Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 834
| iris11 wrote:Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul . Iris imi pare rau Irina, asteptam vesti de la tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| iris11 wrote:Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul .
Imi pare rau 😔 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Irinan wrote: Felicitari Eve, sarcina usoara si la termen
Irina cum ești? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Iris 🤗 multa putere! E greu cand vine cm si ne spulbera sperantele. Irina, Deme cum sunteti? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 364
| Ce faceti fetelor ? Eve ai facut analizele? Irina cum te simti? Deme noutăți? Eu am vorbit cu medicul meu ginecolog si mi-a trimis o rețetă de clostilbegyt sau dacă nu gasesc clomifen pentru stimularea ovulatiei pt 2 luni . Oricum doar peste o lună pot să iau la următorul ciclu. A mai luat acest testament cineva?
|
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| https://ibb.co/L9vVBD9 Am primit astăzi rezultatul analizelor. Ma îngrijorează tsh ul așa crescut deși iau eurhyrox de 25 m de aproape 3 săptămâni. Mâine dimineața o sa cresc doza la 50 mg. O sa Ma programez și la endocrinologie curând. Dacă nu ma înșel in sarcina trebuie sa fie sub 2, nu? Despre beta ce părere aveți? Astăzi am 4 săptămâni și 4 zile. |
|
| eve23 wrote:https://ibb.co/L9vVBD9 Am primit astăzi rezultatul analizelor. Ma îngrijorează tsh ul așa crescut deși iau eurhyrox de 25 m de aproape 3 săptămâni. Mâine dimineața o sa cresc doza la 50 mg. O sa Ma programez și la endocrinologie curând. Dacă nu ma înșel in sarcina trebuie sa fie sub 2, nu? Despre beta ce părere aveți? Astăzi am 4 săptămâni și 4 zile.
Nu te îngrijora si nu schimba doza de euthyrox fără să vorbești cu medicul endocrinolog. Mie mi-a explicat că în momentul în care se instalează sarcina tiroida automat secretă mai mulți hormoni.Pe perioada sarcinii vizitele la endocrinolog vor fi ft dese și în funcție de evolutie schimbă tratamentul. Încearcă să vorbești și să ajungi la endocrinolog cât mai repede.
|
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| iris11 wrote:
Nu te îngrijora si nu schimba doza de euthyrox fără să vorbești cu medicul endocrinolog. Mie mi-a explicat că în momentul în care se instalează sarcina tiroida automat secretă mai mulți hormoni.Pe perioada sarcinii vizitele la endocrinolog vor fi ft dese și în funcție de evolutie schimbă tratamentul. Încearcă să vorbești și să ajungi la endocrinolog cât mai repede.
Pai știu ca trebuie sa fie sub 2 tsh pe tot parcursul sarcinii. Așa l am ținut și la prima sarcina. Nu mergeam la controale decât făceam analizele și dacă era valoarea ok nu mergeam. Ba chiar la primul nu am fost deloc decât la început când mi a zis ce doza sa iau și apoi am ținut o așa. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Adina Mariana wrote: Pt.ce mai trebuie sa faci laparo? Doamne Ajuta sa fie lipiciosi cei 2 blasto pupici si de la noi Hidrosalpinx pe trompa stanga |
|
| carlita wrote:Irinan, sper ca ai scapat de emotii, probabil esti deja in Iasi ..... te urmaresc, astept vestile post interventie. Doamne-ajuta! Sunt la reanimare, m au operat azi dimineata la 8. N am vb inca cu medicul, nu stiu nimic inca ce a facut pe acolo. Au avut multe interventii azi, e plin ATI, am inteles ca o sa vb cu noi maine dimi la vizita. Eu sunt ok, mi a fost cam rau dupa interventie, am si vomat de cateva ori, dar acum sunt mai bine... Multumesc fetelor pt gandurile bune ,nu va raspund la fiecare in parte, sper ca nu va suparati |
|
| iris11 wrote:Ce faceti fetelor ? Eve ai facut analizele? Irina cum te simti? Deme noutăți? Eu am vorbit cu medicul meu ginecolog si mi-a trimis o rețetă de clostilbegyt sau dacă nu gasesc clomifen pentru stimularea ovulatiei pt 2 luni . Oricum doar peste o lună pot să iau la următorul ciclu. A mai luat acest testament cineva?
Eu am luat clostibegyt, cand am ramas cu fetita cea mica. Dar sa sti ca nu se mai gaseste in farmacii |
|
| Irinan wrote:Sunt la reanimare, m au operat azi dimineata la 8. N am vb inca cu medicul, nu stiu nimic inca ce a facut pe acolo. Au avut multe interventii azi, e plin ATI, am inteles ca o sa vb cu noi maine dimi la vizita. Eu sunt ok, mi a fost cam rau dupa interventie, am si vomat de cateva ori, dar acum sunt mai bine... Multumesc fetelor pt gandurile bune ,nu va raspund la fiecare in parte, sper ca nu va suparati
Sănătate multă și recuperare ușoară |
|
| Irinan wrote: Eu am luat clostibegyt, cand am ramas cu fetita cea mica. Dar sa sti ca nu se mai gaseste in farmacii
Clostilbegyt nu dar clomifen care e acelasi lucru sub alta denumire se poate comanda de pe farma express. Am trimis comanda si mi s-a confirmat. Oricum nu ajunge să pot începe acum doar luna viitoare ,dar macar simt ca am făcut ceva... |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| iris11 wrote:Ce faceti fetelor ? Eve ai facut analizele? Irina cum te simti? Deme noutăți? Eu am vorbit cu medicul meu ginecolog si mi-a trimis o rețetă de clostilbegyt sau dacă nu gasesc clomifen pentru stimularea ovulatiei pt 2 luni . Oricum doar peste o lună pot să iau la următorul ciclu. A mai luat acest testament cineva?
Iris din ce oras esti? Eu am ramase de cand am facut stimulare o cutie si jumatate de clomid, substanta activa clomifen si o injectie pregnyl. Stiu ca atunci mi le-a trimis o ruda din Italia ca la noi nu am gasit. Daca nu gasesti ma anunti sa le caut, sa fie in termen🙈 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 834
| Irinan wrote:Sunt la reanimare, m au operat azi dimineata la 8. N am vb inca cu medicul, nu stiu nimic inca ce a facut pe acolo. Au avut multe interventii azi, e plin ATI, am inteles ca o sa vb cu noi maine dimi la vizita. Eu sunt ok, mi a fost cam rau dupa interventie, am si vomat de cateva ori, dar acum sunt mai bine... Multumesc fetelor pt gandurile bune ,nu va raspund la fiecare in parte, sper ca nu va suparati doamne-ajuta sa iti fie cu folos toate astea |
|
|