|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Yanna wrote:Buna! Am primit rezultatele de la beta, 214,2 la 13 zile dupa ovulatie. Am citit acolo pe tabel ca e Ok pentru săptămana 4 valoarea, eu as avea astăzi 3 saptamâni si 6 zile, deci pe acolo. Dr zice ca e Ok dar sa continui cu arefam si no Spa cel puțin pana ajung la ea(la sfârșitul lunii)
Eu voi continua sa va citesc din umbra, va doresc sa vi se împlinească cat e curând visul de a fi mămici, sper sa văd numai teste pozitive in fiecare luna!!! Va mulțumesc mult pentru toate sfaturile si părerile!
Felicitări maxime !!! O sa fie bine totul! Sa te bucuri de această perioadă minunată! |
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Yanna wrote:Buna! Am primit rezultatele de la beta, 214,2 la 13 zile dupa ovulatie. Am citit acolo pe tabel ca e Ok pentru săptămana 4 valoarea, eu as avea astăzi 3 saptamâni si 6 zile, deci pe acolo. Dr zice ca e Ok dar sa continui cu arefam si no Spa cel puțin pana ajung la ea(la sfârșitul lunii)
Eu voi continua sa va citesc din umbra, va doresc sa vi se împlinească cat e curând visul de a fi mămici, sper sa văd numai teste pozitive in fiecare luna!!! Va mulțumesc mult pentru toate sfaturile si părerile!
Felicitări!te așteptăm la gravidute🙂 |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Felicitari Yanna! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Isa294 wrote:
Ce analize suplimentare ai mai facut? Inafara de cele hormonale, mai sunt si altele? Mie nu mi s-a recomandat sa mai fac si alte investigatii pentru ca se coreleaza cu ce s-a vazut ecografic si daca acolo e ok, a ramas doar ca e valoarea foarte buna si atat. Nu caut nici eu nod in papura, chiar m-as bucura sa fie doar vorba de o rezerva ridicata :), dar din ce tot am citit pe aici alte valori sunt specifice femeilor de varsta mea.
Analizele hormonale, FSH, LH, Estradiol, Progesteron etc. uzuale. In momentul in care am ajuns la clinica de fertilitate mi s-a dat o lista cu toate investigatiile pe care trebuie sa le fac pentru a vedea unde ma situez din punct de vedere al sanatatii, atat eu cat si sotul meu. Eu cand am facut analiza abia implinisem 29 de ani, si repet, am o histeroscopie si alte investigatii facute, sper sa incheiem subiectul. Merci.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
Felicitari!!! Ma bucur din suflet pentru tine |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| Declar ziua 1... Stie careva vreun medic bun pe Ploiesti ? Cam ce analize/ investigatii ar trebui sa fac pentru a vedea ce e ok si ce nu ? Incercam de vreo 7 luni si nimic.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Felicitări Yanna!Te așteptăm la graviduțe ai o valoare foarte bună la beta!!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Bibii eu am facut analizele din z2-4 a CM si sotul spermograma. Asa am mers direct cu ele la medic. Analizele din z2 pe care le-am facut eu sunt: estradiol, FSH, LH, progesteron, prolactina, testosteron,profil afectiuni tiroidiene si am facut si AMH.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| Bia_S wrote:Bibii eu am facut analizele din z2-4 a CM si sotul spermograma. Asa am mers direct cu ele la medic. Analizele din z2 pe care le-am facut eu sunt: estradiol, FSH, LH, progesteron, prolactina, testosteron,profil afectiuni tiroidiene si am facut si AMH.
Trebuie facut la incepitul cm ? |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Bibii, aceleasi analize le-am facut si eu, iar pentru tiroida anti TPO, tsh, t3, ft3, t4, ft4, am mai facut si vitamina D, iar la gineco pe langa pap anual si secretii, am recoltat pentru chlamydia, mycoplasma, ureaplasma. La recomandarea clinicii de fertilitate am facut si anticorpii pentru chlamydia (igg si igm) si au iesit pozitivi cei igg, semn ca am avut la un moment dat infectia, la secretii a iesit negativ. |
|
| Bibii wrote: Trebuie facut la incepitul cm ?
Eu am recoltat in ziua 3 cm, poti merge si tu sa le faci ca sa le ai la o prima discutie cu medicul. |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Bibii wrote:Declar ziua 1... Stie careva vreun medic bun pe Ploiesti ? Cam ce analize/ investigatii ar trebui sa fac pentru a vedea ce e ok si ce nu ? Incercam de vreo 7 luni si nimic.. Am auzit de Nica Denisa la Ana Medical Center ca e pe fertilitate, am avut o cunostinta care a mers la ea si a ramas insarcinata, dar era la sot problema. |
|
| RoxanaMaria wrote:
Analizele hormonale, FSH, LH, Estradiol, Progesteron etc. uzuale. In momentul in care am ajuns la clinica de fertilitate mi s-a dat o lista cu toate investigatiile pe care trebuie sa le fac pentru a vedea unde ma situez din punct de vedere al sanatatii, atat eu cat si sotul meu. Eu cand am facut analiza abia implinisem 29 de ani, si repet, am o histeroscopie si alte investigatii facute, sper sa incheiem subiectul. Merci.
Roxana, eu te intrebasem doar sa ma lamuresc eu daca in cazul meu s-au verificat corect toti factorii, nu stiu de ce ai luat-o asa ofensiv, dar multumesc oricum pentru raspunsuri. Zi faina! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Isa294 wrote:
Roxana, eu te intrebasem doar sa ma lamuresc eu daca in cazul meu s-au verificat corect toti factorii, nu stiu de ce ai luat-o asa ofensiv, dar multumesc oricum pentru raspunsuri. Zi faina!
Am zis sa nu ma bag, însă eu am tot văzut și știu ca ce depășește 4 ng/ml înseamnă ovare polichistice.. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Salutare eu am mers la medic ieri și nu am primit vesti prea bune. Cred ca vom ajunge la inseminare pentru ca analizele sotului nu sunt bune. Deocamdată trebuie sa scap de bacterie, luam tratament cu antibiotic și apoi voi merge sa mi le recolteze din nou sa vad dacă am scapat de ea. Și după mia zis ca îmi face monitorizare foliculara. Sper sa fie bn. Bafta fetelor.
|
|
|