Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Hellen
Scris: Sunday, December 12, 2021 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
computerlove multumesc tare mult pt incurajari, gagici.coeur am avut vreo doua zile in care psihicul meu era la pamant. Parca mi pusesem prea mari sperante in luna asta. Nu stiu de ce, cum, cand..dar speram tare mult sa fie luna norocoasa.
Acus, m am ridicat, m am scuturat si o iau de la capat. Nici nu prea am cu cine sa vorbesc despre asta, ca nu prea sunt persoane care sa ma inteleaga. SimplyLove

Singurul cu care discut e sotul...si de la el imi iau puterea cum s ar spune.

Speram ca magia lunii asteia sa ne incarce pe toate de vibe pozitiv, de stare de bine si relaxare si Mos Craciun sa vina cu întârziere la noi, la inceput de an, cu doua liniute zdravene. coeur
Castanuta
Scris: Sunday, December 12, 2021 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Buna!
Apropos de linii de uscare.
Mai jos este test Dr MAX in ziua 28 a CM și se vede putin a doua linie.
Nu îmi dau seama cum la unele fete apar linii de uscare, eu sunt un exemplu, iar la altele niciodată. Or fi producții diferite?
Și nici la mine nu apar de fiecare data … NuStiu

Castanuta attached the following image(s):
bd9a54a9-b4a3-4872-b0f8-dbb96060871d.jpeg

Maria.mmh
Scris: Sunday, December 12, 2021 1:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Castanuta wrote:
Buna!
Apropos de linii de uscare.
Mai jos este test Dr MAX in ziua 28 a CM și se vede putin a doua linie.
Nu îmi dau seama cum la unele fete apar linii de uscare, eu sunt un exemplu, iar la altele niciodată. Or fi producții diferite?
Și nici la mine nu apar de fiecare data … NuStiu

Eu am avut o singura data la barza.. Nu știu dacă a fost de uscare sau a fost ceva căci nu am dozat beta, doar mi-a întârziat câteva zile apoi mi-a venit..in rest cu altele nu am pățit niciodată sa vad A2a linie deși le am pus în geam, la întuneric, în bec, pe bliț, sub bliț, editatLol

Maria.mmh attached the following image(s):
screenshot_20211212_133950.jpg

Irinan
Scris: Sunday, December 12, 2021 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Hellen wrote:
computerlove multumesc tare mult pt incurajari, gagici.coeur am avut vreo doua zile in care psihicul meu era la pamant. Parca mi pusesem prea mari sperante in luna asta. Nu stiu de ce, cum, cand..dar speram tare mult sa fie luna norocoasa.
Acus, m am ridicat, m am scuturat si o iau de la capat. Nici nu prea am cu cine sa vorbesc despre asta, ca nu prea sunt persoane care sa ma inteleaga. SimplyLove

Speram ca magia lunii asteia sa ne incarce pe toate de vibe pozitiv, de stare de bine si relaxare si Mos Craciun sa vina cu întârziere la noi, la inceput de an, cu doua liniute zdravene. coeur

Mie ar trebui sa mi apara cm pe 25 dec, zi magicadance n am facut teste de ovulatie, dar am avut contact, deci sanse suntmajoreta si cu toate ca am zis ca luna asta sunt pe pauza, nici macar nu am confirmarea daca am ovulat, tot spermajoreta coeur topai
Gaby 41
Scris: Sunday, December 12, 2021 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor!Castanuta și eu am avut acum câteva luni linie de uscare pe Dr.Max și chiar pe Livsane am și pus poze.Eu zic să mai testezi pentru că este devreme.
Gaby 41
Scris: Sunday, December 12, 2021 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Irina îți doresc să fie o lună norocoasă și să se lase cu bebe!!!!!
Castanuta
Scris: Sunday, December 12, 2021 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
Maria.mmh wrote:

Eu am avut o singura data la barza.. Nu știu dacă a fost de uscare sau a fost ceva căci nu am dozat beta, doar mi-a întârziat câteva zile apoi mi-a venit..in rest cu altele nu am pățit niciodată sa vad A2a linie deși le am pus în geam, la întuneric, în bec, pe bliț, sub bliț, editatLol

Wow, se vedea bine a doua linie, Maria.
Se joaca cu nervii noștri. Luna trecută a venit la 28 de zile și am zis sa văd cum stau luna asta. Ma așteaptă 2 cutii de Arefam de un an și… alcool

Noi sa fim sănătoși!
Bia_S
Scris: Sunday, December 12, 2021 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Hellen wrote:

Stiu cum e Hellen... asa sunt si eu, trag un plans zdravan in z1 si apoi o iau de la capat. La fel si eu vorbesc doar cu sotul despre asta si mai am o colega la birou care acum face FIV si ne mai incurajam una pe alta.
Sa speram ca Mos Craciun ne aduce cadoul mult visatHands
guest177
Scris: Sunday, December 12, 2021 8:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Hellen wrote:

Hellen, sunt convinsa ca se va intampla cat de curand ❤️ noi suntem aici sa ne ascultam reciproc. Si eu sunt in situatia ta, imi pun mai sperante in luna aceasta, poate si datorita faptului ca e luna cadourilor, a Sarbatorilor de iarna si ne gandim ca poate cineva acolo sus ne aude si ne implineste visul.
guest177
Scris: Sunday, December 12, 2021 8:49 PM

Irina, si eu tot pe 25 ar trebui sa testez, ar fi Z30 sau 15dpo, dar am emotii. Am ovulatia confirmata, am si prestat, acum sper doar sa am cel mai frumos cadou de Craciuncoeur
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, December 12, 2021 10:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
eu niciodata nu am avut linie de uscare la teste de sarcina .. niciodata niciodata .. cred ca ce sentiment este sa vezi acolo liniuta aia si sa nu fie nimic pale
dar Maria , la tine de exemplu se vedea bine de tot .. eu nu cred sa fi fost doar linia de uscare , sincer .. este prea pronuntata .. am vazut ca au mai pus fetele poze cu linii de uscare si se vedeau putintel ..
Roxana , tinem pumnii daca testezi majoreta facem galerie de acum majoreta
Irina , poate pe 25 nu este nevoie de absorbante coeur iti urez bafta majoreta galerie si pentru tine
guest177
Scris: Sunday, December 12, 2021 10:38 PM

Maria.mmh wrote:

Exact asa am patit si eu acum doua luni cu test Barza, il lasasem in baie si seara cand am ajuns acasa am fost socata. Din pacate dupa cateva ore mi-a si venit menstruatia. Nu mai iau Barza never ever, mi-a dat niste emotii pfff..
guest177
Scris: Sunday, December 12, 2021 10:42 PM

Andreea_neacsu wrote:
eu niciodata nu am avut linie de uscare la teste de sarcina .. niciodata niciodata .. cred ca ce sentiment este sa vezi acolo liniuta aia si sa nu fie nimic pale
dar Maria , la tine de exemplu se vedea bine de tot .. eu nu cred sa fi fost doar linia de uscare , sincer .. este prea pronuntata .. am vazut ca au mai pus fetele poze cu linii de uscare si se vedeau putintel ..
Roxana , tinem pumnii daca testezi majoreta facem galerie de acum majoreta
Irina , poate pe 25 nu este nevoie de absorbante coeur iti urez bafta majoreta galerie si pentru tine

Multumesc, Andreea! pupici Da, asa as vrea, sa testez daca nu ma ia menstruatia prin surprindere..
Luna asta e ciudata in sensul ca de aseara au inceput sa ma doara sanii destul de tare, lucru care pana acum nu l-am mai experimentat.
Isa294
Scris: Monday, December 13, 2021 2:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Buna fetelor! Bafta celor ce intra in perioada "de gratie" de 2 saptamani majoreta

Eu m-am intors de la medic, am fost la Radu Maftei la Origyn, cu speranta cat casa ca el detine raspunsurile si ma va ajuta sa-mi indeplinesc visul.
Cu fiecare control imi spun ca fac un pas inainte, dar de fiecare data mai aflu inca un diagnostic... de data asta s-a putut observa un nodul endometriozic. Pe asta nu-l bifasem, dar momentan m-a linistit ca nefiind in legatura cu ovarele, sunt sanse mici sa afecteza calitatea ovocitelor.

Astept azi sau maine ziua 1 sa ma pot programa la histeroscopie.
Deme, bafta si tie maine si astept vesti despre tine!
Irinan
Scris: Monday, December 13, 2021 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
RoxanaMaria wrote:
Irina, si eu tot pe 25 ar trebui sa testez, ar fi Z30 sau 15dpo, dar am emotii. Am ovulatia confirmata, am si prestat, acum sper doar sa am cel mai frumos cadou de Craciuncoeur

coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.