan wrote: Nu te incumeti la un test? La mine e mai crunta incertitudinea .. Eu sunt 10 dpo, test alb ca zapada.. luna ciudata, fel de fel de intepaturi.. progesteron in 8dpo, 25,01 ng... mergem in fata
Ieri a fost ziua soțului....dar invitații vin doar astăzi asa va astazi ii aduc și tortul...ma gândeam ca ar fi frumos sa ii scriu pe tort " te iubim mami emma si bebe" sa vad surprinderea de pe fata..... gata m-am decis când gat munca merg la farmacie sa iau un test Tu ești 10 dpo....poate mai testezi peste 2 zile. Progesteronul e tare bun |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 769
| Oanaiuliana wrote: Ieri a fost ziua soțului....dar invitații vin doar astăzi asa va astazi ii aduc și tortul...ma gândeam ca ar fi frumos sa ii scriu pe tort " te iubim mami emma si bebe" sa vad surprinderea de pe fata..... gata m-am decis când gat munca merg la farmacie sa iau un test Tu ești 10 dpo....poate mai testezi peste 2 zile. Progesteronul e tare bun
tinem pumnii Oana ! sa fie cu noroc de ziua sotului! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| Oanaiuliana wrote: Ieri a fost ziua soțului....dar invitații vin doar astăzi asa va astazi ii aduc și tortul...ma gândeam ca ar fi frumos sa ii scriu pe tort " te iubim mami emma si bebe" sa vad surprinderea de pe fata..... gata m-am decis când gat munca merg la farmacie sa iau un test Tu ești 10 dpo....poate mai testezi peste 2 zile. Progesteronul e tare bun
Oana, sa fie dublu !!!! |
|
| Mulțumesc fetelor pentru sustinere. Mai am o ora pana ajung acasă . Deja nu mai pot eu de nerăbdare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oanaiuliana wrote:Mulțumesc fetelor pentru sustinere. Mai am o ora pana ajung acasă . Deja nu mai pot eu de nerăbdare
Hai cu doua liniute asteptam vesti bune!!! |
|
| Irinan wrote: Nu te incumeti la un test? La mine e mai crunta incertitudinea .. Eu sunt 10 dpo, test alb ca zapada.. luna ciudata, fel de fel de intepaturi.. progesteron in 8dpo, 25,01 ng... mergem in fata
Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| RoxanaMaria wrote:
Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.
Si eu as fi la 9 dpo , nu vreau sa mai fac teste si sa iasa negqtive. Cert e ca am tot avut niste intepaturi , iar de 2-3 zile mi s au inflamat sanii si sunt durerosi.( mai mult dreptul e dureris ). Sper sa nu fie sindrom de cm |
|
| Bibii wrote: Si eu as fi la 9 dpo , nu vreau sa mai fac teste si sa iasa negqtive. Cert e ca am tot avut niste intepaturi , iar de 2-3 zile mi s au inflamat sanii si sunt durerosi.( mai mult dreptul e dureris ). Sper sa nu fie sindrom de cm
la mine luna asta nici macar sanii nu sunt durerosi, de regula inainte de cm si la mine sunt umflati si destul de durerosi. Rabdare, rabdare.. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Oanaiuliana să fie cu două liniuțe când testezi!!!! |
|
| RoxanaMaria wrote:
Eu sunt 10 dpo, scurgerile cremoase inca sunt prezente, chiar nu stiu ce o fi. Eu nu am curaj sa testez pana nu ajung cel putin in ziua in care ar trebui sa vina menstruatia.
Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔
|
|
| Oanaiuliana wrote: Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔
Parca ma vad pe mine..offf.. imi pare rau |
|
| RoxanaMaria wrote:Parca ma vad pe mine..offf.. imi pare rau Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine. |
|
| Oanaiuliana wrote: Îmi vine sa înnebunesc de supărare. Vreau sa îmi scot ideea asta de a mai face un bebe din cap, vreau sa nu îmi mai doresc pentru ca nu mai suport atâta plâns și supărare Sorry pentru atâta pesimism fetelor dar azi nu sunt în stare sa fiu altfel....aștept ziua de mâine.
Cred ca toate avem acele zile mai sensibile.. plansul elibereaza corpul de emotii si stres si cateodata e cea mai buna varianta. Hai, suntem aici sa ne sustinem. sunt convinsa ca pana la urma vei reusi!! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
Te asteptam cu vesti... La mine progesteronul mereu a fost bun. De fiecare data cand l am testat.. l am avut si 40ng banuiala mea a fost ca a avut loc fecundarea atunci... sambata am programare la Doroftei.. sa vad care sunt pasii urmatori |
|
|