Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 209
| OtiliaC wrote: Iris din ce oras esti? Eu am ramase de cand am facut stimulare o cutie si jumatate de clomid, substanta activa clomifen si o injectie pregnyl. Stiu ca atunci mi le-a trimis o ruda din Italia ca la noi nu am gasit. Daca nu gasesti ma anunti sa le caut, sa fie in termen🙈
Târgu Mureș |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Eu sunt de langa Craiova, deci nu ar exista posibilitatea sa iti trimit pregnyl ul asa departe pentru ca se tine la frigider, dar clomid ul da. Cum se trezeste pitica il caut si ma uit pe termen, desii sunt aproape sigura ca era valabil pana in 2023. |
|

| OtiliaC wrote: Eu sunt de langa Craiova, deci nu ar exista posibilitatea sa iti trimit pregnyl ul asa departe pentru ca se tine la frigider, dar clomid ul da. Cum se trezeste pitica il caut si ma uit pe termen, desii sunt aproape sigura ca era valabil pana in 2023.
Am comandat de pe farma express ,mi-au confirmat comanda, astept sa vad cand ajunge. Oricum luna asta pică, mâine va fi ziua 3 de ciclu ,medicul mi-a zis să iau din ziua 3 până în 7 . Multumesc frumos oricum Tinem legatura |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| iris11 wrote:
Am comandat de pe farma express ,mi-au confirmat comanda, astept sa vad cand ajunge. Oricum luna asta pică, mâine va fi ziua 3 de ciclu ,medicul mi-a zis să iau din ziua 3 până în 7 . Multumesc frumos oricum Tinem legatura
Iti trimisesem pm, ma bucur ca ai rezolvat. Daca cineva are nevoie le ofer cu drag gratis, sunt 15 comprimate care expira in luna a 7 a 2024. |
|

Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| eve23 wrote:https://ibb.co/L9vVBD9 Am primit astăzi rezultatul analizelor. Ma îngrijorează tsh ul așa crescut deși iau eurhyrox de 25 m de aproape 3 săptămâni. Mâine dimineața o sa cresc doza la 50 mg. O sa Ma programez și la endocrinologie curând. Dacă nu ma înșel in sarcina trebuie sa fie sub 2, nu? Despre beta ce părere aveți? Astăzi am 4 săptămâni și 4 zile.
Felicitari, Eve sarcina usoara sa ai!E bun beta |
|

| Irinan wrote:Sunt la reanimare, m au operat azi dimineata la 8. N am vb inca cu medicul, nu stiu nimic inca ce a facut pe acolo. Au avut multe interventii azi, e plin ATI, am inteles ca o sa vb cu noi maine dimi la vizita. Eu sunt ok, mi a fost cam rau dupa interventie, am si vomat de cateva ori, dar acum sunt mai bine... Multumesc fetelor pt gandurile bune  ,nu va raspund la fiecare in parte, sper ca nu va suparati
Sanatate multa si recuperare usoara, succes pe mai departe! |
|

| Lore35 wrote:Declar ziua 1 azi nu sa întâmplat nici luna asta minunea. Aștept sfârșitul lunii sa vedem pe ce cai mai mergem. Poate facem inseminare. Voi știti pe cineva care a făcut inseminare și a, avut test pozitiv? Nu prea am asa mari speranțe în inseminare dar dacă ne zice sa facem nu refuz îs pregătită sa fac și inseminare poate o sa fie cu noroc.
Lore, eu am facut inseminare, chiar ieri. Sa va povestesc. Ultimul c.m. a fost pe 2 martie, Am urmat tratament cu Letrozol 2 pe zi timp de cinci zile si am inceput din Z 3, apoi am continuat cu Menopur o injectie pe zi tot 5 zile. Apoi am fost la monitorizare in ziua 10 si aveam pe ovarul stang un folicul de 13 mm si umul de 11mm, pe dreptul nu aveam nimic.Endometrul era de 7 mm. In ziua 13 am fost iar si aveam pe ovarul stg un folicul de 20mm si unul de 17,5 mm, endometrul de 9mm.Seara am facut Ovitrelle pt declansarea ovulatiei, deci asta a fost luni.Ieri dimineata la ora 10 am facut inseminarea cu 40 de milioane de spermatozoizi, selectati doar cei buni. Apoi dr mi- a dat o reteta cu ovule de progesteron Lutinus de 100 , asa se numesc, si iau trei ovule pe zi incepand de azi.Peste 10 zile a spus sa fac beta HCG. Cam asta e povestea, sa vedem acum si rezultatul... |
|

| elena10 wrote: Lore, eu am facut inseminare, chiar ieri. Sa va povestesc. Ultimul c.m. a fost pe 2 martie, Am urmat tratament cu Letrozol 2 pe zi timp de cinci zile si am inceput din Z 3, apoi am continuat cu Menopur o injectie pe zi tot 5 zile. Apoi am fost la monitorizare in ziua 10 si aveam pe ovarul stang un folicul de 13 mm si umul de 11mm, pe dreptul nu aveam nimic.Endometrul era de 7 mm. In ziua 13 am fost iar si aveam pe ovarul stg un folicul de 20mm si unul de 17,5 mm, endometrul de 9mm.Seara am facut Ovitrelle pt declansarea ovulatiei, deci asta a fost luni.Ieri dimineata la ora 10 am facut inseminarea cu 40 de milioane de spermatozoizi, selectati doar cei buni. Apoi dr mi- a dat o reteta cu ovule de progesteron Lutinus de 100 , asa se numesc, si iau trei ovule pe zi incepand de azi.Peste 10 zile a spus sa fac beta HCG. Cam asta e povestea, sa vedem acum si rezultatul...
Doamne ajută să fie cu noroc Elena!!! |
|

| iris11 wrote:
Doamne ajută să fie cu noroc Elena!!!
multumesc, Iris.Succesc si tie ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Irinan wrote:Sunt la reanimare, m au operat azi dimineata la 8. N am vb inca cu medicul, nu stiu nimic inca ce a facut pe acolo. Au avut multe interventii azi, e plin ATI, am inteles ca o sa vb cu noi maine dimi la vizita. Eu sunt ok, mi a fost cam rau dupa interventie, am si vomat de cateva ori, dar acum sunt mai bine... Multumesc fetelor pt gandurile bune  ,nu va raspund la fiecare in parte, sper ca nu va suparati Irina, sper ca ti-ai revenit dupa interventie si ca esti macar in drum spre casa. Cand o sa poti, sa-mi zici si mie concluziile interventiei. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| iris11 wrote:
Ce faci Oana ? Cum va merge cu " dieta" ? Noi ne ținem de ea în continuare cu mici exceptii ( când avem o aniversare sau musafiri) . Si mie pare să întârzie menstruatia dar pur so simplu nu îndrăznesc să fac test( nu vreau sa ma simt dezamăgită) ...sper sa nu vină și să rezist tentației macar până joi Tu până când aștepți cu testul ?
Nu am așteptat prea mult ...azi e z4 la mine 😔 dar cel mai uimitor lucru a fost ca nu m-am mai supărat deloc...parca m-am învățat asa...ca tot timpul îmi va veni...parca nici nu mai sper. Nici nu știu care e cauza la noi ...spermograma lui e buna, eu ovulez, în fiecare luna am prins ovulatia și tot nimic... Sa fie doar faptul ca am doar o trompa permeabila? Oare chiar ovulez doar cu ovarul pe care trompa e blocata? Ne ținem cât de cât de dieta....eu beau ceai de cretisoara zilnic 2-3 căni fără zahar, bem amandoi suc proaspăt făcut din fructe și legume, mănânc mai puține dulciuri, si de 10 zile aproape m-am lăsat de fumat ( am zile în care nu fumez deloc și zile în care fumez o țigară doua). Sper ca toate aceste mici schimbări pozitive în stilul meu de viata sa influenteze pozitiv o posibila sarcina în viitor. De aseară soțul meu m-a băgat în ceata...a început sa ma intrebe de costurile pentru Fiv deși eu spusesem ca nu vreau sa ajungem acolo...m-a pus pe gânduri rău de tot ...cred ca își dorește mai mult asta pentru mine ca să nu mă mai vadă dezamăgită. Am zis ca o sa mai discutam despre asta și poate dacă nu se întâmplă nimic în câteva luni sa ne apucam sa strângem banii pentru proceduri |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| elena10 wrote: Lore, eu am facut inseminare, chiar ieri. Sa va povestesc. Ultimul c.m. a fost pe 2 martie, Am urmat tratament cu Letrozol 2 pe zi timp de cinci zile si am inceput din Z 3, apoi am continuat cu Menopur o injectie pe zi tot 5 zile. Apoi am fost la monitorizare in ziua 10 si aveam pe ovarul stang un folicul de 13 mm si umul de 11mm, pe dreptul nu aveam nimic.Endometrul era de 7 mm. In ziua 13 am fost iar si aveam pe ovarul stg un folicul de 20mm si unul de 17,5 mm, endometrul de 9mm.Seara am facut Ovitrelle pt declansarea ovulatiei, deci asta a fost luni.Ieri dimineata la ora 10 am facut inseminarea cu 40 de milioane de spermatozoizi, selectati doar cei buni. Apoi dr mi- a dat o reteta cu ovule de progesteron Lutinus de 100 , asa se numesc, si iau trei ovule pe zi incepand de azi.Peste 10 zile a spus sa fac beta HCG. Cam asta e povestea, sa vedem acum si rezultatul... Elena să fie cu noroc! |
|

| Gaby 41 wrote:Elena să fie cu noroc!
mersi Gabi, tu cum esti?cate saptamani ai acum? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Am mers astăzi la endocrinolog și mi a mărit doza la 50 eurhyrox pentru 2 săptămâni iar apoi la 62,5 încă 2 săptămâni și sa repet tsh și ft4. Am dat de o doamna doctor extraordinar de drăguța. Nu am întâlnit așa om calm și răbdător in viața mea. M a pus sa încep cu începutul. Astăzi aștept și rezultatul repetării Bega hcg. Sper sa se fi dublat. Mi e frica tare. Am început d astăzi și tratamentul cu clexane. De ieri am luat arefam așa ca am vrut eu și aspirin cardio prescris de medic. De arefam medicul nu mi a zis nimic dar nu cred ca face rău având in vedere sarcina oprită din evoluție de acum 6 luni. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3099
| deme wrote:
Irina cum ești?
Sunt in spital inca Oana, am reactionat destul de urat. Ieri am vomat toata ziua si azi de vreo 5 ori.. de pe la amiaza vad ca mi e mai bine, am si dormit mult. Maine sper sa merg acasa |
|
|