Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eve23
Scris: Thursday, March 17, 2022 6:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Elena10, îți urez mult succes și sa dea Dumnezeu sa se prindă un bebelus și sa ne arați test pozitiv peste câteva zile.
Irinan
Scris: Thursday, March 17, 2022 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
elena10 wrote:

Lore, eu am facut inseminare, chiar ieri.
Sa va povestesc. Ultimul c.m. a fost pe 2 martie, Am urmat tratament cu Letrozol 2 pe zi timp de cinci zile si am inceput din Z 3, apoi am continuat cu Menopur o injectie pe zi tot 5 zile.
Apoi am fost la monitorizare in ziua 10 si aveam pe ovarul stang un folicul de 13 mm si umul de 11mm, pe dreptul nu aveam nimic.Endometrul era de 7 mm. In ziua 13 am fost iar si aveam pe ovarul stg un folicul de 20mm si unul de 17,5 mm, endometrul de 9mm.Seara am facut Ovitrelle pt declansarea ovulatiei, deci asta a fost luni.Ieri dimineata la ora 10 am facut inseminarea cu 40 de milioane de spermatozoizi, selectati doar cei buni. Apoi dr mi- a dat o reteta cu ovule de progesteron Lutinus de 100 , asa se numesc, si iau trei ovule pe zi incepand de azi.Peste 10 zile a spus sa fac beta HCG. Cam asta e povestea, sa vedem acum si rezultatul...Cheek Kiss

Sa fie cu Doamne ajuta Elenahearts
Irinan
Scris: Thursday, March 17, 2022 6:45 PM
Nivel

carlita wrote:

Irina, sper ca ti-ai revenit dupa interventie si ca esti macar in drum spre casa. Cand o sa poti, sa-mi zici si mie concluziile interventiei. grup

Inca sunt aici Carlita.. maine sper sa merg acasa. Mi a fost destul de rau si dr a zis ca e mai bine sa stau si azi.. mi au scos trompa stanga ,care avea lichid, dreapta a fost verificata si e ok.. mi s a facut si o noua histeroscopie, mai aveam putina sinechie, mi au zis ca nu ma deranja cu nimic, dar daca tot am fost pe masa, s a rezolvat si aia..avem 4 taieturi mici pe burtadance mi s au dat destul de multe calmante, momentan durere nu prea am simtit.. cu vomatul a fost groaznic...pale
Gaby 41
Scris: Thursday, March 17, 2022 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Cheek Kiss
Irinan wrote:

Inca sunt aici Carlita.. maine sper sa merg acasa. Mi a fost destul de rau si dr a zis ca e mai bine sa stau si azi.. mi au scos trompa stanga ,care avea lichid, dreapta a fost verificata si e ok.. mi s a facut si o noua histeroscopie, mai aveam putina sinechie, mi au zis ca nu ma deranja cu nimic, dar daca tot am fost pe masa, s a rezolvat si aia..avem 4 taieturi mici pe burtadance mi s au dat destul de multe calmante, momentan durere nu prea am simtit.. cu vomatul a fost groaznic...pale
Irina multă sănătate îți doresc și recuperare cât mai ușoară.Cheek Kiss
eve23
Scris: Thursday, March 17, 2022 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Am primit rezultatul. 499,5. Prima valoare a fost 203. Cred ca e bine. Atașez mai jos tabelul.
https://ibb.co/GHbSHdC
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, March 17, 2022 10:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Elena , sa va ajute Dumnezeu ! computerlove
Irina , bine ca esti mai bine astazi coeur dar ai avut ceva de tras dupa , totusi , dar ce nu facem noi femeile ?
Eve , eu zic ca e binee dance
iris11
Scris: Friday, March 18, 2022 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Irinan wrote:

Draga de tine ... O sa fie bine si cand iti vei vedea minunea în brațe vei uita de tot :)

Recuperarea grabnică. Te îmbrățișez pupici
Irinan
Scris: Friday, March 18, 2022 12:08 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Cheek Kiss Irina multă sănătate îți doresc și recuperare cât mai ușoară.Cheek Kiss

Multumesc GabyCheek Kiss
Irinan
Nivel

eve23 wrote:
Am primit rezultatul. 499,5. Prima valoare a fost 203. Cred ca e bine. Atașez mai jos tabelul.
https://ibb.co/GHbSHdC

Foarte bine Evecoeur
Irinan
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Elena , sa va ajute Dumnezeu ! computerlove
Irina , bine ca esti mai bine astazi coeur dar ai avut ceva de tras dupa , totusi , dar ce nu facem noi femeile ?
Eve , eu zic ca e binee dance

Multumesc AndreeaCheek Kiss
Irinan
Scris: Friday, March 18, 2022 12:09 PM
Nivel

iris11 wrote:

Draga de tine ... O sa fie bine si cand iti vei vedea minunea în brațe vei uita de tot :)

Recuperarea grabnică. Te îmbrățișez pupici

Multumesc IrisCheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Friday, March 18, 2022 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Irinan wrote:

Laparo ai facut nu? Sa stii ca si mie mi a fost rau de la anestezie acolo. Deși am mai avut una la arcadia și a fost super ok.
Ma bucur ca au rezolvat, imi pare rau pt trompa dar poate de aia erau pierderile tale. Recuperare usoara iti doresc. În 2 sapt esti ca noua.pupici
Irinan
Scris: Friday, March 18, 2022 4:02 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Laparo ai facut nu? Sa stii ca si mie mi a fost rau de la anestezie acolo. Deși am mai avut una la arcadia și a fost super ok.
Ma bucur ca au rezolvat, imi pare rau pt trompa dar poate de aia erau pierderile tale. Recuperare usoara iti doresc. În 2 sapt esti ca noua.pupici
Cheek Kiss
Histero+laparo, am primit diagnostic de endometrita cronica, hidrosalpinx pe trompa stanga, si sinechie uterina.. nu prea aveam sanse sa raman natural
P.s. trompa dreapta e ok si a ramas pe loc.. poate pe la 40 de ani,cand zic ca am terminat cu copii fac unul din greseala, ca Roserdance
ANDREEA2929A
Scris: Friday, March 18, 2022 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Irinan wrote:
Cheek Kiss
Histero+laparo, am primit diagnostic de endometrita cronica, hidrosalpinx pe trompa stanga, si sinechie uterina.. nu prea aveam sanse sa raman natural
P.s. trompa dreapta e ok si a ramas pe loc.. poate pe la 40 de ani,cand zic ca am terminat cu copii fac unul din greseala, ca Roserdance

Da, da Asa și eu am avut la ei laparo cu histero. O sa te recuperezi repede o sa vezi.🤗😘 Doamne ajuta, 2 sa faci 😂🤗
Irinan
Scris: Friday, March 18, 2022 5:57 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Da, da Asa și eu am avut la ei laparo cu histero. O sa te recuperezi repede o sa vezi.🤗😘 Doamne ajuta, 2 sa faci 😂🤗

Unul vreau sa l fac luna viitoare, am ETcoeur si unul din gresealaalcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.