|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Maria.mmh wrote:Eu declar z1. Printre puținele dați când a venit ceas
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Ana_Bella wrote:
Hello, Azi la mine ultima zi de stimulare. De luni merg la monitorizare.
Oana nu știu ce să îți răspund. Of!
Va pup. Aveți grijă de voi.
Scuze nu am apucat sa citesc mesajele anterioare. Cu ce ai făcut stimulare? |
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Ana Bella să fie cu noroc!Oana nu cred că ovulația pe o anumită parte poate fi influențată de noi.Dacă ovarul stâng este ok.eu cred că vei ovula și cu el. Deci treaba era asa. Pe ovarul stâng se formau folicululi dar nu se spărgeau....ajungeau la 30 mm, si între timp un alt folicul de pe dreptul începea sa crească și se spărgea acela .... |
| Maria.mmh wrote:Eu declar z1. Printre puținele dați când a venit ceas Îmi pare rău Maria. Voi încă tot natural încercați? Am lipsit vreo luna jumate de pe forum și încă nu am apucat sa citesc chiar toate discuțiile. |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Oanaiuliana wrote: Îmi pare rău Maria. Voi încă tot natural încercați? Am lipsit vreo luna jumate de pe forum și încă nu am apucat sa citesc chiar toate discuțiile.
Deocamndata da, anul viitor începem procedurile pentru FIV.. Pana atunci...imi mănânc sufletul asa |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| A venit rezultatul si la AMH 2,62. Am 29 ani. E bine, nu? |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| oof , imi pare rau Maria cu siguranta va veni si la voi momentul la un moment dat .. Bia , eu nu ma pricep la dinastea..rezultatul trebuie corelat cu alte analize sau iti da raspunsul doar rezultatul la analiza amh , pentru a afla rezerva ovariana? |
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Maria.mmh wrote:
Deocamndata da, anul viitor începem procedurile pentru FIV.. Pana atunci...imi mănânc sufletul asa
Maria daca imi permiti sa iti recomand un medic exceptional in probleme de fertilitate si FIV sper sa nu te deranjeze dar stiu pe cineva care a avut o gramada de probleme a mers si in viena pentru Fiv si nu a reusit iar acum are 2 perechi de gemeni pe cale naturala a 2 pereche , domnul doctor Chadi Muheidli , nu retin clinica sanador sau dacia in bucuresti fa-i o incercare si mergi la o consultatie. |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Lyli wrote: Maria daca imi permiti sa iti recomand un medic exceptional in probleme de fertilitate si FIV sper sa nu te deranjeze dar stiu pe cineva care a avut o gramada de probleme a mers si in viena pentru Fiv si nu a reusit iar acum are 2 perechi de gemeni pe cale naturala a 2 pereche , domnul doctor Chadi Muheidli , nu retin clinica sanador sau dacia in bucuresti fa-i o incercare si mergi la o consultatie.
Multumesc, dar sunt deja pacienta d-nei Andreea Veliscu și merg cu ea pe FIV pt ca tot dansa mi-a făcut toate intervențiile. Deocamndata suntem blocați financiar ca altfel făceam FIV de mult.. |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 214
| Bia_S wrote:A venit rezultatul si la AMH 2,62. Am 29 ani. E bine, nu?
Eu stiu ca e buna valoarea, inseamna ca rezerva ovariana e suficienta. Mie medicul mi-a spus ca se coreleaza si cu alte analize, nu mai stiu care exact si ca de asemenea poate fluctua destul de mult valoarea. |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 214
| Maria.mmh wrote:
Multumesc, dar sunt deja pacienta d-nei Andreea Veliscu și merg cu ea pe FIV pt ca tot dansa mi-a făcut toate intervențiile. Deocamndata suntem blocați financiar ca altfel făceam FIV de mult..
Maria, de curiozitate, nu v-a fost sugerata pana acum inseminarea? Stiu ca multi medici o evita, desi din cate am auzit sunt incluse in protocolul de fiv, cel putin asta a facut o prietena. Dupa 3 IUI esuate au inceput cu FIV. Sau asta e doar in cazul in care e decontat partial de stat? |
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Isa294 wrote:
Eu stiu ca e buna valoarea, inseamna ca rezerva ovariana e suficienta. Mie medicul mi-a spus ca se coreleaza si cu alte analize, nu mai stiu care exact si ca de asemenea poate fluctua destul de mult valoarea.
Astept si eu raspunsul medicului. Sper ca e ok. |

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Isa294 wrote:
Eu stiu ca e buna valoarea, inseamna ca rezerva ovariana e suficienta. Mie medicul mi-a spus ca se coreleaza si cu alte analize, nu mai stiu care exact si ca de asemenea poate fluctua destul de mult valoarea.
Bună, din câte știu eu de la merdici ginecologi AMH se recoltează a 3 zi a ciclului menstrual |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| Se poate recolta oricand pt AMH E buna valoarea, Bia |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Oanaiuliana wrote: Scuze nu am apucat sa citesc mesajele anterioare. Cu ce ai făcut stimulare?
Cu clostilbegyt. Știu că e controversat și are multe reacții adverse, dar incerc. |
|
|