Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| RoxanaMaria wrote:Deme, iti doresc mult succes O prietena a facut FIV la Sibiu, de 2 ori si nu au trimis-o sa faca eco mamar. Este obligatoriu pt FIV?
Din cate stiu eu, da. Mie mi-a zis din prima de eco mamar. Poti fi predispusa la hiperstimulare iar asta inseamna ca la sani or sa se dezvolte niste noduli. Eu avand SOP , in cazul stimularii sigur o sa fac hiperstimulare.. Plus ca dr. mea cand a auzit ca 3 din cei 4 bunici ai mei au murit de diferite forme de cancer(de san,piele si plamani) a insistat sa ma duc sa fac eco mamar. Spre rusinea mea...nici acum nu am ajuns
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Maria... si tu bei mai multa apa de cand iei Glucophage? Eu de cand il iau beau mult mai multa apa si ma trezesc si noaptea sa beau... ceva ce eu nu am facut niciodata. In rest nu am alte reactii adverse. Referitor la testele de ovulatie, am facut unul dimineata si era aproape la fel, se vede foarte pal a doua linie. Oricum si cea de control e pala. Eu pana acum am folosit de la Barza, dar ieri am cumparat Minut, asta aveau la farmacie. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Bia_S wrote:Maria... si tu bei mai multa apa de cand iei Glucophage? Eu de cand il iau beau mult mai multa apa si ma trezesc si noaptea sa beau... ceva ce eu nu am facut niciodata. In rest nu am alte reactii adverse. Referitor la testele de ovulatie, am facut unul dimineata si era aproape la fel, se vede foarte pal a doua linie. Oricum si cea de control e pala. Eu pana acum am folosit de la Barza, dar ieri am cumparat Minut, asta aveau la farmacie.
Bia, eu pana acum cel mai bine m-am inteles cu dr max, imi comand online cu livrare in farmacie, bune la pret si se vad bine de tot liniile, cel putin asa a fost pana acum. |
|
| Cu siguranta nu mai iau teste Minut. Oricum a fost asa o chestie de moment si am intrat la farmacia de la parterul blocului si am luat. In ianuarie merg la ginecolog si vad atunci ce imi spune. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1491
| Bia_S wrote:Cu siguranta nu mai iau teste Minut. Oricum a fost asa o chestie de moment si am intrat la farmacia de la parterul blocului si am luat. In ianuarie merg la ginecolog si vad atunci ce imi spune. eu ultima luna minut am folosit , nu am mai gasit barza
 |
|
| Probabil ca asa sunt modelul asta. Cele de la barza sunt mai pronuntate liniutele |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1491
| Bia_S wrote:Probabil ca asa sunt modelul asta. Cele de la barza sunt mai pronuntate liniutele intr-adevar da , la barza chiar sunt mai pronuntate .. si aveau un kit dragut, 5 teste ovulatie , 1 test sarcina si servetele umede intime , vreo 18 lei am dat pe ele.. |
|

| Bia_S wrote:Maria... si tu bei mai multa apa de cand iei Glucophage? Eu de cand il iau beau mult mai multa apa si ma trezesc si noaptea sa beau... ceva ce eu nu am facut niciodata. In rest nu am alte reactii adverse. Referitor la testele de ovulatie, am facut unul dimineata si era aproape la fel, se vede foarte pal a doua linie. Oricum si cea de control e pala. Eu pana acum am folosit de la Barza, dar ieri am cumparat Minut, asta aveau la farmacie.
Nu am pățit.. Oricum eu de fel, spre rușinea mea, nu beau apa cine știe ce. Am încercat prin vara sa beau măcar 1,5l pe zi și când am văzut câte ture fac la baie am zis sa las organismul sa decidă când cere apa |
|
| Maria.mmh wrote:Nu am pățit.. Oricum eu de fel, spre rușinea mea, nu beau apa cine știe ce. Am încercat prin vara sa beau măcar 1,5l pe zi și când am văzut câte ture fac la baie am zis sa las organismul sa decidă când cere apa Eu de luni seara de cand am inceput sa il iau beau multa apa si in timpul zilei si noaptea ma trezesc de sete de cateva ori pe noapte. Iau o gura de apa si dorm la loc. Nu e ceva rau, nutritionista a zis ca ar trebui sa beau 3l de apa pe zi. Doar noaptea ma deranjeaza ca ma trezesc. |
|

| Bia_S wrote: Eu de luni seara de cand am inceput sa il iau beau multa apa si in timpul zilei si noaptea ma trezesc de sete de cateva ori pe noapte. Iau o gura de apa si dorm la loc. Nu e ceva rau, nutritionista a zis ca ar trebui sa beau 3l de apa pe zi. Doar noaptea ma deranjeaza ca ma trezesc.
Eu nu am avut la inceput probleme, doar greata ma deranja.. si mancatul de dulce. As fi dat orice sa mananc macar o bucatica de ciocolata. Mie mi-a interzis total dulciurile, rosii si orice fel de branza. Dar mai scap in sant cateodata.. |
|
| Maria.mmh wrote:Eu nu am avut la inceput probleme, doar greata ma deranja.. si mancatul de dulce. As fi dat orice sa mananc macar o bucatica de ciocolata. Mie mi-a interzis total dulciurile, rosii si orice fel de branza. Dar mai scap in sant cateodata..
Astea sunt restrictii alimentare legate de tratament? |
|

| Isa294 wrote:
Astea sunt restrictii alimentare legate de tratament?
Da, cel putin pentru mine. Nu stiu daca se aplica la toata lumea. Dar mi-a dat cu firma in cap ca eu consumam "in draci" tot ce mi-a interzis |
|
| Si eu am citit ca se poate regla alimentar organismul, in special din punct de vedere hormonal, cum sunt eu cu tiroida de exemplu. Lactatele in general e bine sa fie evitate sau oricum reduse semnificativ, tot ce inseamna zahar la fel, si pentru tiroida obligatoriu fara gluten. Daaar, numai daca se adopta un stil de viata care sa respecte indicatiile astea, regimul e pentru perioade limitate si cand revii la ce e interzis revin si problemele. Eu nu fac nimic pe partea asta, dar stiu persoane care au reusit sa-si echilibreze organismul renuntand la ce am scris mai sus. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Ce faceti fetelor? Nu e nimeni la testare perioada asta? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Irinan wrote:Ce faceti fetelor? Nu e nimeni la testare perioada asta?
Hello, hello eu mai am cateva zile pana la testare desi maine-poimaine as putea sa incerc cu teste ultrasensibile dar mie mi-e super teama de un rezultat negativ si de aceea aman. Am si ceva dureri de burtica, sanii sunt mega umflati, usor durerosi. |
|
|
|