Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Friday, March 18, 2022 6:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Haha Irina, eu zic ca se poate acum ca ai curățat terenul :). Dar cum ai 2 blasto si poate amândoi sunt buni si se prind, nu cred ca o sa mai vrei tu încă "greșeală" pe la 40 de ani. Te-ai vedea cu 6 copii? Lol sic
Irinan
Scris: Friday, March 18, 2022 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Roser wrote:
Haha Irina, eu zic ca se poate acum ca ai curățat terenul :). Dar cum ai 2 blasto si poate amândoi sunt buni si se prind, nu cred ca o sa mai vrei tu încă "greșeală" pe la 40 de ani. Te-ai vedea cu 6 copii? Lol sic

Daca vin, sa sti ca s bine primiticoeur acu ca s 5 sau 6 sa fie sanatosi... eu multumesc lui D zeu si pt ce am dar ce vine e bine primithearts
ANDREEA2929A
Scris: Friday, March 18, 2022 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Irinan wrote:

Unul vreau sa l fac luna viitoare, am ETcoeur si unul din gresealaalcool

DistanceKiss Doamne ajuta! Sa fie cu succes!
Roser
Scris: Saturday, March 19, 2022 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Irinan wrote:

Daca vin, sa sti ca s bine primiticoeur acu ca s 5 sau 6 sa fie sanatosi... eu multumesc lui D zeu si pt ce am dar ce vine e bine primithearts

Ești foarte curajoasa Irina, sau ai copii foarte cuminti ras sic
Irinan
Scris: Saturday, March 19, 2022 8:12 AM
Nivel

Roser wrote:

Ești foarte curajoasa Irina, sau ai copii foarte cuminti ras sic

Nu stiu cat e din una sau din alta... doar ca stiu ca pot face fatatopai
Lore35
Scris: Sunday, March 20, 2022 12:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
elena10 wrote:

Lore, eu am facut inseminare, chiar ieri.
Sa va povestesc. Ultimul c.m. a fost pe 2 martie, Am urmat tratament cu Letrozol 2 pe zi timp de cinci zile si am inceput din Z 3, apoi am continuat cu Menopur o injectie pe zi tot 5 zile.
Apoi am fost la monitorizare in ziua 10 si aveam pe ovarul stang un folicul de 13 mm si umul de 11mm, pe dreptul nu aveam nimic.Endometrul era de 7 mm. In ziua 13 am fost iar si aveam pe ovarul stg un folicul de 20mm si unul de 17,5 mm, endometrul de 9mm.Seara am facut Ovitrelle pt declansarea ovulatiei, deci asta a fost luni.Ieri dimineata la ora 10 am facut inseminarea cu 40 de milioane de spermatozoizi, selectati doar cei buni. Apoi dr mi- a dat o reteta cu ovule de progesteron Lutinus de 100 , asa se numesc, si iau trei ovule pe zi incepand de azi.Peste 10 zile a spus sa fac beta HCG. Cam asta e povestea, sa vedem acum si rezultatul...Cheek Kiss

Buna Elena abea acum am văzut răspunsul tău Doamne ajuta sa fie bine și sa vina bebe. Unde ai făcut procedura și cât tea costat asa în mare. Aștept cu nerăbdare sa aflam rezultatul din toată inima îți doresc sa fie pozitiv. Pupici🤗
carlita
Scris: Sunday, March 20, 2022 1:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

Inca sunt aici Carlita.. maine sper sa merg acasa. Mi a fost destul de rau si dr a zis ca e mai bine sa stau si azi.. mi au scos trompa stanga ,care avea lichid, dreapta a fost verificata si e ok.. mi s a facut si o noua histeroscopie, mai aveam putina sinechie, mi au zis ca nu ma deranja cu nimic, dar daca tot am fost pe masa, s a rezolvat si aia..avem 4 taieturi mici pe burtadance mi s au dat destul de multe calmante, momentan durere nu prea am simtit.. cu vomatul a fost groaznic...pale

Nasol cu starea de rău după anestezie, am mai auzit cazuri ... Bine ca a trecut! Felicitări pt reusita interventiei!
S-a pronuntat dr si în privinta daunelor descoperite, ar putea fi cauza pierderilor din ultimul an?
Irinan
Scris: Sunday, March 20, 2022 11:41 AM
Nivel

carlita wrote:

Nasol cu starea de rău după anestezie, am mai auzit cazuri ... Bine ca a trecut! Felicitări pt reusita interventiei!
S-a pronuntat dr si în privinta daunelor descoperite, ar putea fi cauza pierderilor din ultimul an?

A fost urata tare, mai ales ziua de miercuri, dar totul trece.. iar personalul din spital s a comportat super, la ati e cineva prezent mereu,..am fost super multumita.
Prea putin am reusit sa vb cu el dupa interventie. O sa am mai mult timp la dispozitie sambata, merg la el sa mi scoata firele... iti dai seama ca toate contribuie, amh mic, de unde ovule mai de proasta calitate, sinechia si endometrita care impiedicau implantarea, hidrosalpinx care omora orice ar fi reusit sa se implanteze, cam totul era impotriva mea,pale
elena10
Scris: Monday, March 21, 2022 12:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
eve23 wrote:
Elena10, îți urez mult succes și sa dea Dumnezeu sa se prindă un bebelus și sa ne arați test pozitiv peste câteva zile.

Cheek Kiss ms
elena10
Scris: Monday, March 21, 2022 12:43 PM
Nivel

Irinan wrote:

Sa fie cu Doamne ajuta Elenahearts

DistanceKiss ms, si succes si tie pe mai departe
elena10
Scris: Monday, March 21, 2022 12:44 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Elena , sa va ajute Dumnezeu ! computerlove
Irina , bine ca esti mai bine astazi coeur dar ai avut ceva de tras dupa , totusi , dar ce nu facem noi femeile ?
Eve , eu zic ca e binee dance

computerlove
Gaby 41
Scris: Monday, March 21, 2022 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
elena10 wrote:

computerlove mersi Gabi, tu cum esti?cate saptamani ai acum?
Bună Elena! Acum am văzut mesajul tāu și scuze că îți răspund așa târziu.Eu am intrat în 25 de săptămâni.Am avut ceva probleme cu colul din păcate dar acum sunt bine.Te aștept cu vești bune!!!! Când poți testa?
elena10
Scris: Monday, March 21, 2022 12:55 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Buna Elena abea acum am văzut răspunsul tău Doamne ajuta sa fie bine și sa vina bebe. Unde ai făcut procedura și cât tea costat asa în mare. Aștept cu nerăbdare sa aflam rezultatul din toată inima îți doresc sa fie pozitiv. Pupici🤗

Buna Lore, eu am facut inseminarea la Sibiu la Centru de ferilitate Polissano. Tratamentul pt stimulare a costat cam 600 de lei iar inseminarea a fost 1400 lei . Pe langa astea am mai facut trei monitorizari in Z 2, Z 10 si Z 13 si am platit 100 de lei pe una, deci 300 in total.
Abia astept sa treaca cele 10 zile sa pot testa.Te pupCheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Monday, March 21, 2022 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.