Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| RoxanaMaria wrote:Deme, superrr!!! Va doresc mult succes si sa fie cu final fericit Eu declar Z1
Multumim Roxana si imi pare rău |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Deme... ce ma bucur pt voi! Sper sa fie cu reusita cat mai repede |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Isa, curaj astazi!!!
Ni s-a aprobat si noua dosarul de la Primărie pt FIV !!!
Ce ma bucur Deme |
|
| RoxanaMaria wrote:Deme, superrr!!! Va doresc mult succes si sa fie cu final fericit Eu declar Z1 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 971
| ce bine deme !! a mai ramas doar un pas pana sa vedeti o mica minune in burtica la tine ! ma bucur tare mult Roxana , of .... cele rele sa se spele , cele bune sa se-adune pentru 2022 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Buna tuturor! Multumesc mult pentru sustinere, a trecut usor histeroscopia. De dormit nu stiu cand am dormit ca am auzit anestezista hai sa incepem, apoi am deschis ochii si ma rugau sa ma trag singura pe targa. N-am avut nici ameteli nici dureri dupa.
S-a scos polipul de 12 mm si atat, repaus 2 zile de la contact, apoi putem sa-i dam bataie, eu am fereastra fertila de Craciun
Deme, ma bucur sa aud vestea buna! Ieri am conversat in salon cu niste fete si le-am spus de forumul asta si cata sustinere e aici, in special ca vine de la persoane care trec prin situatii similare. Sincer, nu m-as fi incumetat sa fac treaba asta fara sa am niste pareri ale unor persoane care au trecut deja prin ea. Iar de fiv, eu una nu ma sperii, ci sunt recunoscatoare ca exista asemenea proceduri care dau o sansa destul de mare femeilor sa devina mame. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 971
| Isa294 wrote:Buna tuturor! Multumesc mult pentru sustinere, a trecut usor histeroscopia. De dormit nu stiu cand am dormit ca am auzit anestezista hai sa incepem, apoi am deschis ochii si ma rugau sa ma trag singura pe targa. N-am avut nici ameteli nici dureri dupa. S-a scos polipul de 12 mm si atat, repaus 2 zile de la contact, apoi putem sa-i dam bataie, eu am fereastra fertila de Craciun Deme, ma bucur sa aud vestea buna! Ieri am conversat in salon cu niste fete si le-am spus de forumul asta si cata sustinere e aici, in special ca vine de la persoane care trec prin situatii similare. Sincer, nu m-as fi incumetat sa fac treaba asta fara sa am niste pareri ale unor persoane care au trecut deja prin ea. Iar de fiv, eu una nu ma sperii, ci sunt recunoscatoare ca exista asemenea proceduri care dau o sansa destul de mare femeilor sa devina mame. ma bucur ca a trecut cu bine si fara ameteli / dureri ! acum nu mai ramane decat sa va iubiti tu si sotul si doamne-doamne o sa va ajute mai departe ! |
|
| Fetelor, oare ce inseamna sangerari minime dupa interventie? Am fost la baie acum si am avut o sangerare ca la menstruatie, plus ca au inceput si niste crampe. Am scris medicului si astept sa vad ce-mi zice, ma gandesc ca poate e sangele de dupa scoaterea polipului, care s-a adunat, desi culoarea e rosu aprins. Nu vreau sa ma sperii prea tare, dar ma asteptam sa fie ceva mai slab cantitativ. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Isa294 wrote:Buna tuturor! Multumesc mult pentru sustinere, a trecut usor histeroscopia. De dormit nu stiu cand am dormit ca am auzit anestezista hai sa incepem, apoi am deschis ochii si ma rugau sa ma trag singura pe targa. N-am avut nici ameteli nici dureri dupa. S-a scos polipul de 12 mm si atat, repaus 2 zile de la contact, apoi putem sa-i dam bataie, eu am fereastra fertila de Craciun Deme, ma bucur sa aud vestea buna! Ieri am conversat in salon cu niste fete si le-am spus de forumul asta si cata sustinere e aici, in special ca vine de la persoane care trec prin situatii similare. Sincer, nu m-as fi incumetat sa fac treaba asta fara sa am niste pareri ale unor persoane care au trecut deja prin ea. Iar de fiv, eu una nu ma sperii, ci sunt recunoscatoare ca exista asemenea proceduri care dau o sansa destul de mare femeilor sa devina mame.
Ma bucur ca a trecut Isa! Sa stii ca si eu am avut sângerări, prima zi fff light apoi putin mai mult si la fel, cu dureri de spate de zici ca îmi venea CM. Apoi s-au transformat din roz,rosu apoi maroniu asa, apoi spotting ca inainte de CM si de vreo 3 zile nu mai am nimic, in sfârșit! |
|
| deme wrote:
Ma bucur ca a trecut Isa! Sa stii ca si eu am avut sângerări, prima zi fff light apoi putin mai mult si la fel, cu dureri de spate de zici ca îmi venea CM. Apoi s-au transformat din roz,rosu apoi maroniu asa, apoi spotting ca inainte de CM si de vreo 3 zile nu mai am nimic, in sfârșit!
Multumesc mult, Deme! Acum mi-a raspuns si medicul ca sunt normale. Mi-a dat si un antibiotic 5 zile pentru a preveni o posibila infectie, am mai luat si dupa extractii dentare deci nu e ceva neobisnuit. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Isa294 wrote:Fetelor, oare ce inseamna sangerari minime dupa interventie? Am fost la baie acum si am avut o sangerare ca la menstruatie, plus ca au inceput si niste crampe. Am scris medicului si astept sa vad ce-mi zice, ma gandesc ca poate e sangele de dupa scoaterea polipului, care s-a adunat, desi culoarea e rosu aprins. Nu vreau sa ma sperii prea tare, dar ma asteptam sa fie ceva mai slab cantitativ.
Imediat dupa interventie la doua ore dupa am avut si eu tot rosu aprins sangerare dar trece pana adoua zi. Nu vei avea o sangerare ca la menstruatie insa usoare dureri sunt normale. Multa sanatate iti doresc si nu te ingrijora, iti spunem noi astea care am trecut deja de cateva luni prin asta si suntem bine-mersi |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea_neacsu wrote:ce bine deme !! a mai ramas doar un pas pana sa vedeti o mica minune in burtica la tine ! ma bucur tare mult Roxana , of .... cele rele sa se spele , cele bune sa se-adune pentru 2022
Andreea, draga, ai dreptate ! si vorba sotului: de Craciun si de Revelion poti sa bei si tu ceva si sa te relaxezi
2022 sa vina cu bebei multi si sanatosi la toate |
|
| Isa294 wrote:Buna tuturor! Multumesc mult pentru sustinere, a trecut usor histeroscopia. De dormit nu stiu cand am dormit ca am auzit anestezista hai sa incepem, apoi am deschis ochii si ma rugau sa ma trag singura pe targa. N-am avut nici ameteli nici dureri dupa. S-a scos polipul de 12 mm si atat, repaus 2 zile de la contact, apoi putem sa-i dam bataie, eu am fereastra fertila de Craciun Deme, ma bucur sa aud vestea buna! Ieri am conversat in salon cu niste fete si le-am spus de forumul asta si cata sustinere e aici, in special ca vine de la persoane care trec prin situatii similare. Sincer, nu m-as fi incumetat sa fac treaba asta fara sa am niste pareri ale unor persoane care au trecut deja prin ea. Iar de fiv, eu una nu ma sperii, ci sunt recunoscatoare ca exista asemenea proceduri care dau o sansa destul de mare femeilor sa devina mame. Ma bucur ca totul a fost bine, mult spor sa aveti de Craciun si sa vi cu vesti bune dupa |
|
| Ziua 1 si la mine |
|
| Daca cm si a facut aparitia pe la 13.30 ziua 1 e azi nu? Cand isi facea aparitia dupa amiaza puneam a 2 zi, acum nu stiu cum sa fac |
|
|