Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| Irinan wrote: Eu am tinut repaus 7 zile doar, tocmai pt a acoperi perioada fertila. Cu acordul medicului, normal.. si la mine a fost si operatorie
Eu am facut in z10, si se pare ca azi sau mâine este ovulatia (z15-z16), după simptome, noi avand contact in z12. Este albusul acela insa cu striuri de sange . Om vedea, oricum avem totul pregătit pt fiv :) |
|
| Irinan wrote: Eu obosita.. cei mici sunt bine acum, nerabdatori sa mergem acasa
Ahh ce ma bucur, va pregătiți de Crăciun cum trebuie |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Ahh ce ma bucur, va pregătiți de Crăciun cum trebuie Maine speram sa ne dea drumul acasa |
|
| Eu 10 dpo, test alb ca zapada |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 943
| Irinan wrote:Eu 10 dpo, test alb ca zapada e putin devreme , cred eu mai asteapta macar o zi-doua! poate e cu noroc |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Bună dimineața fetelor!Irina multă sănătate copilașilor tăi și poate mai testezi.Te îmbrățișez. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Buna dimineata! Irina, multa sanatate! Iar cu testatul, stii vorba, pana nu e rosu, speranta nu moare :).
Eu am inceput sa am emotii cu histeroscopia de maine, stiu ca o sa ziceti ca nu am de ce, doar ca eu n-am avut nici o interventie pana acum, nici o tangenta cu spitalul. Am emotii cu anestezia si cu o sa gaseasca medicul pe acolo. Stiu ca n-am de ales si trebuie sa o fac si pe asta, dar am o stare de anxietate cat casa |
|
| Isa294 wrote:Buna dimineata! Irina, multa sanatate! Iar cu testatul, stii vorba, pana nu e rosu, speranta nu moare :). Eu am inceput sa am emotii cu histeroscopia de maine, stiu ca o sa ziceti ca nu am de ce, doar ca eu n-am avut nici o interventie pana acum, nici o tangenta cu spitalul. Am emotii cu anestezia si cu o sa gaseasca medicul pe acolo. Stiu ca n-am de ales si trebuie sa o fac si pe asta, dar am o stare de anxietate cat casa
Curaj Isa, crede-ma ca o sa fie bine. Mai mult dureaza pregatirea decât intervenția propriu zisa. Te îmbrățișez |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Isa294 wrote:Buna dimineata! Irina, multa sanatate! Iar cu testatul, stii vorba, pana nu e rosu, speranta nu moare :). Eu am inceput sa am emotii cu histeroscopia de maine, stiu ca o sa ziceti ca nu am de ce, doar ca eu n-am avut nici o interventie pana acum, nici o tangenta cu spitalul. Am emotii cu anestezia si cu o sa gaseasca medicul pe acolo. Stiu ca n-am de ales si trebuie sa o fac si pe asta, dar am o stare de anxietate cat casa
Hey, ca sa te incurajez putin, nici eu pana in luna mai nu am mai avut nicio tangenta cu spitalul, cand am facut histeroscopia, nici macar un oscior rupt nu am avut vreodata insa asistentele m-au ajutat mult sa ma linistesc si mi-au spus: asa bine o sa dormiti ca o sa fim invidioase, n-o sa simtiti nimic si asa a si fost. Iti inteleg teama, insa gandeste-te ca este doar pentru binele tau. Sa ne anunti dupa ce te trezesti, cum te simti! |
|
| Fetelor, eu cred ca ratez si luna asta, sunt in Z27 si deja am spotting.. si cu durerile de burtica aferente probabil maine declar Z1. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 943
| Isa294 wrote:Buna dimineata! Irina, multa sanatate! Iar cu testatul, stii vorba, pana nu e rosu, speranta nu moare :). Eu am inceput sa am emotii cu histeroscopia de maine, stiu ca o sa ziceti ca nu am de ce, doar ca eu n-am avut nici o interventie pana acum, nici o tangenta cu spitalul. Am emotii cu anestezia si cu o sa gaseasca medicul pe acolo. Stiu ca n-am de ales si trebuie sa o fac si pe asta, dar am o stare de anxietate cat casa sa fie bine maine ! o sa ne scrii si o sa ne spui “pfiuuu, de stiam ca e asa ok nu imi mai faceam atatea griji” trimitem un pupic sa fii mai linistita |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
Pfff.. Sincer te invidiez a fost cel mai profund somn al meu, parca as mai fi cerut o doza sa mai bag ceva ore de somn Lasand gluma la o parte, o sa fie ok, o sa vezi ca ți-ai făcut gânduri degeaba. Îți țin pumnii! |
|
| Isa294 wrote:Buna dimineata! Irina, multa sanatate! Iar cu testatul, stii vorba, pana nu e rosu, speranta nu moare :). Eu am inceput sa am emotii cu histeroscopia de maine, stiu ca o sa ziceti ca nu am de ce, doar ca eu n-am avut nici o interventie pana acum, nici o tangenta cu spitalul. Am emotii cu anestezia si cu o sa gaseasca medicul pe acolo. Stiu ca n-am de ales si trebuie sa o fac si pe asta, dar am o stare de anxietate cat casa Cu incredere si Doamne ajuta inainte Isa |
|
Isa, curaj astazi!!!
Ni s-a aprobat si noua dosarul de la Primărie pt FIV !!! |
|
| deme wrote:
Isa, curaj astazi!!!
Ni s-a aprobat si noua dosarul de la Primărie pt FIV !!!
Deme, superrr!!! Va doresc mult succes si sa fie cu final fericit
Eu declar Z1 |
|
|