Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Castanuta wrote:Multumesc,Bia! De fiecare data ma revolt o secunda, însă apoi ma gândesc la copiii cu probleme si ma consolez cu gândul ca o sa vina când o sa fie sănătos. Sau poate fac parte eu din statisticile femeilor care nu devin mame. Cineva trebuie sa fie si acolo. Noi sa fim sănătoși! LE: încercam de 10 ani, am ajuns pana la clinica de fertilitate însă după primele analize am simțit ca nu pot merge mai departe. Am făcut stimulare și am avut sarcina extrauterina la doua luni după pastile. Din cele 4 sarcini, doua s-au eliminat la CM iar doua au fost cu probleme. Metotrexat, Artrotec pentru eliminare, sângerări negre săptămâni de zile, încât abia așteptam sa scap. In 3 săptămâni am trecut de la speranțe și Arefam la dorința de a se duce și panica de a nu sparge pe unde s-a prins pentru ca eram suspecta de extrauterina. Iau Vitex de 3 ani și DHeA de vreo 2 luni. Din cauza asta cred ca am tot simțit nevoia sa testez. Of Castanuta, eram sigura ca e ceva acolo...acum aflu si eu povestea voastra. Ce este pus pt voi e pus deoparte si va veni la momentul potrivit, sanatate sa fie! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2021 Mesaje: 20
| https://ibb.co/QC7sMTC Suntem unul. Mic si dragut. Nu am auzit inimiaora, ne a programat peste 4 saptamani. Sunt in al noualea cer. Ma uit la poza si nu imo vine sa cred ca e al meu si creste. Va multumesc mult fetelor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreea Zaharia wrote:https://ibb.co/QC7sMTC Suntem unul. Mic si dragut. Nu am auzit inimiaora, ne a programat peste 4 saptamani. Sunt in al noualea cer. Ma uit la poza si nu imo vine sa cred ca e al meu si creste. Va multumesc mult fetelor. Felicitari!!! Te asteptam la gravidute ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2021 Mesaje: 20
| Oana.c wrote: Felicitari!!! Te asteptam la gravidute !
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| Imi pare rau Castanuta :( te îmbrățișez!!
Roxana, Oana, curaj fetelor |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Isa294 wrote:Neata tuturor! Spor fetelor la testat, deme tin pumnii sa decurga totul bine Eu declar ziua 1, nu e ca si cum ma surprinde :)). Aplicatia imi arata ca maine ar fi, ma bucur ca nu e nici o dereglare dupa histero. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 310
| Wow, ce mult s-a povestit azi pe grup, imbratisari tuturor! Celor care inca lupta, multa putere si rabdare ca altceva nu pot ura, stiu pe pielea mea ce inseamna sa te frustrezi ca nu depinde de tine procesul asta. Gasim probleme, le rezolvam, bebe nu vine, in jur auzim de bucuria altora care au parte de minunea mult asteptata, ne bucuram si noi, ne stergem lacrimile si mergem inainte. Ce-i al tau ti-e pus deoparte e pe aceeasi nuanta cu ce nu te doboara te face mai puternic, desi eu cred ca nu avem nevoie de suferinta ca sa devenim mai rezistente, noi prin natura noastra oricum suntem niste luptatoare, suntem programate in felul asta. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 196
| deme wrote:Imi pare rau Castanuta :( te îmbrățișez!! Roxana, Oana, curaj fetelor
Deme |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Castanuta îmi pare rău și eu am crezut că e ceva acolo.Te îmbrățișez. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Andreea felicitări pentru Bebe!!!!!Te așteptăm la graviduțe!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor am venit și ziua 14 dpo....tot fără semne de rusi. Parca îmi vine sa ma bucur dar apoi ma cert singura în gând sa nu îmi mai fac sperante ca iar o sa rămân dezamagita |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| deme wrote:Imi pare rau Castanuta :( te îmbrățișez!! Roxana, Oana, curaj fetelor
Deme, thaaanks!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea Zaharia wrote:https://ibb.co/QC7sMTC Suntem unul. Mic si dragut. Nu am auzit inimiaora, ne a programat peste 4 saptamani. Sunt in al noualea cer. Ma uit la poza si nu imo vine sa cred ca e al meu si creste. Va multumesc mult fetelor.
Felicitari!!! |
|
| Castanuta wrote:Minunatele, nu a fost momentul. Ziua 1 |
|
| Andreea Zaharia wrote:https://ibb.co/QC7sMTC Suntem unul. Mic si dragut. Nu am auzit inimiaora, ne a programat peste 4 saptamani. Sunt in al noualea cer. Ma uit la poza si nu imo vine sa cred ca e al meu si creste. Va multumesc mult fetelor. Felicitari Andreea |
|
|