Clubul aspirantelor - 88
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 24, 2021 7:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor, putina empatie nu strica. Eu o înțeleg pe Maria și nu doar ca o înțeleg și chiar as proceda exact ca ea dacă eram în situația ei. Nu e vorba de invidie, ci pur și simplu uneori doare sa citești despre stările de gravidă, aici, la aspirante, în condițiile în care, aici cauți sprijin și sfaturi de la fete care încearcă sa obțină o sarcina (tocmai de acolo și denumirea de ASPIRANTE).
E normal sa nu vrei sa sari gardul la primul test pozitiv, dar dacă ai întrebări cu privire la simptome sau la ce e bine și ce nu la inceput de sarcina, totuși părerea mea e ca e la fel de normal sa întrebi la gravidute, nu aici unde majoritatea aspirantelor nu au o sarcina la activ, așadar nu au nici sfaturi pt fetele care se afla la inceput de sarcina.
Pana la urma nu va mutați cu mobila, haine, câine și pisica la gravidute, ca în caz de, Doamne ferește se întâmplă ceva cu sarcina, sa trebuiasca sa va mutați înapoi cu toate cele după voi. E metaforic "mutatul".
Hai sa ne punem totuși în pielea celor care încearcă de luni, ani și cărora nu le pica bine astfel de discuții.
Momentan nu mai sunt aspiranta dar urmăresc pe fiecare atât aici cât și la gravidute si de câte ori pot și am cunoștințe, ofer sfaturi cu mare drag, nu trebuie sa existe supărări dragelor, e cel mai sănătos!pupici
zgubyro
Scris: Wednesday, November 24, 2021 8:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Maria.mmh wrote:

Oana, de la un test pozitiv si pana la discutii despre kg, greturi , somn si altele e cale lunga.
Eu am propus adminului sa se faca inca o casuta pentru tranfer si sa se modifice regulamentul.
Nu stiu cum se face ca pana acum cu fetele care acum sunt la mamici nu s-a intamplat sa fie aici astfel de discutii. Fetele au postat aici testele, rezultate, au fost incurajate, dar niciuna nu imi aduc aminte sa fi vorbit aici ce s-a discutat in ultimul timp. Fara suparare, acum, te inteleg ca esti in tabara cealalta, dar nu mi se pare corect si normal :)

Nu exista tabara cealalta, exista doar niste fete care posteaza pe acest forum, unele dintre ele entuziasmate ca au un test pozitiv, altele posteaza de ani de zile cu diferite probleme. Respect trebuie sa existe pentru toata lumea, asa cum unele fete citesc mesaje despre analize , laparoscopii, tot felul de investigatii, mesaje despre care nu le intereseaza, si nu spun nimic, tot asa trebuie sa existe intelegere pentru cele care reusesc si in bucuria lor posteaza cate un mesaj despre starea care o au, cu gandul ca socializeaza cu restul.
Acest forum este public si poate scrie oricine. O seara frumoasa va doresc si sa veniti toate numai cu vesti bune!
Irinan
Scris: Wednesday, November 24, 2021 9:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor!Ce mai faceți? Irina mai testezi și astăzi?

Negativ si aziBye2
Irinan
Scris: Wednesday, November 24, 2021 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
RoxanaMaria wrote:

Subscriu, si eu am auzit de o mie de ori replica asta cu " sa ne relaxam si atunci cand nici nu ne asteptam vine bebe". bine,bine, dar cum sa nu ma astept cand eu luna de luna imi urmaresc ovulatia, imi verific sanii, imi fac o mie de ganduri si scenarii. Cine vorbeste asa inseamna ca nu s-a aflat poate niciodata in situatia noastra.
Ideea e ca nu as refuza ajutorul de specialitate chiar si din partea unui psiholog sau chiar si suplimente anti-stres daca as stii ca ar functiona.

Voi primiti sfaturi sa va relaxati, eu primesc sfaturi sa ma resemnez...Bye2 locuiesc la tara, aici multe femei nici nu stiu ce e aia ovulatie, sau cu ce se mananca tot procesul unui ciclu, sau neputiinta infertilitatii, fie ea si secundara.. nu vreau sa supar pe D zeu (lucru care il aud destul de des) , toti imi spun ca nu s cu toate tiglele pe casa.. si cand spun toti ma refer la toti.. inclusiv mama mea, care e foarte suparata pe mine, ca am atatea chiuretaje la activ, si complicatiile de la ultima nastere si eu tot lupt sa raman insarcinata...
MariaS
Scris: Wednesday, November 24, 2021 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Irina să ști că nu sunt deloc surprinsă despre ce spui tu că se întâmplă la tine in sat și spre liniștea ta să ști că și la oraș îi la fel. Nu contează mediul in care trăiești contează dorința de a cunoaște.

Tare îmi e că în ritmul asta se va pierde esența căsuței , dintr-una in care poți afla tot felul de informații despre analize și proceduri care depistează infertilitatea in una in care afli cum te vei simți în primul trimestru.
Nimeni nu a dat afara pe cineva imediat după un test pozitiv și o evoluție beta,dar tot timpul simptomele și tot ce a însemnat sarcina s-a discutat la burtici că așa îi normal.
Cele cu teste pozitive incercati să vă puneți în pielea celor care încearcă de ft mult timp ( 1an min) și care fac proceduri peste proceduri pt a depista cauza infertilității și nu găsesc un răspuns clar , cum v-ați simțit în acele momente in care o mână de fete discută despre cum se simt ca proaspete gravide, cu toată gândirea pozitivă și optimismul din lume îți vine să dai de pământ și să îți bagi picioarele in tot (să-mi scuzați limbajul), iar când spui că te deranjează să ți se arunce o vorba de genul "nu te obligă nimeni să citești" sau "da ce are că am spus asta" s.a.m.d.
Ce ți-e nu:ți place altuia nu-i face!

Le: și toate astea nu odată,de mai multe ori...
IoanaOlo
Scris: Thursday, November 25, 2021 8:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Fetelor, eu am intrat primadata pe forum im octombrie 2019,cu intrebare despre niste scurgeri după un test pozitiv. Din păcate sarcina respectiva s-a oprit din evolutie. Am urmărit forumul zilnic, fără sa scriu mare lucru(la fel ca si acum) , si am prins drag de aspirantele vechi. In februarie 2020 am rămas însărcinată din nou, am postat la aspirante testul si am cerut păreri, iar după aceea m-am mutat la gravidute. Nu e empatic sa te "fălesti" cu simptome si altele in fata unor fete ce incearca de ani de zile (Maria, Carlita, Deme, Irina...) Când m-am mutat la gravidute, rămăseseră o mulțime de aspirante vechi după mine (Freya, Ioana, MariaS...), dar niciuna din ele când au aflat ca sunt insarcinate nu au făcut mari valuri cu asta in căsuța aspirantelor. Totuși fiți mai empatie, mai omenoase (chiar daca nu exista acest cuvânt, se înțelege ce vreau sa zic). Stiu cum e cu neputința de a face un copil, sora mea are 40 de ani, un FIV eșuat si multe probleme, iar in momentul in care eu am rămas insarvimata, am avut o mica tristețe sa ii dau vestea asta.
Maria un big hug and I feel you.
Bia_S
Scris: Thursday, November 25, 2021 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Eu sper ca fetele noi nu au facut-o cu intentie, poate din prea mult entuziasm, dar trebuia sa le atraga cineva atentia...
Pt ca nu am avut stare si am cautat pe sfantul Google, am descoperit ca desi glicemia si insulina sunt in parametrii, relatia dintre ele indica rezistenta la insulina... deci e cazul sa tin dieta. Merg luna viitoare din nou la endocrinolog si vreau sa ma programez si la nutritionist specializat pe problema asta.
Hellen
Scris: Thursday, November 25, 2021 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2020
Bia_S wrote:
Eu sper ca fetele noi nu au facut-o cu intentie, poate din prea mult entuziasm, dar trebuia sa le atraga cineva atentia...
Pt ca nu am avut stare si am cautat pe sfantul Google, am descoperit ca desi glicemia si insulina sunt in parametrii, relatia dintre ele indica rezistenta la insulina... deci e cazul sa tin dieta. Merg luna viitoare din nou la endocrinolog si vreau sa ma programez si la nutritionist specializat pe problema asta.

Hei.coeur eu ma simt aiurea ca am deranjat vorbind despre simptome si altele, chit ca nu vorbeam de ale mele. Si da, va inteleg punctul de vedere si imi pare rau pale nu a fost cu intentie rea si sincer va mărturisesc, nu m am gandit nicio clipa dincolo de "gard" sa zic asa.
Scuzele mele sincere inca o data! Nu am vrut sa supăr pe nimeni.uff
Bibii
Scris: Thursday, November 25, 2021 3:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
Buna fetelor , am un CM neregulat : ulyimul a fost la 30nde zile , iar in precedentele 3 luni a fost la 35 zile.
De cateva luni incercam sa avem un bebe , insa fara succes.
De 3 zile ma trezesc cu stari de voma , de greata si am observat ceva pete maronii in ultimele zile.
Ovulatia cred ca a fost cam acum 6-7 zile , am facut astazi un test , care e negativ.
Ce parere aveti?
MariaS
Scris: Thursday, November 25, 2021 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Bibii wrote:
Buna fetelor , am un CM neregulat : ulyimul a fost la 30nde zile , iar in precedentele 3 luni a fost la 35 zile.
De 3 zile ma trezesc cu stari de voma , de greata si am observat ceva pete maronii in ultimele zile.
Ovulatia cred ca a fost cam acum 6-7 zile , am facut astazi un test , care e negativ.
Ce parere aveti?

Dacă abia acum 6-7 zile a fost ovulațiane posibil să fi testat prea devreme. Petele uneori sunt de la implantare, sau dereglări hormonale, au mai multe cauze.Simptomele apar de obicei după 5-6 sapt de sarcină, uneori multe din aceste simptome se mai și induc.
Mai așteptată câteva zile și testează din nou.
guest177
Scris: Thursday, November 25, 2021 3:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bibii wrote:
Ce parere aveti?

Buna, de sarcina nu cred ca inca poate fi vorba, poate implantare dupa 6-7 zile de la ovulatie. Poti incerca un test ultrasensibil in apropierea CM sa fii sigura. Daca nu ai facut un control ginecologic de curand poate ar trebui sa iti contactezi medicul pentru o parere avizata.
CM neregulat cred ca e mult spus daca fluctuatiile sunt de pana in 5 zile.
Bibii
Scris: Thursday, November 25, 2021 3:54 PM
Nivel

RoxanaMaria wrote:

Buna, de sarcina nu cred ca inca poate fi vorba, poate implantare dupa 6-7 zile de la ovulatie. Poti incerca un test ultrasensibil in apropierea CM sa fii sigura. Daca nu ai facut un control ginecologic de curand poate ar trebui sa iti contactezi medicul pentru o parere avizata.
CM neregulat cred ca e mult spus daca fluctuatiile sunt de pana in 5 zile.

Am fost acum cateva luni si mi s-a spus ca e totul ok.
Pe langa starile de greata , am si o stare de moleseala
Legat de acele pete , de 2 zile am observat pe lenjerie , cateva picaturi mai inchise decat ar fi cm-ul
Bia_S
Scris: Thursday, November 25, 2021 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Esti sigura ca nu ai ovulat mai devreme? Daca ai observat deja de 2 zile scurgerile si ovulatia a fost acum 6-7 zile, clar e prea devreme ca sa fie scurgere de implantare. Si din ce am mai citit pe la fete, scurgerile de la implantare sunt mai deschise la culoare. Poate ar fi bine sa mergi la un ginecolog bye
Bibii
Scris: Thursday, November 25, 2021 8:30 PM
Nivel

Bia_S wrote:
Esti sigura ca nu ai ovulat mai devreme? Daca ai observat deja de 2 zile scurgerile si ovulatia a fost acum 6-7 zile, clar e prea devreme ca sa fie scurgere de implantare. Si din ce am mai citit pe la fete, scurgerile de la implantare sunt mai deschise la culoare. Poate ar fi bine sa mergi la un ginecolog bye

Estimez eu ca ar fi 6-7 zile dupa data la care ar trebui sa vina CM.
Sper sa fie de la implantare si sa ma insel eu ca ar fi doar 6 zile de la ovulatie.
Maria.mmh
Scris: Thursday, November 25, 2021 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
MariaS wrote:

Dacă abia acum 6-7 zile a fost ovulațiane posibil să fi testat prea devreme. Petele uneori sunt de la implantare, sau dereglări hormonale, au mai multe cauze.Simptomele apar de obicei după 5-6 sapt de sarcină, uneori multe din aceste simptome se mai și induc.
Mai așteptată câteva zile și testează din nou.

Eu sunt nr.1 la indus stări de sarcina Lol
Norocul meu ca luna trecuta am fost mega full la munca, cu stat peste program, și nu am avut timp sa gândesc prea mult căci altfel eram pe aratura sigur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.