|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| freya1 wrote:Sunt bune, bia, mie mi se par ok toate. Deme, care e planul pt fiv, cand incepeti ?
Uitandu-ma la intervalele de referinta asa zic si eu, estradiolul mi se pare mic si progesteronul mare pt faza foliculara... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1348
| freya1 wrote:Sunt bune, bia, mie mi se par ok toate. Deme, care e planul pt fiv, cand incepeti ?
Pe 9 am eu programare, astept sa îmi iasa cele de trombofilie, apropo cat dureaza ? Al meu, are pe 10 programare pt analizele (cele de sânge + chlamydia din secretia uretrala, daaaa a fost f incantat) , apoi sa congelam de la el si vedem. El ar vrea sa incercam si un IUI , insa nu știu ce sa spun .. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreea_neacsu wrote:si mie imi e frica tare de ace dar cand am recoltat in saptamana aia pt beta m-am mai linistit..prima data mi-a fost o friiica , nu am tras mana sau ceva dar m-am strambat trecem noi peste orice Bună,ma poți baga și pe mine în lista te rog😘
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3033
| Bia_S wrote:Uitandu-ma la intervalele de referinta asa zic si eu, estradiolul mi se pare mic si progesteronul mare pt faza foliculara... Si Lh-ul e cam mic, as zice ca ovulezi mai tarziu ciclul asta, ai cicluri mai lungi tu ? |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| AliciaAlicia wrote: Bună,ma poți baga și pe mine în lista te rog😘
Nu mai pot actualiza lista..dupa 48 ore imi dispare functia de edit.. |
| freya1 wrote: Si Lh-ul e cam mic, as zice ca ovulezi mai tarziu ciclul asta, ai cicluri mai lungi tu ?
Intre 27 si 30 zile e ciclul meu, acum a fost la 28 zile, inainte am avut 2 luni la 30 zile... dar dupa simptome am observat ca ovulez cam in z 17-18. |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3033
| Bia_S wrote: Intre 27 si 30 zile e ciclul meu, acum a fost la 28 zile, inainte am avut 2 luni la 30 zile... dar dupa simptome am observat ca ovulez cam in z 17-18.
Da, deci probabil asa se explica valorile, esti ok |
| freya1 wrote:
Da, deci probabil asa se explica valorile, esti ok
Multumesc mult de ajutor |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Irina,Ana Bella voi ce mai faceți? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor astazi m-am uitat pe ecografiile făcute în lunile de stimulare cu letrozol cu monitorizare ecografica și am constatat ca în toate acele luni eu am ovulat cu ovarul drept( exact unde este trompa infundata). Știți vreuna vreo soluție pentru a ovula și cu stângul? Doctorița îmi tot spune ca nu sunt probleme ca se poate rămâne insarcinata și doar cu o singura trompa...dar ce ma fac dacă ovulez tot pe parte pe care nu trebuie? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Gaby 41 wrote:Irina,Ana Bella voi ce mai faceți?
Hello, Azi la mine ultima zi de stimulare. De luni merg la monitorizare.
Oana nu știu ce să îți răspund. Of!
Va pup. Aveți grijă de voi. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Bună dimineața fetelor!Ana Bella să fie cu noroc!Oana nu cred că ovulația pe o anumită parte poate fi influențată de noi.Dacă ovarul stâng este ok.eu cred că vei ovula și cu el. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Oanaiuliana wrote:Fetelor astazi m-am uitat pe ecografiile făcute în lunile de stimulare cu letrozol cu monitorizare ecografica și am constatat ca în toate acele luni eu am ovulat cu ovarul drept( exact unde este trompa infundata). Știți vreuna vreo soluție pentru a ovula și cu stângul? Doctorița îmi tot spune ca nu sunt probleme ca se poate rămâne insarcinata și doar cu o singura trompa...dar ce ma fac dacă ovulez tot pe parte pe care nu trebuie?
Doar stimulare cu monitorizare, insa nici atunci nu e garantat. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Eu declar z1. Printre puținele dați când a venit ceas |
|
| Maria.mmh wrote:Eu declar z1. Printre puținele dați când a venit ceas
|
|
|