Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1485
| imi pare rau Maria , sincer .. nu ma gandeam ca sunt costurile atat de ridicate .. si doamne fereste am vazut fete care au avut probleme cu sarcinile obtinute prin fiv gen SOE.. of , ce nedreapta e viata cateodata... am o vecina care are 6 copii la stat , nu au avut conditii sa ii tina , acum s-a recasatorit si are o fetita de 1 an cu actualul sot.. a ramas nici nu stie cand , a muncit de a rupt , si cand spun munca , gen munca fizica de barbati , dadea cu sapa , muncea la lopata , orice.. si uite ei i-a dat Dzeu 7 copii iar unei persoane care isi doreste nici macar unul , trebuie sa lupte atat si sa se chinuiasca atat , sa sufere atat.. stiu ca nu e ok sa gandesti asa , ca fiecare are ceva pus deoparte doar ca uneori ma ia frustrarea .. voi sunteti atat de puternice , citeam forumurile de ceva timp si tot vedeam strofocarea si lupta voastra , de cate ori ati cazut si ati avut puterea sa va ridicati.. scuzati romanul, astazi m-am trezit sensibila de dimineata! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Andreea_neacsu wrote:imi pare rau Maria , sincer .. nu ma gandeam ca sunt costurile atat de ridicate .. si doamne fereste am vazut fete care au avut probleme cu sarcinile obtinute prin fiv gen SOE.. of , ce nedreapta e viata cateodata... am o vecina care are 6 copii la stat , nu au avut conditii sa ii tina , acum s-a recasatorit si are o fetita de 1 an cu actualul sot.. a ramas nici nu stie cand , a muncit de a rupt , si cand spun munca , gen munca fizica de barbati , dadea cu sapa , muncea la lopata , orice.. si uite ei i-a dat Dzeu 7 copii iar unei persoane care isi doreste nici macar unul , trebuie sa lupte atat si sa se chinuiasca atat , sa sufere atat.. stiu ca nu e ok sa gandesti asa , ca fiecare are ceva pus deoparte doar ca uneori ma ia frustrarea .. voi sunteti atat de puternice , citeam forumurile de ceva timp si tot vedeam strofocarea si lupta voastra , de cate ori ati cazut si ati avut puterea sa va ridicati.. scuzati romanul, astazi m-am trezit sensibila de dimineata!
Asta e, nu am avut ce face decat sa merg inainte. Am avut si eu frustrari, le am si acum de ce sa mint..dar nu e nimeni vinovat pentru "nenorocul" meu, cateodata imi dau seama si eu ca sunt exagerata. Si mai am si pesimismul asta calare pe mine, nu stiu de unde m-am pricopsit cu el Probabil de unde am avut mai mereu ghinionul scai de mine. Dar in fiecare seara pun capul pe perna cu gandul ca vine ea si vremea mea odata si odata |
|
| Maria.mmh wrote:Asta e, nu am avut ce face decat sa merg inainte. Am avut si eu frustrari, le am si acum de ce sa mint..dar nu e nimeni vinovat pentru "nenorocul" meu, cateodata imi dau seama si eu ca sunt exagerata. Si mai am si pesimismul asta calare pe mine, nu stiu de unde m-am pricopsit cu el  Probabil de unde am avut mai mereu ghinionul scai de mine. Dar in fiecare seara pun capul pe perna cu gandul ca vine ea si vremea mea odata si odata
ma bucur ca esti optimista |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Maria.mmh wrote:
Da, am discutat si cu al meu sot si a zis ca mai bine facem asa. Doar ca anul asta a fost o varza totala..multe credite la banci, plus ca am avut probleme cu firma, etc..nu am dispus chiar daca voiam. Dar la anul am zis ca ne apucam de treaba pentru ca trece timpul..nu stiu cand s-au facut 3 ani de incercari si cand am realizat m-am speriat putin.
Trece timpul foarte repede peste noi... dar voi aveti avantajul varstei cu voi, sigur o sa fie cu succes cand reusiti sa va apucati |
|
| Buna ziua fetelor ! sa aveti o zi frumoasa a mea sigur nu este , m-am trezit cu o durere in gat care se va transforma intr-o raceala .. si cu uratii zilele urmatoare peste mine si cu raceala , va fi amuzant . dar o sa imi revin sa fiu in forta la ovulatie apoi cum a fost ziua voastra pana acum? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| Andreea_neacsu wrote:Buna ziua fetelor ! sa aveti o zi frumoasa a mea sigur nu este , m-am trezit cu o durere in gat care se va transforma intr-o raceala .. si cu uratii zilele urmatoare peste mine si cu raceala , va fi amuzant . dar o sa imi revin sa fiu in forta la ovulatie apoi cum a fost ziua voastra pana acum?
Eu am suferit puțin, mi a fost oleaca rau dar am trecut si peste asta. Asa cum spuneam, ieri au venit rusii si la mine prima si a doua zi sunt cam greute. Am mult si dureri de burta. Doar ca acum, de vreo 2 luni, fata de alte luni am fost chiar ok. Cred ca faptul ca sunt putin mai relaxata ajuta sa nu mai am asa dureri si chin in perioada asta asa..delicata.
Andreea, sa iei ceva, sa nu astepti sa fie mai rau |
|
| am inceput cu paracetamol si ceaiuri inca de dimineata .. nu as vrea sa ajung la mai rau.. sper sa fie asa de moment si sa treaca.. tot de dimineata am intrat si in pms , au inceput sanii sa ma doara sa nu mai suport nici sutienul , nu mai zic de dormit pe burta , cel putin pana in a treia zi de menstra.. Deeeci , luna asta am taiat-o din calcul , astept sa imi vina ca ar mai fi vreo cateva zile si apoi dam bataie iarasi in perioada fertila. la sf lunii am si control la polizu , sper sa vada doamna dr si foliculii si sa imi spuna aprox cand s-ar sparge si apoi sa ne rugam ca poate poate .. stiu ca sunt si luni anovulatorii , am mai avut , dar sper sa nu fie tocmai acum una din ele , cand merg totusi undeva unde se pot vedea lucrurile astea .. pt ca la mine in oras sunt eco f slabe sau doctorii dezinteresati.. pe unul l-am intrebat daca exista vreun folicul mai mare sa pot ovula zilele urm si mi-a zis ca sunt 7 la nr si atat imi poate spune .. si ca nu ovulez luna respectiva .. si fetelor , la vreo cateva zile am simtit ca imi iese ovarul prin piele a fost cea mai puternica ovulatie traita de mine(luasem myo sun toata luna) , dar nu a fost luna cand am ramas gravi. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Buna dimi fetele, nu am mai scris ca nu avut ce.. pe data de 9 am fost la control, toate analizele etc. Luni cand am vrut sa avem comtact m-a usturat de am zis ca scot flacari si i-am si spus dr. A zis ca i se pare ca vede ceva gen herpes si m-a intrebat de am avut vreodată probleme de genul. I-am spus ca nu, singura problema care am avut-o in viata mea doar o candida din cand in cand. Mi-a dat sa repet separat IGG si IgM herpes 2 care între timp au iesit negative . Rezultatul de la secretii inca nu a venit, doar ca de marti de cand am fost la recoltat de secretii am sangerat, stiu ca este normal prima zi ca doar umbla pe acolo, insa eu am sangerat până vineri dimi . Joi cel puțin q fost nevoie de schimb 2-3 absorbante zilnice asa ca i-am scris dr si vineei seara am fost la control. Totul parea in ordine, nu ma mai ustura , inflamatia s-a retras, a vazut si un folicul dominant de 1,3 pe ovarul drept (eram in z13) si m-a chemat luni in z16 sa vedem cum stam. Mi-a spus sa fac colposcopie cu genotipare HPV si asta m-a bagat puțin in sperieti. La papanicolau mereu am iesit ok, dar ..
Decisesem sa înghețam materialul de la sot, si in decembrie sa vedem ce facem.
Cam atat cu noutățile de la mine Ah si am si o mica mutație |
|
| deme wrote:Buna dimi fetele, nu am mai scris ca nu avut ce.. pe data de 9 am fost la control, toate analizele etc. Luni cand am vrut sa avem comtact m-a usturat de am zis ca scot flacari si i-am si spus dr. A zis ca i se pare ca vede ceva gen herpes si m-a intrebat de am avut vreodată probleme de genul. I-am spus ca nu, singura problema care am avut-o in viata mea doar o candida din cand in cand. Mi-a dat sa repet separat IGG si IgM herpes 2 care între timp au iesit negative . Rezultatul de la secretii inca nu a venit, doar ca de marti de cand am fost la recoltat de secretii am sangerat, stiu ca este normal prima zi ca doar umbla pe acolo, insa eu am sangerat până vineri dimi . Joi cel puțin q fost nevoie de schimb 2-3 absorbante zilnice asa ca i-am scris dr si vineei seara am fost la control. Totul parea in ordine, nu ma mai ustura , inflamatia s-a retras, a vazut si un folicul dominant de 1,3 pe ovarul drept (eram in z13) si m-a chemat luni in z16 sa vedem cum stam. Mi-a spus sa fac colposcopie cu genotipare HPV si asta m-a bagat puțin in sperieti. La papanicolau mereu am iesit ok, dar .. Decisesem sa înghețam materialul de la sot, si in decembrie sa vedem ce facem. Cam atat cu noutățile de la mine Ah si am si o mica mutație
eu nu am patit niciodata sa sangerez dupa recoltari , dar si 2 absorbante zilnice ca tine, saracuta dar daca este un folicul dominant , nu se poate si natural ? mai ales ca vad ca in aprilie ati reusit
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Andreea_neacsu wrote: eu nu am patit niciodata sa sangerez dupa recoltari , dar si 2 absorbante zilnice ca tine, saracuta dar daca este un folicul dominant , nu se poate si natural ? mai ales ca vad ca in aprilie ati reusit Nici eu nu am sangerat dupa recoltari de aceea am fost cam confuza. Pai tot incercam de anu' trecut si nimic, asa ca am decis sa luam fraiele in maini. Al meu vrea sa incercam un IUI ca sa fie el impacat si apoi direct FIV. Acum sa vedem si cand ma programeaza pt colposcopie si ce iese si acolo |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| După ultima consultația doamna doctor mi-a recomandat sa încerc și nosi-fol-d. Ați încercat vreuna din voi? |
|
| deme wrote:Nici eu nu am sangerat dupa recoltari de aceea am fost cam confuza. Pai tot incercam de anu' trecut si nimic, asa ca am decis sa luam fraiele in maini. Al meu vrea sa incercam un IUI ca sa fie el impacat si apoi direct FIV. Acum sa vedem si cand ma programeaza pt colposcopie si ce iese si acolo
poate acum cu foliculul gasit nu va mai fi nevoie de fiv sotul are facuta spermograma ? sa fie vitejii lui viteji si vitezomani |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:Buna dimi fetele, nu am mai scris ca nu avut ce.. pe data de 9 am fost la control, toate analizele etc. Luni cand am vrut sa avem comtact m-a usturat de am zis ca scot flacari si i-am si spus dr. A zis ca i se pare ca vede ceva gen herpes si m-a intrebat de am avut vreodată probleme de genul. I-am spus ca nu, singura problema care am avut-o in viata mea doar o candida din cand in cand. Mi-a dat sa repet separat IGG si IgM herpes 2 care între timp au iesit negative . Rezultatul de la secretii inca nu a venit, doar ca de marti de cand am fost la recoltat de secretii am sangerat, stiu ca este normal prima zi ca doar umbla pe acolo, insa eu am sangerat până vineri dimi . Joi cel puțin q fost nevoie de schimb 2-3 absorbante zilnice asa ca i-am scris dr si vineei seara am fost la control. Totul parea in ordine, nu ma mai ustura , inflamatia s-a retras, a vazut si un folicul dominant de 1,3 pe ovarul drept (eram in z13) si m-a chemat luni in z16 sa vedem cum stam. Mi-a spus sa fac colposcopie cu genotipare HPV si asta m-a bagat puțin in sperieti. La papanicolau mereu am iesit ok, dar .. Decisesem sa înghețam materialul de la sot, si in decembrie sa vedem ce facem. Cam atat cu noutățile de la mine Ah si am si o mica mutație E un drum lung si greu al vostru deme, dar sigur vor veni si zile mai insorite.. multa putere si rabdare si sa va vad cat mai repede la linia de finish.. la toate fetele va doresc asta, dar tu si Maria in special sunteti in gandurile mele...si Carlita, |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Bună fetelor! Andreea multă sănătate! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| Fetelor, ați încercat vreuna Profecund? Si varianta pentru sot? |
|
|
|