|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1248
| eve23 wrote:Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8 Felicitari , Eve !! eu pentru linistea mea as face totusi beta-hcg in dinamica, sa fie impacat creierasul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Sunt bine Adina, multumesc. Avem 2 blasto congelati, zilele astea urmeaza laparo, iar daca totul e bine, in aprilie ET.. te pup pe tine si pe Luca Pt.ce mai trebuie sa faci laparo? Doamne Ajuta sa fie lipiciosi cei 2 blasto pupici si de la noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| eve23 wrote:Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8 Felicitari! sarcina usoara |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| eve23 wrote:Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8
Felicitări!!! Ce ma bucur :) e al doilea weekend cu încă o veste buna! Doamne ajută fetelor ! Ne vine randul la toate 🥰 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| eve23 wrote:Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8 Felicitari Eve, sarcina usoara si la termen |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| eve23 wrote:Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni. https://ibb.co/xqCLqP8 Felicitari!sarcina usoara!
|
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Felicitari Eve. Ma bucur sa mai citesc vesti bune pe forum. Eu sunt 12 dpo....dar deja au început bufeurile și ma gândesc ca va veni menstra. Am acoperit perioada fertila dar nu mai cred și nu îmi mai fac sperante pana nu întârzie minim 2-3 zile. Ca sa ridic moralul fetelor am sa va postesc o întâmplare fericita pe care o cunosc. O prietena a încercat mai bine de 5 ani...a făcut tot felul de investigații și tratamente și nimic. Își pierduseră speranta. A trebuit sa se opereze de fiere. După ce a ieșit din operație cam la o săptămână ar fi trebuit sa ii vina cm care surpriza nu a mai apărut. Sa gândit ca poate din cauza anesteziei sau a antibioticelor ii întârzie. După alte zile de întârziere a facit test di surpriza era insarcinata. Doctorii au sfătuit-o sa renunțe la sarcina pentru ca a avut și anestezia și tratamentul....și nu ii puteau garanta ca bebe va fi bine dar a născut o fetita perfect sanatoasa . Deci minunile se întâmplă într-adevăr când te aștepți mai puțin |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Mulțumesc frumos, fetelor. Mâine merg sa fac tsh și beta hcg. Am așa emoții după ultima experiența dar sper totuși sa fie bine. Momentan am doar niște dureri menstruale și mâine ar trebui sa vina cm. Sper sa nu se întâmple nimic și sa nu mai vina. Va comunic rezultatul analizelor când le primesc. |
|

| eve23 wrote:Mulțumesc frumos, fetelor. Mâine merg sa fac tsh și beta hcg. Am așa emoții după ultima experiența dar sper totuși sa fie bine. Momentan am doar niște dureri menstruale și mâine ar trebui sa vina cm. Sper sa nu se întâmple nimic și sa nu mai vina. Va comunic rezultatul analizelor când le primesc.
Succes !!!
La mine ziua 33 Și încă nimic ...astept sa vad ce va fi |
|

| Oanaiuliana wrote:Felicitari Eve. Ma bucur sa mai citesc vesti bune pe forum. Eu sunt 12 dpo....dar deja au început bufeurile și ma gândesc ca va veni menstra. Am acoperit perioada fertila dar nu mai cred și nu îmi mai fac sperante pana nu întârzie minim 2-3 zile. Ca sa ridic moralul fetelor am sa va postesc o întâmplare fericita pe care o cunosc. O prietena a încercat mai bine de 5 ani...a făcut tot felul de investigații și tratamente și nimic. Își pierduseră speranta. A trebuit sa se opereze de fiere. După ce a ieșit din operație cam la o săptămână ar fi trebuit sa ii vina cm care surpriza nu a mai apărut. Sa gândit ca poate din cauza anesteziei sau a antibioticelor ii întârzie. După alte zile de întârziere a facit test di surpriza era insarcinata. Doctorii au sfătuit-o sa renunțe la sarcina pentru ca a avut și anestezia și tratamentul....și nu ii puteau garanta ca bebe va fi bine dar a născut o fetita perfect sanatoasa . Deci minunile se întâmplă într-adevăr când te aștepți mai puțin
Ce faci Oana ? Cum va merge cu " dieta" ? Noi ne ținem de ea în continuare cu mici exceptii ( când avem o aniversare sau musafiri) . Si mie pare să întârzie menstruatia dar pur so simplu nu îndrăznesc să fac test( nu vreau sa ma simt dezamăgită) ...sper sa nu vină și să rezist tentației macar până joi Tu până când aștepți cu testul ? |
|

| Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul . |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| iris11 wrote:Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul . Imi pare rau Iris |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Irinan, sper ca ai scapat de emotii, probabil esti deja in Iasi ..... te urmaresc, astept vestile post interventie. Doamne-ajuta! |
|

| Irinan wrote:Imi pare rau Iris
Asta este ,luna asta chiar speram si aveam un sentiment ca se va întâmpla minunea,cum a și întârziat eram sigură dar nu indrazneam să fac test , în schimb a venit ciclul :(
Mi-a căzut greu dar m-am adunat...luna nouă șanse noi... |
|
|