Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Friday, December 17, 2021 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
RoxanaMaria wrote:

Hello, hello pupici eu mai am cateva zile pana la testare desi maine-poimaine as putea sa incerc cu teste ultrasensibile dar mie mi-e super teama de un rezultat negativ si de aceea aman. Am si ceva dureri de burtica, sanii sunt mega umflati, usor durerosi.

Suna bine..Cheek Kiss asteptam vesti bunemajoreta majoreta
Irinan
Scris: Friday, December 17, 2021 12:56 PM
Nivel

Si eu sunt 7 dpo, dar din pacate sunt cu copii cei mici la spital.. ne am internat de luni.. am un test in geanta, dar vedem daca il folosesc pana ajung acasa sau nu
guest177
Scris: Friday, December 17, 2021 1:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Irinan wrote:
Si eu sunt 7 dpo, dar din pacate sunt cu copii cei mici la spital.. ne am internat de luni.. am un test in geanta, dar vedem daca il folosesc pana ajung acasa sau nu

Offf, imi pare rau, Irina. Va doresc multa sanatate si sa plecati acasa cat mai repede! coeur
Bia_S
Scris: Friday, December 17, 2021 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Eu inca astept sa se pozitiveze testele de ovulatie. E mai intensa a doua linie dar inca nu cat prima
Imi pare rau Irina. Multa sanatate micutilor!
Irinan
Scris: Friday, December 17, 2021 2:12 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Offf, imi pare rau, Irina. Va doresc multa sanatate si sa plecati acasa cat mai repede! coeur

Multumesc RoxanaHands
Irinan
Scris: Friday, December 17, 2021 2:13 PM
Nivel

Bia_S wrote:
Eu inca astept sa se pozitiveze testele de ovulatie. E mai intensa a doua linie dar inca nu cat prima
Imi pare rau Irina. Multa sanatate micutilor!

Multumesc BiaHands
Gaby 41
Scris: Friday, December 17, 2021 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor! Irina multă sănătate copiilor și să fie cu două liniuțe când testezi!
Irinan
Scris: Friday, December 17, 2021 4:43 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună fetelor! Irina multă sănătate copiilor și să fie cu două liniuțe când testezi!

Cheek Kiss gabyHands
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 17, 2021 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Of Irina , multa sanatate computerlove ce au patit micutii tai?
suna bine ce ne povestesti tu , Roxana ! sa fie cu II cand te hotarasti sa testezi Cheek Kiss
Cristas17
Scris: Friday, December 17, 2021 10:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/17/2021
Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme?
zgubyro
Scris: Friday, December 17, 2021 10:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Cristas17 wrote:
Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme?

Mult succes iti doresc, si sa fie din prima. Nu stiu cat te pot ajuta fetele cu raspunsurile lor, mai ales ca majoritatea lupta pentru primul bebe, iar daca inca sunt pe acest forum inseamna ca nu au reusit din prima. Singurele care te pot ajuta sunt cele care au mai multi copii, si nu cred ca sunt asa multe pe forum. Difera de la femeie la femeie, de exemplu eu primii doi copii i-am obtinut din prima incercare, dar eram de 20+ pe vremea aceea. Al treilea ni l-am dorit dar nu a fost sa fie si a fost o adevarata poveste, de ramas ramaneam aproape luna de luna insa pierdeam, ceea ce inseamna ca ovulatia nu mai era de calitate. DEci intrebarea ta este relativa in functie de varsta, de probleme care poate exista / poate nu atat la tine cat si la sotul tau etc
Sansele sunt mari sa reusesti din prima, deci mult succes!
Cristas17
Scris: Friday, December 17, 2021 11:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/17/2021
Zgubyro Mulțumesc mult de încurajare!! Cheek Kiss Eu am 23, el 26 și de moment nu ne știm cu probleme. Nici nu ne.am făcut ceva controale ca sa excludem asta. Totuși cam la cate zile vi s.au pozitivat testele de sarcină. Am și eu o poza cu testele de ovulație, dar nu știu cum să postez poza. NuStiu Hilar
Oana.c
Scris: Saturday, December 18, 2021 9:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Cristas17 wrote:
Zgubyro Mulțumesc mult de încurajare!! Cheek Kiss Eu am 23, el 26 și de moment nu ne știm cu probleme. Nici nu ne.am făcut ceva controale ca sa excludem asta. Totuși cam la cate zile vi s.au pozitivat testele de sarcină. Am și eu o poza cu testele de ovulație, dar nu știu cum să postez poza. NuStiu Hilar

Buna! Sedere cat mai scurta la aspirici! Eu am avut test slab pozitiv cred ca din 7 dpo...dar poti incerca din 9 dpo spre exemplu , cu mentiunea sa iei teste ultrasensibile de 10 miui care detecteaza chiar si cu 5 zile inainte menstruatie. Succes!
P.s. prima sarcina obtinuta a fost din prima incercare 27 ani, apoi dupa 2 ani(timp in care am avut ceva pierderi) de incercari a venit si a doua sarcina 33 ani.
Irinan
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:05 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Of Irina , multa sanatate computerlove ce au patit micutii tai?
suna bine ce ne povestesti tu , Roxana ! sa fie cu II cand te hotarasti sa testezi Cheek Kiss

Ne am pricopsit cu o frumoasa hepatita.. e epidemie la noi in oras, foarte multi copii bolnavi. Trece si asta, ce sa facem
Irinan
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:08 AM
Nivel

Cristas17 wrote:

Bine ai venit Cristas.. varsta sa sti ca e in favoarea ta... eu nici cand aveam 20 de ani n am reusit din primaalcool dapa i acum... sa ti dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.