|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Isa294 wrote:Buna Roxana, vad ca si tu ai un AMH maricel, ti-a spus ceva medicul in legatura cu asta?
Mi-a spus ca e un rezultat bun, daca ar fi fost probleme mi-ar fi spus, plus ca am facut si histeroscopie si HYFOSY. Analiza am efectuat-o in 2021, luna feb. Ca si intervale de referinta la clinica la care am facut analizele au fost intre 0.71 - 7.59 , iar interval de referinta pt SOP : 2.41 - 17.10.
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| Neata fetelor , astazi - maine ar trebui sa-mi vina cm. Ma confrunt cateva zile bune cu dureri de sani , insa de cateva zile durerile sunt aproape insuportabile. Si am.observat ca ma iau niste intepaturi de burta mai ales cand merg sau fac ceva. Sa sper ca ar fi sarcina ? Am zis sa fac maine un test. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| RoxanaMaria wrote:
Buna Elena, iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca visul cat mai curand si sa ramai din nou insarcinata. Cu siguranta AMH-ul va fi relevant in ceea ce urmeaza sa faci dat fiind varsta. Dar este foarte posibil sa ai o surpriza si sa ai o rezerva ovariana buna inca. Nu te descuraja pentru cele 3 luni in care nu ai ramas insarcinata, daca ai mai citit pe forum din povestile fetelor, sunt destul de rare cazurile in care sarcina apare in primele 2-3 luni de incercari. Te asteptam cu rezultatul AMH-ului si cu vesti bune!!
Multumesc de incurajare, sper sa fie bine si sa am surprize placute.Iti doresc si tie sa vina bobița cat mai repede |
| Bibii wrote:Neata fetelor , astazi - maine ar trebui sa-mi vina cm. Ma confrunt cateva zile bune cu dureri de sani , insa de cateva zile durerile sunt aproape insuportabile. Si am.observat ca ma iau niste intepaturi de burta mai ales cand merg sau fac ceva. Sa sper ca ar fi sarcina ? Am zis sa fac maine un test. Buna Bibii, a cata zi DPO esti? |
| elena10 wrote:Buna Bibii, a cata zi DPO esti? 13-14 |
| Maine dimineata ar fi mai ok sa faci daca nu vine cm pana atunci, si poate nu mai vin asa vreo 9 luni |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Bibii wrote:Neata fetelor , astazi - maine ar trebui sa-mi vina cm. Ma confrunt cateva zile bune cu dureri de sani , insa de cateva zile durerile sunt aproape insuportabile. Si am.observat ca ma iau niste intepaturi de burta mai ales cand merg sau fac ceva. Sa sper ca ar fi sarcina ? Am zis sa fac maine un test. Dupa orice contact neprotejat se poate spera la sarcina, iti dai seama. La 13-14 dpo, daca e cuibarit ceva acolo, iti iese la test in orice moment al zilei... azi sau maine ar trebui sa apara cm ul nu? Sa dea Domnul sa fie cum iti doresti, asteptam vesti |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| RoxanaMaria wrote:
Mi-a spus ca e un rezultat bun, daca ar fi fost probleme mi-ar fi spus, plus ca am facut si histeroscopie si HYFOSY. Analiza am efectuat-o in 2021, luna feb. Ca si intervale de referinta la clinica la care am facut analizele au fost intre 0.71 - 7.59 , iar interval de referinta pt SOP : 2.41 - 17.10.
La mine cand a vazut medicul valoarea a zis ca probabil sunt ovarele polichistice, la ecografie (ca la toate pana atunci) aveau aspect normal dar nici nu a mai spus daca ar putea fi asa mare si din alte motive. Si la mine e in interval, 0.14 - 10.40.
Bibii, de ce nu incerci un test? |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| Măi bună Maria, ma pregăteam să îți scriu felicitări si urări de sarcină pana am văzut ca ii covid 🤦 E un început bun, II linii la început de an, să o ți în ritmul ăsta, dar cu celalte linii
Multă sănătate, îți trimitem pupici sa te faci bine |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Măcar asa am văzut și eu cum arata 2 linii pe un test Sunt în izolare pana luni, sunt mai ok azi, am rămas doar cu o durere cam urata în gat, m-au sunat și cei de la DSP. Problema e ca deja ma plictisesc |
| Isa294 wrote:
Bibii, de ce nu incerci un test?
Am facut acum 3 zile un test , insa abia dupa 10 minute se observau niste umbre. Am zis ca maine sa fac un nou test , sper sa fie cu 2 linii. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Isa294 wrote:
La mine cand a vazut medicul valoarea a zis ca probabil sunt ovarele polichistice, la ecografie (ca la toate pana atunci) aveau aspect normal dar nici nu a mai spus daca ar putea fi asa mare si din alte motive. Si la mine e in interval, 0.14 - 10.40.
Bibii, de ce nu incerci un test?
Nu s-a pus problema, am incredere in medicul meu. Am efectuat toate analizele specifice sa eliminam orice dubiu si imi sunt foarte bune. multumesc pentru grija! |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Buna fetelor! Acum am venit de la medic. Domnu doctor e foarte zen si increzator. A zis ca din cauza rezistentei la insulina pot sa am cicluri anovulatorii si scurtare a fazei luteale. Si ciclul asta a zis ca nu a fost ce trebuie... Mi-a dat myo sun plus si normens, sa continui si cu Glucophage si sa fac teste de ovulatie. Si la final de mai sa merg din nou la el, el crede ca voi ramane insarcinata pana atunci. Pe de-o parte mi-a dat incredere, pe alta parte parca nu as mai pierde timpul cu suplimente... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| RoxanaMaria wrote:Nu s-a pus problema, am incredere in medicul meu. Am efectuat toate analizele specifice sa eliminam orice dubiu si imi sunt foarte bune. multumesc pentru grija!
Ce analize suplimentare ai mai facut? Inafara de cele hormonale, mai sunt si altele? Mie nu mi s-a recomandat sa mai fac si alte investigatii pentru ca se coreleaza cu ce s-a vazut ecografic si daca acolo e ok, a ramas doar ca e valoarea foarte buna si atat. Nu caut nici eu nod in papura, chiar m-as bucura sa fie doar vorba de o rezerva ridicata :), dar din ce tot am citit pe aici alte valori sunt specifice femeilor de varsta mea. |
|
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Buna! Am primit rezultatele de la beta, 214,2 la 13 zile dupa ovulatie. Am citit acolo pe tabel ca e Ok pentru săptămana 4 valoarea, eu as avea astăzi 3 saptamâni si 6 zile, deci pe acolo. Dr zice ca e Ok dar sa continui cu arefam si no Spa cel puțin pana ajung la ea(la sfârșitul lunii)
Eu voi continua sa va citesc din umbra, va doresc sa vi se împlinească cat e curând visul de a fi mămici, sper sa văd numai teste pozitive in fiecare luna!!! Va mulțumesc mult pentru toate sfaturile si părerile!
|
|
|