Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea Zaharia
Scris: Tuesday, January 11, 2022 4:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2021
Buddy1
Andreea_neacsu wrote:

la valoarea ta ar trebui sa se vizualizeze si ecografic . cand ai controlul ? ras
ai mai fost la inca o beta pana la urma ?

Nu. Am trimis drei rezultatul si azi am eco. Am dat in tremuratyes
Gaby 41
Scris: Tuesday, January 11, 2022 4:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Andreea să vi cu vești bune de la eco!!!
Andreea Zaharia
Scris: Tuesday, January 11, 2022 5:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Andreea să vi cu vești bune de la eco!!!

Promit ca va postez poze cu galusca
Oana.c
Scris: Tuesday, January 11, 2022 5:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Castanuta wrote:

Draga mea, sunt la fel ca ieri. Nu se vede nimic in prima ora, ceea ce ma duce cu gândul la linie de uscare.
Sus e testul de ieri iar jos cel de azi.
Pozele sunt făcute la 8:30, respectiv 12:30.. Crazy

Daca va veni menstra in final , sunt sigura ca a fost vb dsp o biochimica. Nu arata a linii de uscarea alea in opinia mea. Singurul mod de a te lamuri e sa faci un beta macar sa stii dc a fost ceva....sau poate , doamne ajuta chiar va fi !
Eu iti tin pumnii!
P.s. incearca totusi macar acum pe seara sau maine dimi un alt tip de test. Mie nu mi au placut dr max niciodata. Am ramas pe barza.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 11, 2022 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Andreea Zaharia wrote:

si eu astept vestile bune Cheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 11, 2022 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Oana.c wrote:

Daca va veni menstra in final , sunt sigura ca a fost vb dsp o biochimica. Nu arata a linii de uscarea alea in opinia mea. Singurul mod de a te lamuri e sa faci un beta macar sa stii dc a fost ceva....sau poate , doamne ajuta chiar va fi !
Eu iti tin pumnii!
P.s. incearca totusi macar acum pe seara sau maine dimi un alt tip de test. Mie nu mi au placut dr max niciodata. Am ramas pe barza.

de acord cu Oana .. eu absolut niciodata la niciun test nu am avut linie de uscare .. si eu banuiesc ca este ceva acolo , de aia am zis mai sus de beta ras
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, January 11, 2022 6:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor ma uit la voi și vad cât de curajoase sunteți. Eu nu pot sa scap de frica de teste de sarcina. Am avut atâtea negative încât abia la câteva zile bune de întârziere o sa mai testez....și nu se întâmplă să întârzie niciodată. Azi 13 dpo...încă nu se vede nici măcar spooting ( de obicei înainte cu o seara sa vina am spooting) îmi e și frica sa sper...e ziua soțului și credeam ca o sa am curaj sa fac un test sa ii fac o bucurie dar tot nu mi-am făcut curaj.
Felicitari Andreea, si felicitari tuturor luptatoarelor de pe acest forum pentru curaj și pentru persevrenta. Sper sa aud numai vesti bune anul aceasta de la voi
Castanuta
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Andreea_neacsu wrote:

de acord cu Oana .. eu absolut niciodata la niciun test nu am avut linie de uscare .. si eu banuiesc ca este ceva acolo , de aia am zis mai sus de beta ras

Multumesc pentru susținere, dragele mele!
Va înțeleg perfect cu beta, însă rezultatul negativ ma bagă in depresie. Dacă e biochimica sa se ducă liniștita, ma ia groaza sa adaug și pe-a 5-a pierdută. Zilele astea ar trebui sa se întâmple ceva, ori vine CM ori se pozitiveaza testul. Îmi tot repet ca m-am resemnat, însă când se apropie data ma iau gândurile alcool
Castanuta
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:11 PM
Nivel

Andreea Zaharia wrote:

Refresh, refresh, hai Andreea cu vesti bune si poze majoreta pupici
Castanuta
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:12 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Fetelor ma uit la voi și vad cât de curajoase sunteți. Eu nu pot sa scap de frica de teste de sarcina. Am avut atâtea negative încât abia la câteva zile bune de întârziere o sa mai testez....și nu se întâmplă să întârzie niciodată. Azi 13 dpo...încă nu se vede nici măcar spooting ( de obicei înainte cu o seara sa vina am spooting) îmi e și frica sa sper...e ziua soțului și credeam ca o sa am curaj sa fac un test sa ii fac o bucurie dar tot nu mi-am făcut curaj.
Felicitari Andreea, si felicitari tuturor luptatoarelor de pe acest forum pentru curaj și pentru persevrenta. Sper sa aud numai vesti bune anul aceasta de la voi

Oana, curaj, suntem alături de tine pupici majoreta
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:38 PM
Nivel

Castanuta wrote:

Oana, curaj, suntem alături de tine pupici majoreta

De mai bine de jumătate de an fetita mea care în martie face 4 ani cred ca tot la 2 zile îmi spune ca e supărată ca doamne doamne nu ne da și noua un bebeluș....vede la prietenele mele și îmi spune ca numai altora le da și nou nu ca pe noi nu ne aude doamne doamne și e supărată.. nu mai stiu ce sa ii mai răspund. Cu soțul nu vorbesc niciodată de fata cu ea despre bebe....dar ea vede și vrea ...mi se rupe sufletul de câte ori o aud
guest177
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oanaiuliana wrote:

Sincer si eu sunt in asentiment cu tine. Desi nu am facut prea multe teste, vreo 4-5 in total, mi-e teama sa fac unul inainte macar sa intarzie o zi. Desi de fiecare data cand ma hotaram sa fac test, seara sau a doua zi venea nenorocirea. plans
Luna asta noi nu am prestat asa cum ar fi trebuit, am fost raciti, eu prima si pe urma sotul, a fost taaare molesit saracul si l-am lasat in pace, drept urmare nici teste de ovulatie nu am facut, doar am confirmat-o cu durerea specifica ovulatiei.
Nu a fost Covid, din fericire, am fugit repejor la smurd sa ne testam, a fost o viroza cu care ne-am pricopsit de la nepotica.
guest177
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:44 PM

Oanaiuliana wrote:

De mai bine de jumătate de an fetita mea care în martie face 4 ani cred ca tot la 2 zile îmi spune ca e supărată ca doamne doamne nu ne da și noua un bebeluș....vede la prietenele mele și îmi spune ca numai altora le da și nou nu ca pe noi nu ne aude doamne doamne și e supărată.. nu mai stiu ce sa ii mai răspund. Cu soțul nu vorbesc niciodată de fata cu ea despre bebe....dar ea vede și vrea ...mi se rupe sufletul de câte ori o aud

Ce minunat ca fetita ta isi doreste un fratior sau o surioara coeur eu am in jurul meu parca doar cupluri si copii care nu-si mai doresc inca un sufletel langa ei. Eu imi doresc cel putin doi, daca nu chiar 3 copii, depinde cum ne-am descurca dupa primii. Sunt o curajoasa dar noi inca nu am trecut nici macar prin experienta primului copil. Dar abia astept indiferent cat de greu sau cate nopti nedormite as avea yes
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:48 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Ce minunat ca fetita ta isi doreste un fratior sau o surioara coeur eu am in jurul meu parca doar cupluri si copii care nu-si mai doresc inca un sufletel langa ei. Eu imi doresc cel putin doi, daca nu chiar 3 copii, depinde cum ne-am descurca dupa primii. Sunt o curajoasa dar noi inca nu am trecut nici macar prin experienta primului copil. Dar abia astept indiferent cat de greu sau cate nopti nedormite as avea yes

Sa sti ca întotdeauna am crezut ca pe al doua copil nu ti-l dorești cu atâta înverșunare ca pe primul ...dar sa ști ca nu e asa....dezamăgirea unui test negativ e la fel de mare ca la prima sarcina dorita. E drept ...te consolezi cu gândul ca Dumnezeu ti-a binecuvântat viata cu un copil....dar nu e de ajuns. Plus ca sincer nu știu ce explicații sa ii mai dau fetitei ...este într-adevăr trista când vorbește despre bebeluși. Durerea din ochișorii ei inocenți și nevinovați e sfasietoare
guest177
Scris: Tuesday, January 11, 2022 7:48 PM

Andreea Zaharia wrote:

Felicitari, Andreea!! Asteptam vesti bune majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.