Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Isa294 wrote:
Maria, de curiozitate, nu v-a fost sugerata pana acum inseminarea? Stiu ca multi medici o evita, desi din cate am auzit sunt incluse in protocolul de fiv, cel putin asta a facut o prietena. Dupa 3 IUI esuate au inceput cu FIV. Sau asta e doar in cazul in care e decontat partial de stat?
Daca te uiți la mine în semnatura o sa vezi de ce nu mi-a recomandat iui.. Femeia mi-a spus ca nu vrea sa îmi ia banii degeaba pt ca ea nu se bazează pe trompe. Trompele mele sunt praf + endometrioza + sopc.. Stiu ca singura șansă a mea e FIV ul. Am vorbit și cu sotul și am zis sa începem prin februarie sa ne facem analizele și ce este necesar, oricum sunt convinsa ca are ce sa extragă la puncție din cauza sopc ului, doar ca nu știu cât de calitative or sa fie |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria.mmh wrote:Daca te uiți la mine în semnatura o sa vezi de ce nu mi-a recomandat iui.. Femeia mi-a spus ca nu vrea sa îmi ia banii degeaba pt ca ea nu se bazează pe trompe. Trompele mele sunt praf + endometrioza + sopc.. Stiu ca singura șansă a mea e FIV ul. Am vorbit și cu sotul și am zis sa începem prin februarie sa ne facem analizele și ce este necesar, oricum sunt convinsa ca are ce sa extragă la puncție din cauza sopc ului, doar ca nu știu cât de calitative or sa fie Maria sti cumva cam cât te va costa fiv cu toate analizele și procedurile necesare ? |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Maria.mmh wrote:Daca te uiți la mine în semnatura o sa vezi de ce nu mi-a recomandat iui.. Femeia mi-a spus ca nu vrea sa îmi ia banii degeaba pt ca ea nu se bazează pe trompe. Trompele mele sunt praf + endometrioza + sopc.. Stiu ca singura șansă a mea e FIV ul. Am vorbit și cu sotul și am zis sa începem prin februarie sa ne facem analizele și ce este necesar, oricum sunt convinsa ca are ce sa extragă la puncție din cauza sopc ului, doar ca nu știu cât de calitative or sa fie
Pentru trompe nu merge facuta nici o alta interventie sa mai dati o sansa naturalului?
Sa stii ca te inteleg, e al naibii de greu cu toate diagnosticele astea care se aduna. Eu nu am ajuns in situatia ta si tot ma coplesesc discutiile astea, parca nu-mi vine sa cred ca e necesar tot dansul asta. Dar nici nu vreau sa mai astept, in functie de ce imi zice marti la eco, ma si programez pt ce o fi. Maine merg sa recoltez pt progesteron si ma gandeam sa dozez si vitamina D, sa vad cum stau. |
|
| Oanaiuliana wrote: Maria sti cumva cam cât te va costa fiv cu toate analizele și procedurile necesare ?
Chiar nu știu.. Eu ma aștept la peste 5000 de euro. Eu clar trebuie sa fac fiv cu icsi. Depinde foarte mult de tratament, de problemele avute.. ISA, nu ai ce intervenție sa ai asupra trompelor. Desfundarea de trompe e baliverna. Și chiar nu mai am răbdare iar s o iau iar cu naturalul.. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria important e sa va apucati, mai iesi din starea asta, stii ca faci ceva Avantajul la SOPC e ca nu ai nevoie de doze mari de tratament, ca si ala costa destul (eu am avut doza maxima si cu cea mai ieftina schema am dat mult peste 1000 euro doar pt tratament) si o sa ai multe ovocite, o sa ai de unde congela embrioni. ICSI nu mai e nimic deosebit in zilele noastre, multe clinici fac by default fara cost suplimentar, la mine asa era, dar au facut PICSI ca asa a considerat embriologul Te pup si bafta, sunt cu ochii pe tine |
|
| freya1 wrote:Maria important e sa va apucati, mai iesi din starea asta, stii ca faci ceva Avantajul la SOPC e ca nu ai nevoie de doze mari de tratament, ca si ala costa destul (eu am avut doza maxima si cu cea mai ieftina schema am dat mult peste 1000 euro doar pt tratament) si o sa ai multe ovocite, o sa ai de unde congela embrioni. ICSI nu mai e nimic deosebit in zilele noastre, multe clinici fac by default fara cost suplimentar, la mine asa era, dar au facut PICSI ca asa a considerat embriologul Te pup si bafta, sunt cu ochii pe tine
Freya Am zis ca stam si stam prost asa... Daca as avea posibilitatea m-as apuca si in 5 minute |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 834
| La multi ani Mihaele si Gabriele , sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa luptati sa va strangeti minunea in brate !! |
|
| hello ! ce pustiu este pe aici eu am chef de vorba dar pare-se ca sunt singura .. ieri m-am luptat cu o durere de burta si astazi vad ca s-a intors .. mi-e teama sa nu fi racit cumva jos mai ales ca ma doare si mijlocul , sa nu fie ceva pe la rinichi . hm mai am ceva pana ma testez , sunt nerabdatoare parca nu mai vine odata ziua de 14.. imi tot fuge gandul “ce ar fi daca luna asta ...?” si ma gandesc apoi la altceva , dupa cateva ore iar apare marul discordiei si ma duce cu gandul la bebe am citit de dimineata acatistul Sf Mihail si Gavriil si acolo Gavriil ducea vestea Sf Parinti Ioachim si Ana cum ca pantecele Anei va rodi si le va darui un urmas , pe insasi Fecioara Maria , ei care s-au luptat atatia ani cu infertilitatea si abia la batranete au fost binecuvantati.. acelasi Gavriil care i-a adus Maicii Domnului Buna Vestire ca va naste pe insusi Iisus. va doresc si voua ca Sf Gavriil sa va aduca vestea cea buna rugati-va lui si sigur va vor fi ascultate rugaciunile ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| ce frumos, Andreea!
Andreea_neacsu wrote:hello ! ce pustiu este pe aici eu am chef de vorba dar pare-se ca sunt singura .. ieri m-am luptat cu o durere de burta si astazi vad ca s-a intors .. mi-e teama sa nu fi racit cumva jos mai ales ca ma doare si mijlocul , sa nu fie ceva pe la rinichi . hm mai am ceva pana ma testez , sunt nerabdatoare parca nu mai vine odata ziua de 14.. imi tot fuge gandul “ce ar fi daca luna asta ...?” si ma gandesc apoi la altceva , dupa cateva ore iar apare marul discordiei si ma duce cu gandul la bebe am citit de dimineata acatistul Sf Mihail si Gavriil si acolo Gavriil ducea vestea Sf Parinti Ioachim si Ana cum ca pantecele Anei va rodi si le va darui un urmas , pe insasi Fecioara Maria , ei care s-au luptat atatia ani cu infertilitatea si abia la batranete au fost binecuvantati.. acelasi Gavriil care i-a adus Maicii Domnului Buna Vestire ca va naste pe insusi Iisus. va doresc si voua ca Sf Gavriil sa va aduca vestea cea buna rugati-va lui si sigur va vor fi ascultate rugaciunile ! |
|
| Hellen wrote: ce frumos, Andreea!
hei buna nu te-am vazut pe aici pe la noi demult spre rusinea mea eu nu stiu povestea ta Hellen imi poti spune cate ceva despre tine ? despre celelalte fete am mai prins din mers sau din semnatura |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Doamne ajuta Andreea sa reusim toate sa avem puiuti . In weekend, o vecina de-a mamei mele care canta etno/populara a lansat o piesa cu dorinta de a avea un copil si a nu putea. Si ei incearca de mult timp. Desi nu e un gen pe care il ascult, fiind vecina am ascultat piesa si am plans in hohote... |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Maria.mmh wrote: Chiar nu știu.. Eu ma aștept la peste 5000 de euro. Eu clar trebuie sa fac fiv cu icsi. Depinde foarte mult de tratament, de problemele avute.. ISA, nu ai ce intervenție sa ai asupra trompelor. Desfundarea de trompe e baliverna. Și chiar nu mai am răbdare iar s o iau iar cu naturalul..
Eu inteleg ca la tine se suprapun mai multe diagnostice si poate nu merita, dar la partea cu trompele stiu ca daca sunt obturate de un polip de exemplu, laparoscopia poate rezolva asta. Eu am dozat azi progesteronul sa vad cum stau, nu stiu sigur a cata zi dupa ovulatie sunt. In partea stanga, unde am ovarul cu probleme am tot avut intepaturi in ultima perioada. Vad maine ce imi va recomanda medicul ca investigatie, pentru mine prioritar acum e histero si verificarea trompelor.
Andreea, si pe mine ma ajuta rugaciunile, dar mai mult pentru linistea sufleteasca. E adevarat, se mai pot intampla si minuni dar sunt de parere ca trebuie sa si actionam acolo unde stim ca sunt probleme, stii cum se spune, Dumnezeu lucreaza prin oameni deci si prin medicii buni pe care ni-i scoate in cale. |
|
| Isa294 wrote:
Eu inteleg ca la tine se suprapun mai multe diagnostice si poate nu merita, dar la partea cu trompele stiu ca daca sunt obturate de un polip de exemplu, laparoscopia poate rezolva asta. Eu am dozat azi progesteronul sa vad cum stau, nu stiu sigur a cata zi dupa ovulatie sunt. In partea stanga, unde am ovarul cu probleme am tot avut intepaturi in ultima perioada. Vad maine ce imi va recomanda medicul ca investigatie, pentru mine prioritar acum e histero si verificarea trompelor.
Andreea, si pe mine ma ajuta rugaciunile, dar mai mult pentru linistea sufleteasca. E adevarat, se mai pot intampla si minuni dar sunt de parere ca trebuie sa si actionam acolo unde stim ca sunt probleme, stii cum se spune, Dumnezeu lucreaza prin oameni deci si prin medicii buni pe care ni-i scoate in cale.
da , Isa , sunt de acord rugaciunea ajuta cum ai spus tu pt suflet , dar trebuie sa facem si noi “un pas” sa zic asa , sa incercam , nu doar sa asteptam sa stii ca in partea stanga am si eu ovarul cu un chist si dr mi-a zis ca pe stangul nu voi ovula pana nu dispare si in luna cand am ramas, fix el a ovulat in luna aia nu m-am stresat deloc , stiind ca nu are ce sa se intample si uite ca am vazut 2 linii. acum si daca as vrea nu as mai putea sta linistita in nicio luna , tot cu sufletul la gura , desi incerc eu sa stau ocupata , tot imi trece prin minte , n-am ce face .. te-ai programat pt histero ? |
|
| Isa294 wrote:
Andreea, si pe mine ma ajuta rugaciunile, dar mai mult pentru linistea sufleteasca. E adevarat, se mai pot intampla si minuni dar sunt de parere ca trebuie sa si actionam acolo unde stim ca sunt probleme, stii cum se spune, Dumnezeu lucreaza prin oameni deci si prin medicii buni pe care ni-i scoate in cale.
Cand am facut histero am avut cativa micropolipi fix la orificiul tubar. S-a rezolvat problema, la a2a histero nu mai erau. Inca nu am facut plan de bataie insa medicul mi-a zis ca recomandarea e FIV si ma asteapta cand ne hotaram ca sa discutam. Nu as avea de ce sa fac altele si sa stau iar inca 3 ani sa astept minunea. |
|
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| Andreea_neacsu wrote:hei buna nu te-am vazut pe aici pe la noi demult spre rusinea mea eu nu stiu povestea ta Hellen imi poti spune cate ceva despre tine ? despre celelalte fete am mai prins din mers sau din semnatura
Heiii nu am mai fost activa de multicel, ce e drept. in perioada asta am fost supra extra bizi la job, am avut situatii mai stresante, probleme familiale ce mi au creat niste stari de nu mi au fost de ajutor deloc... Asa ca am avut, cum s ar spune, o perioada mai grea. In care nu am pus pe hold dorinta noastra de a avea un bebe, dar nici nu s a "prins" nimic .
Acum, de o luna mi am schimbat jobul. Am redevenit eu acea persoana vesela, optimista, plina de energie. Fix cum eram inainte. Si simt ca aveam nevoie de schimbarea asta ca sa reusim si noi sa ne indeplinim cea mai mare dorinta.. e piesa de puzzle ce ne lipseste.
Din punct de vedere medical, nu avem nicio problema. Doar ca, psihicul a fost prea la pamant luni la rand.. am stat numai cu stres.. de cand cu inceputul pandemiei, frica permanenta de a ramane fara loc de munca, somaj tehnic, contract pe patru ore..ce sa mai.. vis.
Luna aceasta ne am reluat si noi zenul, buna dispozitie si ne am pus pe treaba. Teoretic, ar trebui sa apara monstruletii pe 11-12 noiembrie. Speram sa nu. dar, daca vor veni,asteptam sa treacă si muncim mai intens |
|
|