Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Tuesday, November 9, 2021 5:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Buna tuturor!

Bafta celor care se apropie de testat coeur

Eu am fost la medic azi si mi-a confirmat ovulatia pe partea dreapta, 2 foliculi chiar, asa cum s-au vazut saptamana trecuta ca sunt 2 maturi, acum a identificat 2 corpi galbeni. Dar polipul e tot acolo, deci ma voi programa pentru histero de urgenta.

Irina, am inteles ca tu ai facut histero la origyn, a fost ok experienta? Tot acolo am sunat si eu azi si am primit si lista de analize premergatoare, vad ca trebuie facut si screeningul viral. Incerc sa recoltez saptamana asta sa am deja rezultatele pentru ca teoretic daca vine menstruatia saptamana viitoare trebuie deja sa sun pentru programare.
Irinan
Scris: Tuesday, November 9, 2021 7:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Isa294 wrote:
Buna tuturor!

Bafta celor care se apropie de testat coeur

Eu am fost la medic azi si mi-a confirmat ovulatia pe partea dreapta, 2 foliculi chiar, asa cum s-au vazut saptamana trecuta ca sunt 2 maturi, acum a identificat 2 corpi galbeni. Dar polipul e tot acolo, deci ma voi programa pentru histero de urgenta.

Irina, am inteles ca tu ai facut histero la origyn, a fost ok experienta? Tot acolo am sunat si eu azi si am primit si lista de analize premergatoare, vad ca trebuie facut si screeningul viral. Incerc sa recoltez saptamana asta sa am deja rezultatele pentru ca teoretic daca vine menstruatia saptamana viitoare trebuie deja sa sun pentru programare.

Pe mine m au programat in ziua 5 a cm.. imediat dupa cm.. a fost foarte ok experienta, plus ca eu am facut cu anestezie generala.. personalul foarte ok, te incurajeaza maxim, eu aveam emotii foarte mari..am avut si eu multe analize de facut, plus ce mi au recoltat ei.. papanicolau si secretiile...
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 9, 2021 9:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
wav multumesc de galerie chitara
dar cred ca ma sare..
astazi e deja a treia zi in care ma doare burtica NuImiPasa Boredom
nu mereu , dar din cand in cand am o durere.. mi-e putin teama sa nu fi racit jos .. adica altceva mai grav nu ar fi , zic eu ..a
de implantare nu vorbim ca astazi e 7 dpo.. data trecuta la 9 sau 10 dpo s-a implantat ..
si nici alte semne nu mai am , atunci chiar aveam , cel putin durerea de sani ciudatica si setea iesita din comun. dar , sigur imi aduce mosul un bebe , daca nu , poate vine iepurasul mai devreme cu cadoul hohot
stiu ce zici , cand eram 2 dpo ma simteam de parca tre sa astept vreo luna sa imi vina ziua de testare newclap topai
incerc sa nu ma gandesc pe timpul zilei , cat am treaba , dar seara imi mai trece un gand fugitiv . nu e o mare problema oricum si daca nu ar fi luna asta , caci suntem la inceput cu incercarile , am vazut ca pot ramane , nu am intampinat mari dificultati .
In ce zi ar trebui sa testezi Irina? majoreta daca ai zis pe la sf lunii, inseamna ca urmeaza perioada fertila SimplyLove
Adina Mariana
Scris: Wednesday, November 10, 2021 8:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Oanaiuliana wrote:
Fetelor am o întrebare pentru cele care ați făcut hycosy. Joi am făcut procedura și de vineri am observat zilnic scurgeri cu sânge
( câte o pata asa de dimensiunea unui banut). Am zis clar o fi de la procedura ...va trece. Astazi în schimb mi se pare cam abundenta sângerarea....e asa ca o zi dinspre finalul menstruației. Este normal? Sau ar trebui sa iau legătura cu doamna doctor?
Buna.Eu am facut hycosy si am avut 2 zile de spotting usor.Mie medicul mi-a spus ca daca se transforma in sangerare sa iau legatura cu el.Sper ca esti mai bine acum
Gaby 41
Scris: Wednesday, November 10, 2021 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor! Hellen parcă mâine testezi, nu-i așa?
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 10, 2021 9:53 AM
Nivel

buna dimineata!
hearts
fetelor , stiti ca v-am spus ca zilele trecute m-a tot durut burtica? ei bine azi noapte m-a trezit un “junghi” . m-a intepat in partea stanga foarte tare , cam 1 minut , apoi s-a oprit si nu am mai avut niciun simptom . sa fi fost ovulatia ? sa fi ovulat si cu ovarul drept acum cateva zile si aseara si cu cel stang ? am mai auzit de fete care ovuleaza din cand in cand cu ambele ovare dar pare sf hohot
sau sa fi fost doar o intepatura oarecare si sa ma gandesc eu prea mult ? Crazy
Hellen
Scris: Wednesday, November 10, 2021 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor! Hellen parcă mâine testezi, nu-i așa?

Da, Gaby. Asa am zis. Maine. Azi/maine ar trebui sa apara rusii, daca e sa fie.
Am o oarecare teama, recunosc, sa testez. Cred ca imi e mai teama sa vad un test blanc..
Am avut o data si a doua liniuta vizibila, chiar imi amintesc ca postasem aici poza. Si menstruatie intarziata. Si la câteva zile, a venit menstruatia si am avut asa dureri de burta si cheaguri..ca niciodata uff

De atunci, testam azi, azi veneau problemele. Parca le chemam NuStiu

Si acum avand ceva luni de cand n am mai lucrat asa intens, sincronizat cu perioada fertila, fara testat ca n am avut sperante niciodata... acum avand usoare sperante, parca nu ma indur sa le spulber. Nu stiu daca e logic ce zic Lol
Isa294
Scris: Wednesday, November 10, 2021 1:45 PM
Nivel

Andreea, durerile dupa ovulatie sunt asociate cu lichidul care se elibereaza in abdomen dupa spargerea foliculior. Chiar ieri am discutat cu medicul despre asta, ca si eu resimt intepaturi si o presiune constanta dupa ce ovulez. De asemenea, implantarea propriu-zisa nu cauzeaza durere sau mai bine zis n-ai cum s-o simti. Doar prin sangerarea de nidare, daca este prezenta, poti banui implantarea, desi sunt multi factori care pot cauza sangerari anormale precum insuficienta de progesteron, polipi etc.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 10, 2021 1:54 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Andreea, durerile dupa ovulatie sunt asociate cu lichidul care se elibereaza in abdomen dupa spargerea foliculior. Chiar ieri am discutat cu medicul despre asta, ca si eu resimt intepaturi si o presiune constanta dupa ce ovulez. De asemenea, implantarea propriu-zisa nu cauzeaza durere sau mai bine zis n-ai cum s-o simti. Doar prin sangerarea de nidare, daca este prezenta, poti banui implantarea, desi sunt multi factori care pot cauza sangerari anormale precum insuficienta de progesteron, polipi etc.

hmmm, multumesc Isa ras
dar pe mine practic m-a durut burtica la ceva zile dupa ovulatie , m-a durut si in ziua ovulatiei insa apoi la 4 zile dupa au inceput alte mici disconforturi , ca nu le-as numi neaparat dureri . o sa intreb cand merg la control newclap
cand s-a implantat eu am avut o mica sangerare , o pata de 50 bani , maronie translucida si atat , apoi nimic altceva , dar nu imi amintesc cand au inceput simptomele , sanii sigur ma dureau , abia dupa mica sangerare m-am gandit sa le iau in calcul , pana atunci gandind ca este pms.
Isa294
Scris: Wednesday, November 10, 2021 2:14 PM
Nivel

Eu am fost ieri la ecografie, ziua 22 si s-a putut observa lichidul din abdomen, eu si azi am o usoara presiune in zona. Luna de luna mi-am facut sperante avand simptome de tot felul, mai putin durerea de sani pe care oricum nu am experimentat-o decat rareori. Acum nu mai am asteptari pt ca stiu ca fara sa scot polipul n-o sa reusesc.

Am primit si rezultatul progesteronului, 27 ng/ml. Deci luna asta am reusit sa confirm ovulatia, macar la capitolul asta functioneaza ok organsimul.
Maria, ca discutasem noi de interventii si spermograma, medicul mi-a spus ieri ca obligatoriu sa fac histero, apoi spermograma iar daca asta iese prost, nu se justifica sa merg la laparo, trecem la fiv direct. Eu am ovarul stang cu adeziuni si cel mai probabil si cu trompa afectata, deci doar laparoscopic o pot rezolva. Dar iarasi, doar daca e buna spermograma si continuam natural.
Irinan
Scris: Wednesday, November 10, 2021 3:36 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
wav multumesc de galerie chitara
dar cred ca ma sare..
astazi e deja a treia zi in care ma doare burtica NuImiPasa Boredom
nu mereu , dar din cand in cand am o durere.. mi-e putin teama sa nu fi racit jos .. adica altceva mai grav nu ar fi , zic eu ..a
de implantare nu vorbim ca astazi e 7 dpo.. data trecuta la 9 sau 10 dpo s-a implantat ..
si nici alte semne nu mai am , atunci chiar aveam , cel putin durerea de sani ciudatica si setea iesita din comun. dar , sigur imi aduce mosul un bebe , daca nu , poate vine iepurasul mai devreme cu cadoul hohot
stiu ce zici , cand eram 2 dpo ma simteam de parca tre sa astept vreo luna sa imi vina ziua de testare newclap topai
incerc sa nu ma gandesc pe timpul zilei , cat am treaba , dar seara imi mai trece un gand fugitiv . nu e o mare problema oricum si daca nu ar fi luna asta , caci suntem la inceput cu incercarile , am vazut ca pot ramane , nu am intampinat mari dificultati .
In ce zi ar trebui sa testezi Irina? majoreta daca ai zis pe la sf lunii, inseamna ca urmeaza perioada fertila SimplyLove

Sunt in plina perioada fertilaSimplyLove sunt ziua 10 a cm. Ovulez in jur de ziua 12. Plus minus... noi facem partea noastra..restul ramanem cu sperantacoeur
Irinan
Scris: Wednesday, November 10, 2021 3:38 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
buna dimineata!
hearts
fetelor , stiti ca v-am spus ca zilele trecute m-a tot durut burtica? ei bine azi noapte m-a trezit un “junghi” . m-a intepat in partea stanga foarte tare , cam 1 minut , apoi s-a oprit si nu am mai avut niciun simptom . sa fi fost ovulatia ? sa fi ovulat si cu ovarul drept acum cateva zile si aseara si cu cel stang ? am mai auzit de fete care ovuleaza din cand in cand cu ambele ovare dar pare sf hohot
sau sa fi fost doar o intepatura oarecare si sa ma gandesc eu prea mult ? Crazy

Poate fi implantarea, ziceai ca esti 7dpo nu?coeur oricum, de cand urmaresc semnele corpului, atatea intepaturi, fara nici o cauza au fost.. tinem pumnii sa vi cu vesti bune in cateva zileCheek Kiss
Irinan
Scris: Wednesday, November 10, 2021 3:40 PM
Nivel

Hellen wrote:

Da, Gaby. Asa am zis. Maine. Azi/maine ar trebui sa apara rusii, daca e sa fie.
Am o oarecare teama, recunosc, sa testez. Cred ca imi e mai teama sa vad un test blanc..
Am avut o data si a doua liniuta vizibila, chiar imi amintesc ca postasem aici poza. Si menstruatie intarziata. Si la câteva zile, a venit menstruatia si am avut asa dureri de burta si cheaguri..ca niciodata uff

De atunci, testam azi, azi veneau problemele. Parca le chemam NuStiu

Si acum avand ceva luni de cand n am mai lucrat asa intens, sincronizat cu perioada fertila, fara testat ca n am avut sperante niciodata... acum avand usoare sperante, parca nu ma indur sa le spulber. Nu stiu daca e logic ce zic Lol

Fa cum simti Hellen, daca pt tine e mai confortabil sa astepti sa vezi daca apare cm sau nu, fa cum crezi tu ca e mai bine pt tine. Noi iti tinem pumniimajoreta
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 10, 2021 3:57 PM
Nivel

Irinan wrote:

Poate fi implantarea, ziceai ca esti 7dpo nu?coeur oricum, de cand urmaresc semnele corpului, atatea intepaturi, fara nici o cauza au fost.. tinem pumnii sa vi cu vesti bune in cateva zileCheek Kiss

sigur nu este implantarea , asa devreme ? data trecuta am avut mica pata de implantare in ziua 10 dpo , deci mai e. dar vom vedea , simt ca e luna pierduta dar luna viitoare vin in forta , ar trebui sa fie ovulatia de mos nicolae hearts
Irinan
Scris: Wednesday, November 10, 2021 8:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

sigur nu este implantarea , asa devreme ? data trecuta am avut mica pata de implantare in ziua 10 dpo , deci mai e. dar vom vedea , simt ca e luna pierduta dar luna viitoare vin in forta , ar trebui sa fie ovulatia de mos nicolae hearts

Implantarea poate fi oriunde intre 6dpo si 12 dpo, deci esti in fereastra care trebuie ..mai sti ce spunea Gaby luna trecuta?Lol si ea zicea ca e luna pierduta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.