Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Hellen
Scris: Wednesday, November 10, 2021 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
Irinan wrote:

Fa cum simti Hellen, daca pt tine e mai confortabil sa astepti sa vezi daca apare cm sau nu, fa cum crezi tu ca e mai bine pt tine. Noi iti tinem pumniimajoreta

coeur coeur coeur coeur te îmbrățișez, draga mea!
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 10, 2021 11:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Hellen , speram sa nu fie Crazy pe aproape , au liber sa vina peste vreo 9 lunihohot
Irina , inseamna ca prestati la greu newclap eu in perioada fertila m-as urca pe sotul meu zilnic , de 2 ori pe zi daca s-ar putea yes
Isa , este f bine ca ai ovulat singura si bine (progesteronul marit inseamna ca a fost o ovulatie buna, parca , nu ?) .. va fi bine si pentru voi , o sa vina bebe hearts dance
oare celelalte fete ce mai fac ? Mărie , tu? esti bine ?
Hellen
Scris: Thursday, November 11, 2021 6:23 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Hellen , speram sa nu fie Crazy pe aproape , au liber sa vina peste vreo 9 lunihohot
Irina , inseamna ca prestati la greu newclap eu in perioada fertila m-as urca pe sotul meu zilnic , de 2 ori pe zi daca s-ar putea yes
Isa , este f bine ca ai ovulat singura si bine (progesteronul marit inseamna ca a fost o ovulatie buna, parca , nu ?) .. va fi bine si pentru voi , o sa vina bebe hearts dance

majoreta majoreta cred ca ce ma ajuta pe mine sa fiu busy sa nu ma gandesc doar la asta..e faptul ca la job incep dimi, pe la 6 is in picioare deja. Si cand termin, ajung acasa, mancare si altele, un dus si cad lata de pe la 20.30. 21.00.Lol mai ales ca se si intuneca devreme..
Luni seara parca visasem ca testasem si erau 2 liniute. Si eram atat de fericita incat nu stiam ce sa fac. Si preocuparea mea era cum sa dau vestea celorlalti. computerlove m am trezit cu un vibe asa bun... am fost toata ziua fresh. Lol
Hellen
Scris: Thursday, November 11, 2021 8:43 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Fetelor, cred ca declar ziua 1..Crazy
Gaby 41
Scris: Thursday, November 11, 2021 9:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor! Hellen îmi pare rău.Te îmbrățișez.Cheek Kiss
Bia_S
Scris: Thursday, November 11, 2021 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Of Hellen... incearca sa nu te demoralizeziBuddy1
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, November 11, 2021 10:11 AM
Nivel

of Hellen , poate nu Buddy1
iar daca este ziua 1 , inseamna ca este o noua luna de iubit cu sotul si o noua incercare , poate chiar cea norocoasa majoreta
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 11, 2021 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Andreea_neacsu wrote:

Yep :) eu sunt z6 deci nu am noutati sau ceva Lol
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, November 11, 2021 12:21 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Yep :) eu sunt z6 deci nu am noutati sau ceva Lol

Maria , este scump fiv ? cam la ce costuri ajunge ?
Hellen
Scris: Thursday, November 11, 2021 12:40 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
of Hellen , poate nu Buddy1
iar daca este ziua 1 , inseamna ca este o noua luna de iubit cu sotul si o noua incercare , poate chiar cea norocoasa majoreta

Clar da. majoreta poate Mos Craciun vine cu cele doua liniute mult așteptate. Nu sunt demoralizata, spre surprinderea mea. Cumva e o motivatie mai mare. coeur si dorinta e si mai mare, cu fiecare lună.
Doamne Doamne are pus deoparte si pentru noi o veste mare, doar ca la momentul potrivit. hearts
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 11, 2021 12:47 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Maria , este scump fiv ? cam la ce costuri ajunge ?

Depinde de problemele avute si tratament. Poate ajunge si la 8000 euro.
Eu ma interesasem sa depun dosar pt programul national, dar ma costa analizele vreo 3000lei+histero din nou, apoi nu sunt fonduri si te pun pe lista de asteptare si poate dura si 6luni, deci analizele facute expira si trebuiesc refacute. Practic dau 6000lei pe analize si statul imi da 10000 lei. Si mai trebuie platita o diferenta la clinica de 3500 lei pt ca nu acopera toata procedura. Deci nu fac nicio afacere si am zis ca mai bine facem analizele cand o fi si mergem direct.
Irinan
Scris: Thursday, November 11, 2021 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea_neacsu wrote:

Mai cu pardon si cand reusim sa ne ascundem de copiiLol deci programul nostru doar dupa somnul lorLol
Irinan
Scris: Thursday, November 11, 2021 2:16 PM
Nivel

Hellen wrote:

Fetelor, cred ca declar ziua 1..Crazy

Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, November 11, 2021 2:18 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Depinde de problemele avute si tratament. Poate ajunge si la 8000 euro.
Eu ma interesasem sa depun dosar pt programul national, dar ma costa analizele vreo 3000lei+histero din nou, apoi nu sunt fonduri si te pun pe lista de asteptare si poate dura si 6luni, deci analizele facute expira si trebuiesc refacute. Practic dau 6000lei pe analize si statul imi da 10000 lei. Si mai trebuie platita o diferenta la clinica de 3500 lei pt ca nu acopera toata procedura. Deci nu fac nicio afacere si am zis ca mai bine facem analizele cand o fi si mergem direct.

Plus stresul in plus cat esti pe lista de asteptare.. of Maria
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 11, 2021 2:27 PM
Nivel

Irinan wrote:

Plus stresul in plus cat esti pe lista de asteptare.. of Maria

Da, am discutat si cu al meu sot si a zis ca mai bine facem asa.
Doar ca anul asta a fost o varza totala..multe credite la banci, plus ca am avut probleme cu firma, etc..nu am dispus chiar daca voiam.
Dar la anul am zis ca ne apucam de treaba pentru ca trece timpul..nu stiu cand s-au facut 3 ani de incercari si cand am realizat m-am speriat putin.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.