Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, March 9, 2022 5:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:

Suuuper! Ai redus cheltuiala! Dr a zis asa sau ai propus tu?

M au intrebat ei. Doar ca au zis ca la Cuza Voda nu se stie daca sunt locuri luna asta...Le am zis daca sunt locuri fac la spital ,daca nu la clinica. Dar ca vreau luna asta. M au programat pe miercuri
Irinan
Scris: Wednesday, March 9, 2022 5:25 PM
Nivel

carlita wrote:

Doamne, ce frumos vis! Love Tie ti se adeveresc visele? computerlove
Am vazut peste gard ca ai fost la eco. Va fi bine, Stii si tu ca data contactului e una si data ovulatiei e altceva. Sa nu mai zicem de momentul implantarii. Am vrut doar sa-ti amintesc ca si eu, cand e vorba de mine, nu mai stiu nimic... Cheek Kiss

Doamne ajuta sa se indeplineasca visul lui Rosercomputerlove
Lore35
Scris: Wednesday, March 9, 2022 7:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Declar ziua 1 azi nu sa întâmplat nici luna asta minunea. Aștept sfârșitul lunii sa vedem pe ce cai mai mergem. Poate facem inseminare. Voi știti pe cineva care a făcut inseminare și a, avut test pozitiv? Nu prea am asa mari speranțe în inseminare dar dacă ne zice sa facem nu refuz îs pregătită sa fac și inseminare poate o sa fie cu noroc.
Irinan
Scris: Wednesday, March 9, 2022 10:36 PM
Nivel

Lore35 wrote:
Declar ziua 1 azi nu sa întâmplat nici luna asta minunea. Aștept sfârșitul lunii sa vedem pe ce cai mai mergem. Poate facem inseminare. Voi știti pe cineva care a făcut inseminare și a, avut test pozitiv? Nu prea am asa mari speranțe în inseminare dar dacă ne zice sa facem nu refuz îs pregătită sa fac și inseminare poate o sa fie cu noroc.

Imi pare rau Lore. Luna noua sanse noiCheek Kiss
iris11
Scris: Thursday, March 10, 2022 10:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2022
Lore35 wrote:

Lore nu te descuraja .
Te inteleg ce simti ,dar capul sus si privirea înainte. pupici
Eu inca aștept...si sper
Lore35
Scris: Thursday, March 10, 2022 4:48 PM
Nivel

Irinan wrote:

Imi pare rau Lore. Luna noua sanse noiCheek Kiss

Daaa asa este dar la un moment dat te cam saturi. Mai ales când aștepți sa stii de ce nu se întâmplă minunea.
Lore35
Scris: Thursday, March 10, 2022 5:03 PM
Nivel

iris11 wrote:

Lore nu te descuraja .
Te inteleg ce simti ,dar capul sus si privirea înainte. pupici
Eu inca aștept...si sper

Sa dea Domnu sa se întâmple cât mai curând.
carlita
Scris: Thursday, March 10, 2022 5:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

M au intrebat ei. Doar ca au zis ca la Cuza Voda nu se stie daca sunt locuri luna asta...Le am zis daca sunt locuri fac la spital ,daca nu la clinica. Dar ca vreau luna asta. M au programat pe miercuri

Super! De abia astept detaliile! Buddy1
Isa294
Scris: Thursday, March 10, 2022 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Ziua 1 si la mine Bye2

In legatura cu posibilele probleme ce se scriu pe aici, am prietene cu SOP care au ramas insarcinate, am prietene cu endometrioza care la fel au ramas, chiar fara prea multa munca, si mai am prietene (ca sa nu zic ca si eu sunt in aceeasi oala) care au investigat tot si sunt in parametri, unde au gasit posibile piedici au rezolvat, si uite ca nu raman, dupa ani de incercari. E frustrant, e groaznic luna de luna sa vezi un test negativ, chiar mai dureros pentru cine nu a vazut vreodata 2 liniute, macar sa stii ca se poate.

Oricate incurajari ar fi, sentimentul e acelasi, de neputinta si frustrare, ca altele pot si eu nu, ca ceva nu se leaga si ma apuca o disperare sa investighez tot (si nu sunt singura de aici banuiesc). Sunt in asentiment cu cine vede rosu luna de luna in loc de a doua linie, n-am alte cuvinte decat odata si odata tot va fi luna noastra, sa ne tinem tare psihic, alta cale nu e.
iris11
Scris: Thursday, March 10, 2022 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
pupici Cheek Kiss
Lore35
Scris: Thursday, March 10, 2022 9:49 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Ziua 1 si la mine Bye2

In legatura cu posibilele probleme ce se scriu pe aici, am prietene cu SOP care au ramas insarcinate, am prietene cu endometrioza care la fel au ramas, chiar fara prea multa munca, si mai am prietene (ca sa nu zic ca si eu sunt in aceeasi oala) care au investigat tot si sunt in parametri, unde au gasit posibile piedici au rezolvat, si uite ca nu raman, dupa ani de incercari. E frustrant, e groaznic luna de luna sa vezi un test negativ, chiar mai dureros pentru cine nu a vazut vreodata 2 liniute, macar sa stii ca se poate.

Oricate incurajari ar fi, sentimentul e acelasi, de neputinta si frustrare, ca altele pot si eu nu, ca ceva nu se leaga si ma apuca o disperare sa investighez tot (si nu sunt singura de aici banuiesc). Sunt in asentiment cu cine vede rosu luna de luna in loc de a doua linie, n-am alte cuvinte decat odata si odata tot va fi luna noastra, sa ne tinem tare psihic, alta cale nu e.

Foarte bine punctat și eu am aceleași sentimente deja de 5 ani am început sa facem bebe am avut o tentativa de investigații în 2018 am făcut doar câteva analize și erau bune apoi am renunțat și acum în 2021 neam apucat din nou de mers la doctor în speranța că de data asta sa avem un test pozitiv sau măcar un răspuns la întrebarea de ce nu pot rămâne însărcinată. De data asta am spus ca nu vom renunță la visul nostru oricât de greu va fi pana la urma vom reuși sa vedem cele doua linii.
Irinan
Scris: Friday, March 11, 2022 10:23 AM
Nivel

carlita wrote:

Super! De abia astept detaliile! Buddy1

Trebuie sa stau 2 nopti in spital. Merg la spital marti seara, la 17, miercuri dimineata laparo, ext joi..am emotiipale
Irinan
Scris: Friday, March 11, 2022 10:27 AM
Nivel

Isa294 wrote:
Ziua 1 si la mine Bye2

Of Isa, e grea lupta cu infertilitatea, doar cine trece prin asta intelege.. dar femeile sunt puternice ,chiar daca obosim, chiar daca ne prabusim la pamant, ne ridicam mai puternice si cu mai multa hotarare sa ajungem la linia de finish.. la mine e infertilitate secundara, dar sa sti ca simt in aceeasi masura neputiinta si deznadejdea ca si voi, campfire noi putem, cine mai greu, cine mai usor, dar putemcomputerlove
carlita
Scris: Friday, March 11, 2022 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

Trebuie sa stau 2 nopti in spital. Merg la spital marti seara, la 17, miercuri dimineata laparo, ext joi..am emotiipale

Trece si asta! Cu Doamne-ajuta! Buddy1
Irinan
Scris: Friday, March 11, 2022 4:59 PM
Nivel

carlita wrote:

Trece si asta! Cu Doamne-ajuta! Buddy1

computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.