|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| RoxanaMaria wrote:Hello, hello  eu mai am cateva zile pana la testare desi maine-poimaine as putea sa incerc cu teste ultrasensibile dar mie mi-e super teama de un rezultat negativ si de aceea aman. Am si ceva dureri de burtica, sanii sunt mega umflati, usor durerosi. Suna bine.. asteptam vesti bune |
| Si eu sunt 7 dpo, dar din pacate sunt cu copii cei mici la spital.. ne am internat de luni.. am un test in geanta, dar vedem daca il folosesc pana ajung acasa sau nu |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Irinan wrote:Si eu sunt 7 dpo, dar din pacate sunt cu copii cei mici la spital.. ne am internat de luni.. am un test in geanta, dar vedem daca il folosesc pana ajung acasa sau nu
Offf, imi pare rau, Irina. Va doresc multa sanatate si sa plecati acasa cat mai repede! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Eu inca astept sa se pozitiveze testele de ovulatie. E mai intensa a doua linie dar inca nu cat prima Imi pare rau Irina. Multa sanatate micutilor! |
| RoxanaMaria wrote:Offf, imi pare rau, Irina. Va doresc multa sanatate si sa plecati acasa cat mai repede! Multumesc Roxana |
| Bia_S wrote:Eu inca astept sa se pozitiveze testele de ovulatie. E mai intensa a doua linie dar inca nu cat prima Imi pare rau Irina. Multa sanatate micutilor! Multumesc Bia |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Bună fetelor! Irina multă sănătate copiilor și să fie cu două liniuțe când testezi! |
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor! Irina multă sănătate copiilor și să fie cu două liniuțe când testezi!
gaby |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1103
| Of Irina , multa sanatate ce au patit micutii tai? suna bine ce ne povestesti tu , Roxana ! sa fie cu II cand te hotarasti sa testezi |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/17/2021 Mesaje: 5
| Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Cristas17 wrote:Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme?
Mult succes iti doresc, si sa fie din prima. Nu stiu cat te pot ajuta fetele cu raspunsurile lor, mai ales ca majoritatea lupta pentru primul bebe, iar daca inca sunt pe acest forum inseamna ca nu au reusit din prima. Singurele care te pot ajuta sunt cele care au mai multi copii, si nu cred ca sunt asa multe pe forum. Difera de la femeie la femeie, de exemplu eu primii doi copii i-am obtinut din prima incercare, dar eram de 20+ pe vremea aceea. Al treilea ni l-am dorit dar nu a fost sa fie si a fost o adevarata poveste, de ramas ramaneam aproape luna de luna insa pierdeam, ceea ce inseamna ca ovulatia nu mai era de calitate. DEci intrebarea ta este relativa in functie de varsta, de probleme care poate exista / poate nu atat la tine cat si la sotul tau etc Sansele sunt mari sa reusesti din prima, deci mult succes! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/17/2021 Mesaje: 5
| Zgubyro Mulțumesc mult de încurajare!! Eu am 23, el 26 și de moment nu ne știm cu probleme. Nici nu ne.am făcut ceva controale ca sa excludem asta. Totuși cam la cate zile vi s.au pozitivat testele de sarcină. Am și eu o poza cu testele de ovulație, dar nu știu cum să postez poza. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Cristas17 wrote:Zgubyro Mulțumesc mult de încurajare!!  Eu am 23, el 26 și de moment nu ne știm cu probleme. Nici nu ne.am făcut ceva controale ca sa excludem asta. Totuși cam la cate zile vi s.au pozitivat testele de sarcină. Am și eu o poza cu testele de ovulație, dar nu știu cum să postez poza. Buna! Sedere cat mai scurta la aspirici! Eu am avut test slab pozitiv cred ca din 7 dpo...dar poti incerca din 9 dpo spre exemplu , cu mentiunea sa iei teste ultrasensibile de 10 miui care detecteaza chiar si cu 5 zile inainte menstruatie. Succes! P.s. prima sarcina obtinuta a fost din prima incercare 27 ani, apoi dupa 2 ani(timp in care am avut ceva pierderi) de incercari a venit si a doua sarcina 33 ani. |
|
| Andreea_neacsu wrote:Of Irina , multa sanatate  ce au patit micutii tai? suna bine ce ne povestesti tu , Roxana ! sa fie cu II cand te hotarasti sa testezi Ne am pricopsit cu o frumoasa hepatita.. e epidemie la noi in oras, foarte multi copii bolnavi. Trece si asta, ce sa facem |
|
| Cristas17 wrote:Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme? Bine ai venit Cristas.. varsta sa sti ca e in favoarea ta... eu nici cand aveam 20 de ani n am reusit din prima dapa i acum... sa ti dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede |
|
|