Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Monday, February 21, 2022 5:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
eve23 wrote:
Buna fetelor. Eu sunt o aspiranta veche la titlul de mămica. Nu cred ca mai e nimeni aici de pe vremea când încercam și eu la primul copil și nu reușeam. A venit momentul pentru al doilea bebe așa ca de 2 luni am început sa încercam dar se lasă așteptat. Eu am hipotiroidism autoimun dar din Septembrie am renunțat la eurhyrox. Mi am făcut analiza de tsh zilele trecute și e chiar o valoare buna, numai ca nu e potrivită pentru sarcina. Am valoarea 3,5. O sa încep de mâine sa iau euthyrox de 25. Exact la fel am avut și la prima sarcina. Va imbratisez și sa plecam toate de aici la mămici cât de curând.

Bună Eve,și eu am tiroidita Hashimoto( autoimuna )
Ei din cate stiu este ft important să iei euthyrox. Eu înainte luam 150 acum fiindcă îmi doresc să rămân însărcinată endocrinologul mi-a dat 175 mg euthyrox.

Succes !
iris11
Scris: Monday, February 21, 2022 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Am fost azi la control la o lună după histeroscopie. De data asta s-a scos polipul si userul este curat . Nu mi-a dat nici un medicent de stimulare. A zis să încercăm așa 6 luni ca in mod normal trebuie să se întâmple, el vede totul în regulă.
Într-un fel ma bucur ca este totul în regulă dar mi-e si de timp....sa nu pierdem timp încercând fără rezultat
Lore35
Scris: Monday, February 21, 2022 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
Noi am început "activitatea" speram și noi ca minunea sa apara de la luna la luna. Știți cum se spune 'speranța moare ultima'.
Irinan
Scris: Monday, February 21, 2022 11:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:

Nu e o regula sa alterneze ovarele lunar, adica nu-i musai, luna asta pe stangul, luna viitoare pe dreptul. Se poate intampla o perioada sa ovulez pe partea stanga si o perioada pe dreapta. E perfect normal si nu e motiv de ingrijorare.

Irina Buddy1 Sa faci orgalutranul la aceeasi ora mereu, sa nu se sparga foliculii mai dezvoltati pana la punctie Clap Clap Clap

computerlove computerlove
eve23
Scris: Monday, February 21, 2022 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
iris11 wrote:

Bună Eve,și eu am tiroidita Hashimoto( autoimuna )
Ei din cate stiu este ft important să iei euthyrox. Eu înainte luam 150 acum fiindcă îmi doresc să rămân însărcinată endocrinologul mi-a dat 175 mg euthyrox.

Succes !

Când am încercat pentru primul copil ne am chinuit un an pana am aflat care era problema. Din Septembrie eu am renunțat la euthyrox sa vedem ce face tiroida mea și rezultatul e chiar îmbucurător. Încă nu am ajuns la medic dar e ok pentru cineva care nu intenționează sa rămână gravida(3,5). De mâine am sa iau euthyrox de 25 sa vedem dacă se prinde ceva luna asta ca încercam de vreo 2,3 luni și nimic.
Roser
Scris: Monday, February 21, 2022 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Hey carlita te vad conectată, cum mai esti?pupici
Hellen
Scris: Wednesday, February 23, 2022 9:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
Buna, gagici.
Am si eu o nedumerire..poate vreuna din voi a mai trecut prin ceva similar si ma poate ajuta

De curand am avut covid. Acum vreo doua saptamani. Dupa covid am ramas cu o tuse mai nasoala si medicul mi a prescris antibiotic pentru a scapa de ea pe care l am luat 6 zile. (Pana duminica ce a trecut, inclusiv). Luni seara am avut o scurgere, maronie initial apoi rosie, cu mici cheaguri..ieri pe hartie inca se vedeau urme maronii. Si azi am avut iar cateva picături, tot asa inchise.
Conform calendar, mai am vreo 8 zile pana la aparitia monstruletilor. Luna asta nu am avut babydance ca am fost praf din cauza covidului..

Aveti idee daca antibioticul ar fi putut fi cauza acestor scurgeri? Nu am dureri..nu usturimi..nimic, nimic.
Bia_S
Scris: Wednesday, February 23, 2022 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Buna Hellen. Cred ca depinde de organism, eu am observat ca daca iau mai multe zile un medicament imi influenteaza cm... ori vine mai repede, ori mai tarziu, cantitativ e diferit. Mai ales la antibiotice.
Roxa
Scris: Wednesday, February 23, 2022 2:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/18/2021
Bună fetelor!
Am nevoie de o părere din partea vostra. Prima zi de menstruație a fost pe 5 feb, am început sa fac teste de ovulatie începând cu 16 feb, pana azi inclusiv. Aplicația îmi arata ca ziua de ovulatie à fost pe 20 feb dar nu am prins niciun test de ovulatie pozitiv, am avut pe 18 și 19 a doua linie foarte colorata dar subțire. Eu tot continui sa fac teste de ovulatie, apar 2 linii dar una e ștearsă, ca intestitate e la jumătatea liniuței de control. Sa mai fac teste în continuare zilele acestea?
Hellen
Scris: Wednesday, February 23, 2022 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2020
Bia_S wrote:
Buna Hellen. Cred ca depinde de organism, eu am observat ca daca iau mai multe zile un medicament imi influenteaza cm... ori vine mai repede, ori mai tarziu, cantitativ e diferit. Mai ales la antibiotice.

hearts multumesc mult pentru parere, draga mea coeur si eu am mai patit o in trecut cu antibioticele.. doar ca nu am mai luat de ff mult timp si nu mai stiu exact cum s a manifestat dupa.
carlita
Scris: Wednesday, February 23, 2022 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:
Hey carlita te vad conectată, cum mai esti?pupici

Hey, ce pe faza esti!!! Buddy1 O buna bucata de vreme am ocolit forumul ca nu imi facea bine sa citesc asemena informatii, am ignorat cat am putut subiectul; pentru ca nu mai eram implicata in niciun fel in ”batalia” asta, adica tratamente, proceduri, etc ... Mai intru sa-mi notez z1 si am vazut ca deme si Irina sunt ”in focuri” si acum le mai urmaresc. Nu am scris, dar le tin pumnii ca stiu ce inseamna etapa asta.
Despre mine nu prea am ce zice, m-a obosit lupta cu infertilitatea, esecul ... nu mai am puterea s-o iau de la capat cu toate analizele (ca toate mi-s expirate), histero, etc ... practic, momentan nu vreau sa mai vad niciun fel de medic.
La mamici n-am mai citit, dar cred ca a crescut flacaul tau; DistanceKiss te-ai reintors la serviciu? computerlove
Andreeax
Scris: Wednesday, February 23, 2022 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
carlita wrote:

Hey, ce pe faza esti!!! Buddy1 O buna bucata de vreme am ocolit forumul ca nu imi facea bine sa citesc asemena informatii, am ignorat cat am putut subiectul; pentru ca nu mai eram implicata in niciun fel in ”batalia” asta, adica tratamente, proceduri, etc ... Mai intru sa-mi notez z1 si am vazut ca deme si Irina sunt ”in focuri” si acum le mai urmaresc. Nu am scris, dar le tin pumnii ca stiu ce inseamna etapa asta.
Despre mine nu prea am ce zice, m-a obosit lupta cu infertilitatea, esecul ... nu mai am puterea s-o iau de la capat cu toate analizele (ca toate mi-s expirate), histero, etc ... practic, momentan nu vreau sa mai vad niciun fel de medic.
La mamici n-am mai citit, dar cred ca a crescut flacaul tau; DistanceKiss te-ai reintors la serviciu? computerlove

Tot dădeam refresh sa văd dacă ii răspunzi lui Roser.
Carlita,Cheek Kiss te imbratisez tare Cheek Kiss Buddy1
carlita
Scris: Wednesday, February 23, 2022 5:33 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Tot dădeam refresh sa văd dacă ii răspunzi lui Roser.
Carlita,Cheek Kiss te imbratisez tare Cheek Kiss Buddy1

DistanceKiss hugs
Roser
Scris: Wednesday, February 23, 2022 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Carlita coeur
Eu tot timpul iti urmăresc graficul din umbră si esti in gândurile și rugăciunile mele.
Te cred ca ai obosit, ai luptat atât de mult, fiecare om are limitele sale. Ia totul așa cum vine, dacă nu mai simți sa faci nimic, e perfect ok, o viață avem și trebuie trăită așa cum e.
Dar să știi ca se mai întâmplă si minuni. Sunt însărcinată din nou, nici măcar nu era in planurile mele să rămân, a fost o surpriză. E foarte devreme încă, doar ce am aflat dar sper sa fie bine până la capăt. Cine s-ar fi gândit când toti medicii la care am fost îmi dadeau doar 3% șanse cu ovocitele mele si ma trimiteau sa fac cu donate? Dar vezi, viața îți rezervă surprize...
Da, am inceput serviciul anul trecut in toamnă ca aici e foarte scurt concediul de maternitate. Lucrez de acasă 95% din timp si e ok, mama stă cu flăcăul dar sunt si eu în preajma lui pe cât posibil.
Te pup dragă Carlita și sper sa mai vizitezi forumul din când în când Cheek Kiss
carlita
Scris: Wednesday, February 23, 2022 6:04 PM
Nivel

Roser wrote:
Carlita coeur
Eu tot timpul iti urmăresc graficul din umbră si esti in gândurile și rugăciunile mele.
Te cred ca ai obosit, ai luptat atât de mult, fiecare om are limitele sale. Ia totul așa cum vine, dacă nu mai simți sa faci nimic, e perfect ok, o viață avem și trebuie trăită așa cum e.
Dar să știi ca se mai întâmplă si minuni. Sunt însărcinată din nou, nici măcar nu era in planurile mele să rămân, a fost o surpriză. E foarte devreme încă, doar ce am aflat dar sper sa fie bine până la capăt. Cine s-ar fi gândit când toti medicii la care am fost îmi dadeau doar 3% șanse cu ovocitele mele si ma trimiteau sa fac cu donate? Dar vezi, viața îți rezervă surprize...
Da, am inceput serviciul anul trecut in toamnă ca aici e foarte scurt concediul de maternitate. Lucrez de acasă 95% din timp si e ok, mama stă cu flăcăul dar sunt si eu în preajma lui pe cât posibil.
Te pup dragă Carlita și sper sa mai vizitezi forumul din când în când Cheek Kiss

Wooooowwww, Roser! Wow Pe buuune?!? Asa veste nici prin cap nu mi-a dat ca o sa aflu azi!!! Ce varsta are sarcina? Dar mai intai de toate intrebarile te felicit din suflet! yes yes yes yes SA-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, sa vina la termen si sa va aduca numai bucurii! newclap newclap newclap Nici nu mai stiu ce voiam sa te mai intreb ... Mi-ai inundat sufletul cu vestea asta! coeur Tin pumnii sa fie totul bine pana la capat! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.