Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eve23
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni.
https://ibb.co/xqCLqP8
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
eve23 wrote:
Buna fetelor. Se pare ca euthyroxul și a făcut treaba și s a prins luna asta. Menstruația trebuiesc sa apara in vreo 2 zile dar aseara mi a fost rău și de dimineața am făcut un test. A ieșit pozitiv. Îl atașez aici. Momentan nu sunt in niciun fel după sarcina pierdută in Septembrie și parca nici nu mi Vine sa merg la medic prea curând. O sa sun luni pentru o programare peste 2,3 săptămâni.

Felicitari , Eve !! yes yes
eu pentru linistea mea as face totusi beta-hcg in dinamica, sa fie impacat creierasul Blushing
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Sunt bine Adina, multumesc. Avem 2 blasto congelati, zilele astea urmeaza laparo, iar daca totul e bine, in aprilie ET.. te pup pe tine si pe Lucacoeur
Pt.ce mai trebuie sa faci laparo? Doamne Ajuta sa fie lipiciosi cei 2 blastomajoreta pupici si de la noicoeur
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
eve23 wrote:
Felicitari! sarcina usoaracomputerlove
iris11
Scris: Saturday, March 12, 2022 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
eve23 wrote:

Felicitări!!! Ce ma bucur :) e al doilea weekend cu încă o veste buna!
Doamne ajută fetelor ! Ne vine randul la toate 🥰
Irinan
Scris: Sunday, March 13, 2022 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
eve23 wrote:

Felicitari Eve, sarcina usoara si la termen
Lore35
Scris: Sunday, March 13, 2022 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
eve23 wrote:

Felicitari!sarcina usoara!
Oanaiuliana
Scris: Sunday, March 13, 2022 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2016
Felicitari Eve. Ma bucur sa mai citesc vesti bune pe forum. Eu sunt 12 dpo....dar deja au început bufeurile și ma gândesc ca va veni menstra. Am acoperit perioada fertila dar nu mai cred și nu îmi mai fac sperante pana nu întârzie minim 2-3 zile.
Ca sa ridic moralul fetelor am sa va postesc o întâmplare fericita pe care o cunosc. O prietena a încercat mai bine de 5 ani...a făcut tot felul de investigații și tratamente și nimic. Își pierduseră speranta. A trebuit sa se opereze de fiere. După ce a ieșit din operație cam la o săptămână ar fi trebuit sa ii vina cm care surpriza nu a mai apărut. Sa gândit ca poate din cauza anesteziei sau a antibioticelor ii întârzie. După alte zile de întârziere a facit test di surpriza era insarcinata. Doctorii au sfătuit-o sa renunțe la sarcina pentru ca a avut și anestezia și tratamentul....și nu ii puteau garanta ca bebe va fi bine dar a născut o fetita perfect sanatoasa .
Deci minunile se întâmplă într-adevăr când te aștepți mai puțin
eve23
Scris: Sunday, March 13, 2022 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Mulțumesc frumos, fetelor. Mâine merg sa fac tsh și beta hcg. Am așa emoții după ultima experiența dar sper totuși sa fie bine. Momentan am doar niște dureri menstruale și mâine ar trebui sa vina cm. Sper sa nu se întâmple nimic și sa nu mai vina. Va comunic rezultatul analizelor când le primesc.
iris11
Scris: Sunday, March 13, 2022 10:26 PM
Nivel

eve23 wrote:
Mulțumesc frumos, fetelor. Mâine merg sa fac tsh și beta hcg. Am așa emoții după ultima experiența dar sper totuși sa fie bine. Momentan am doar niște dureri menstruale și mâine ar trebui sa vina cm. Sper sa nu se întâmple nimic și sa nu mai vina. Va comunic rezultatul analizelor când le primesc.

Succes !!!

La mine ziua 33 Și încă nimic ...astept sa vad ce va fi
iris11
Scris: Monday, March 14, 2022 10:50 AM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Felicitari Eve. Ma bucur sa mai citesc vesti bune pe forum. Eu sunt 12 dpo....dar deja au început bufeurile și ma gândesc ca va veni menstra. Am acoperit perioada fertila dar nu mai cred și nu îmi mai fac sperante pana nu întârzie minim 2-3 zile.
Ca sa ridic moralul fetelor am sa va postesc o întâmplare fericita pe care o cunosc. O prietena a încercat mai bine de 5 ani...a făcut tot felul de investigații și tratamente și nimic. Își pierduseră speranta. A trebuit sa se opereze de fiere. După ce a ieșit din operație cam la o săptămână ar fi trebuit sa ii vina cm care surpriza nu a mai apărut. Sa gândit ca poate din cauza anesteziei sau a antibioticelor ii întârzie. După alte zile de întârziere a facit test di surpriza era insarcinata. Doctorii au sfătuit-o sa renunțe la sarcina pentru ca a avut și anestezia și tratamentul....și nu ii puteau garanta ca bebe va fi bine dar a născut o fetita perfect sanatoasa .
Deci minunile se întâmplă într-adevăr când te aștepți mai puțin

Ce faci Oana ?
Cum va merge cu " dieta" ? Noi ne ținem de ea în continuare cu mici exceptii ( când avem o aniversare sau musafiri) .
Si mie pare să întârzie menstruatia dar pur so simplu nu îndrăznesc să fac test( nu vreau sa ma simt dezamăgită) ...sper sa nu vină și să rezist tentației macar până joi
Tu până când aștepți cu testul ?
iris11
Scris: Tuesday, March 15, 2022 10:32 AM
Nivel

Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul .
Irinan
Scris: Tuesday, March 15, 2022 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
iris11 wrote:
Gata cu sperantele pe luna aceasta :( Nu a fost sa fie azi mi-a venit ciclul .

Imi pare rau IrisCheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, March 15, 2022 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan, sper ca ai scapat de emotii, probabil esti deja in Iasi ..... te urmaresc, astept vestile post interventie. computerlove Doamne-ajuta! grup
iris11
Scris: Tuesday, March 15, 2022 4:46 PM
Nivel

Irinan wrote:

Imi pare rau IrisCheek Kiss

Asta este ,luna asta chiar speram si aveam un sentiment ca se va întâmpla minunea,cum a și întârziat eram sigură dar nu indrazneam să fac test , în schimb a venit ciclul :(

Mi-a căzut greu dar m-am adunat...luna nouă șanse noi...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.