|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Gaby 41 wrote:Irina, Andreea, Roxana,Isa,Deme, Maria,Ana Bella să fie cu noroc și să veniți toate cu vești bune!!!!
Doamne ajuta!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Gaby 41 wrote:Maria îmi pare rău.Să fie cu noroc data viitoare.
Noroc din parti..cateodata imi vine sa imi bag picioarele si sa accept ca asta e si ca asa a fost sa fie...sau ma rog..sa nu fie |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1213
| Castanuta wrote:Hei, Andreea, azi este ziua ovulației la mine, suntem destul de aproape. Sa testam din 14? La tine ar fi mai relevant decât la mine, însă eu după ziua 26 CM parca stau pe ghimpi
hei ce tare Castanuta eu sigur pe 14 testez , dar la tine nu stiu daca s-ar cunoaste ceva , dar suntem acolo aproape Maria , imi pare sincer rau stiu ca nu vrei incurajari neaparat , dar poate luna urmatoare va fi bine Bia , spor la analize , luna viitoare sa se lase cu 2 linii |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Maria.mmh wrote:
Noroc din parti..cateodata imi vine sa imi bag picioarele si sa accept ca asta e si ca asa a fost sa fie...sau ma rog..sa nu fie
Maria stiu ce zici... starea asta o am si eu acum si nici nu pot sa ma compar cu tine, prin cate ai trecut. Nu putem decat sa speram si sa facem in continuare tot ce tine de noi.
Multumesc Andreea de incurajari. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Pfff....acum vad ca actualizat Maria lista și sunt pe locul 2....nici nu îmi vine sa cred. Nu credeam ca o sa prind atâta vechime aici. Azi am fost și eu la doctor. Am făcut hycosi( sau mai degrabă hyfosi-cica asa se numește pentru ca substanta de contrast folosita est o spuma). Rezultat: trompa stânga permeabile. Pe dreapta nu a pătruns lichid deloc..... Ziua 9, fără folicul dominant; oricum de obicei ovulam cam prin 20-22. I,am spus ca atunci când voi avea simptomele specifice ovulației ii voi scrie ca să verificam și ecografic. Si apropo de șansele crescute de sarcina după procedura de verificare a trompelor doamna doctor a spus fără sa o întreb eu ca de obicei după aceasta procedura șansele de concepție sunt mai mari. Luni îmi va aduce niște medicamente noi pentru sopc. A spus ca le-a primit pentru testare și mi le aduce sa le încerc Ps: despre costul procedurii: 200 lei ecografia și 350 lei kitul pentru hyfosi...deci nu a fost chiar asa mult( efectuat la medlife) |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Maria.mmh wrote:Eu am testat de dimineata, 12 dpo, alb total. Deci astept z1 caci am si ceva crampe... Imi pare rau Maria |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Bia_S wrote:Buna fetelor. Eu declar z1... daca a venit acum, e ok sa merg maine dimi sa recoltez pt analizele de z2-4?
|
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Oanaiuliana wrote:Pfff....acum vad ca actualizat Maria lista și sunt pe locul 2....nici nu îmi vine sa cred. Nu credeam ca o sa prind atâta vechime aici. Azi am fost și eu la doctor. Am făcut hycosi( sau mai degrabă hyfosi-cica asa se numește pentru ca substanta de contrast folosita est o spuma). Rezultat: trompa stânga permeabile. Pe dreapta nu a pătruns lichid deloc..... Ziua 9, fără folicul dominant; oricum de obicei ovulam cam prin 20-22. I,am spus ca atunci când voi avea simptomele specifice ovulației ii voi scrie ca să verificam și ecografic. Si apropo de șansele crescute de sarcina după procedura de verificare a trompelor doamna doctor a spus fără sa o întreb eu ca de obicei după aceasta procedura șansele de concepție sunt mai mari. Luni îmi va aduce niște medicamente noi pentru sopc. A spus ca le-a primit pentru testare și mi le aduce sa le încerc Ps: despre costul procedurii: 200 lei ecografia și 350 lei kitul pentru hyfosi...deci nu a fost chiar asa mult( efectuat la medlife) Bună!doamna doctor țin sa cred ca are dreptate s-o eu mi.am făcut hyfosi și după 2 luni am rămas gravida,o prietena de a mea la fel și.a făcut și a rămas imediat gravida cică subtanta aceea e foarte bună și ramai imediat gravida, bafta!🙏😘 |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| AliciaAlicia wrote: Bună!doamna doctor țin sa cred ca are dreptate s-o eu mi.am făcut hyfosi și după 2 luni am rămas gravida,o prietena de a mea la fel și.a făcut și a rămas imediat gravida cică subtanta aceea e foarte bună și ramai imediat gravida, bafta!🙏😘
Cat timp încercasei înainte de hyfosy? La mine se fac deja 2 ani....parca din ce trece mi se pare ca șansele tot scad în loc sa crească... |
|
| eu nu apar pe listuta dar nu-i nimic , poate e semn ca nu trebuie sa fiu pe lista la aspirante si ma trec direct la gravi Alicia am vazut la gravidute ce beta frumos ai , s-a dublat bine Peste 1000 (unele fete spun 1500) cica se vede si ecografic sarcina |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Castanuta să fie cu spor!
Sa fie, Gabi! Multumesc! |
|
| fetelor , mica intrebare .. ma doare un sfarc foarte tare , nu suport nici tricoul sa il atinga .. celalalt ma doare dar foarte putin insa nu e asa sensibil, credeti ca ar fi ceva de care trebuie sa ma ingrijorez ? vreo afectiune sau altceva ?nu prezinta nicio scurgere ciudata , nu are coloratia ciudata , sa fie rosiatic (gen iritat) .... |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Andreea câte zile Dpo ai? |
|

| Oanaiuliana wrote: Cat timp încercasei înainte de hyfosy? La mine se fac deja 2 ani....parca din ce trece mi se pare ca șansele tot scad în loc sa crească...
Pai de când am început relația cu soțul 4 ani nu am rămas și după ce mi.am făcut procedura ptr ca ma gândeam ca poate am trompele înfundate am zis sa fac procedura,bineînțeles nu l.am avut înfundate dar mi.a garantat ca voi rămâne repede după procedura si exact după doua luni am ramas |
|

| Oanaiuliana doctorul meu a procedat altfel sa.mi verifice trompele,mi.a făcut anestezie totala ptr verificare și mi.a băgat serul iar costul a fost de 1000 de lei |
|
|