|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| buna, fetelor! Nici noi nu ne am sincronizat luna asta cu nimic, am avut contact cand am simtit, nici nu m am mai uitat pe calendar, nu am calculat nimic. Incercam sa lasam sa vina de la sine totul, desi uneori da, asa cum spuneti si voi, calculam, programam... Si la noi a trecut ceva vreme de cand ne dorim si incercam, doar ca nu a fost ceva constant si prea dedicat, sa zic asa. Spre exemplu, am avut 2 3 luni de munca intensa si dupa calendar, dupa au intervenit probleme, situatii neplacute..care ne au dat peste cap..si am pus pe pauza.. Va inteleg foarte bine pe cele ce va simtiti demoralizate cand auziti peste tot numai vesti legate de sarcina si de bebei si tot. si eu am fost si inca mai sunt in asentimentul vostru. Si da, luna asta parca a fost explozie..deschideam fb, poze cu burtici, cu teste pozitive, cu bebei..toooata luna. Si cumva, oricat de tare ai fi, tot te dezechilibreaza..nu ai cum sa ramai nemiscata! Si in anturajul nostru cam la fel, suntem singurii care nu au copil inca si unii isi dau seama ca nu e de intrebat nimic iar altii...parca au iarba in loc de creier. La mine a fost mai sensibila luna, tinand cont de faptul ca v am zis, cumnata mea e insarcinata in 5 luni, si peste tot unde mergem, cu cine ne vedem in grup asa, se discuta numai de sarcina, numai de faptul ca am "venit in 5", gen noi 4 adulti si bebe din burtica ei, daca lui bebe ii place mancarea, daca bebe danseaza, daca se distreaza... orice subiect in orice situatie...doar despre asta si atat. Unii poate nu constientizeaza cat de dureros este acest subiect..ca altfel nu mi as explica. Eu una stiind prin tot ce trec si eu si voi si alte fete ca noi, nu m as putea niciodata făli in fata altor cupluri care inca n au copil. Indiferent de motivul pt care nu il au...
Dar, ce sa facem.. gura lumii nici pamantul nu o astupa si asta e din ce in ce mai clar! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ca să fiți sigure ca nu ratați perioada fertilă puteti incerca si SMEP:
https://spermmeetseggplan.com/ |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Pana la urma fiecare procedeaza dupa cum ii este mai usor, nu exista corect si gresit. Eu doar am sentimentul asta ca nu e ok sa fie totul programat, copiii nu vin doar dintr-un proces fizic, ei apar si ca o completare a relatiei de suflet dintre parteneri, iar panica sau frustrarea ca ratam luna nu-si au locul in tot contextul asta. Nici eu n-am luxul timpului, acus fac 36 si ma preseaza gandul asta, dar uneori mi se pare daunator pentru relatie tot procesul asta. Eu tin foarte mult la partener, relatia noastra e cea mai importanta pentru mine in momentul asta, asa ca pot pune pe locul 2 proiectul bebe cand contravine cu starea pe care o avem. Inca o data, aici e despre mine, nu ma compar cu nimeni, fiecare stie mai bine cum sa-si faca viata mai usoara.
Ca exemplu, imediat dupa histero, primul lucru pe care mi l-a spus medicul a fost ca avem repaus sexual doar 2 zile, probabil pentru ca asta e prima intrebare a pacientelor. Eu am sangerat vreo 4 zile, numai dispozitie de prestat n-aveam, chiar daca intrasem in perioada fertila. Asa ca luna asta pauza si sincer tare relaxant mai e sa mai fie si luni de genul. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| Maria si eu cred ca in momentul in care ti-e scris ceva , se intampla .. nu numai legat de graviditate , de orice in general .. Hellen , imi pare rau , cred ca vazand peste tot numai vesti de bebe e greu .. dar sunt sigura ca vine si timpul vostru nici noi nu am putea sa ne falim printre prieteni , mai ales ca mai avem dintre ei cupluri care incearca de ceva timp si nu reusesc .. le-am spus si lor vestile zielle trecute , au parut bucurosi dar le inteleg si durerea din suflet .. nici nu puteam tine secret pana apaream la 8 luni cu burta super mare , dar nici nu am vrut sa le spunem imediat ce am aflat .. o sa ii ajute Dzeu si pe ei , cu siguranta , cand va fi momentul lor . |
|
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna fetelor! Sărbători cu bine!Nu am mai scris de foarte mult timp. Am vrut sa iau o pauza. Am continuat sa merg la monitorizari, sa iau medicamente etc. Mi se intampla ceva si nu stiu cum sa interpretez toata treaba asta. Vineri, fiind in Z31 a ciclului si in Z10 dpo,am observat o sangerare,sangerare care era doar in interior. Am facut teste dr.Max(a doua liniuta aproape insesizabila) Luni am fost la beta valoare-3.21, mi-am sunat medicul si ma chemat la eco, sa vazut endometrul foarte ingrosat. Azi am repetat beta valoare-5.69, pana sa vina rezultatul,cand am venit de la laborator am facut si un test de 25(usor pozitiv). Sangerarile continua si azi, pana acum au fost maronii si doar in interior. Acum sangerarea este mai rosie, iar pe tamponul de zi se vede rozaliu. Am ceva dureri dar foarte usoare. Intrebarea mea este: sa fie sarcina extrauterina sau avort menstrual? Pun poza cu testul de azi,needitat. Multumesc Anna100112 attached the following image(s):
|
|
| Anna100112 wrote:Buna fetelor! Sărbători cu bine!Nu am mai scris de foarte mult timp. Am vrut sa iau o pauza. Am continuat sa merg la monitorizari, sa iau medicamente etc. Mi se intampla ceva si nu stiu cum sa interpretez toata treaba asta. Vineri, fiind in Z31 a ciclului si in Z10 dpo,am observat o sangerare,sangerare care era doar in interior. Am facut teste dr.Max(a doua liniuta aproape insesizabila) Luni am fost la beta valoare-3.21, mi-am sunat medicul si ma chemat la eco, sa vazut endometrul foarte ingrosat. Azi am repetat beta valoare-5.69, pana sa vina rezultatul,cand am venit de la laborator am facut si un test de 25(usor pozitiv). Sangerarile continua si azi, pana acum au fost maronii si doar in interior. Acum sangerarea este mai rosie, iar pe tamponul de zi se vede rozaliu. Am ceva dureri dar foarte usoare. Intrebarea mea este: sa fie sarcina extrauterina sau avort menstrual? Pun poza cu testul de azi,needitat. Multumesc Anna , eu spun sa mai urmaresti putin beta hcg.. eu cand am avut avortul menstrual a scazut beta .. astazi 24 poimaine 8 si la 2 zile dupa a iesit valoarea 2.4 .. tie iti creste totusi beta .. mai mergi si mai recolteaza o data si vezi ce spune si celalalt rezultat.. ai vazut care e treaba cu progesteronul ? ca am inteles ca petele maro ar fi de la lipsa de progesteron .. eu de cand am aflat de sarcina am luat arefam intravaginal .. legat de sangerare , stiu ca atat timp cat nu se vad urme de sange rosu , nu e asa grav .. hai ca poate e bine |
|
| Andreea_neacsu wrote:Anna , eu spun sa mai urmaresti putin beta hcg.. eu cand am avut avortul menstrual a scazut beta .. astazi 24 poimaine 8 si la 2 zile dupa a iesit valoarea 2.4 .. tie iti creste totusi beta .. mai mergi si mai recolteaza o data si vezi ce spune si celalalt rezultat.. ai vazut care e treaba cu progesteronul ? ca am inteles ca petele maro ar fi de la lipsa de progesteron .. eu de cand am aflat de sarcina am luat arefam intravaginal .. legat de sangerare , stiu ca atat timp cat nu se vad urme de sange rosu , nu e asa grav .. hai ca poate e bine
Am dozat si progesteronul luni, valoare 11,54ng, am vazut la referinte ca se incadreaza, adica ar fi o valoare buna. Am vb si cu doctorul, vineri ar fi trebuit sa repet beta dar cum nu se munceste, o sa merg luni. |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Anna eu stiu ca synnevo au deschis si vineri... poate reusesti acolo. |
|
| Bia_S wrote:Anna eu stiu ca synnevo au deschis si vineri... poate reusesti acolo. O sa sun maine sa intreb. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Bună Anna dacă ești din București cei de la Sanador au program până la ora 20 și poți doza beta. |
|
| Gaby 41 wrote:Bună Anna dacă ești din București cei de la Sanador au program până la ora 20 și poți doza beta. Nu sunt din Bucuresti. Iar la mine in oras toate laboratoarele sunt inchise vineri in ultima zi din an. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/17/2021 Mesaje: 5
| Buna seara fetelor! Eu declar ziua 1 🙈. După cum am spus, daca va mai amintiți revin cu vești! Am testat în ziua 8,10 și 11 dpo și evident negative. Îmi propusesem că astăzi să testez din nou.. nu a mai fost nevoie. La mine a fost prima luna de încercare. Cu toate acestea tot sunt dezamăgită pentru faptul că soțul urmează să plece pentru o perioadă de aproximativ 3 luni. Iar pentru faptul că nu o sa mai am ce povestii o să vă urmăresc din umbră și am să mă bucur pentru viitoarele teste pozitive 😍 succes și spor la bebelit 🥰🤰🏻👶🏻 |
|
| Cristas17 wrote:Buna seara fetelor! Eu declar ziua 1 🙈. După cum am spus, daca va mai amintiți revin cu vești! Am testat în ziua 8,10 și 11 dpo și evident negative. Îmi propusesem că astăzi să testez din nou.. nu a mai fost nevoie. La mine a fost prima luna de încercare. Cu toate acestea tot sunt dezamăgită pentru faptul că soțul urmează să plece pentru o perioadă de aproximativ 3 luni. Iar pentru faptul că nu o sa mai am ce povestii o să vă urmăresc din umbră și am să mă bucur pentru viitoarele teste pozitive 😍 succes și spor la bebelit 🥰🤰🏻👶🏻 nu te intrista , este foarte greu sa ramai din prima incercare nu mai prinzi o perioada fertila pana pleaca sotul ? daca nu, mai aveti timp dupa ce se intoarce o sa fie dorul mare si iubirea si mai si si nu se stie ce va rezulta |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Fetelor, va doresc un an nou al împlinirilor de orice natură, dar în special anul nou sa va ofere cea mai de preț dorință: un copil! O sa fiți în gândurile mele la ceas de trecere in noul an și printre dorințele puse, cu siguranță îmi voi dori sa va vad pe toate cu câte un prichindel la anul!
Maria.mmh, Irinan, Deme, în special gândul meu merge către voi, povestea voastra o urmăresc cu sufletul la gura de la inceput și aștept cu nerăbdare sa îmi spuneți ca în sfârșit visul vostru devine realitate!
La mulți ani! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1891
| EllaMaria wrote:Fetelor, va doresc un an nou al împlinirilor de orice natură, dar în special anul nou sa va ofere cea mai de preț dorință: un copil! O sa fiți în gândurile mele la ceas de trecere in noul an și printre dorințele puse, cu siguranță îmi voi dori sa va vad pe toate cu câte un prichindel la anul! Maria.mmh, Irinan, Deme, în special gândul meu merge către voi, povestea voastra o urmăresc cu sufletul la gura de la inceput și aștept cu nerăbdare sa îmi spuneți ca în sfârșit visul vostru devine realitate! La mulți ani!
La mulți ani fetele, va doresc ca anul ce vine sa ne gaseasca cu un bebe in brate, de preferat al nostru :)
Ella |
|
|