Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Castanuta
Scris: Monday, January 10, 2022 1:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/22/2020
Gaby 41 wrote:
Castanuta să vi cu vești bune!!!!!

Gabi, la DrMax tot tarziu a apărut linia a doua, in primele 5 minute nu o vedeam.
Mai testez și mâine, apoi la beta dacă mai continua.

Castanuta attached the following image(s):
ab9a84f4-7faf-47b9-a85d-3c80a1cb374e.jpeg

Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 10, 2022 2:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Castanuta wrote:

Gabi, la DrMax tot tarziu a apărut linia a doua, in primele 5 minute nu o vedeam.

mie la dr max imediat mi-au aparut , incearca si maine poate poate 🤩🤩
Gaby 41
Scris: Monday, January 10, 2022 2:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Castanuta eu cred că este pozitiv!!!!!! Cumpără un test de la Livsane le găsești la Helpnet sunt destul de sigure.Dar eu cred că este pozitiv!!!!
Oana.c
Scris: Monday, January 10, 2022 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Castanuta wrote:

Castanuta sunt entuziasmata la max !!!! Cumpara unul barza de 10 !!!! Stiu ca s a plans lumea de ele da sincer si eu eram suparata pe ei insa am constatat ca avusesem o biochimica....pt ca am fost si la beta, altfel as fi zis ca e linie aiurea !!!
Hai cu noroc , sa stii ca si la mn a aparut dupa mai mult timp cand testam inajnte de menstra. Eu cred ca dc nu e sarcina nu iese nici dupa 1 sapt a 2 a linie...deci...ceva e acolo !
deme
Scris: Monday, January 10, 2022 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
RoxanaMaria wrote:
Salutare fetelor! sa aveti o saptamana minunata!
Bun venit noilor fete, va doresc ca visul sa vi se indeplineasca repede repejor!
Deme, Doamne ajuta sa iasa totul bine, tin pumnii!!!! Sper ca emotiile sa fie doar constructive!
Andreea, super teste, e clar sarcina! Felicitari!

Mulțumesc Roxana, Isa ..emotii doar la început, astazi am facut singura primele injectii, o nimica toata. Sper sa fie totul bine pana la final.

Castanuta, mergi la beta cel mai sigur.
Gaby 41
Scris: Monday, January 10, 2022 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Castanuta mie testele de la Livsane și Dr.Max mi-au devenit pozitive cam greu cred că după 5 minute.Când am rămas am făcut un test Barza de 10 și mi-a apărut slab pozitiv iar cel de la Dr.Max arata la fel că al tău.
Castanuta
Scris: Monday, January 10, 2022 3:20 PM
Nivel

Multumesc, fetele!
Nici nu am curaj sa ma gândesc ca ar fi pozitiv după 4 sarcini pierdute. Ma mențin optimista, o sa fie bine oricum ar fi. majoreta
Isa294
Scris: Monday, January 10, 2022 3:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Castanuta, sigur e ceva acolo Love cum zic si fetele, beta e sfant.

Oana.c
Scris: Monday, January 10, 2022 3:23 PM
Nivel

Castanuta wrote:
Multumesc, fetele!
Nici nu am curaj sa ma gândesc ca ar fi pozitiv după 4 sarcini pierdute. Ma mențin optimista, o sa fie bine oricum ar fi. majoreta

Cat dpo esti? Sau cate zile mai ai pana la menstruatie??
Castanuta
Scris: Monday, January 10, 2022 4:06 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Cat dpo esti? Sau cate zile mai ai pana la menstruatie??

Azi as fi 11 DPO iar pe 13 ar trebui sa înceapă CM.
Testez devreme pentru ca ar trebui sa iau Arefam de cum am test pozitiv si Aspenter. Am puțin peste 40…
Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 10, 2022 4:55 PM
Nivel

daca ai posibilitatea sa mergi maine la un beta , macar sa te lamuresti ras insa eu cred ca este un bebe .. niciodata dar niciodata nu am avut linie de uscare , daca iti arat teste pe care le am de ani (2-3) facute si negative 1000% , si dinalea scumpe si ieftine .. ce a fost negativ, a ramas negativ.. nu ma intrebati de ce le tin, nici eu nu stiu , dar stiu ca am ajutat multe fete cu testele mele negative 😂 cand credeau ca ale lor sunt negative desi erau slab pozitive am venit eu cu testul si bam !
dar sa cauti un laborator care totusi iti da raspunsul mai repede , ca eu asteptam 3 zile dupa raspunsul la beta hcg Crazy
Oana.c
Scris: Monday, January 10, 2022 5:16 PM
Nivel

Castanuta wrote:

Azi as fi 11 DPO iar pe 13 ar trebui sa înceapă CM.
Testez devreme pentru ca ar trebui sa iau Arefam de cum am test pozitiv si Aspenter. Am puțin peste 40…

Pai ia le ! Eu asta zic ! Nu stiu daca gasesc test de al meu din 11 dpo dar slab se vedea ! Eu zic sa iei, rau n are ce sa ti faca in caz de orice !
Doamne cum ai rabdare pana maine ca sa testezi din nou??? Eu eram cu min 5 teste pe zi cred 🙈 sunt nebuna stiu...ce i drept aveam teste chinezesti 100 buc...le luasem in luna cu pricina si incepusem sa testez de prin 5 dpo....
Andreea Zaharia
Scris: Monday, January 10, 2022 6:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2021
Hei fetelor. Am revenit cu beta. Ce ziceți? Teoretic, azi, fac 6 saptamani. E ok valoarea? Nu e prea mare? Ar putea fi gemelara?

https://ibb.co/mGBbghQ
Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 10, 2022 6:51 PM
Nivel

Andreea Zaharia wrote:
Hei fetelor. Am revenit cu beta. Ce ziceți? Teoretic, azi, fac 6 saptamani. E ok valoarea? Nu e prea mare? Ar putea fi gemelara?

https://ibb.co/mGBbghQ

wow ... e putin cam mare intr-adevar .. eu la 6 saptamani aveam vreo 6000 , atat .. nu cred ca are rost sa mergi sa verifici ca s-ar putea dubla , ca este exclus .. doar sa mergi sa vezi cat creste , pt linistea ta .. nu am vazut niciodata beta asa mare 😅
ai in familie gemeni ? sau sotul ?
Castanuta
Scris: Monday, January 10, 2022 6:54 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
daca ai posibilitatea sa mergi maine la un beta , macar sa te lamuresti ras insa eu cred ca este un bebe .. niciodata dar niciodata nu am avut linie de uscare , daca iti arat teste pe care le am de ani (2-3) facute si negative 1000% , si dinalea scumpe si ieftine .. ce a fost negativ, a ramas negativ.. nu ma intrebati de ce le tin, nici eu nu stiu , dar stiu ca am ajutat multe fete cu testele mele negative 😂 cand credeau ca ale lor sunt negative desi erau slab pozitive am venit eu cu testul si bam !
dar sa cauti un laborator care totusi iti da raspunsul mai repede , ca eu asteptam 3 zile dupa raspunsul la beta hcg Crazy

Dacă mai văd liniuța 2 și mâine, beta scrie pe mine. Am un centru privat vis a vis, ma duc peste ei :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.