Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Monday, January 3, 2022 7:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
La multi ani tuturor! Sa fie un an bun si roditor pentru toate cele de aici coeur

Roxa, bine ai venit! Cel mai bine discuta cu medicul tau despre acidul folic. Inteleg ca daca nu ai mai facut si tratament dupa operatie, esti bine acum si cel mai probabil nu are cu ce sa interfereze, dar tot recomand sa lamuresti cu medicul asta.
Irinan
Scris: Monday, January 3, 2022 8:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Aleahim wrote:

PupiciCheek Kiss iti tin pumnii si te admir din suflet pentru cat esti de curajoasa.Eu nu am curaj sa mai fac unuLol

Cheek Kiss Pofta vine mancand sti vorba aiaLol
Irinan
Scris: Monday, January 3, 2022 8:08 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Noroc ca v-au scris fetele, ca altfel eu nu indrazneam, nu as fi vrut sa credeti ceva aiurea.

Aspirante! Sper din suflet ca la sfarsit de 2022 sa va zic mamici sau gravidute tuturor! Va doresc drum lin si ma bucur ca nu renuntati! Stiu ca nu e usor pentru multe dintre voi! Imi amintesc ce grele erau sarbatorile anii trecuti! Si nu, lupta sa ajung mamica, nu m-a facut sa fiu o mamica mai buna, sau mai cu coarne, poate doar mai panicata putin decat majoritatea, dar m-a facut sa va inteleg prin ce treceti (atat cat imi permite mie neuronul) si sa stiu din experienta proprie, ca doar cei care lupta pot invinge! Va tin pumnii tuturor sa va indepliniti visul, dar mai ales aspirantelor cu care am plans si ras cativa ani. Va stiti, nu va nominalizez, dar sa stiti ca ma gandesc la voi! Love ya girls! Ma-nclin in fata voastra! Happy New Year! Buddy1 Buddy1 Buddy1

Love you toocoeur coeur venim si noi, mai greu dar venim...
Am "sarbatorit" un an pe 29 dec de la ultimul chiuretaj... si gandindu ma in urma, ce luna stresanta a fost dec 2020, incertitudinea ,caruselul de emotii, speranta si deznadejde in acelasi timp, anul 2022 m a gasit chiar linistita. Mereu cu speranta, dar parca mai linistita...
Anul 2022 sa ne aduca, tuturor, indeplinirea celor mai mari dorintecoeur coeur
Irinan
Scris: Monday, January 3, 2022 8:10 PM
Nivel

Roxa wrote:
Bună fetelor! Sunt noua pe acest forum, va citesc de câteva zile și vreau sa va spun ca va admir din suflet. Eu am 33 ani, în urma cu 2 ani am fost operata de un adenocarcinom colorectal din fericire am scăpat doar cu operație, nu am avut nevoie de alt tratament. Acum am primit acordul medicilor pentru conceperea unui bebeluș, înainte sa ne apucam de treaba am fost la ginecolog sa vad dacă este totul în regula și dacă îmi recomanda ceva. Ginecologul, care știa istoricul meu, mi-a recomandat sa iau 3 luni de acid folic, l-am cumparat dar pe prospect scrie ca este interzis persoanelor cu cancer... nu știu ce sa fac, dacă să-l iau sau nu. Avem în acest grup vreo fata care a trecut prin asa ceva? Va mulțumesc și va doresc un An Nou fericit!

Bine ai venit in casuta Roxa, imi pare rau pt necazurile prin care ai trecut. Legat de problema ta ,chiar nu stiu ce sa spun., banuiesc ca dr stie el ce spune nu?
Bibii
Scris: Tuesday, January 4, 2022 8:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
Hei fetelor , La multi ani tuturor !
Luna aceasta am incercat sa identific ovulatia cu ajutorul testelor de ovulatie , dar sunt confuza.
Acum 5 zile a fost negativ , acum 4 abia se vedea a 2 a linie , apoi urnatoarele 2 zile se vedea mai bine si a 2 a linie , insa astazi la al 5 lea test cea de-a 2 a liniuta se vedea ma8 slab decat ieri.
Ce sa inteleg?
Irinan
Scris: Tuesday, January 4, 2022 9:43 AM
Nivel

Bibii wrote:
Luna aceasta am incercat sa identific ovulatia cu ajutorul testelor de ovulatie , dar sunt confuza.
Acum 5 zile a fost negativ , acum 4 abia se vedea a 2 a linie , apoi urnatoarele 2 zile se vedea mai bine si a 2 a linie , insa astazi la al 5 lea test cea de-a 2 a liniuta se vedea ma8 slab decat ieri.
Ce sa inteleg?

Probabil inca nu ai ovulat, sau ai ratat peakul.. de exemplu poti sa ai test negativ de ovulatie acum dar la amiaza sau pe seara pozitiv. Depinde si cate teste faci pe zi.. eu in perioada ovulatiei am facut si cate 3 pe zi, sa fiu sigura ca prind peak ul, dar au fost luni in care n a fost nevoie de asa multe teste.., recomandarea testelor de ovulatie e sa le faci dupa amiaza oricum, si nu cu prima urina ,ca cele hcg...
guest177
Scris: Tuesday, January 4, 2022 9:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Roxa wrote:
Bună fetelor! Sunt noua pe acest forum, va citesc de câteva zile și vreau sa va spun ca va admir din suflet. Eu am 33 ani, în urma cu 2 ani am fost operata de un adenocarcinom colorectal din fericire am scăpat doar cu operație, nu am avut nevoie de alt tratament. Acum am primit acordul medicilor pentru conceperea unui bebeluș, înainte sa ne apucam de treaba am fost la ginecolog sa vad dacă este totul în regula și dacă îmi recomanda ceva. Ginecologul, care știa istoricul meu, mi-a recomandat sa iau 3 luni de acid folic, l-am cumparat dar pe prospect scrie ca este interzis persoanelor cu cancer... nu știu ce sa fac, dacă să-l iau sau nu. Avem în acest grup vreo fata care a trecut prin asa ceva? Va mulțumesc și va doresc un An Nou fericit!

Bine ai venit, Roxa si iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai curand! Eu nu stiu pe cineva in aceeasi situatie, imi pare rau :(
guest177
Scris: Tuesday, January 4, 2022 9:45 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bibii wrote:
Ce sa inteleg?

Buna Bibii, din experienta mea iti pot spune ca exista si luni anovulatorii, adica intr-o luna exista posibilitatea sa nu ovulezi. Eu imi dau seama cand ovulez pentru ca am niste dureri specifice de ovar, ba stangul ba dreptul si mai confirm si cu teste de ovulatie. Urmareste-ti corpul, asculta-l si iti va fi mai usor sa identifici daca ai ovulat sau nu.
Bia_S
Scris: Tuesday, January 4, 2022 9:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Salut fete dragi! La multi ani! Sa speram ca in anul 2022 sa ne indeplinim visul de a avea bebe!
Bibii si eu tot asa patesc cu testele de ovulatie. Nici nu stiu ce sa cred. Intreb cand merg la medic peste 2 sapt si va spun.
Bibii
Scris: Tuesday, January 4, 2022 10:02 AM
Nivel

Irinan wrote:

Probabil inca nu ai ovulat, sau ai ratat peakul.. de exemplu poti sa ai test negativ de ovulatie acum dar la amiaza sau pe seara pozitiv. Depinde si cate teste faci pe zi.. eu in perioada ovulatiei am facut si cate 3 pe zi, sa fiu sigura ca prind peak ul, dar au fost luni in care n a fost nevoie de asa multe teste.., recomandarea testelor de ovulatie e sa le faci dupa amiaza oricum, si nu cu prima urina ,ca cele hcg...

Greseala mea ca le am facut dimineata..si doar cate 1 pe zi.
Ma aflu in z20 cu un cm care vine de regula pe la 34-35.
Isa294
Scris: Tuesday, January 4, 2022 10:46 AM
Nivel

Bibii wrote:

Greseala mea ca le am facut dimineata..si doar cate 1 pe zi.
Ma aflu in z20 cu un cm care vine de regula pe la 34-35.

Buna, si eu tot asa le faceam dimineata, cate unul. Apoi am avut o luna cand am facut si dimineata si dupa masa, ba chiar si seara cand s-a intensificat bine a doua liniuta si s-a intamplat ca cel de seara sa fie clar pozitiv, a doua zi dimineata deja palise liniuta. Deci e chiar greu sa prinzi de fiecare data peak-ul. Eu acum ma orientez dupa simptome si incerc sa am contact inainte de ovulatie. Am patit sa am test pozitiv si cum a fost o ovulatie dureroasa am putut s-o identific si ea a avut loc in aceeasi zi cu testul pozitiv, deci oricum contact e bine sa ai de cand se intensifca vizibil a doua linie pentru a spori sansele.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 4, 2022 1:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
buna Roxa! sa te ajute bunul Dzeu sa iti indeplinesti cat mai repede dorinta de a fi mamica! Cheek Kiss
Bibii, eu faceam testele la pauza de pranz de la 12-12 si ceva si doar unul pe zi .. au fost momente cand faceam 2 gen : in ziua 21 stiu ca ovulez de obicei cu un cm (35 zile) si in ziua 19 faceam cate 2 si in z 20 la fel , cate 2.. dar asta doar o luna , ca ba uitam , ba le faceam in graba si le stricam 😅 dar de obicei stiam cand ovulez pentru ca aveam simptome de genul durerilor de ovare , apetit sexual foarte foaaaaaarte ridicat , scurgerile specifice .. dar am avut si luni anovulatorii , deci nu este bai daca luna asta nu ai ovulat, revii in forta luna urmatoare . oricum ar fi , eu spun totusi sa il iei diseara pe sot la o tura de iubeala , nu se stie niciodata 😁
Bibii
Scris: Tuesday, January 4, 2022 1:14 PM
Nivel

Exista posibilitatea sa nu ovulez intr-o luna chiar daca a iesit test pozitiv si exista si scurgerile specifice ?
Incercam de vreo 6 luni sa facem un bebe si ma gandeam ca daca nu va fi sa fie nici luna asta sa mergem la medic pentru ceva investigatii..
Isa294
Scris: Tuesday, January 4, 2022 1:34 PM
Nivel

Bibii wrote:
Exista posibilitatea sa nu ovulez intr-o luna chiar daca a iesit test pozitiv si exista si scurgerile specifice ?
Incercam de vreo 6 luni sa facem un bebe si ma gandeam ca daca nu va fi sa fie nici luna asta sa mergem la medic pentru ceva investigatii..

Testele nu confirma ovulatia, doar evolutia LH-ului, la fel si scurgerile respective, sunt un indicator ca organismul se pregateste pentru perioada fertila. Doar ecografic poti vedea daca foliculul matur contine ovocit si se sparge corespunzator.
Lyli
Scris: Tuesday, January 4, 2022 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor la multi ani si un an nou plin de bebelusi !!! Nu am mai postat de mult in casuta asta dar m-am gandit sa va incant cu o poveste poate va e de folos , am o ruda , verisoara, care de vreo 6 ani se chinuia sa ramana insarcinata , dupa o sarcina extrauterina , ovare polichistice , un inceput de endometrioza , pe scurt multe probleme si multe peoceduri , le-a luat ani la rand la rezolvat pe toate si de vreo 2 ani tot incerca cu teste de ovulatie zi de zi , cicluenstrual era undeva la 34 de zile total aiurea in fine , nu a reusit sub nici o forma , depresiile de zi cu zi prezente stresul , varsta destul de inaintata , si ce credeti ... o gluma a ajutato ... stand la niste discutii acum ceva vreme i-a fost recomandat un anumit medic la care a fost la o consultatie pe la sfarsitul luni noiembrie , pe langa analize toate cele tratamentul care ia fost prescris ( dar n-a apucat sa il inceapa ) medicul a facut o gluma si ia zis ceva de genul sa faca sex in ultima zi de ciclu cand inca mai are menstruatie poate pe langa toate problemele fiind colul deschis ajunge vr-un fermecat unde trebuie , nu era nici de cum in jurul ovulatiei dar a luat gluma im serios si a incercat , ieri a trecut pe la mine si mi-a povestit in gluma i-am zis sa faca un test , ea foarte convinsa ca nu are cum ca ovulatia a fost tarziu sau nu a fost luna decembrie convinsa maxim ca n-are simptome nimic a facut de gura mea ,de ieri plange incontinnu ... testul a iesit pozitiv , a mai facut vreo 20 si azi a fost la beta ... care este deja 400 si ceva .... ma bucur enorm pentru ea si sper ca anul acesta sa ma bucur si pentru fiecare dintre voi ... bafta la bebelit si incercati si voi poate poate merge si metoda asta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.