Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, November 8, 2021 5:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Hellen wrote:

Heiii coeur nu am mai fost activa de multicel, ce e drept. in perioada asta am fost supra extra bizi la job, am avut situatii mai stresante, probleme familiale ce mi au creat niste stari de nu mi au fost de ajutor deloc...
Asa ca am avut, cum s ar spune, o perioada mai grea. In care nu am pus pe hold dorinta noastra de a avea un bebe, dar nici nu s a "prins" nimic .

Acum, de o luna mi am schimbat jobul. Am redevenit eu acea persoana vesela, optimista, plina de energie. Fix cum eram inainte. Si simt ca aveam nevoie de schimbarea asta ca sa reusim si noi sa ne indeplinim cea mai mare dorinta.. e piesa de puzzle ce ne lipseste.

Din punct de vedere medical, nu avem nicio problema. Doar ca, psihicul a fost prea la pamant luni la rand.. am stat numai cu stres.. de cand cu inceputul pandemiei, frica permanenta de a ramane fara loc de munca, somaj tehnic, contract pe patru ore..ce sa mai.. vis.

Luna aceasta ne am reluat si noi zenul, buna dispozitie si ne am pus pe treaba. Teoretic, ar trebui sa apara monstruletii pe 11-12 noiembrie.
Speram sa nu. Lol dar, daca vor veni,asteptam sa treacă si muncim mai intens Lol

Hellen noi cam deodată am venit pe forum, chiar ma întrebam cum mai esticomputerlove asteptam vesti bune de la tine cât mai curandpupici
Irinan
Scris: Monday, November 8, 2021 5:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea_neacsu wrote:
hello !
ce pustiu este pe aici ras
eu am chef de vorba dar pare-se ca sunt singura ..
ieri m-am luptat cu o durere de burta si astazi vad ca s-a intors .. mi-e teama sa nu fi racit cumva jos Bye2
mai ales ca ma doare si mijlocul , sa nu fie ceva pe la rinichi . hm alcool
mai am ceva pana ma testez , sunt nerabdatoare parca hohot
nu mai vine odata ziua de 14..
imi tot fuge gandul “ce ar fi daca luna asta ...?” si ma gandesc apoi la altceva , dupa cateva ore iar apare marul discordiei si ma duce cu gandul la bebe Crazy
am citit de dimineata acatistul Sf Mihail si Gavriil si acolo Gavriil ducea vestea Sf Parinti Ioachim si Ana cum ca pantecele Anei va rodi si le va darui un urmas , pe insasi Fecioara Maria , ei care s-au luptat atatia ani cu infertilitatea si abia la batranete au fost binecuvantati.. acelasi Gavriil care i-a adus Maicii Domnului Buna Vestire ca va naste pe insusi Iisus.
va doresc si voua ca Sf Gavriil sa va aduca vestea cea buna hearts rugati-va lui si sigur va vor fi ascultate rugaciunile ! hearts

Doamne ajuta la toata lumea Andreeacoeur
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 8, 2021 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Pai inseamna ca esti pe aproape de testareeee topai topai topai
ieeei
iubesc zilele cand se testeaza fetele , poate poate vine vreuna cu 2 liniute si dau vibe bun aici in casuta noastra majoreta
chiar , ai vrea sa te testezi sau astepti sa vezi daca vine sau nu ? 🥰
fete , cineva pe lista de testare ? newclap hearts
Gaby 41
Scris: Monday, November 8, 2021 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor! Andreea, Hellen să fie cu două liniuțe când testați.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 8, 2021 8:28 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:

mai aaaam o groaza hohot
trece asa greu .. astazi sunt 6 DPO
ce aiurea ca as vrea sa uit si nu pot dance
dar multumim hearts computerlove
Hellen
Scris: Monday, November 8, 2021 8:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
Andreea_neacsu wrote:
ieeei
iubesc zilele cand se testeaza fetele , poate poate vine vreuna cu 2 liniute si dau vibe bun aici in casuta noastra majoreta

Incerc sa am rabdare sa vad daca se tin sau nu de calendar. Momentan, nu am niciun semn cum ca ar veni. Uneori ma anunta cu 2 3 zile inainte cu dureri de burta, de sani. Alteori daca nu s atenta la calendar, uit cand trebuie sa vina Lol
Deci e ca o loterie, sa zic asa. Big Laugh
Luna asta am aflat de doua prietene ca sunt însărcinate, una isi dorea si au lucrat intens pt asta si cealalta nu si.a propus, doar s a intamplat si atat.

Si e pentru prima data cand am auzit de sarcini si teste pozitive si nu am mai simtit acea frustrare, acel sentiment de "Doamne, dar eu cand?"
Nu stiu, cumva in sinea mea am constientizat ca pentru fiecare dintre noi, e scris acolo Sus cum si cand. Si degeaba ma consum eu, degeaba adun suferinta si plang, ca nu rezolv nimic.

De multe ori, intram si citeam pe forum aici de voi, despre voi. Si aia era calmarea mea. Imi luam puterea de aici. Încrederea si dorinta de bine.

Stiu ca printre voi sunt si fete care au cedat la un punct, psihic, fizic. V ati ridicat, scuturat de praf si ati dat bice mai departe. Nu aveti idee cata putere ati putut sădi in sufletul meu, vazandu-va pe voi cum treceti peste fiecare dezamagire, fie mai usor sau mai greu. Dar treceti coeur
Hellen
Scris: Monday, November 8, 2021 8:57 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:

coeur Doamne ajută, Gabi! Tu cum esti? Cum te simti?
Sa stii ca am fost tare fericita pentru tine, pentru cele doua liniute ale tale. Mai ales ca tin minte ca tu credeai ca a fost o luna pierduta.
Exact cum ma gandeam si eu, zilele acestea, cand nu ne asteptam, atunci se intampla.
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, November 9, 2021 9:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor am o întrebare pentru cele care ați făcut hycosy. Joi am făcut procedura și de vineri am observat zilnic scurgeri cu sânge
( câte o pata asa de dimensiunea unui banut). Am zis clar o fi de la procedura ...va trece. Astazi în schimb mi se pare cam abundenta sângerarea....e asa ca o zi dinspre finalul menstruației. Este normal? Sau ar trebui sa iau legătura cu doamna doctor?
Gaby 41
Scris: Tuesday, November 9, 2021 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor! Hellen sunt bine,am pus o poză la graviduțe!!!!Dorm foarte rău adică cred că 5-6 ore pe noapte așa că ziua sunt obosită.Tu cum ești ai ceva semne? Fetelor abia aștept să testați!!!!!
Hellen
Scris: Tuesday, November 9, 2021 1:10 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor! Hellen sunt bine,am pus o poză la graviduțe!!!!Dorm foarte rău adică cred că 5-6 ore pe noapte așa că ziua sunt obosită.Tu cum ești ai ceva semne? Fetelor abia aștept să testați!!!!!

Simt ușoare dureri ca atunci cand ar urma sa vina rusii..daar, inca sper coeur
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 9, 2021 2:22 PM
Nivel

Hellen si stai asa ? yes
eu n-as rezista , daca am o mica banuiala in ziua 12 spo testez desi am vazut fete care au avut teste pozitive si in 8-9-10 dpo , super devreme adica
Irinan
Scris: Tuesday, November 9, 2021 3:36 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
ieeei

Eu abia pe la sfarsitul lunii o sa fiu la testareLol parca e un an pana atunci
Irinan
Scris: Tuesday, November 9, 2021 3:37 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

mai aaaam o groaza hohot
trece asa greu .. astazi sunt 6 DPO
ce aiurea ca as vrea sa uit si nu pot dance
dar multumim hearts computerlove

Facem galerie de pe acummajoreta majoreta
Irinan
Scris: Tuesday, November 9, 2021 3:38 PM
Nivel

Hellen wrote:

Incerc sa am rabdare sa vad daca se tin sau nu de calendar. Momentan, nu am niciun semn cum ca ar veni. Uneori ma anunta cu 2 3 zile inainte cu dureri de burta, de sani. Alteori daca nu s atenta la calendar, uit cand trebuie sa vina Lol
Deci e ca o loterie, sa zic asa. Big Laugh
Luna asta am aflat de doua prietene ca sunt însărcinate, una isi dorea si au lucrat intens pt asta si cealalta nu si.a propus, doar s a intamplat si atat.

Si e pentru prima data cand am auzit de sarcini si teste pozitive si nu am mai simtit acea frustrare, acel sentiment de "Doamne, dar eu cand?"
Nu stiu, cumva in sinea mea am constientizat ca pentru fiecare dintre noi, e scris acolo Sus cum si cand. Si degeaba ma consum eu, degeaba adun suferinta si plang, ca nu rezolv nimic.

De multe ori, intram si citeam pe forum aici de voi, despre voi. Si aia era calmarea mea. Imi luam puterea de aici. Încrederea si dorinta de bine.

Stiu ca printre voi sunt si fete care au cedat la un punct, psihic, fizic. V ati ridicat, scuturat de praf si ati dat bice mai departe. Nu aveti idee cata putere ati putut sădi in sufletul meu, vazandu-va pe voi cum treceti peste fiecare dezamagire, fie mai usor sau mai greu. Dar treceti coeur

coeur coeur
Irinan
Scris: Tuesday, November 9, 2021 3:40 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Fetelor am o întrebare pentru cele care ați făcut hycosy. Joi am făcut procedura și de vineri am observat zilnic scurgeri cu sânge
( câte o pata asa de dimensiunea unui banut). Am zis clar o fi de la procedura ...va trece. Astazi în schimb mi se pare cam abundenta sângerarea....e asa ca o zi dinspre finalul menstruației. Este normal? Sau ar trebui sa iau legătura cu doamna doctor?

Eu am facut histero, si mi s a spus ca sangerarile dupa sunt normale... doar poate pt linistea ta, poti sa intrebi si dr
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.