Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Sunday, January 9, 2022 9:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Castanuta wrote:
Fetele, ma simt confuza …

Primul test nu arată nimic, iar după o ora mi se pare ca încep sa văd a doua liniuța pe același test.
Sunt in ziua 27 CM cu ovulatia pe 30 Decembrie, conform aplicației de monitorizare a CM. Deci ar fi 10 DPO. Crazy
Test Fildas.

Și mâine am programare la Booster …

Castanuta testeaza cu un barza de 10 chiar si cand ajungi la birou chiar dc nu e prima urina !
Eu zaresc ceva pe ambele teste postate de tine, deci iti tin pumnii! 🤗
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, January 9, 2022 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Castanuta wrote:

Primul test nu arată nimic, iar după o ora mi se pare ca încep sa văd a doua liniuța pe același test.
Sunt in ziua 27 CM cu ovulatia pe 30 Decembrie, conform aplicației de monitorizare a CM. Deci ar fi 10 DPO. Crazy
Test Fildas.

incearca poate un dr max ca are sensibilitate 10.. mie mi-a detectat cand aveam super putin la beta , tin minte ca fusesem si beta era 8 , cand am recoltat eu , dar testul il facusem cu o zi inainte 😘
tinem pumnii Cheek Kiss
Castanuta
Scris: Sunday, January 9, 2022 9:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Oana.c wrote:

Castanuta testeaza cu un barza de 10 chiar si cand ajungi la birou chiar dc nu e prima urina !
Eu zaresc ceva pe ambele teste postate de tine, deci iti tin pumnii! 🤗

Mâine dimineața la farmacie ma opresc.
Multunesc, Oana! pupici
Castanuta
Scris: Sunday, January 9, 2022 9:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Andreea_neacsu wrote:

incearca poate un dr max ca are sensibilitate 10.. mie mi-a detectat cand aveam super putin la beta , tin minte ca fusesem si beta era 8 , cand am recoltat eu , dar testul il facusem cu o zi inainte 😘
tinem pumnii Cheek Kiss

In ultima perioada testele Dr MAX mi-au tot arătat a doua linie fina de mai multe ori, nu prea mai am încredere nici in ele.
Sunt unele teste DrMax pe care se văd liniile albe imediat ce le scoți din ambalaj, bănuiesc ca de asta se vede foarte fin cea de-a doua liniuța după testate, de fapt e linie de uscare.
Multumesc mult pentru suport! Sunt convinsă ca știri cu toatele cât de mult înseamnă in zile ca asta… pupici
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, January 9, 2022 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Castanuta wrote:

In ultima perioada testele Dr MAX mi-au tot arătat a doua linie fina de mai multe ori, nu prea mai am încredere nici in ele.
Sunt unele teste DrMax pe care se văd liniile albe imediat ce le scoți din ambalaj, bănuiesc ca de asta se vede foarte fin cea de-a doua liniuța după testate, de fapt e linie de uscare.
Multumesc mult pentru suport! Sunt convinsă ca știri cu toatele cât de mult înseamnă in zile ca asta… pupici

ti-as fi recomandat si barza ca si dinalea am folosit dar am vazut ca multe fete au avut linie de uscare de la acelea .. eu dr max am folosit mai mereu si au fost ok intotdeauna 😘 bafta maine , indiferent de test ! angel
deme
Scris: Sunday, January 9, 2022 10:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Castanuta wrote:

Încearcă Livsane de la HelpNet, la fel sensibilitate 10, la fel de ieftine ca dr max
Roser
Scris: Sunday, January 9, 2022 11:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Iti tin pumnii Deme! majoreta Până acum totul arată promițător.
Irinan
Scris: Monday, January 10, 2022 6:11 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Cheek Kiss mulțumesc Irina!
Voi cum sunteti?

Binisor.. in asteptare, 8dpo aziCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, January 10, 2022 6:13 AM
Nivel

deme wrote:
Mulțumesc fetelor, am fost la eco, am 5 foliculi antrali pe ovarul drept si 6 pe stangul. Am primit gonal f si meriofert începând de astazi si apoi adaug cetrotide .
Daca totul este ok, pe 20 ar fi punctia si pe 25 ET.
Noi avem congelata sperma însă a spus ca vrea o proba si proaspata .

Doamne ajuta demeHands
Irinan
Scris: Monday, January 10, 2022 6:15 AM
Nivel

Castanuta wrote:

Test Fildas.

Dupa o ora poate sa fie si linie de uscare... ce nu e in intervalul care trebuie, din pacate, nu poate fi luat in considerare.. mai testeazaHands
deme
Scris: Monday, January 10, 2022 7:17 AM
Nivel

Irinan wrote:

Binisor.. in asteptare, 8dpo aziCheek Kiss

Irina, iti tin pumnii!!! majoreta
deme
Scris: Monday, January 10, 2022 7:18 AM
Nivel

Roser wrote:
Iti tin pumnii Deme! majoreta Până acum totul arată promițător.

Mulțumesc Roser, multu' Irina Cheek Kiss
guest177
Scris: Monday, January 10, 2022 9:47 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salutare fetelor! sa aveti o saptamana minunata!
Bun venit noilor fete, va doresc ca visul sa vi se indeplineasca repede repejor!
Deme, Doamne ajuta sa iasa totul bine, tin pumnii!!!! Sper ca emotiile sa fie doar constructive!
Andreea, super teste, e clar sarcina! Felicitari!
Isa294
Scris: Monday, January 10, 2022 10:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Neata tuturor! Spor fetelor la testat, deme tin pumnii sa decurga totul bine coeur

Eu declar ziua 1, nu e ca si cum ma surprinde :)). Aplicatia imi arata ca maine ar fi, ma bucur ca nu e nici o dereglare dupa histero.
Gaby 41
Scris: Monday, January 10, 2022 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Castanuta să vi cu vești bune!!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.