Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Elly2
Scris: Saturday, March 5, 2022 4:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/27/2022
Gaby 41 wrote:
Bună Elly.Eu pe la 6-7 săptămâni am avut niște sângerări și am ajuns la urgență.Am primit tratament cu Nos-pa,Arefam și Duphaston și acum am 22 de săptămâni.Sā ne scrii după consultație.

Bună,sarcina este bine,mi-a zis sa continui cu arefam si no-spa si sa nu fac efort,oricum,nu sunt incantata nici de acest ginecolog,sta foarte rău la capitolul "comunicare".NuImiPasa
Gaby 41
Scris: Saturday, March 5, 2022 4:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Elly! Așteptam vești de la tine.Mā bucur că sarcina este bine.Eu după episodul cu sângerările am primit repaus la pat și fără efort plus tratament.Dupā 2 săptămâni totul a fost bine și nu am mai avut probleme.Te așteptăm la graviduțe suntem câteva fete acolo care am avut probleme la începutul sarcinii iar acum suntem bine.
deme
Scris: Saturday, March 5, 2022 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Elly2 wrote:

Bună,sarcina este bine,mi-a zis sa continui cu arefam si no-spa si sa nu fac efort,oricum,nu sunt incantata nici de acest ginecolog,sta foarte rău la capitolul "comunicare".NuImiPasa

Ai grija de tine !!

Astazi progesteronul isi revenise de la cetrotide, insa foliculii erau cam ciudați, unii prea mari, altii prea mici, mare diferenta intre ei, asa ca mi s-a prescris microgynon pana pe 21 inclusiv, apoi pe 25 eco si teoretic pe 27 incepem stimularea si punctia pe 8 Aprilie.
Intre timp trebuie sa repet unele dozari care au expirat si secretiile.
deme
Scris: Saturday, March 5, 2022 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irina cum ești?
carlita
Scris: Sunday, March 6, 2022 12:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Irinan wrote:

computerlove Cheek Kiss
Pt sinechie mi a facut Doroftei histero operatorie. Chiar l am intrebat daca mai pot aparea aderente ,dar raspunsul lui a fost nu.. acum astept ziua 1 sa pot programa laparo si in aprilie transferul.. doar ca ce am vazut eu pe calendar, ar trebui sa fie cam in saptamana mare, transferul.. oare lucreaza la clinica atunci?

Irina, eu zic sa nu calculezi de acum, stiu ca esti nerăbdătoare să vezi rezultate, dar s-ar putea sa nu coincidă calendarele. Tu zici ca ar pica ET în săptămâna mare, dar, dacă faci pe ciclu controlat si nu ii place doctorului valoarea estradiolului sau altceva, iti prelungeste tratamentul pre transfer. Eu zic ca nu se risca ei sa ii prindă sâmbăta Pastelui cu pacienti pe masa si va prefera dr să amâne. Dar numai bine te recuperezi după laparo.
Nu stiu daca au vacanta de Paste la clinica, la sărbătorile de iarnă parcă au.

deme, multă baftă! majoreta majoreta majoreta
freya, Cheek Kiss
Lore35
Scris: Sunday, March 6, 2022 7:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:

Ai grija de tine !!

Astazi progesteronul isi revenise de la cetrotide, insa foliculii erau cam ciudați, unii prea mari, altii prea mici, mare diferenta intre ei, asa ca mi s-a prescris microgynon pana pe 21 inclusiv, apoi pe 25 eco si teoretic pe 27 incepem stimularea si punctia pe 8 Aprilie.
Intre timp trebuie sa repet unele dozari care au expirat si secretiile.

Multă bafta deme sa fie cu noroc de data asta... va țin pumnii la toate sper ca in curând toate sa avem vesti bune....
Eu deocamdată aștept la sfârșitul lunii repetam spermograma și testul halosperm al sotului după 3 luni de tratament cu profecund și apoi mai vedem ce ni se mai spune sa facem mai departe. Deși nu merg decât de doua luni la medic pentru bebe simt ca ma lasa toată voința și doar datorita vouă merg mai departe văzând cu cata dorința luptați pentru visul vostru ma ajutați sa ma ridic după fiecare căzătură. Va pup și bafta multa....
Irinan
Scris: Sunday, March 6, 2022 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:

Irina, eu zic sa nu calculezi de acum, stiu ca esti nerăbdătoare să vezi rezultate, dar s-ar putea sa nu coincidă calendarele. Tu zici ca ar pica ET în săptămâna mare, dar, dacă faci pe ciclu controlat si nu ii place doctorului valoarea estradiolului sau altceva, iti prelungeste tratamentul pre transfer. Eu zic ca nu se risca ei sa ii prindă sâmbăta Pastelui cu pacienti pe masa si va prefera dr să amâne. Dar numai bine te recuperezi după laparo.
Nu stiu daca au vacanta de Paste la clinica, la sărbătorile de iarnă parcă au.

deme, multă baftă! majoreta majoreta majoreta
freya, Cheek Kiss

Trecem de laparo si vedem pe mai departecomputerlove
Irinan
Scris: Sunday, March 6, 2022 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:
Irina cum ești?

Eu pot doar sa astept si citesc vesti de la voihearts
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, March 6, 2022 8:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
fetelor , poate nu sunt in masura sa va spun asta , totusi o fac . Desi e greu , sunteti puternice , nu trebuie sa va lasati infrante , chiar daca acum pare greu sau imposibil ! Va imbratisez pe toate si sunt sigura ca veti reusi ! computerlove
iris11
Scris: Sunday, March 6, 2022 8:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2022
Si eu sunt optimistă și cred că anul acesta toate vom fi cu burtici :)
MariaS
Scris: Monday, March 7, 2022 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor vin la voi sa cer niște sfaturi pt o prietena ce încearcă pe vremea când eram eu gravidă (iulie-august 2020).
Povestea începe cam așa :
Ea 32 el 31
Au început sa lucreze pt bebe din vara lui 2020,dar nu ft serios, mai cu lună de ratată, nu urmărit cu teste de ovulație sau TB. În 2021 ea a mers la gineco normal pt făcut ceva analize sa vadă de ce nu se prinde, a făcut și soțul spermograma, ei zic ca la centru RUAM, înotătorii cică sunt buni, ea a urmărit ovulația ecografic, tot la același dr, a făcut și injecții pt declanșare dacă nu ma înșel și tot nimic, a prins-o finalul lui 2021 cu o depresie din cauza asta, ca nu reușește. Bună începutul lui 2022 a prins-o cu ceva mai mult optimism, a fost și la Simedrea pt liniștea ei și pt a exclude endometrioza.
Ca și investigații a mai făcut de curând și testul post-coital, așteaptă rezultatul.
I-am povestit de forum de când s-au hotărât ca vor bebe însă nu a vrut să intre, în iarnă când am văzut ca sunt dărâmați de dezamăgire am propus din nou forumul pt sfaturi și susținere, dar a zis ca nu vrea sa mai citească și despre dezamăgirile altora ii e suficient prin ce trece acum.
Și-a făcut și ea analizele de ziua 2si cică ii sunt bune, amh-ul suficient de mare pt vârstă ei,pana aici clinic sănătoasă.
Unul din dr la care merge ia spus să își facă eco la ovare sa vadă dacă nu sunt polochistice, eu i-am sugerat și verificarea trompelor.
I-am mai sugerat să schimbe dr cu unul pe infertilitate.
Știți câtva dr buni în TM pe infertilitate?
Voi ce ziceți că ar mai trebui să facă?
Georgiana0104
Scris: Monday, March 7, 2022 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2020
Blushing Cray Buna! Imi puteti spune va rog la ce pret ajunge Dozarile hormonale (z2-3 CM) FSH, LH, progesteron, estradiol, AMH, prilactina, TSH, FT4, ATPO? Si unde ati facut? Se poate cu bilet de trimitere de la medic?
iris11
Scris: Monday, March 7, 2022 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/6/2022
Georgiana0104 wrote:
Blushing Cray Buna! Imi puteti spune va rog la ce pret ajunge Dozarile hormonale (z2-3 CM) FSH, LH, progesteron, estradiol, AMH, prilactina, TSH, FT4, ATPO? Si unde ati facut? Se poate cu bilet de trimitere de la medic?

Bună, eu anul trecut în mai le-am făcut la Clinica Sante, din cate imi aduc aminte au costat în jur de 475 de lei la care mi s-a acordat 10% reducere.

Poti sa verifici foarte usor intrând pe site-ul clinicii, introduci analiza si iti arata prețul la fiecare .

Dacă ti le scrie pe biletul de trimitere poți să le faci și gratuit.

Succes
Roser
Scris: Monday, March 7, 2022 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Carlita oare ne mai citești? Am visat azi-noapte ca ești gravidă Angel Sper că v-ați făcut temele luna asta ras sic
Ana_Bella
Scris: Monday, March 7, 2022 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/21/2021
Gaby 41 wrote:
Ana Bella ce mai faci?

Va citesc din umbra. Nu am noutăți, deși sper in fiecare luna.

Sunt cu voi și vă țin pumnii să reușiți.

Doctori buni pe infertilitate in Timișoara, nu știu să recomand. Am fost o vreme la Raluca Popescu, dar mi s-a părut superficială. Tot timpul era atenta la mesajele de pe telefon, iar eco dura maxim 2-3 minute. Foarte comerciali cei de la clinica.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.