Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1385
| IoanaIoanaC wrote:Daca am invatat ceva in FIV, am invatat ca unele lucruri se intampla cand trebuie sa se intample, nu cand le programam noi. Uite asa am avut si eu primul FIV esuat fara nici un transfer (desi eram convinsa ca e o sa reusesc din prima), al doilea amanat pentru ca pandemie, etc. Plus ca stimularea se poate incepe si in ziua 4-5, daca asta decide medicul. Dar daca e sa fie doar luna viitoare, nu vreau sa fii dezamagita! Bucura-te de concediu si lasa lucrurile sa curga de la sine!
Așa este Ioana. Sa vedem maine daca se decide totuși sa apara CM. M-a sunat si dr , mi-a spus ca astazi e ultima zi de arefam si ca sâmbăta sa recoltez pt hormonale (fsh, lh, estradiol, progesteron) si sa vedem daca putem începe. Problema este ca nu cred ca pot ajunge in Rm.Valcea (cea mai apropiata localitate) pana in ora 11 cand am găsit deschis la un Synevo. Suntem in varf de munte si depindem de toata lumea ca sa plecam
|
|
| Bine ati venit fetelor, sper ca durata pe acest grup sa fie scurta :) Nu cred ca se mai poate modifica lista pt aspirante, din ce-mi amintesc, max 24h sau 48 se poate edita. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Neata! La multi ani, sarbatoritelor de azi! Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta aici. Georgia, am vazut la tine in semnatura ca ai scris de faza luteala de 9 zile. Ai descoperit tu sau medicul? Ai primit ceva tratament? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/7/2021 Mesaje: 3
| Bia_S wrote:Neata! La multi ani, sarbatoritelor de azi! Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta aici. Georgia, am vazut la tine in semnatura ca ai scris de faza luteala de 9 zile. Ai descoperit tu sau medicul? Ai primit ceva tratament?
Multumim pentru urare! Initial am descoperit eu, iar in mai am facut monitorizare timp de doua luni unde a fost si confirmata. Din partea doctorului nu am primit un tratament pentru faza luteala ci mi-a dat ca unica solutie stimularea ovariana, pe care urmeaza sa o fac. Am incercat pe cont prorpiu vitamine timp de un an ( vit. C, B, seleniu etc ) pentru prelungirea fazei luteale, insa fara succes. Nu stiu daca a fost asa mereu sau ceva s-a intamplat in ultimul an. Eu in mod normal am un ciclu menstrual de 30-31 zile cu ovulatie confirmata in ziua 21. |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Am inteles. Multumesc
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor! La multi ani sarbatoritelor zilei si celor care poarta numele de Ion, Ioana! |
|
| deme wrote:Revin si eu cu vesti, nu mari..rezultatul la FSHR este pozitiv , inca iau arefam ca sa intarzie menstruatia pana ajungem acasă, ca sa putem incepe FIV. Suntem in vacanta in varf de munte. Astazi ar fi trebuit sa îmi apara CM, dar acum am văzut ca un spotting (gen cafea cu lapte) pe absorbant. Nu am mai pățit asa sub arefam .
Buna Deme! si eu am avut spotting in timp ce luam Arefam, ciudat, da, si l-am oprit pt ca aveam dureri ca la menstruatie in fiecare zi. |
|
| RoxanaMaria wrote:
Buna Deme! si eu am avut spotting in timp ce luam Arefam, ciudat, da, si l-am oprit pt ca aveam dureri ca la menstruatie in fiecare zi.
Ti-a venit CM imediat ce l-ai oprit? Mie de obicei îmi vine după 4-5 zile din momentul in care opresc arefamul, insa spotting nu am mai avut pana acum. Mi-e ciuda daca imi vine acum menstruatia, pt ca se amana FIV-ul pt Februarie |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 241
| Isa294 wrote:Din fetele care au avut probleme cu tiroida, ati luat tratament pentru scaderea tsh-ului? Ca mie 3 medici mi-au spus ca e mare valoarea din analizele mele pentru conceptie. Am tiroidita autoimuna (anticorpi anti TPO prezenti) stadiu subclinic, restul valorilor sunt in parametri, doar tsh mi se cere sub 2.5. Bună, și eu am tiroidita Hashimoto( autoimuna) , mi-a mărit doza de euthyrox de la 150 mg la 200 pe o perioadă de 3 luni , apoi mi-a scazut tsh la 0.6 si mi-a schimbat din nou doza la 175 mg de euthyrox.Sunt programata la control în februarie . |
|
| deme wrote:
Ti-a venit CM imediat ce l-ai oprit? Mie de obicei îmi vine după 4-5 zile din momentul in care opresc arefamul, insa spotting nu am mai avut pana acum. Mi-e ciuda daca imi vine acum menstruatia, pt ca se amana FIV-ul pt Februarie
nu chiar imediat, cam la 3 zile. offf..mai ia cateva zile Arefam, poate reusesti sa mai amani putin totusi. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Georgia27 wrote:Buna fetelor! V-am urmarit din umbra pana acum. As dori sa fiu si eu pe lista. TTC ianuarie 2021. Vreau sa va multumesc foarte mult, datorita voua am acumulat multe informatii si de multe ori m-ati facut sa ma simt mai bine. Sotul meu ma intreaba deseori ce mai spun fetele de pe forum pentru ca mi am petrecut multe ore citind in 2021. Va pup! Bine ai venit si sedere cat mai scurta la noi |
|
| iris11 wrote: Bună fetelor!
Buna |
|
| deme wrote:Așa este Ioana. Sa vedem maine daca se decide totuși sa apara CM. M-a sunat si dr , mi-a spus ca astazi e ultima zi de arefam si ca sâmbăta sa recoltez pt hormonale (fsh, lh, estradiol, progesteron) si sa vedem daca putem începe. Problema este ca nu cred ca pot ajunge in Rm.Valcea (cea mai apropiata localitate) pana in ora 11 cand am găsit deschis la un Synevo. Suntem in varf de munte si depindem de toata lumea ca sa plecam Eu zic sa te bucuri cat poti de vacanta ,iar cat despre fiv, ca e luna asta sau incepi luna viitoare, important e ca va miscati in directia buna |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 318
| Bună fetelor Sunt noua în club dar as vrea sa ma alături și eu vouă. Ne dorim bebe dar nu apare ne chinuim de prin 2018 am avut o tentativa dar am renunțat. Anul trecut în decembrie am început din nou analizele și mersul la doctor. Dar de data asta analizele nu mai sunt asa bune. Soțul are probleme cu spermograma iar eu am descoperit o bacterie ureaplasma. Trebuie sa ajungem la medic sa îmi facă histerosalpingografie. Întrebarea mea este dacă îmi va face analiza dacă am bacteria asta. Va multumesc. Va pup |
|
| Lore35 wrote:Bună fetelor Sunt noua în club dar as vrea sa ma alături și eu vouă. Ne dorim bebe dar nu apare ne chinuim de prin 2018 am avut o tentativa dar am renunțat. Anul trecut în decembrie am început din nou analizele și mersul la doctor. Dar de data asta analizele nu mai sunt asa bune. Soțul are probleme cu spermograma iar eu am descoperit o bacterie ureaplasma. Trebuie sa ajungem la medic sa îmi facă histerosalpingografie. Întrebarea mea este dacă îmi va face analiza dacă am bacteria asta. Va multumesc. Va pup
Bine ai venit Lore, trebuie sa scapi de bacterie si de orice alta infectie, inainte de hsg. |
|
|