Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Saturday, December 18, 2021 11:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Multa sanatate, Irina!

Crista, bine ai venit si sedere scurta aici!
Statistic vorbind, un cuplu tanar fara probleme are cam 20% sanse sa conceapa in primele 6 luni. Aici in casuta sunt fete care incearca de ani buni sa obtina o sarcina, eu personal am mai bine de un an de incercari dar nici varsta nu e de partea mea. Dar am prietene care au ramas din prima luna.
deme
Scris: Saturday, December 18, 2021 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Sanatate multă Irina !!!
Bine ai venit Cristas si sedere cat mai scurta.

Fetele care ati facut histeroscopie, dupa cat timp ati avut voie contact? Si cat timp ati sangerat dupa?
guest177
Scris: Saturday, December 18, 2021 6:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
deme wrote:
Sanatate multă Irina !!!

Fetele care ati facut histeroscopie, dupa cat timp ati avut voie contact? Si cat timp ati sangerat dupa?

Hello! Deme, eu dupa extirparea polipului care presupunea histeroscopie mi-au spus sa nu am contact 2-3 zile si sa stau linistita sa nu fac efort fizic. Am sangerat foarte putin, cativa picuri am avut in ziua cu operatia si recuperarea in cazul meu a fost foarte rapida. Am avut usoare dereglari de menstruatie pe urma, din cate mi-a spus medicul fiind si normal intrucat odata cu aspirarea polipului a curatat si endometrul.
Eu te sfatuiesc sa nu te panichezi in niciun fel. Acum depinde si de medicul la care mergi, eu am mers la o clinica privata dar a meritat.
Te imbratisez si iti transmit toate gandurile bune coeur
guest177
Scris: Saturday, December 18, 2021 6:26 PM

Andreea_neacsu wrote:
Of Irina , multa sanatate computerlove ce au patit micutii tai?
suna bine ce ne povestesti tu , Roxana ! sa fie cu II cand te hotarasti sa testezi Cheek Kiss

Andreea, esti draguta!
Azi dimineata m-am trezit cu dureri crunte de burtica si de spate si pe hartia igienica am observat o usoara scurgere rozalie cu un firisor mic de sange. Sunt in Z26, ma cam apropii de menstruatie dar taaare mi-as dori sa nu fie. Acum nu am mai observat dar inca am dureri usoare de burtica uff
Irinan
Scris: Saturday, December 18, 2021 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:
Sanatate multă Irina !!!

Multumesc DemeCheek Kiss
Mie mi au fost recomandate 10 zile fara contact, cred ca din cauza aderentelor rezecate.. am sangerat foarte putin dupa
deme
Scris: Saturday, December 18, 2021 7:56 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Hello! Deme, eu dupa extirparea polipului care presupunea histeroscopie mi-au spus sa nu am contact 2-3 zile si sa stau linistita sa nu fac efort fizic. Am sangerat foarte putin, cativa picuri am avut in ziua cu operatia si recuperarea in cazul meu a fost foarte rapida. Am avut usoare dereglari de menstruatie pe urma, din cate mi-a spus medicul fiind si normal intrucat odata cu aspirarea polipului a curatat si endometrul.
Eu te sfatuiesc sa nu te panichezi in niciun fel. Acum depinde si de medicul la care mergi, eu am mers la o clinica privata dar a meritat.
Te imbratisez si iti transmit toate gandurile bune coeur

Multu,' Roxana, si eu tot la privat, a fost doar exploratorie si pe fisa de externare mi-a scris repaos sexual si fizic insa nu si cat.
Noi am avut contact a3a zi dupa si atunci nu am sangerat, dar astazi am sangerat iar dar f puțin si mai mult pe hartie, era rozaliu așa, acum pe seara pare spre maro

Numau bine si tieeeeCheek Kiss
deme
Scris: Saturday, December 18, 2021 7:58 PM
Nivel

Irinan wrote:

Multumesc DemeCheek Kiss
Mie mi au fost recomandate 10 zile fara contact, cred ca din cauza aderentelor rezecate.. am sangerat foarte putin dupa

Irina, deci luna aceea a fost pierduta ? Ca eu acum sunt in perioada fertila, de ex. Am avut histero in z10.

Vedem in ianuarie ce o fi, dar parca nu-mi mai arde sa fac ceva acum :)
Sper ca sunteți mai binecomputerlove
guest177
Scris: Saturday, December 18, 2021 8:03 PM

Cand a venit medicul sa ma vada dupa anestezie la mine asta a fost primul lucru pe care l-am intrebat: cand avem voie sa avem contact sexual? A inceput sa rada medicul Lol
Depinde foarte mult de la un organism la altul, dar cred ca e normal sa fie sangerari usoare. Ideea e sa nu ai hemoragii sau dureri puternice. Mie mi-au scris pe biletul de externare ca orice sangerare abundenta sau durere trebuie anuntate si mi-au lasat nr de telefon pt urgente.
Cristas17
Scris: Saturday, December 18, 2021 9:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/17/2021
Irinan wrote:

Bine ai venit Cristas.. varsta sa sti ca e in favoarea ta... eu nici cand aveam 20 de ani n am reusit din primaalcool dapa i acum... sa ti dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede

Mulțumesc fetelor. Vă urmăresc din umbră! Am sa revin cu vești și eu. Acum as avea numai 3 zile după ovulație. Mai am de așteptat. Cred că primul test o să mi.l fac chiar în ziua Crăciunului, ar fii ziua 10 🙈
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Cristas17 wrote:

Mulțumesc fetelor. Vă urmăresc din umbră! Am sa revin cu vești și eu. Acum as avea numai 3 zile după ovulație. Mai am de așteptat. Cred că primul test o să mi.l fac chiar în ziua Crăciunului, ar fii ziua 10 🙈

bine ai venit ! sa fie cu noroc !
noi am obtinut din prima sarcina dar din pacate a fost biochimica si s-a eliminat la 5 saptamani! dar si daca nu reusesti chiar din prima , nu te supara si nu te stresa! cum spunea cineva mai sus , un cuplu sanatos obtine sarcina in jurul a 6 luni , ca o medie , unii mai repede altii mai tarziu .. eu am fost un exemplu fericit , dar sunt fete care din pacate se lupta cu probleme si nu pot ramane gravide atat de usor uff
bafta sa ai computerlove
Roxana , lupta inca nu e pierduta !! hearts
Irinan
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:41 AM
Nivel

deme wrote:

Irina, deci luna aceea a fost pierduta ? Ca eu acum sunt in perioada fertila, de ex. Am avut histero in z10.

Vedem in ianuarie ce o fi, dar parca nu-mi mai arde sa fac ceva acum :)
Sper ca sunteți mai binecomputerlove

Suntem tot la spital... dar mai bine. Dar de ce spui luna pierduta? Am inteles ca ati avut contact, iar dupa histeroscopie cresc sansele, se curata totul pe acolotopai niciodata sa nu spui niciodata in viatacoeur
Irinan
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:42 AM
Nivel

Cristas17 wrote:

Sa vi cu vesti bune cand testezimajoreta eu azi sunt 9dpo, daca am ovulat. Luna asta e totul ipotetic, nu am facut teste, nu am monitorizat nimic... Prima zi de Craciun ar trebui sa fie ziua 1. Acum vedem
deme
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:23 PM
Nivel

Irinan wrote:

Suntem tot la spital... dar mai bine. Dar de ce spui luna pierduta? Am inteles ca ati avut contact, iar dupa histeroscopie cresc sansele, se curata totul pe acolotopai niciodata sa nu spui niciodata in viatacoeur

Am avut contact insa toată lumea mi-a spus ca nu este indicat, macar 10 zile repaos. Am spus stop.

Cum esti Irina? Cum sunt cei mici?
Irinan
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:34 PM
Nivel

deme wrote:

Am avut contact insa toată lumea mi-a spus ca nu este indicat, macar 10 zile repaos. Am spus stop.

Cheek Kiss Eu obosita.. cei mici sunt bine acum, nerabdatori sa mergem acasatopai
Irinan
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:36 PM
Nivel

deme wrote:

Eu am tinut repaus 7 zile doar, tocmai pt a acoperi perioada fertila. Cu acordul medicului, normal.. si la mine a fost si operatorie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.