Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Castanuta wrote:Fetele, ma simt confuza … Primul test nu arată nimic, iar după o ora mi se pare ca încep sa văd a doua liniuța pe același test. Sunt in ziua 27 CM cu ovulatia pe 30 Decembrie, conform aplicației de monitorizare a CM. Deci ar fi 10 DPO. Test Fildas. Și mâine am programare la Booster … Castanuta testeaza cu un barza de 10 chiar si cand ajungi la birou chiar dc nu e prima urina ! Eu zaresc ceva pe ambele teste postate de tine, deci iti tin pumnii! 🤗 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 971
| Castanuta wrote:Fetele, ma simt confuza … Primul test nu arată nimic, iar după o ora mi se pare ca încep sa văd a doua liniuța pe același test. Sunt in ziua 27 CM cu ovulatia pe 30 Decembrie, conform aplicației de monitorizare a CM. Deci ar fi 10 DPO. Test Fildas. Și mâine am programare la Booster … incearca poate un dr max ca are sensibilitate 10.. mie mi-a detectat cand aveam super putin la beta , tin minte ca fusesem si beta era 8 , cand am recoltat eu , dar testul il facusem cu o zi inainte 😘 tinem pumnii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Oana.c wrote: Castanuta testeaza cu un barza de 10 chiar si cand ajungi la birou chiar dc nu e prima urina ! Eu zaresc ceva pe ambele teste postate de tine, deci iti tin pumnii! 🤗
Mâine dimineața la farmacie ma opresc. Multunesc, Oana! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Andreea_neacsu wrote:incearca poate un dr max ca are sensibilitate 10.. mie mi-a detectat cand aveam super putin la beta , tin minte ca fusesem si beta era 8 , cand am recoltat eu , dar testul il facusem cu o zi inainte 😘 tinem pumnii In ultima perioada testele Dr MAX mi-au tot arătat a doua linie fina de mai multe ori, nu prea mai am încredere nici in ele. Sunt unele teste DrMax pe care se văd liniile albe imediat ce le scoți din ambalaj, bănuiesc ca de asta se vede foarte fin cea de-a doua liniuța după testate, de fapt e linie de uscare. Multumesc mult pentru suport! Sunt convinsă ca știri cu toatele cât de mult înseamnă in zile ca asta… |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 971
| Castanuta wrote:In ultima perioada testele Dr MAX mi-au tot arătat a doua linie fina de mai multe ori, nu prea mai am încredere nici in ele. Sunt unele teste DrMax pe care se văd liniile albe imediat ce le scoți din ambalaj, bănuiesc ca de asta se vede foarte fin cea de-a doua liniuța după testate, de fapt e linie de uscare. Multumesc mult pentru suport! Sunt convinsă ca știri cu toatele cât de mult înseamnă in zile ca asta… ti-as fi recomandat si barza ca si dinalea am folosit dar am vazut ca multe fete au avut linie de uscare de la acelea .. eu dr max am folosit mai mereu si au fost ok intotdeauna 😘 bafta maine , indiferent de test ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Castanuta wrote:In ultima perioada testele Dr MAX mi-au tot arătat a doua linie fina de mai multe ori, nu prea mai am încredere nici in ele. Sunt unele teste DrMax pe care se văd liniile albe imediat ce le scoți din ambalaj, bănuiesc ca de asta se vede foarte fin cea de-a doua liniuța după testate, de fapt e linie de uscare. Multumesc mult pentru suport! Sunt convinsă ca știri cu toatele cât de mult înseamnă in zile ca asta…
Încearcă Livsane de la HelpNet, la fel sensibilitate 10, la fel de ieftine ca dr max |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Iti tin pumnii Deme! Până acum totul arată promițător. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote: mulțumesc Irina! Voi cum sunteti? Binisor.. in asteptare, 8dpo azi |
|
| deme wrote:Mulțumesc fetelor, am fost la eco, am 5 foliculi antrali pe ovarul drept si 6 pe stangul. Am primit gonal f si meriofert începând de astazi si apoi adaug cetrotide . Daca totul este ok, pe 20 ar fi punctia si pe 25 ET. Noi avem congelata sperma însă a spus ca vrea o proba si proaspata .
Doamne ajuta deme |
|
| Castanuta wrote:Fetele, ma simt confuza … Primul test nu arată nimic, iar după o ora mi se pare ca încep sa văd a doua liniuța pe același test. Sunt in ziua 27 CM cu ovulatia pe 30 Decembrie, conform aplicației de monitorizare a CM. Deci ar fi 10 DPO. Test Fildas. Și mâine am programare la Booster … Dupa o ora poate sa fie si linie de uscare... ce nu e in intervalul care trebuie, din pacate, nu poate fi luat in considerare.. mai testeaza |
|
| Irinan wrote:Binisor.. in asteptare, 8dpo azi
Irina, iti tin pumnii!!! |
|
| Roser wrote:Iti tin pumnii Deme! Până acum totul arată promițător.
Mulțumesc Roser, multu' Irina |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutare fetelor! sa aveti o saptamana minunata! Bun venit noilor fete, va doresc ca visul sa vi se indeplineasca repede repejor! Deme, Doamne ajuta sa iasa totul bine, tin pumnii!!!! Sper ca emotiile sa fie doar constructive! Andreea, super teste, e clar sarcina! Felicitari!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Neata tuturor! Spor fetelor la testat, deme tin pumnii sa decurga totul bine
Eu declar ziua 1, nu e ca si cum ma surprinde :)). Aplicatia imi arata ca maine ar fi, ma bucur ca nu e nici o dereglare dupa histero. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Castanuta să vi cu vești bune!!!!! |
|
|